Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.06 FtUSD389.11 FtCHF426.08 FtGBP483.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #2154. hozzászólásra
Az alapbeallitas, hogy hatulrol es oldalrol nezve az eke gerendaja vizszintes legyen, amikor a foldben huzod... Es az ekenad a traktorral parhuzamosan fusson...
Üdv. Mindenkinek!
Azt hiszem, hogy itt találok egy hozzáértőt.
Lássuk miről van szó.
Van egy ekém, vagy valami hasonló.
A szomszédtól-- sajna már meghalt- vettem még néhány éve egy házi készítésű traktorral egyben.
A kertet akartam szántani vele, de mivel nem értek hozzá, a traktor elromlott és eladtam, megvették, mert egy Pannónia motorblokk volt rajta-
Megmaradt az eke, és el kéne adni, de nem tudom minek nevezzem és mi volna az érdemes ár.
Ha van aki tud tanácsot adni, akkor kérem segítsen, mert így még meghirdetni sem tudom.
Teszek fel képet, nézzétek meg.
Minden jót kíván:
István
Válasz #2145. hozzászólásra
megnéztem a linket,holnap felhívom küldjön képeket az ekéről,aztán ha úgy van muszáj messzire mennem érte mert itt nem találtam Pécs környékén.
70-80, de állapottól fűgg az alkatrész nem olyan drága rendeltem már én is hozzá ekevasat darabja 4000 volt. 2 éve használom azóta de nem látszik nagyon kopás rajta!
Válasz #2133. hozzászólásra
Értem az az igazság hogy nehéz lesz jó ekét találnom.most 2 es lovas van de kicsike,azt sem tudom hányas lehet de annál nagyobb kellene.mert a gazosabb részeknél összehúzza
Ha jól emlékszem a gyár 25 lovat ír ennek az ekének, homokon nem is van azzal baj, nállunk kötöttebb a talaj és néha a kis Deutz is bele büfög a vontatásába és ez 50 lovas!
Most elsődlegesen nem akarom eladni de ha tudnék szerválni rá egy 25-ös fogású váltvaforgatós ekét akkor eladnám /régóta keresek ilyet de nem találtam még/!
Nem könnyű feladat,mert láttam már kis kormánylemezű ekét és egy sem takart jól.Jó lenne kipróbálni előtte.A gyártást nem javaslom(a maszek gyártmányt sem)mert nincs anyagminőség,és ez gond!!!!!!!
aha értem akkor gondolom valami kissebb kormánylemezt kéne keresnem.mert 2 es lovasom van de az pici annál nagyobb kellene.lehet 2 fejet kéne vennem és csinálni egy vázat
3705 hozzászólás
Az alapbeallitas, hogy hatulrol es oldalrol nezve az eke gerendaja vizszintes legyen, amikor a foldben huzod... Es az ekenad a traktorral parhuzamosan fusson...
Válasz #2151. hozzászólásra
![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
A multkor ettől sokkal jobbat vittem ki a roncstelepre.Nem hiszem h. bárki pénzt ad érte
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
vagy forgat,vagy könnyen húzod,a kettő egyszerre nem megy
ilyen beállítás nincs
Az Mtz után a 2-es ekét hogyan kell beállítani hogy jó forgasson meg hogy könnyen is húzza?
Válasz #2151. hozzászólásra
Szerintem ez egy lovas ekefej. A szam(5a) szerintem a nagysagot jeloli...Ennel,ha kinagyitod a kepet, lathatod a szamozast
Válasz #2144. hozzászólásra
Barátom nézd meg a 2150 és 2151 topikot
Tettem fel képet az ekéről, de nem látom, miért nem, mit rontottam el.![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20101025175314_DSC00209.JPG)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20101025175337_DSC00212.JPG)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20101025175359_DSC00210.JPG)
Az ekére 5 szám van írva, illetve öntve, még valami van majd megnézem
Üdv. Mindenkinek!
Azt hiszem, hogy itt találok egy hozzáértőt.
Lássuk miről van szó.
Van egy ekém, vagy valami hasonló.
A szomszédtól-- sajna már meghalt- vettem még néhány éve egy házi készítésű traktorral egyben.
A kertet akartam szántani vele, de mivel nem értek hozzá, a traktor elromlott és eladtam, megvették, mert egy Pannónia motorblokk volt rajta-
Megmaradt az eke, és el kéne adni, de nem tudom minek nevezzem és mi volna az érdemes ár.
Ha van aki tud tanácsot adni, akkor kérem segítsen, mert így még meghirdetni sem tudom.
Teszek fel képet, nézzétek meg.
Minden jót kíván:
István
helló! Érdeklődnék hogy nincs-e valakinek kühne kve 4-40-es váltvaforgatós ekéhez használati utasítás?![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
oks kösz.jó éjt![smile aikido](/oldforum/images/smiles/aikido.gif)
![smile aikido](/oldforum/images/smiles/aikido.gif)
Válasz #2146. hozzászólásra
Ha lesz kép lögd be ide had lássuk!
Jó éjt!
Válasz #2145. hozzászólásra
megnéztem a linket,holnap felhívom küldjön képeket az ekéről,aztán ha úgy van muszáj messzire mennem érte mert itt nem találtam Pécs környékén.
Válasz #2144. hozzászólásra
Kezdésnek mi is csináltunk egy ekét de soha nem volt tökéletes!
Válasz #2140. hozzászólásra
ten még újat sem.de jövő héten körülnézek pár boltban.
szerintem ha csinálnák eggyet akkor sem álna meg olcsóbban,de még eke fejet sem találok a ne
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/Bagodi-kettes-eke/20100907-653737/
Válasz #2141. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Benned bíztam te mindent tudó!
Válasz #2140. hozzászólásra
nem tudok
Válasz #2139. hozzászólásra
70-80, de állapottól fűgg az alkatrész nem olyan drága rendeltem már én is hozzá ekevasat darabja 4000 volt. 2 éve használom azóta de nem látszik nagyon kopás rajta!
Válasz #2138. hozzászólásra
szerinted milyen árba lehet egy olyan mind a tied?
Válasz #2137. hozzászólásra
Bagodi ekék nem olyan drágák!
Válasz #2136. hozzászólásra
Nem tudom de holnap lemérem hogy mekkorát fog,de ha nem találok ekét veszek 2 fejet nézek valami jó anyagot és csinálunk egyet
Válasz #2135. hozzászólásra
20-as fogású a lovas eke?
Válasz #2133. hozzászólásra![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Értem az az igazság hogy nehéz lesz jó ekét találnom.most 2 es lovas van de kicsike,azt sem tudom hányas lehet de annál nagyobb kellene.mert a gazosabb részeknél összehúzza
Válasz #2126. hozzászólásra
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Tudsz eladót?????????????
Válasz #2132. hozzászólásra
Ha jól emlékszem a gyár 25 lovat ír ennek az ekének, homokon nem is van azzal baj, nállunk kötöttebb a talaj és néha a kis Deutz is bele büfög a vontatásába és ez 50 lovas!
homokos a talaj de vannak kötöttebb részek is néhol.![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz #2130. hozzászólásra
Milyen a talaj felétek homokos vagy kötött?
Válasz #2129. hozzászólásra
szerintem ilyen jó lenne.szépen dolgozik és a vlagyim is elhúzná
Válasz #2128. hozzászólásra
Most én konkrétan nem azért írtam a Bagodi ekét, hogy ezt vedd meg hanem szerintem ilyen eke jó volna neked!
én is régóta keresgélek de sajna nem nagyon találtam normális ekét, ami tetszik. meg jól is néz ki messze van hogy megnézzem.![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
Válasz #2126. hozzászólásra
Ja, így igy lehet mondani!
Válasz #2124. hozzászólásra
2es 25ös vfet hajkurászol?
Válasz #2123. hozzászólásra
Még ezen nem gondolkoztam, Békés megye!
Válasz #2122. hozzászólásra
Most elsődlegesen nem akarom eladni de ha tudnék szerválni rá egy 25-ös fogású váltvaforgatós ekét akkor eladnám /régóta keresek ilyet de nem találtam még/!
Válasz #2121. hozzászólásra
ha eladod mennyit kérsz érte?és melyik megyében laksz.
Válasz #2121. hozzászólásra
na ez tetszik,elég szép munkát végez.csak nem eladod?
Válasz #2120. hozzászólásra
Bagodi eke nem volna jó? BEA 25/25-ös.
http://www.indavideo.hu/video/szantas_Agrokid_55__Deutz_Fahr/
negyven ropi![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
Válasz #2118. hozzászólásra
találtam 2*25 ös gy et kérnek érte![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz #2116. hozzászólásra
Nem könnyű feladat,mert láttam már kis kormánylemezű ekét és egy sem takart jól.Jó lenne kipróbálni előtte.A gyártást nem javaslom(a maszek gyártmányt sem)mert nincs anyagminőség,és ez gond!!!!!!!
Válasz #2116. hozzászólásra
Az eredeti PLN-2 2x25-Ös fejjel.Harminc ezer körül kapsz hozzá.
Válasz #2115. hozzászólásra
aha értem akkor gondolom valami kissebb kormánylemezt kéne keresnem.mert 2 es lovasom van de az pici annál nagyobb kellene.lehet 2 fejet kéne vennem és csinálni egy vázat
Válasz #2112. hozzászólásra
A nagy kormánylemezt nehezebb húzni,és ha szélesebb barázdát hagy mint ami kell,az is több húzóerőt jelent.
erre gondoltam![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
Válasz #2111. hozzászólásra
ha volgert átalakitom hogy 25cm fogjon szerinted joólenne?a kormánylemez nembaj ha nagyobb gondolom.találtam jó árban és lehet megvenném
Válasz #2110. hozzászólásra
25
oks köszönöm,csak ekét akarok venni t25 re és nemtom mekkorát keressek azért kérdeztem.kb 25 vagy 30 ast kell vennem![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz #2108. hozzászólásra
![smile pimp](/oldforum/images/smiles/pimp.gif)
mérd meg,hogy mekkorát fog 1 fej........mérőszalaggal,ha ezt nem tudod megmérni ne foglalkozz ekékkel inkább tárcsázzál......