Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
a használt vf ekét jól gondold meg kolléga
nekem is volt egy használt vogelem és amennyiért vettem meg amennyibe fájt volna 3 év után egy teljes fölujítás annak az árához már nem sok kellett volna az ujhoz.
Csak lekopva feleannyiért is alig tudtam elsütni mint amit adtam érte.
Vettem volna ujat már akkor,a munka minőségét össze sem lehet hasonlítani a kettő között.
nem mindenkinek jó ez az eke. Nekünk is vannak kis tábláink, de javarészt 10-15-20-25hektárosak, meg vannak a 30-35-40hektáros nagyok ugye.
A kicsik inkább többen vannak, de nem nagy hektárszámúak öszesen, és hát ezekre valók a kis traktorok 3-as kisekével.
Egy 10hektáros táblán már a nagyokkal is el lehet boldogúli egész jól, főleg ha mellette tudsz a mezőn forogni.
Nekem éppen jó lenne, 40-re állítanám a fogásszélességet normális évben sokhlyen menne 6fejjel is, amúgy meg 5-el szépen muzsikálna.
ilyenkor 4-el ha úgy kívánja
ugyanannyit lehet megszántani 1 nap alatt egy kisseb géppel 5 fejes függesztettel , mint egy nagyobbal 6 fejes f. függ.el ezt olyan mondta akinek mind a 2 van ,ja és nem rövid földekben próbálták
ugyanannyit lehet megszántani 1 nap alatt egy kisseb géppel 5 fejes függesztettel , mint egy nagyobbal 6 fejes f. függ.el ezt olyan mondta akinek mind a 2 van ,ja és nem rövid földekben próbálták
Köszönöm cimbora!!!
részleteket ismerem!
volt azért ez használva, igen régi eke, de jó bőrben van, nem kigyilkolt még.
de így kell ezt gyárilag letenni
Ha csak azt nézzük hogy, legyen felszántva minden amikor akarjuk, akkor a régi rabe ekétől nincs jobb. 30éve kezdett a tsz-ekben gazdaságokban és még 30év múlva is ugyanaz a nagy bitang vasdarab lesz ami felszántja még a fődútat is...
(csináltam vele, semmi nem akadály!!!)
jaja akkor ez az a sztori lesz mint a Vadmalac által említett.
Azért ha eetleg nem gond vagy útadba esik egy fotót elfogadnék, az még nem volt. Amúgy felvettem a kapcsolatot az elaóval.
Mindenképpen érdekelne, ha lenne egy félnapom el is mennék megnézném, bár nem tudom mi lesz. Lehet szántani már nem is tudunk idén, meg ki tudja mit hoz a jövő.
Kellene még egykét dolog, pl egy jóképű összecsukható vontatható simító, aztán ha kintmaradnak 100hektárok érintetlenűl akkor abba direktvetni kellene ,leg ésszerűbb az lenne, akkor meg ehhez kell beruházni...
mérlegelés lesz, mi jut mennyi marad, kellessz e venni valamit számlák alapján megez megaz. Egy jó év után már itthon lenne, s a többi is,vagy intéződne már...
de most megfontoltan kell mindent meglépni.
HálIstennek a telephely lerendeződött ez a nagy gebasz előtt még szezonkezdés tájékán (bár most e végett kell mindenből csak ami tényleg szükséges)
Arra kíváncsi vagyok mekkora előrelépés a Rabewerk eke után!? azon felűl,hogy váltvaforgatós az MF eke. Borításra, munkaminőségre kukorica után, húzásra, sekély-mély szántásoknál, kőbiztosítás mennyire jó és strapabíró...
Válasz #2383. hozzászólásra
holnap lepikcsörölöm neked,(nem a tulaj udvarán van),és megpróbálom kideríteni az árát. Csak hátulról tudok fotózni,mert nehéz bejutni az udvarba(borjú nagyságú kaukázusik),működőképes,egy rába után vették(használtan),talán 2 szezont ment.
körbehív 600 helyet biztos
aszondják neki vlm. tót tszbe h. na jó eladjuk
aztán a ócskavas meg fönt van a p....ba a hegyekbe biztos.........
oda meg menjen a ................ utána nézegetni
ismerem!
az a baj, hogy képet nem tud küldeni semmiről sem, vaktában kell menni, mármint előre elkell gurúlni megnézni s ha jó aztán teherautóval.
De mindnképpen kell egy ilyen 11méteres!!!
Lala!
megkérdeznéd részemre,hogy mit kérnének érte?
esetleg fotó?
milyen állapotú? működik mindene?
megköszönném, ha egy elérhetőséget tudnál nékem szerezni
Válasz #2376. hozzászólásra
Ez kisfejű B-200,asszem max 25 cm/fej fogással. Kis falunkban van egy eladó 6 fejes váltvaforgatós MF eke eladó,szerintem nem lehet nagyon drága..
Az biztos, hogy a favorit nálam az MF725(Överum) eke!!!
aztán a Vogel Hektor 1000.
de mivel szántani sem lehet így nem indokolt az ekevásár, mégha nagyon szeretnék is egy ilyet. Előrelépés lenne mindenképpen, jólenne egy jóképű váltvaforgatós téma, de itt úgy szokás,hogy szerényen, ameddig nem szükséges valami addig nem költünk (majdnem) feleslegesen.
A rabewerk meg úgyis tartja a frontot ameddig kell.
Hátha úgy jön össze minden, hogy jut erre is arra is amarra is.
minden jólenne bakker
simát (smyk) keressél folyamatosan nékem!!!!
tavaly egyet elvittek orrom elől, másikért meg szezon végekor nem is tudam elmenni,így el is maradtam vele.
De komolyan kell egy!
ugyanebből van nehézfogas is ugyanezzel a vázzal mindennel, az is príma lenne!!!!
van itt nem messzi tornán egy parasztnál, nem is használja, de baxik eladni bakker...tuskófejű baltaarcú lenni kjöcsög
Heccikém ez kicsi. bár lehetne vele 20centit szántani biztosan, de fogásban is kicsi.
Ezen még kisebb fejek vannak egy kicsivel mint a B200-on, hallod 30centit tud elfogni. A B200-as fejeivel 40-en dolgozunk mi, illetve 30centin a turbós MTZ-vel
Válasz #2361. hozzászólásra
Hello Szannberg!
Ez a privát milyen fajta eke,hogy 7 fejest akarsz belőle?
Nekünk van egy félig függesztett 9 fejes B-200-as(kis fejek,kis fogásszélességgel),ez vlmi olyasmi??
új szerzemény, vagyis nem régi. nem rossz bőrben van, csak éppen IHvasakat fúrtak rá,gondolom itthon nem kaptak gyárit rá.
A legkisebb 80lovs ferga húzza majd normálisabb időben.
Gondolom nem nehéz húzású
Lyagri!
te újonnan vetted ezt a tolis ekét???
hátul 4fej van még utána???
miért jó ez? miért nem síma húzósat vettél?
így nincsen orrsúlyod, sárban tuti kapar mégjobban !?!?!?
milyen így dolgozni vele?
beszélj ember mert tudatlanok vagyunk
szanberg ha mondjuk sátoraljaujhelyig kell eljoni akkor az már mesze van 3-rom ekevasért? vagy meddig vagy hajlando elmeni? mert keleten én tudok keriteni. Honnan valosi vagy ?
he koma! zúztunk idén és egy szállal sem jobb mint ha nem tesszük! Az a baj, hogy a sok szaladgálástól húzgálástól kerülésektől levan taposva a tarló azzal meg semmitsem csinál már az RZ, sem más....
tárcsát kérne, de ha nélküle is lehet jól dolgozni akkor minek mancsoljunk feleslegesen tárcsával????
Visszatérve privát-ra egy 7-fejes kellene nekem belőle!
20-22centi mélyen repce búza alá lehetne szántani mint az állat, a finom apró hantokat pedig a rövidtárcsával mese lenne eldógozni és fain megágy lene utána.
Az apró földeket kinyomtam 3fejjel és még a Valtra sem sértődött meg ,csak úgy nyargalászott vele, a nagyját meg a Rába.Vártam a fagyot és azóta is váááááároooom.
3705 hozzászólás
Válasz #2399. hozzászólásra
a használt vf ekét jól gondold meg kolléga
nekem is volt egy használt vogelem és amennyiért vettem meg amennyibe fájt volna 3 év után egy teljes fölujítás annak az árához már nem sok kellett volna az ujhoz.
Csak lekopva feleannyiért is alig tudtam elsütni mint amit adtam érte.
Vettem volna ujat már akkor,a munka minőségét össze sem lehet hasonlítani a kettő között.
Válasz #2403. hozzászólásra
nem mindenkinek jó ez az eke. Nekünk is vannak kis tábláink, de javarészt 10-15-20-25hektárosak, meg vannak a 30-35-40hektáros nagyok ugye.
A kicsik inkább többen vannak, de nem nagy hektárszámúak öszesen, és hát ezekre valók a kis traktorok 3-as kisekével.
Egy 10hektáros táblán már a nagyokkal is el lehet boldogúli egész jól, főleg ha mellette tudsz a mezőn forogni.
Nekem éppen jó lenne, 40-re állítanám a fogásszélességet normális évben sokhlyen menne 6fejjel is, amúgy meg 5-el szépen muzsikálna.
ilyenkor 4-el ha úgy kívánja
Válasz #2400. hozzászólásra
Válasz #2402. hozzászólásra
akkor minek vett ilyet????????
Rövid táblára a rábának nem való.(nincs irányváltója,egyívbe fordulva meg a fél tábla forgó lesz....
Válasz #2398. hozzászólásra
Nem,P S-é,csak az I S udvarába van kitéve,mert az kövesút mellett van.
Válasz #2397. hozzászólásra
1 olyat áruljon el a tulaj h. MIÉRT ADJA EL??????
Szart se ér nálatok ez mi?????
Köszönöm cimbora!!!
részleteket ismerem!
volt azért ez használva, igen régi eke, de jó bőrben van, nem kigyilkolt még.
de így kell ezt gyárilag letenni
i s a tulaj?
Válasz #2393. hozzászólásra
No Szannberg, "csorgasd a nyálad".
Válasz #2393. hozzászólásra
Hello! 2,5 miller az eke szántáselmunkálóval együtt! Ennyiér érdekel? Ha igen,akkor mek pikcsörölni..
Válasz #2394. hozzászólásra
Ha csak azt nézzük hogy, legyen felszántva minden amikor akarjuk, akkor a régi rabe ekétől nincs jobb. 30éve kezdett a tsz-ekben gazdaságokban és még 30év múlva is ugyanaz a nagy bitang vasdarab lesz ami felszántja még a fődútat is...
(csináltam vele, semmi nem akadály!!!)
Válasz #2392. hozzászólásra
jaja akkor ez az a sztori lesz mint a Vadmalac által említett.
Azért ha eetleg nem gond vagy útadba esik egy fotót elfogadnék, az még nem volt. Amúgy felvettem a kapcsolatot az elaóval.
Mindenképpen érdekelne, ha lenne egy félnapom el is mennék megnézném, bár nem tudom mi lesz. Lehet szántani már nem is tudunk idén, meg ki tudja mit hoz a jövő.
Kellene még egykét dolog, pl egy jóképű összecsukható vontatható simító, aztán ha kintmaradnak 100hektárok érintetlenűl akkor abba direktvetni kellene ,leg ésszerűbb az lenne, akkor meg ehhez kell beruházni...
mérlegelés lesz, mi jut mennyi marad, kellessz e venni valamit számlák alapján megez megaz. Egy jó év után már itthon lenne, s a többi is,vagy intéződne már...
de most megfontoltan kell mindent meglépni.
HálIstennek a telephely lerendeződött ez a nagy gebasz előtt még szezonkezdés tájékán (bár most e végett kell mindenből csak ami tényleg szükséges)
Arra kíváncsi vagyok mekkora előrelépés a Rabewerk eke után!? azon felűl,hogy váltvaforgatós az MF eke. Borításra, munkaminőségre kukorica után, húzásra, sekély-mély szántásoknál, kőbiztosítás mennyire jó és strapabíró...
Válasz #2391. hozzászólásra
Hello G! És Vmalac mondott részleteket is??? Mert akkor nem töröm magam...........
ez ugyanaz az eke lessz mint amit Vadmalac említett, ugyanis V.malac és Lala1 ugynott laknak
holnap lepikcsörölöm neked,(nem a tulaj udvarán van),és megpróbálom kideríteni az árát. Csak hátulról tudok fotózni,mert nehéz bejutni az udvarba(borjú nagyságú kaukázusik),működőképes,egy rába után vették(használtan),talán 2 szezont ment.
no majd beszélek a mandróval!
de azért ha látsz ilyet szólj légyszíves komám
Válasz #2387. hozzászólásra
körbehív 600 helyet biztos
aszondják neki vlm. tót tszbe h. na jó eladjuk
aztán a ócskavas meg fönt van a p....ba a hegyekbe biztos.........
oda meg menjen a ................ utána nézegetni
Válasz #2386. hozzászólásra
ismerem!
az a baj, hogy képet nem tud küldeni semmiről sem, vaktában kell menni, mármint előre elkell gurúlni megnézni s ha jó aztán teherautóval.
De mindnképpen kell egy ilyen 11méteres!!!
Válasz #2384. hozzászólásra
van sok lovettád a simára?
ezzel dumálj ha lesz mani......
agropo.sk
ez a faszi szerez neked szerintem még élő halottat is
Válasz #2384. hozzászólásra
pedig heccnek megteszi neked a GK is..... hehehehehe
ne itt az eke a ződ.....
http://farmweb.cz/index.php?page=view_gallery&gal=13956
Válasz #2382. hozzászólásra
nyúlholland izmos????
naneeeee
he én ösmerem a simákat,nem 30éves gépkatalógus kell róla,hanem eladó példány.
Lala!
megkérdeznéd részemre,hogy mit kérnének érte?
esetleg fotó?
milyen állapotú? működik mindene?
megköszönném, ha egy elérhetőséget tudnál nékem szerezni
Válasz #2371. hozzászólásra
úgy csinálta more
hátra volt ekéje
traktor nagy és izmos venni nem akart .....
unatkoztak... mahináltak.... oszt csinált előre passióbó....
Ez kisfejű B-200,asszem max 25 cm/fej fogással. Kis falunkban van egy eladó 6 fejes váltvaforgatós MF eke eladó,szerintem nem lehet nagyon drága..
Válasz #2378. hozzászólásra
nesze sima
http://www.agro.estranky.cz/clanky/starsie-stroje/smyk-pb-3-014.html
Ekéből jólenne mindenre egy dehát...
Az biztos, hogy a favorit nálam az MF725(Överum) eke!!!
aztán a Vogel Hektor 1000.
de mivel szántani sem lehet így nem indokolt az ekevásár, mégha nagyon szeretnék is egy ilyet. Előrelépés lenne mindenképpen, jólenne egy jóképű váltvaforgatós téma, de itt úgy szokás,hogy szerényen, ameddig nem szükséges valami addig nem költünk (majdnem) feleslegesen.
A rabewerk meg úgyis tartja a frontot ameddig kell.
Hátha úgy jön össze minden, hogy jut erre is arra is amarra is.
minden jólenne bakker
Válasz #2377. hozzászólásra
simát (smyk) keressél folyamatosan nékem!!!!
tavaly egyet elvittek orrom elől, másikért meg szezon végekor nem is tudam elmenni,így el is maradtam vele.
De komolyan kell egy!
ugyanebből van nehézfogas is ugyanezzel a vázzal mindennel, az is príma lenne!!!!
van itt nem messzi tornán egy parasztnál, nem is használja, de baxik eladni bakker...tuskófejű baltaarcú lenni kjöcsög
persze csak láttam oszt elédböktem
Heccikém ez kicsi. bár lehetne vele 20centit szántani biztosan, de fogásban is kicsi.
Ezen még kisebb fejek vannak egy kicsivel mint a B200-on, hallod 30centit tud elfogni. A B200-as fejeivel 40-en dolgozunk mi, illetve 30centin a turbós MTZ-vel
Válasz #2371. hozzászólásra
ez tarkóhántó 7x25ös
http://stroje.bazos.cz/inzerat/7800690/Podmitaci-pluh-PH1-413.php
Hello Szannberg!
Ez a privát milyen fajta eke,hogy 7 fejest akarsz belőle?
Nekünk van egy félig függesztett 9 fejes B-200-as(kis fejek,kis fogásszélességgel),ez vlmi olyasmi??
Válasz #2369. hozzászólásra
igen ilyen ágyeke.
új szerzemény, vagyis nem régi. nem rossz bőrben van, csak éppen IHvasakat fúrtak rá,gondolom itthon nem kaptak gyárit rá.
A legkisebb 80lovs ferga húzza majd normálisabb időben.
Gondolom nem nehéz húzású
Válasz #2368. hozzászólásra
Így néz ki az enyém nem egy előnyös fotó de most ezt leltem hirtelen.
Válasz #2349. hozzászólásra
Lyagri!
te újonnan vetted ezt a tolis ekét???
hátul 4fej van még utána???
miért jó ez? miért nem síma húzósat vettél?
így nincsen orrsúlyod, sárban tuti kapar mégjobban !?!?!?
milyen így dolgozni vele?
beszélj ember mert tudatlanok vagyunk
Válasz #2368. hozzászólásra
Remélem annak is bordós a színe.
ilyen ekéd van erre kelene vas? http://www.autobazar.eu/sk/pluh-privat-id1811158.html
Válasz #2367. hozzászólásra
le biza!
de nem ám holmi kékségre...
Válasz #2366. hozzászólásra
És akkor lecseréled a logót egy eke tologatós trakira???
Válasz #2364. hozzászólásra
egy 3fejes van már csak egy négyes kell hátra aztán Lyagrit is lepípálom!
Válasz #2362. hozzászólásra
Szia!
szerintem Rimavskasobota közelebb van, de ha nem boldogúlok később beszélünk még erről!
Heccikém képet! képet!
Egy 3fejest tolsz, egy 4 fejest húzol,így biztos van.
7x 30 as van vontatott
szanberg ha mondjuk sátoraljaujhelyig kell eljoni akkor az már mesze van 3-rom ekevasért? vagy meddig vagy hajlando elmeni? mert keleten én tudok keriteni. Honnan valosi vagy ?
Válasz #2357. hozzászólásra
he koma! zúztunk idén és egy szállal sem jobb mint ha nem tesszük! Az a baj, hogy a sok szaladgálástól húzgálástól kerülésektől levan taposva a tarló azzal meg semmitsem csinál már az RZ, sem más....
tárcsát kérne, de ha nélküle is lehet jól dolgozni akkor minek mancsoljunk feleslegesen tárcsával????
Visszatérve privát-ra egy 7-fejes kellene nekem belőle!
20-22centi mélyen repce búza alá lehetne szántani mint az állat, a finom apró hantokat pedig a rövidtárcsával mese lenne eldógozni és fain megágy lene utána.
van ilyen?
Válasz #2356. hozzászólásra
Az apró földeket kinyomtam 3fejjel és még a Valtra sem sértődött meg ,csak úgy nyargalászott vele, a nagyját meg a Rába.Vártam a fagyot és azóta is váááááároooom.
Válasz #2353. hozzászólásra
Onnan még cirka 100 as, persze km-ban
Válasz #2351. hozzászólásra
+421 903215680, Csaba, nyugodtan hivatkozz rám, akár Adorex néven is