Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD395.26 FtCHF439.37 FtGBP495.29 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hát nem hát nem, köszi a segitségedet!
Ha nem csinálsz majd elhivom KORI01,hátha segit ekétvenni!
Amugy ez nem rajtam mulik mondtam tesóm,ö mondja meg a mennyi pénze van!
Ha uj rajta mind megér 450eft ,nem rossz ekét csinálsz,csak tudod,az nem kis pénz,ja és ez nem tudom ezt az ekét csak fillekét eladni!
Amugy hol lehet jó ekét venni,és mi számit jó ekének?
Gyulaházán?
M3 felüjárónél Ujfehértón?
Komolyva forditva a szót GJONI,amugy te menyiért csinálnál nekem 3 Ih vagy Khüne ekék?
Csak megkérdezem,ez nem rajtam,mulik csak a tesómon,mert nagyon akar munka mellett gazdálkodni,mert Szabolcsba jön dolgozni,ez még csak terv!
Ne legyen drága + fa sem
Jól dolgozik,ha veszünk egy másikat akkor majd valakinek szóllok KORI01 vagy nekd,mert ha Bátyám hazajön,vesz vagy 2-3 hektár bérel,és akkor már beruház egy jó ekére!
Amugy még nem tudom milyen legyen nekem a Töröjé tetszik,meg a Vogel 950!
Esetleg egy két olcs széria!
Helti ,csak nem tudom mit kell nézni és mi számit jó ekének ,hogy könyen vigye és ne fogyasszon sokat ,és neis tokosodjon be az alom!
Üdv. Lehetséges, hogy hülye kérdés lesz. Ha már az életlen ekevasaknál tartunk, hogyan tudom megállapítani, hogy életlen-e vagy sem. Ránézésre? Gondolom nem borotvaélesnek kell lennie. Eddig nem foglalkoztam ezzel de ha ez jött témába. Ha életlen akkor kovácshoz kell vinni kovácsoltatni, illetve mit lehet vele csinálni. Köszi a válaszokat.
Mielőtt rákattintanál a Hozzászólás elküldésére, nem olvasnád végig amit ide szarsz az oldalra. Az még oké, hogy okoskodsz állandóan miközben annyi eszed sincs, mint egy marék szarkupacnak. De hogy az írástudatlanságoddal kimutatod mekkora nagy buta visszamaradt kis fogyatékos vagy, az már nagyon szánalmas.
Egyszerűen hiába akarná végigolvasni bárki amit írsz, nem lehet mert annyi hülyeséget összeírsz mindig mindenhol.
Egyet tudok tanácsolni,hogy levesel egyik laposvasat,és bejárod hol van ilyen!
Mert ha csak ugy találomra veszed,és ha nem stimmel,akkor nembiztos ,hogy vissza veszik!
Volt az egyik gazda,méregetett,és elmérte,vagy a boltos,és ugy kellett eladi a netem,mert nem vették vissza!
Milyen eke az ,hogy nincs hozzá alkatrész?
Miénkhez sincs,mert csak 2 furatos,de van kovács és csináltatok vele ha nem kapok hozzá ekevasat laposvasat!
Üdv Mindenkinek! Olyan gondom van, hogy Vogel@Noot P71-es típusú 3-as ekéhez nem találok ekevasat. A vas típusa W300-as és 3 csavaros a felfogatása. A lyuktávolságok speckók, mert 88 mm az első és a második, 57 mm van a második és harmadik között. Az Agrotipp oldalán volt róla kép, de ma azt mondták telefonba, hogy nincs nekik raktáron és nem is tudnak ilyet rendelni, csak fennmaradt a honlapon . Tud valaki segíteni, hogy ilyet hol tudok legyártatni? Mintadarabom sajna nincs
Figyelj ez nem rajtam áll,hogy eladja vagy nem ,vagy menyiért adja!
Ha kell megkérdezem,de még nincs Fészen,telószámát meg nem tudom ,csak mondta ,hogy lesznek a munkagépek Németböl!
Gomdolom a Barátjával,vagy az Apjával hozza,és kupeckedik ,mint minden aki meg akar élni!
Ha nem bizol bennem akkor pénzért ott veszel,aholakarsz!
Csak segiteni akarok,és nem Százalákárt se pénzést csinálok,még egy fillért se kaptam,pedig,sok mindent eladtam már neki,és mutogattam a munkagépeket ,mikor csinálta!
Nem tudom ,valamilyen Raut ha jól tudom 2,8.és 3,3m!
4 et akar hozzni meg gyürüshengert mélylazitót!
Ha kell megkérdezem !
Olcsó lesz,mondta az árát csak nem ugrikbe
8278 hozzászólás
Válasz #4791. hozzászólásra
Hát nem hát nem, köszi a segitségedet!
Ha nem csinálsz majd elhivom KORI01,hátha segit ekétvenni!
Amugy ez nem rajtam mulik mondtam tesóm,ö mondja meg a mennyi pénze van!
Ha uj rajta mind megér 450eft ,nem rossz ekét csinálsz,csak tudod,az nem kis pénz,ja és ez nem tudom ezt az ekét csak fillekét eladni!
Amugy hol lehet jó ekét venni,és mi számit jó ekének?
Gyulaházán?
M3 felüjárónél Ujfehértón?
Válasz #4789. hozzászólásra
Töröjé na az való neked egy kalap szar ,olyan vékony a gerendálja ,mint a papír
Válasz #4790. hozzászólásra
Meg amúgy is hol vennél te 450-ért ekét ,madárnak nézel ?Egy ilyen ekére 200000 ft csak a kopó alkatrész nézzél már körül a neten . Agro-Roll 96 Kft.
Válasz #4790. hozzászólásra
Csak a szád jár komolytalan vagy így neked nem csinálok semmit!
Komolyva forditva a szót GJONI,amugy te menyiért csinálnál nekem 3 Ih vagy Khüne ekék?
Csak megkérdezem,ez nem rajtam,mulik csak a tesómon,mert nagyon akar munka mellett gazdálkodni,mert Szabolcsba jön dolgozni,ez még csak terv!
Ne legyen drága + fa sem
Válasz #4785. hozzászólásra
Jól dolgozik,ha veszünk egy másikat akkor majd valakinek szóllok KORI01 vagy nekd,mert ha Bátyám hazajön,vesz vagy 2-3 hektár bérel,és akkor már beruház egy jó ekére!
Amugy még nem tudom milyen legyen nekem a Töröjé tetszik,meg a Vogel 950!
Esetleg egy két olcs széria!
Helti ,csak nem tudom mit kell nézni és mi számit jó ekének ,hogy könyen vigye és ne fogyasszon sokat ,és neis tokosodjon be az alom!
Üdv. Lehetséges, hogy hülye kérdés lesz. Ha már az életlen ekevasaknál tartunk, hogyan tudom megállapítani, hogy életlen-e vagy sem. Ránézésre? Gondolom nem borotvaélesnek kell lennie. Eddig nem foglalkoztam ezzel de ha ez jött témába. Ha életlen akkor kovácshoz kell vinni kovácsoltatni, illetve mit lehet vele csinálni. Köszi a válaszokat.
Válasz #4786. hozzászólásra
Neki jó így ,had egyen a szürke 30 lityit hektáronként!
Válasz #4785. hozzászólásra
Még jó, hogy homokba használják, mert kötöttben talán kukoricát ekézhetne ilyen vasakkal...
Válasz #4783. hozzászólásra
Még egyszer kirakod a képet erről az ekédről elmegyek szétvágom ba.dmegAmúgy is az ekevas olyan rajta mint a bot
Válasz #4781. hozzászólásra
Csak neked nem, mert ratyi vagy.
Válasz #4781. hozzászólásra
Válasz #4779. hozzászólásra
Köszi! Tudtam, hogy itt jó helyen keresem a választ.
Köszi még egyszer.
Válasz #4780. hozzászólásra
Vogel eke
ami az elsö széria és nem gyártanak már olyan furatu ekét erre gondoltam!
Válasz #4778. hozzászólásra
Ez így van. Köszi.
Kedvencem a mostani hozzászólásából: "Milyen eke az ,hogy nincs hozzá alkatrész?
Miénkhez sincs................."
Ez szellemileg tökönrúgott
Válasz #4775. hozzászólásra
Vegyél 3 orosz élfelrakott FÚRATLAN ekevasat, a többit gondolom sejted. :)
Válasz #4777. hozzászólásra
Mielőtt rákattintanál a Hozzászólás elküldésére, nem olvasnád végig amit ide szarsz az oldalra. Az még oké, hogy okoskodsz állandóan miközben annyi eszed sincs, mint egy marék szarkupacnak. De hogy az írástudatlanságoddal kimutatod mekkora nagy buta visszamaradt kis fogyatékos vagy, az már nagyon szánalmas.
Egyszerűen hiába akarná végigolvasni bárki amit írsz, nem lehet mert annyi hülyeséget összeírsz mindig mindenhol.
Válasz #4775. hozzászólásra
Egyet tudok tanácsolni,hogy levesel egyik laposvasat,és bejárod hol van ilyen!
Mert ha csak ugy találomra veszed,és ha nem stimmel,akkor nembiztos ,hogy vissza veszik!
Volt az egyik gazda,méregetett,és elmérte,vagy a boltos,és ugy kellett eladi a netem,mert nem vették vissza!
Milyen eke az ,hogy nincs hozzá alkatrész?
Miénkhez sincs,mert csak 2 furatos,de van kovács és csináltatok vele ha nem kapok hozzá ekevasat laposvasat!
Üdv Mindenkinek! Olyan gondom van, hogy Vogel@Noot P71-es típusú 3-as ekéhez nem találok ekevasat. A vas típusa W300-as és 3 csavaros a felfogatása. A lyuktávolságok speckók, mert 88 mm az első és a második, 57 mm van a második és harmadik között. Az Agrotipp oldalán volt róla kép, de ma azt mondták telefonba, hogy nincs nekik raktáron és nem is tudnak ilyet rendelni, csak fennmaradt a honlapon . Tud valaki segíteni, hogy ilyet hol tudok legyártatni? Mintadarabom sajna nincs
Válasz #4768. hozzászólásra
Van nagyon hasonlóm. Akril talajmarón volt.
Válasz #4772. hozzászólásra
hát persze ,amig nem használod ,addig biztos
Válasz #4770. hozzászólásra
Az jó ár a 14eft!
Ha van is használt,akkor csak a fele és nem tudod mennyire van kikotyogósodvan vagy csapágyast!
És az uj mindig uj lesz!
Válasz #4770. hozzászólásra
Hát nem tudom annyiért vedd meg nem csinálják meg a maszekok ennyiért
Válasz #4769. hozzászólásra
Nem tudom, egyenlőre használtba keresek hátha találok.
Eddig a keletagroba találtam ilyet 14.000 áron.
De valószínű hogy az lesz lehet olcsóbban kijövők.
Válasz #4768. hozzászólásra
Hali le gyártatni nem olcsóbb?Baromi pénzeket elkérnek egy ilyenért bolti áron.
Keresek a képen látható mélységállító kereket kettő darabot.
Működőképes állapotban.
Válasz #4766. hozzászólásra
Okoska
Válasz #4765. hozzászólásra
Majom
Válasz #4763. hozzászólásra
te meg 2böl 6hoz szóllsz hozzá WAZZE
Válasz #4753. hozzászólásra
Kérdeztem,már el is vitték 250eft!
De lesz még,amint lesz szóllok!
49 helyett az ötvenhez szóltam hozzá
Gabikát kit!
Válasz #4759. hozzászólásra
Dehogy csak van a havernak eladó cuca!
Holnap tán fent is lesz a neten,és belinkelem ,hogy mégis ki mi kell!
Loptak már eleget
VIKCSU
Válasz #4751. hozzászólásra
Nézd meg, kit hülyézel, mert 2 különböző személy...
Válasz #4758. hozzászólásra
mi van gabika diller lettél?
Lesz még a havernál 3m gyürüshenger 300eft
Majd linkelek!
Válasz #4750. hozzászólásra
Figyel van egy Gyári 3,2m Kombi dupla rögtörövel 250eft ha érdekel
Megadom a számot
Szabolcs Megye
Figyelj ez nem rajtam áll,hogy eladja vagy nem ,vagy menyiért adja!
Ha kell megkérdezem,de még nincs Fészen,telószámát meg nem tudom ,csak mondta ,hogy lesznek a munkagépek Németböl!
Gomdolom a Barátjával,vagy az Apjával hozza,és kupeckedik ,mint minden aki meg akar élni!
Ha nem bizol bennem akkor pénzért ott veszel,aholakarsz!
Csak segiteni akarok,és nem Százalákárt se pénzést csinálok,még egy fillért se kaptam,pedig,sok mindent eladtam már neki,és mutogattam a munkagépeket ,mikor csinálta!
Válasz #4754. hozzászólásra
Megkérdezem
Válasz #4747. hozzászólásra
4,4m es kombija nincs?
Válasz #4751. hozzászólásra
Te kit hülyegyerekezel?
Oké megérdeklödöm,mi a helyzet,de ha kell megkérdezem a telószámát,és egyezz meg vele!
Ez két félen áll!
Nem kötelezö venni,de megéri
Minek neked hülye gyerek ,az út szélén a bicikliseket letarolni vakegér
Válasz #4749. hozzászólásra
2.8-as érdekelne!
Válasz #4748. hozzászólásra
Nem tudom ,valamilyen Raut ha jól tudom 2,8.és 3,3m!
4 et akar hozzni meg gyürüshengert mélylazitót!
Ha kell megkérdezem !
Olcsó lesz,mondta az árát csak nem ugrikbe
Válasz #4747. hozzászólásra
Milyen kombinátorokat?
Válasz #4745. hozzászólásra
Egy haverom is hord be Kombit gyürüs hengert,és egyébb munkagépet ha érdekel valakit!
Szabolcs megye nálam
Válasz #4744. hozzászólásra
Egyeden van... kintről hordja be
Válasz #4743. hozzászólásra
az a voogel nem valami jó amugy sem.