Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak652 FtBenzin árak637 FtEUR407.33 FtUSD390.32 FtCHF431.59 FtGBP485.67 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #3337. hozzászólásra
Szia!
Én nemrég vettem egy 3 méteres metalwolf vontatott tárcsát, azt látom nem fogja az MTZ szétszakítani. Nem olcsó de nagyon jó.
Sziasztok.
Tudom hogy ez nem a tárcsa rovat,de ott nincs hozzászóló.
Ismeri valaki a vagro környei tárcsát ? Vagy metálwolf ? Vagy valami mást?
MTZ után 2,8 m -es középnehéz kallene.
Köszömöm a segítséget.
A kínai is olyat gyárt amilyet kének tőle....... A logo pedig.......Az (új JD ekén) Az őzike mellet ott van a Besson logo Tehát ez hogy mi legyen rajta az már csak részlet kérdés. Minden megoldható.... Még a gyári logo is simán belefér a gyárira festett verzióban. A Claas alkatrészeknél is a hologramos matrica keltett kissé problémát az elején. Addig simán vették a sufnit, gyáriba.
A hazai kereskedők javarészt utángyártottat forgalmaznak. Vagy csomagolt vagy simán TSZ szürkére-rozsda színű alapozóra festett verzióban. Sajna már sikerült a kverninél is belenyúlni...nem volt gond a minőséggel. Csak a nepper gyárinak adta el. állítólak a frank-tól nem lehet egyenesben vásárolni. http://www.laprugo.eu/ Nos őnála láttam axis-dorkeres mintadarabokat-megrendelőket.
A nagy játékosoknak 1 kérdés.....
Aki nagy mennyiségben pusztitja le a kopócuccokat az ekékről honnét szerzi be ezeket?
Legyen az akármelyik eke, lemken vogel kvern. ........vagy bármi....
Gondoljuk a kvernelandosok nem variálnak nagyon......
2 fejes ágyekében milyet érdemes venni.olyan kellena amit könnyű húzni szépen fordít még a tárcsázatlan kukit is lefordídja na és nem olyan túl drága. Kint a lemken nagyon jól dolgozik de az nagy 170 lovas gép húzza.
Hát igen ha az el van hajolva akkor gebasz van ,a nyírócsap eddig az összes ekén amit vettem eddig be volt rohadva vagy csavar volt helyette ,de köracél is szokás !!!
Minél nagyobb derékszöget zár a barázda falára a kormánylemez annál jobban megfordítja a földet !Ez józan paraszt ész .ha kifelé nyitod a hátulját a bal oldali kerek felé könnyebb húzni többet fog ,de szarabbul dolgozik én próbáltam nem sajnáltam vele játszadozni kinn a földön ezért mondom magától tanulja meg az ember ,mert rá kényszerül kinn messze a határban ki a Fas.omtól kérdezzem meg nincs nekem okos telefonom traktoros vagyok nem pávián
Hát fellazítod a Z tengely csavarjait és megállsz az eke végénél és jobbra nyomod a seggét a szántás felé Ez által még jobban csavarja is a csutkát lefelé , vagy a kereszt feszítő lakatokkal jobbra húzod a szántás felé , csak az a lényeg a tarlós kerék egyenesen menjen arra figyelj !!
3x35-ösből (bár 40-es ekevasak vannak rajta) kicsit lecsíptem a a fogásszélességgel. Vitte az országúti 1-be. De lehetséges, hogy csak én gondolom rosszul, hogy erőlködött. Eddig csak kistrakim volt és azok valahogy másként mentek. :-)
Gyá ,ha lett volna ilyen fasza eleje sose adom el https://www.google.hu/search?q=jumz+65+sebess%C3%A9gfokozatok&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=mamoUrT-KPH7yAPB5oHQCg&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1120&bih=600#q=jumz+65+m%C5%B1szaki+adatok&tbm=isch&facrc=_&imgdii=_&imgrc=3a4pMxZuaCSL1M%3A%3Bh8FY5TxTnZJ_5M%3Bhttp%253A%252F%252Fimgfrm.index.hu%252Fimgfrm%252F0%252F8%252F4%252F7%252FBIG_0008850847.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fforum.index.hu%252FArticle%252FshowArticle%253Fgo%253D109254640%2526t%253D9162612%3B640%3B480
Nekem is volt JumzA hármas Kühnét javaslom ,azt bírja ,mint állat a rásegítőt meg a kuplung pedáltól dobd ki a francba ,ha van rajta Sok helyen a nyolcvanasokat megszégyenítí
8278 hozzászólás
Válasz #3337. hozzászólásra
Szia!
Én nemrég vettem egy 3 méteres metalwolf vontatott tárcsát, azt látom nem fogja az MTZ szétszakítani. Nem olcsó de nagyon jó.
Sziasztok.
Tudom hogy ez nem a tárcsa rovat,de ott nincs hozzászóló.
Ismeri valaki a vagro környei tárcsát ? Vagy metálwolf ? Vagy valami mást?
MTZ után 2,8 m -es középnehéz kallene.
Köszömöm a segítséget.
Válasz #3326. hozzászólásra
Olyan fiatal??? Ej ha!!! Jó munkát hozzá, valahogy én is így kezdtem "kamra tuning"!!
Válasz #3334. hozzászólásra
A kínai is olyat gyárt amilyet kének tőle....... A logo pedig.......Az (új JD ekén) Az őzike mellet ott van a Besson logo Tehát ez hogy mi legyen rajta az már csak részlet kérdés. Minden megoldható.... Még a gyári logo is simán belefér a gyárira festett verzióban. A Claas alkatrészeknél is a hologramos matrica keltett kissé problémát az elején. Addig simán vették a sufnit, gyáriba.
Válasz #3332. hozzászólásra
Ha nincs benne a kv jel akkor nemgyári....
Vagy nem igyvan?
Akkor meg mit veszü ilyet?????
Válasz #3328. hozzászólásra
Csakis a FRANK-tól eredeti Német vasat
Válasz #3330. hozzászólásra
A hazai kereskedők javarészt utángyártottat forgalmaznak. Vagy csomagolt vagy simán TSZ szürkére-rozsda színű alapozóra festett verzióban. Sajna már sikerült a kverninél is belenyúlni...nem volt gond a minőséggel. Csak a nepper gyárinak adta el. állítólak a frank-tól nem lehet egyenesben vásárolni. http://www.laprugo.eu/ Nos őnála láttam axis-dorkeres mintadarabokat-megrendelőket.
Mi a nyíregyházi piacon szoktunk ilyesmit vásárolni
Válasz #3329. hozzászólásra
Nyomjál vlm mármár konkrétumot is mer igy teljesen hasznavehetetlen vagy......
De agyalnak a kvernisek is.. Hogy honnan....hát bolt Valamint felkutatni a hazai beszállítókat-kovácsműhelyt. S onnan megkaparintani
A nagy játékosoknak 1 kérdés.....
Aki nagy mennyiségben pusztitja le a kopócuccokat az ekékről honnét szerzi be ezeket?
Legyen az akármelyik eke, lemken vogel kvern. ........vagy bármi....
Gondoljuk a kvernelandosok nem variálnak nagyon......
van még vele munka úgy látom.
Válasz #3317. hozzászólásra
Bocsi nem új alapanyag 1976 évjáratú !
Meg van az új alapanyag a következő ekéhez ,de ezt hármasra csináljuk ,mert van hozzá cuccom
Mindenkinek javaslom: Csólyos ekecsalád, Csólyospálos
2 fejes ágyekében milyet érdemes venni.olyan kellena amit könnyű húzni szépen fordít még a tárcsázatlan kukit is lefordídja na és nem olyan túl drága. Kint a lemken nagyon jól dolgozik de az nagy 170 lovas gép húzza.
Válasz #3299. hozzászólásra
Legalább 5 késes legyen.
Válasz #3320. hozzászólásra
Hát igen ha az el van hajolva akkor gebasz van ,a nyírócsap eddig az összes ekén amit vettem eddig be volt rohadva vagy csavar volt helyette ,de köracél is szokás !!!
Válasz #3319. hozzászólásra
+ Az ekeszár se legyen hajolva, csavarodva, lehetőleg nyírócsapos legyen az eke.
Válasz #3316. hozzászólásra
A vázon repedés hajlás ne legyen , a kopó alkatrészek meg magukért beszélnek ,ha papír vékony az nem jó!!Akkor lehet alkudozni
Remélem ki
Válasz #3314. hozzászólásra
Már régen írkált a cimborádCsak nem kitiltották?
Válasz #3315. hozzászólásra
Az nekem is ki van kapcsolva. Még olyan kérdésem lenne, hogy használt eke vásárlásánál mire kell figyelni?
Válasz #3313. hozzászólásra
Aha az hidraulikus nekem már mindig leragadt szar volt , a haverék új korában kidobták belőle.
Válasz #3312. hozzászólásra
Minél nagyobb derékszöget zár a barázda falára a kormánylemez annál jobban megfordítja a földet !Ez józan paraszt ész .ha kifelé nyitod a hátulját a bal oldali kerek felé könnyebb húzni többet fog ,de szarabbul dolgozik én próbáltam nem sajnáltam vele játszadozni kinn a földön ezért mondom magától tanulja meg az ember ,mert rá kényszerül kinn messze a határban ki a Fas.omtól kérdezzem meg nincs nekem okos telefonom traktoros vagyok nem pávián
Válasz #3289. hozzászólásra
A kuplung rásegítő az ami a hátsóhíd tetejére van fogatva és össze van kötve a pedál rudazatával? Ami olyan hengeres.
Válasz #3308. hozzászólásra
Ha az első ekefejjel kevesebbet fogattál akkor is szépen dolgozott és egyformára dobott mind a 3-fej? Így miért csavarja lefelé jobban a csutkát?
Válasz #3309. hozzászólásra
Néztem jó nagyon ,de a talaj is
Válasz #3307. hozzászólásra
Legalább én bevallom ,hogy a képen a faterom szánt ,Szemi meg én csinálok mindent ,hát nálunk nem ,mert ha dolgozom 24 órában akkor ki ,ha ő nem
Válasz #3308. hozzászólásra
http://www.youtube.com/watch?v=qUySIgoS2ws
Válasz #3307. hozzászólásra
Igen igen Az a lényeg bár mennyit fogatsz ilyen egyenesen fusson a traki után
Válasz #3303. hozzászólásra
Akkor kevesebbet fogattál az első ekefejjel nem? Ezt állítottad rajta nem?
Válasz #3304. hozzászólásra
Holnap megyek feléd, szólj az asszonynak, hogy süssön-főzzön.
lehet, h megállok, csak tégy ki vlmi jelzőoszlopot.
Válasz #3302. hozzászólásra
Ja vagy le fólíázva és le zsírozva az udvaron
Válasz #3301. hozzászólásra
Ráérünk van idő.
Válasz #3296. hozzászólásra
Hát fellazítod a Z tengely csavarjait és megállsz az eke végénél és jobbra nyomod a seggét a szántás felé Ez által még jobban csavarja is a csutkát lefelé , vagy a kereszt feszítő lakatokkal jobbra húzod a szántás felé , csak az a lényeg a tarlós kerék egyenesen menjen arra figyelj !!
Ami a pajtában pihen
........felszántottál már egyálltalán?
3x35-ösből (bár 40-es ekevasak vannak rajta) kicsit lecsíptem a a fogásszélességgel. Vitte az országúti 1-be. De lehetséges, hogy csak én gondolom rosszul, hogy erőlködött. Eddig csak kistrakim volt és azok valahogy másként mentek. :-)
No melyik a jó eke elevenitsük csak föl.....
Válasz #3297. hozzászólásra
Én úgy tudom alá lehet tenni. Egyezik minden. Ezt csak hallomásból tudom Jumzostól, de neki sincs.
Válasz #3295. hozzászólásra
Azért kíváncsi vagyok mer akkor én is aláraknám az enyém alá :D
Válasz #3295. hozzászólásra
Hali!
A múltkorában szántottál a haverod Kühne 3-sal azt hogy érted hogy csaltál egy kicsit rajta szántás előtt? A fogásszélességen?
Válasz #3294. hozzászólásra
Ne legyé kíváncsi ,mert ez gyárilag alatta van nem ám áki -táki!
Válasz #3293. hozzászólásra
Arra kíváncsi lennék hogy a 82-es hidat hogy rakták alá
Válasz #3287. hozzászólásra
Bocsi ,ha ilyen lett volna
Gyá ,ha lett volna ilyen fasza eleje sose adom el https://www.google.hu/search?q=jumz+65+sebess%C3%A9gfokozatok&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=mamoUrT-KPH7yAPB5oHQCg&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1120&bih=600#q=jumz+65+m%C5%B1szaki+adatok&tbm=isch&facrc=_&imgdii=_&imgrc=3a4pMxZuaCSL1M%3A%3Bh8FY5TxTnZJ_5M%3Bhttp%253A%252F%252Fimgfrm.index.hu%252Fimgfrm%252F0%252F8%252F4%252F7%252FBIG_0008850847.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fforum.index.hu%252FArticle%252FshowArticle%253Fgo%253D109254640%2526t%253D9162612%3B640%3B480
Attól is függ hanyadikba húzod országúti 1 az a jó
Válasz #3288. hozzászólásra
Egyet értek veled én is tapasztaltam A hangja meg sokkal csendesebb munka közben az mtz ahhoz képest ordít
Nekem is volt JumzA hármas Kühnét javaslom ,azt bírja ,mint állat a rásegítőt meg a kuplung pedáltól dobd ki a francba ,ha van rajta Sok helyen a nyolcvanasokat megszégyenítí