Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.05 FtUSD403.06 FtCHF439.56 FtGBP492.13 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hali. Az előbb láttam egy vogel noot ekehirdetést. Az állt benne, hogy határeke. Valaki megmondaná mi az mert még soha nem halottam határekéről. Előre is köszi
mi lehet itt?
megtekerte csigásra a rába fődje?
vagy rosszul muzsikált a helybeli agrodörtiblúzbend????
bár " megöl a váágy" hogy vele töltsek 1nehány éjszakát......
dehát ez nem a flancok évének néz ki úh muszáj mással tölteni az éjszakákat.......
Nem tudom hogy eredeti-e,de nálam eddig működött jópár évig,kicseréltem egy sokkal gyengébb rugóra de így sem működött ezért vmi dugulásra gondolok holnap lesz rá időm szét fogom szedni.A golyó szemre hibátlan nincs rajta berágás.
Sziasztok nincs valakinek alkatrész katalógusa, Rába Werk Condor piros ekéhez vagy esetleg munka henger munka hengerek meg és irányitokar hátul mert sajna eloptál
MTZ utáni útgyalu élének is nagyon jó. Valaha. mikor még nem volt az IH ekén hosszított csúszólap, annak is jó volt. Nameg fiatalon letört orrú ekevanaknak is könnyedén lehet donora.
Segítséget kérnék! Van egy lemken opal 3-as váltvaforgató ekém,a munkahengere rugós rásegítésű.A probléma hogy nem fordít a munkahenger,meg sem mozdul,ha kitekerem a csavart a munkahengeren találok alatta egy rugót és egy golyót,ha kiveszem belőle és visszatekerem a csavart működik a munkahenger és fordít az eke így viszont nagyon durva és érzékeny.Utána visszaszereltem ismét a rugót és a golyót és megint nem volt jó ezt 3-szor eljátszottam.Tavaly szezon előtt ugyanezt csinálta akkor kivettem a golyót visszaraktam és rögtön jó is volt.Mi lehet a hiba?
Válasz #3521. hozzászólásra
A volt Nerim cég udvarán állóra gondolsz a Komáromi úton?
Amit eladtak az csavarbiztosítású volt mechanikusan csavarral eggyenként kellet a fejeket átálitani a fogásszélességet.
hát biztos hogy jó lett volna. Láttam még a neten ősszel egy 5 fejes Kvernit Surányban, de nem volt rá keret. Mire megkaptam a pénzt a termésért, addigra az ekét eladták. Hát ez se lett megvéve.
Heci te úgy is unatkozol, majd behajtasz nekem egyet
Válasz #3515. hozzászólásra
JD 6320 ha jól emlékszem. Valamit beszéltek hogy a fiuk eladta a neki ajándékozott földeket, és hogy nincsen szükség ekkora gépparkra, főleg hogy még lízinget törlesztenek. Az ekét megnéztem, valóságban mást mutatott mint a neten a fényképen. Engem nem fogott meg az eke, megköszöntem, és mondtam hogy más az elképzelésem. Az árát is magasnak találtam.
Válasz #3513. hozzászólásra
Nem tudom mit bírhat ki, de én ezt az ekét láttam élőben. Hát nem fogott meg. Szemre mintha gyenge lenne, de használatban nem tudom.
MF 5455-höz (112ló) keresek ideális ekét, 3 fejes váltvaforgóban gondolkodom. Homokos és fekete réti földben is használnám. A lényeg h vigye szépen, takarjon is rendesen és az ára is elfogadható legyen. Vélemény?
Válasz #3501. hozzászólásra
Lehet, hogy kiröhögnének, de csak addig amíg nem látták a munkáját.
De tudjuk az önérzet, hogy a szürke csak 2fejjel szánt.
Ja kezdődik rigol eke kéne ennek , meg egy magyar nyelvtanfolyam Remélem a Törő féle ekét veszi és kinyújtóztatja a traktorját , pláne mindennel üvegen megy !
Érdekes engem nem röhögnek ki mikor leforgat mindent maga után !A többi traktoros is nézegeti meg dicséri mikor látják ,hogy dolgozik neked még ami jó az is rosz!
Haha 300 sok a sógor ugyanezt 500 felett vette Nyíregyházán .Ugyan ezt hármasban megcsinálom neked négyért ,de kell előleg A Csengeri rokonomnak jó ez hármasban ,de neked nem !! Tényleg értesz hozzá akkorII
Válasz #3500. hozzászólásra
Kettes eke khüne 300eft hát ezzel kimennék itt kiröhögnének ha ilyennel szántok,amugy nem rossz,de amugy milyet ajánsz 3 ban ami elvisz 100-110cm és ami nem huzza össze a csutkát kórót?
Jó használt is csak jó és olcsó legyen mert még tervbe van!
Törö féle ih vagy valami vogel kvendland helti khüne?
Vagy mennyek el Gyulaházára vagy Ujfehértóra ott is vannak sok ekék!
Sziasztok,ekét milyet érdemes venni egy 82 után 10holdra?
Ujat vagy használtat?
Csak magas köldökü legyen és 95 fejtávolság
IH KHÜNE VOGEL NOOT KVENLAD?
Hol lehet Szabolcs megyében Mátészalkához közel legyen ami jó lehet boldogulni kb 300ft körül?
Köszönöm!
Hali!
Tavasszal vagy ősszel mikor leteszitek az ekét a kormány lemezt mivel kenitek le hogy ne rozsdálljon? Vagy olcsóbb fújós festékkel is lehet fújni?
Igazából a lajtához jobban hasonlít a spertberg. Így annyira nem ragaszkodnék az IH-hoz, de még az is számításba jöhet.
Talán munkában is.
Javítsatok ki ha rosszul írom.
Válasz #3491. hozzászólásra Szerintem tuti nehezebb húzni mint a spechberget és villás a beforgatólemeze azon átfolyhat a föld ba villák között szerintem a teli jobb, előnye viszont hogy olcsóbb hozzá az alkatrész, de ha te az ih -hoz ragaszkodsz úgy sem tudunk lebeszélni és nem is akarunk.
Válasz #3488. hozzászólásra Szerintem ez ih mint írtam az enyémen nem villás a beforgatólemez hanem teli, kép alapján nehéz megkülönböztetni a kettőt. A szomszéd faluban is vett egy srác egy heltit még együtt néztük meg a hírdetést azt mondtam neki ez pont olyan mint az enyém megvette és mikor itthon megnéztem akkor látszott az eltérés de az sem rossz azon is villás a beforgató lemez.Az enyém ilyen:http://www.agroinform.com/aprohirdetes/5026051/helti-spertberg-impala-eke.html Csak nekem nem dobozcső a függesztő orsó merevítése hanem laposvas.
8278 hozzászólás
Hali. Az előbb láttam egy vogel noot ekehirdetést. Az állt benne, hogy határeke. Valaki megmondaná mi az mert még soha nem halottam határekéről. Előre is köszi
Válasz #3536. hozzászólásra
bizony
Válasz #3535. hozzászólásra
Nem tudom,de fel aron nem tunik rossz vetelnek, annak aki ilyet keres . A packomat meg csak hab a tortan.
Válasz #3534. hozzászólásra
mi lehet itt?
megtekerte csigásra a rába fődje?
vagy rosszul muzsikált a helybeli agrodörtiblúzbend????
bár " megöl a váágy" hogy vele töltsek 1nehány éjszakát......
dehát ez nem a flancok évének néz ki úh muszáj mással tölteni az éjszakákat.......
Válasz #3533. hozzászólásra
LD
csak ha vlk gyorsan kopót hajt .......itt van.......
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/5995394/Egyeb-Utangyartott-gyorsan-kopo-alkatreszek.html
Válasz #3531. hozzászólásra
Nem tudom hogy eredeti-e,de nálam eddig működött jópár évig,kicseréltem egy sokkal gyengébb rugóra de így sem működött ezért vmi dugulásra gondolok holnap lesz rá időm szét fogom szedni.A golyó szemre hibátlan nincs rajta berágás.
Válasz #3524. hozzászólásra
Eredeti lehet a rugó ? Vagy a golyó a helyén szorul. Próbáld egy jobb állapotú golyóval. (tipp)
Lemken EurOpal 8 4 N100 függesztett ,réselt lemezes,váltvaforgató ekéről kinek mi a véleménye?
Sziasztok nincs valakinek alkatrész katalógusa, Rába Werk Condor piros ekéhez vagy esetleg munka henger munka hengerek meg és irányitokar hátul mert sajna eloptál
Válasz #3525. hozzászólásra
Na meg a godorfúrónak is ebből van az éle.
MTZ utáni útgyalu élének is nagyon jó. Valaha. mikor még nem volt az IH ekén hosszított csúszólap, annak is jó volt. Nameg fiatalon letört orrú ekevanaknak is könnyedén lehet donora.
Lazítóra szárnynak,stb.
Márkás lefutott ekevasat fölszoktatok még valamire használni???
Segítséget kérnék! Van egy lemken opal 3-as váltvaforgató ekém,a munkahengere rugós rásegítésű.A probléma hogy nem fordít a munkahenger,meg sem mozdul,ha kitekerem a csavart a munkahengeren találok alatta egy rugót és egy golyót,ha kiveszem belőle és visszatekerem a csavart működik a munkahenger és fordít az eke így viszont nagyon durva és érzékeny.Utána visszaszereltem ismét a rugót és a golyót és megint nem volt jó ezt 3-szor eljátszottam.Tavaly szezon előtt ugyanezt csinálta akkor kivettem a golyót visszaraktam és rögtön jó is volt.Mi lehet a hiba?
Válasz #3522. hozzászólásra
ja
Válasz #3521. hozzászólásra
A volt Nerim cég udvarán állóra gondolsz a Komáromi úton?
Amit eladtak az csavarbiztosítású volt mechanikusan csavarral eggyenként kellet a fejeket átálitani a fogásszélességet.
Válasz #3520. hozzászólásra
itt nincs unalom
nem is vót
meg NEM IS LESZ!!!!!!
az milyen vót LD?
nyúzélandon van 1 5ös rugós variós asszem
Válasz #3519. hozzászólásra
hát biztos hogy jó lett volna. Láttam még a neten ősszel egy 5 fejes Kvernit Surányban, de nem volt rá keret. Mire megkaptam a pénzt a termésért, addigra az ekét eladták. Hát ez se lett megvéve.
Heci te úgy is unatkozol, majd behajtasz nekem egyet
Válasz #3518. hozzászólásra
Francot a jó dógodba
Zetorhó jó lett vóna azé féláron mi?
Válasz #3517. hozzászólásra
3 vagy 4 hónapja lehetett, csak azért mentem mert Kverneland eke volt. Más tipus nem nagyon érdekel.
Válasz #3516. hozzászólásra
Tanulság: a kölködnek nem adni semmit csakúgy.
Nagyon unatkozhattál ha a nagy ekeútálat időszakban elmentél ekét nézni...........
Válasz #3515. hozzászólásra
JD 6320 ha jól emlékszem. Valamit beszéltek hogy a fiuk eladta a neki ajándékozott földeket, és hogy nincsen szükség ekkora gépparkra, főleg hogy még lízinget törlesztenek. Az ekét megnéztem, valóságban mást mutatott mint a neten a fényképen. Engem nem fogott meg az eke, megköszöntem, és mondtam hogy más az elképzelésem. Az árát is magasnak találtam.
Válasz #3514. hozzászólásra
4 hengeresre való.
Mi húzta nekik?
Becsődöltek vagy mi?
Válasz #3513. hozzászólásra
Nem tudom mit bírhat ki, de én ezt az ekét láttam élőben. Hát nem fogott meg. Szemre mintha gyenge lenne, de használatban nem tudom.
Válasz #3512. hozzászólásra
Nem néztem ki csak kérdem mit birhat a 6, mmes váz......
Válasz #3509. hozzászólásra
Heci te mostan a Bényben levő 3 fejes Kwerni ekét nézted ki, ami az Agroszervisz oldalán van?
Válasz #3510. hozzászólásra
Én a Heltit ajánlanám .
MF 5455-höz (112ló) keresek ideális ekét, 3 fejes váltvaforgóban gondolkodom. Homokos és fekete réti földben is használnám. A lényeg h vigye szépen, takarjon is rendesen és az ára is elfogadható legyen. Vélemény?
Kverneland VX eke van képben?
Vékonyabbak könnyebbek voltak , nem volt ezekkel gond?
Válasz #3499. hozzászólásra
Elszántottad A szomszéd földjét hogy a 9ből 10lett
Inkább vegyél egy ilyen ekét, legalább nem üresben kell járkálnod a traktor mögött.........
Lehet, hogy kiröhögnének, de csak addig amíg nem látták a munkáját.
De tudjuk az önérzet, hogy a szürke csak 2fejjel szánt.
Válogass:
Eke1
Eke2
Eke3
Eke4
Válasz #3503. hozzászólásra
Ja kezdődik rigol eke kéne ennek , meg egy magyar nyelvtanfolyam Remélem a Törő féle ekét veszi és kinyújtóztatja a traktorját , pláne mindennel üvegen megy !
Érdekes engem nem röhögnek ki mikor leforgat mindent maga után !A többi traktoros is nézegeti meg dicséri mikor látják ,hogy dolgozik neked még ami jó az is rosz!
Már megint kezdődik!!!!!!!!
Haha 300 sok a sógor ugyanezt 500 felett vette Nyíregyházán .Ugyan ezt hármasban megcsinálom neked négyért ,de kell előleg A Csengeri rokonomnak jó ez hármasban ,de neked nem !! Tényleg értesz hozzá akkorII
Válasz #3500. hozzászólásra
Kettes eke khüne 300eft hát ezzel kimennék itt kiröhögnének ha ilyennel szántok,amugy nem rossz,de amugy milyet ajánsz 3 ban ami elvisz 100-110cm és ami nem huzza össze a csutkát kórót?
Jó használt is csak jó és olcsó legyen mert még tervbe van!
Törö féle ih vagy valami vogel kvendland helti khüne?
Vagy mennyek el Gyulaházára vagy Ujfehértóra ott is vannak sok ekék!
Válasz #3499. hozzászólásra
Ja itt az enyém pont annyiért viheted )90 centit fog bőven elég az neked !
Sziasztok,ekét milyet érdemes venni egy 82 után 10holdra?
Ujat vagy használtat?
Csak magas köldökü legyen és 95 fejtávolság
IH KHÜNE VOGEL NOOT KVENLAD?
Hol lehet Szabolcs megyében Mátészalkához közel legyen ami jó lehet boldogulni kb 300ft körül?
Köszönöm!
Válasz #3496. hozzászólásra
Én meg zsírzom jó vastagon
Válasz #3496. hozzászólásra
Festem.
Hali!
Tavasszal vagy ősszel mikor leteszitek az ekét a kormány lemezt mivel kenitek le hogy ne rozsdálljon? Vagy olcsóbb fújós festékkel is lehet fújni?
Válasz #3494. hozzászólásra
Akpil az lengyel ! Azok jók igaz nekem csak kettes volt!
Üdv!
Akpil km 80 vagy 180 ekével van valakinek tapasztalata?
Válasz #3492. hozzászólásra
Igazából a lajtához jobban hasonlít a spertberg. Így annyira nem ragaszkodnék az IH-hoz, de még az is számításba jöhet.
Talán munkában is.
Javítsatok ki ha rosszul írom.
Válasz #3491. hozzászólásra Szerintem tuti nehezebb húzni mint a spechberget és villás a beforgatólemeze azon átfolyhat a föld ba villák között szerintem a teli jobb, előnye viszont hogy olcsóbb hozzá az alkatrész, de ha te az ih -hoz ragaszkodsz úgy sem tudunk lebeszélni és nem is akarunk.
Az IH fejeknek mik az előnyei hátrányai?
A lényeg, hogy a szár be legyen borítva. Idáig lajta fejekkel dolgoztunk, azoknak szép is a munkájuk és a 30 cm mélység is elég.
Válasz #3485. hozzászólásra
Minden képpen a heltit ajánlom és amit már írták a spertberg fejjel kérjed az nagyon jól dolgozik .
Válasz #3488. hozzászólásra Szerintem ez ih mint írtam az enyémen nem villás a beforgatólemez hanem teli, kép alapján nehéz megkülönböztetni a kettőt. A szomszéd faluban is vett egy srác egy heltit még együtt néztük meg a hírdetést azt mondtam neki ez pont olyan mint az enyém megvette és mikor itthon megnéztem akkor látszott az eltérés de az sem rossz azon is villás a beforgató lemez.Az enyém ilyen:http://www.agroinform.com/aprohirdetes/5026051/helti-spertberg-impala-eke.html Csak nekem nem dobozcső a függesztő orsó merevítése hanem laposvas.