Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR402.9 FtUSD390.02 FtCHF426.44 FtGBP483.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
a lemken anyaga olyan vékony gyenge, hogy csak na.
csak azért jó mert pille könnyű a váz.
de 10 év alatt lehet hogy már a második méregdrága váznál tartasz majd ha netán megveszed.
ráadásul nagyon, nagyon drága és körölményes az alkatrész .
Jo eke a vogel,volt nekünk is egy vf. de azt kell megnézni,hogy az emlitett gyártok mikor kezdtek ekét gyártani. Gyanitom,hogy korábban mint a vogel. Olyan anyagminöséget még nem tudnak mint a kvernelend vagy a lemken. Volt pár éve,hogy nyáron a nagy szárazság miatt sokan már nem tudtak szántani mert az eke bele sem ment a földbe kivéve a lemkent. Vajon miért?
Küldtem a cimedre egy linket,amin fotók vannak az ekéről.
A "felülnézeti" fotókat mással csináltattam,sajnos nem túl jók,de ha kell,akkor szerdán tudok jobbakat csinálni.
A méretek a múltkor irtak szerin vannak.
Nincs akadálya a dolognak.
Kérek egy felülnézeti fotót, olyat ahonnét látom a fejek húzási irányát és a gerenda kapcsolódási szögét, no meg pontos mérési adatokat fotózva a kapcsolódási ponton.
a mail cimemre küld.
Köszönettel: JOSEY
Fényképet pénteken tudok feltölteni,de mértem:
81 cm magasan van a gerendely alja,ez a gerendely 12x12cm,a végén levő 18x18-as négyzet,amire lehetne illeszteni,a sarkával lefele mutat,a sarkokban pedig 2 cm-es furatok vannak egymástól átlóban 17 cm-re.
Hát ehhez kéne egy jó kerék...
Ez egy HEGER gyártmányu oszrák eke,amire kellene.
Szerintem sok tipusét rá lehetne valahpgy ügyeskedni,csak nem tudom külön hol lehet ilyenhez jutni.
A gerendely végén van egy kb 20x20as lap,amire tudnám illeszteni.
3705 hozzászólás
Válasz #1855. hozzászólásra
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Ebből az előhántóló fajtából már egy jó pár darabot leszántottunk,gyengén voltak felfogatva.3db lemken opálon vagyok túl! Háll,istennek!
Nem hallotátok a KITE meiket fogja a KUHN helyet forgalmazni?anyit tudok hogy az "överum testvére"
Válasz #1852. hozzászólásra
nos, hogy tetszik a Lemken restauráció a Lemken szakszervíz által?
Válasz #1853. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Másét nem tenném fel.
Válasz #1851. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
ez a Te udvarodob van
Válasz #1849. hozzászólásra
Lemken
Válasz #1850. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20100308200534_Kep_gepek_003.jpg)
Válasz #1849. hozzászólásra
Ezt ismeritek?
Válasz #1842. hozzászólásra
ez a Lemken eke ugy 1 éves lehetett mikor már a javitó flekkek felkerültek ráLemken
Válasz #1847. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
840 Majdnem eltaláltad.
Válasz #1846. hozzászólásra
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Akkor axion 820 vagy 830
Válasz #1844. hozzászólásra
210 Le paripa
Válasz #1843. hozzászólásra
Mekkora traki az az avatarodon ???
Nekem is van lemkenem de nem mondanám gyengének.![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
Válasz #1842. hozzászólásra
Lemkenekkel szántunk de szerintem jo eke. A kvernelandot még jobbnak találom. Legközelebb olyat veszünk.
Válasz #1835. hozzászólásra
a lemken anyaga olyan vékony gyenge, hogy csak na.
csak azért jó mert pille könnyű a váz.
de 10 év alatt lehet hogy már a második méregdrága váznál tartasz majd ha netán megveszed.
ráadásul nagyon, nagyon drága és körölményes az alkatrész .
Válasz #1839. hozzászólásra
hát éppen ezért is nem tudják eladni a germánoknak
ezért gyártja a Frost
Frost
Sajnos úgy látom, hogy leépítés lett a frost-nál is, már nincs a palettájukban sem eke, sem, lazító, sem kultivátor , sem tárcsa
Válasz #1831. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20100308193541_3571719_6.jpg)
De miért is venne a német vogelt? Ott van a hazai Lemken,Rabe amik a csucsok...![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz #1837. hozzászólásra
képet ide
Válasz #1829. hozzászólásra
Németországban eladhatatlan a VN, helyette a FRost által kékre festett változatokat tudják eladni a germánoknak.
Válasz #1835. hozzászólásra
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
Azért ebben vannak rések..........
Válasz #1832. hozzászólásra
Jo eke a vogel,volt nekünk is egy vf. de azt kell megnézni,hogy az emlitett gyártok mikor kezdtek ekét gyártani. Gyanitom,hogy korábban mint a vogel. Olyan anyagminöséget még nem tudnak mint a kvernelend vagy a lemken. Volt pár éve,hogy nyáron a nagy szárazság miatt sokan már nem tudtak szántani mert az eke bele sem ment a földbe kivéve a lemkent. Vajon miért?
Válasz #1833. hozzászólásra
faxtudja, lehet h. nem mermá megvették
eke is elvileg örökös
Válasz #1832. hozzászólásra
vesz még valaki ekét Ny-Európában????
Válasz #1831. hozzászólásra
2 a VN.
Ezt szokták hirdetni.
KV kb. az első.
De vili biztos fülest kapott a gyárbul, h. lenyomták tavaly min. 1 db.al a KV.t... heheheeehe
A lemken meg a kverneland a legnagyobb ekegyártok szerintem.
Mire területre?
Ezt hol írták?
Válasz #1828. hozzászólásra
nem hiába a világ legnagyobb eke gyára
Válasz #1827. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
egészen elfáradt a szemem, olyan volt mint egy folyton ismétlődő gif filét nézni
szántás vogel-noottal
ezért az eke a vogel eke!!!!!!!!!!!
eke
Josey!
Küldtem a cimedre egy linket,amin fotók vannak az ekéről.
A "felülnézeti" fotókat mással csináltattam,sajnos nem túl jók,de ha kell,akkor szerdán tudok jobbakat csinálni.
A méretek a múltkor irtak szerin vannak.
Üdv,
G.
Még sajnos nincs meg a "légifelvétel"
az ekéről,de amint meg van küldöm.
Válasz #1820. hozzászólásra
de ha tudsz rá vevőt, várom sok szeretettel
Válasz #1820. hozzászólásra
igy van, mivel hogy nem lakok benne
Válasz #1819. hozzászólásra![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
akkor se ha eladod a nagypolgári kérót?
Válasz #1818. hozzászólásra
nem költözöm sehová
Válasz #1817. hozzászólásra
Hova költözöl ha...... ???????????????????
Válasz #1816. hozzászólásra
tárcsás csoroszlyáról beszélünk?
használt ugy 25-30 között, új 90-110 között /db
Tud valaki esetleg segíteni hogy mennyibe kerülhet egy csoroszlya ekére? használt és új ár kb.
OK!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Pénteken mindent küldök.
G.
Válasz #1812. hozzászólásra
![Heger](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20100303180201_heger_eiger90_3f001.jpg)
![Heger](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20100303180249_heger_4f01.jpg)
Ez egy Heger Eiger váltvaforgatóeke, néki még csak iker kereke volt...
Válasz #1812. hozzászólásra
Szia!
Nincs akadálya a dolognak.
Kérek egy felülnézeti fotót, olyat ahonnét látom a fejek húzási irányát és a gerenda kapcsolódási szögét, no meg pontos mérési adatokat fotózva a kapcsolódási ponton.
a mail cimemre küld.
Köszönettel: JOSEY
Fényképet pénteken tudok feltölteni,de mértem:![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)
81 cm magasan van a gerendely alja,ez a gerendely 12x12cm,a végén levő 18x18-as négyzet,amire lehetne illeszteni,a sarkával lefele mutat,a sarkokban pedig 2 cm-es furatok vannak egymástól átlóban 17 cm-re.
Hát ehhez kéne egy jó kerék...
Szia!
Lefényképezem,leirom a méreteit,aztán légyszi nézd meg,hogy mit tudnál ajánlani.
Köszi,
G.
Válasz #1809. hozzászólásra
szoktunk gyártani mindenféle tipusra
Szia!
Ez egy HEGER gyártmányu oszrák eke,amire kellene.
Szerintem sok tipusét rá lehetne valahpgy ügyeskedni,csak nem tudom külön hol lehet ilyenhez jutni.
A gerendely végén van egy kb 20x20as lap,amire tudnám illeszteni.
G.
Válasz #1807. hozzászólásra
Szia!
Milyen tipusú ekére?