Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD394.48 FtCHF438.79 FtGBP494.07 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok! Agro-masz lengyel 4 es ágyekét szeretnék vásárolni, valakinek van már ezzel tapasztalata?
Kűhne KMF 4-esem cserélném. Mezítlábas JD 4630-as szalad vele.
A mai munka összerakás volt ,az eredeti szárakban be vannak állva a nyíró csapok és forgócsapok ,így az előkészített új eke cuccait kapta meg ,míg ki lesz melegítve a szárakból a beállt csap,így legalább működik szépen a mostani felállásban
szia! annyira emléxem, h egy heger h7 vagy h8 as ekefej másolatán alapul a gép, nem egy elterjedt márka, abban az időben mezőkövesden gyártottak hozzá pótalalkatrészt, ma napság importból lehetséges az utánpótlás
Előre hátra ,ha mozog az még nem nagy baj!ezek egy idő után így csinálnak,vagy húz rá a szárra egy varatot ,hogy ne mozogjon annyit.A nyírócsapot is meghúzza a kötött föld az első barázdánál ,na és utána beáll nem hajlik tovább
Válasz #4721. hozzászólásra
Hali! Aminél az eketáskában lötyög a szár, azzal mit lehet kezdeni? Haver küzd ezzel folyamatosan. Akármit csinál, egy kis idő után a táska hátulja, és a szár között hézag lesz...
az Agroline gyártotta Kiskörösön, aki most az Agrikon dolgait gyártja. volt nekik kombinátoruk, sorközmüvelőjük és félig függesztett ágyekéjük, valamint egy eléggé kezdetleges formájú váltvaforgató ekéjük... aztán mintha megszüntek volna.. holott csak mást kezdtek gyártani, majd felfalták az Agrikont
Válasz #4699. hozzászólásranekem is ilyen fejek vannak csak a kerek végű kormánylemezes. kár hogy nem nyírós mert egyszer elkaptam valami gyökeret ér rendesen elgörbült az eke vas ki egyengettem de utána ha kicsit elért valamit mindig elgörbült aztán itt az egyik MTZ-s boltban mondta az eldó srác , hogy tőle a ruszki vasakat viszi mindenki(3600 Ft/db) és furkálják ás az ekét vagy a vasat igy én is vettem 2 gyorsan
8278 hozzászólás
Válasz #4743. hozzászólásra
Basszus,ha már oda írja hogy javításra szorul akkor az nem sok jót jelent egyébként azt se lehet tudni hol van helyileg
Válasz #4742. hozzászólásra
A vázra lennék kíváncsi. Nincs eltörve, javítva valahol.
Kopókat le kell rajta cserélni, ezt látom én is. Most számolgatom mennyi is lenne
Válasz #4741. hozzászólásra
Mit akarsz meg nézetni oda van írva hogy felújításra szorul,az már jelent valamit
Üdv!
Valaki nem látta ezt az ekét élőben?
Vagy valami környékbeli nem nézné meg nekem?
Eke
Válasz #4739. hozzászólásra
Te már 4k vagyis UltraHD sugározod a képeket
3840x2160p=8294400pixel=8,3mega
A picsába!!!! Cseppet fagyos itt a szerver!
Válasz #4736. hozzászólásra
Azért ez egy kicsit sok érte nem?
Válasz #4734. hozzászólásra
Le ne cseréld!
Válasz #4734. hozzászólásra
A kühnét cserélnéd lengyelre?
Sziasztok! Agro-masz lengyel 4 es ágyekét szeretnék vásárolni, valakinek van már ezzel tapasztalata?
Kűhne KMF 4-esem cserélném. Mezítlábas JD 4630-as szalad vele.
Válasz #4731. hozzászólásra
A hármast könnyebb eladni ,arra rögtön harapnak .A kettest hirdettem egy évig!
Válasz #4731. hozzászólásra
Ezt nem adom el majd a három fejest ha kész lesz Még össze kell azt is rakni ,mert még nem jöttek meg hozzá az eketörzsek!
Válasz #4730. hozzászólásra
mennyi idő kb mig eladod?
Válasz #4725. hozzászólásra
A mai munka összerakás volt ,az eredeti szárakban be vannak állva a nyíró csapok és forgócsapok ,így az előkészített új eke cuccait kapta meg ,míg ki lesz melegítve a szárakból a beállt csap,így legalább működik szépen a mostani felállásban
Nem láttál esetleg munka közben ilyen ekét milyen lehet a munkája?
Válasz #4725. hozzászólásra
szia! annyira emléxem, h egy heger h7 vagy h8 as ekefej másolatán alapul a gép, nem egy elterjedt márka, abban az időben mezőkövesden gyártottak hozzá pótalalkatrészt, ma napság importból lehetséges az utánpótlás
Hahoooo! Van 3db komplett ih jó alapotu ekefej orbetetes vassal!
Válasz #4715. hozzászólásra
Tessék!
http://www.traktora.org/?id=448
Válasz #4719. hozzászólásra
Minőségileg milyen lehet-nem tudsz róla valamit?
Válasz #4723. hozzászólásra
Előre hátra ,ha mozog az még nem nagy baj!ezek egy idő után így csinálnak,vagy húz rá a szárra egy varatot ,hogy ne mozogjon annyit.A nyírócsapot is meghúzza a kötött föld az első barázdánál ,na és utána beáll nem hajlik tovább
Hali! Aminél az eketáskában lötyög a szár, azzal mit lehet kezdeni? Haver küzd ezzel folyamatosan. Akármit csinál, egy kis idő után a táska hátulja, és a szár között hézag lesz...
köszönöm
Válasz #4720. hozzászólásra
Ha nekem megéri a lajtákat felújítani ,neked az IH ekét mért ne?Ami szépen rendbe van rakva elviszik már három ekét vittek el tőlem
még egyszer megkérdezem
mennyire keresett az ih eke 3fejjel?
mert van nekem egy amit felujjitanék,vagy igy adom el.
Válasz #4710. hozzászólásra
az Agroline gyártotta Kiskörösön, aki most az Agrikon dolgait gyártja. volt nekik kombinátoruk, sorközmüvelőjük és félig függesztett ágyekéjük, valamint egy eléggé kezdetleges formájú váltvaforgató ekéjük... aztán mintha megszüntek volna.. holott csak mást kezdtek gyártani, majd felfalták az Agrikont
Válasz #4708. hozzászólásra
Vágj bele sztem
Válasz #4716. hozzászólásra
Én 100 nál többet nem adnék érte de 150 alatt nincs...
szerintetek mennyire eladható egy3fejes ih eke?
felujjitott,mélyszántó.
Kedves Fórumozók!
Van még valakinek a képen látható orosz PLP-6-35-ös ekéje?
Válasz #4713. hozzászólásra
Helló
A kukorica megmutatná mit tud!Én kilépek mert az asszony már infarktust kap mert 3 órája itt ülök!
Halló Bobi!!!
Szerintem nem lehet ez rossz.
Válasz #4709. hozzászólásra Zolikám akkor tudsz róla mindent
Megvan a tettes valamilyen magyar eke a gyártó nem latszik tisztán,de szerintem lajta kormány és alkatrészekből áll.
ez talán olyan mint a kék eke
Írtam egy e-mailt.
Válasz #4703. hozzászólásra
Fortshtitt b200 2plusz1 fej ha minden igaz de lajta kormánylemezzel szerelve
Milyen típusú eke???
Válasz #4700. hozzászólásra
Ok rendben vasárnap rakok fel
Válasz #4699. hozzászólásranekem is ilyen fejek vannak csak a kerek végű kormánylemezes. kár hogy nem nyírós mert egyszer elkaptam valami gyökeret ér rendesen elgörbült az eke vas ki egyengettem de utána ha kicsit elért valamit mindig elgörbült aztán itt az egyik MTZ-s boltban mondta az eldó srác , hogy tőle a ruszki vasakat viszi mindenki(3600 Ft/db) és furkálják ás az ekét vagy a vasat igy én is vettem 2 gyorsan
Válasz #4698. hozzászólásra
Légyszíves rakjál fel róla egy-két képet illetve az ár sem mellékes.Köszi!
Válasz #4694. hozzászólásra
Semmi gond nincs vele ,csak kár ,hogy nem nyírócsaposak ezek az ekék!
Válasz #4692. hozzászólásra
Szia nekem van 3as ekém eladó és Somogyban vagyok
nem néz ki rosszul