Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR402.9 FtUSD390.02 FtCHF426.44 FtGBP483.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1753. hozzászólásra
Ez akülömség a civilizációk között, nállunk azt fényképezik ami még mutat egy hibás gépen, töllünk nyugatra meg azt mutatják meg ami a hibája a gépnek.Akkor lessz elfogatható élet nállunk is, ha a fordítottja lessz itt is.
Válasz #1745. hozzászólásra
Ez nem lehet kérdés,ha rögtön munkára fogható megkell venni.Nekem volt ilyen ekém műanyagborítókkal, miután elkoptak raktamrá fémet,Kűhnét alakítottam hozzá, mind a műanyag borítóval, és a fémmel is nagyonszépen borított. Lucernát szántottam ki vele, és minden gyökér függőben az ég fele meredt.Egy kicsit nehéz húzású eke,de amiért olcsó az azért van, mert nemlehet a fejek helyzetét, csak ékkel változtatni.
ha nincs deformálódva a váz, sztem ennyiért ajándék...3 fejest se lehet ennyiért kapni...Ilyennel szántottak nekem, és a petrezselyem felszedése után olyan az egész föld, mint a kocsiút, mégse szólt vissza, tehát bírja a kiképzést.
Nem túl jó a kép, de van fenn egy mási hirdetés, ahhoz az ekáhez hasonló, vagy pont olyan. Amit én néztem ,annak fele az ára.
http://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/mezogazdasagi/hirdetes-16940510/
csak felkapta a johnny az ekét minden pontos beállítás nekül és kiment megnézni, hogy birni fogja-é ...
gyorsan kifényesítette ezen könnyebb talajon, hogy utánna könnyen tudjon dolgozni véle.
60 cm mélyen és 2x45 cm müvelési szélességben dolgozik a gép.
Nézd meg a videó fórumban a videómat a második eke amit húzok az 1 ruszki és döntsd el amit látsz az alapján jó-e vagy nem. Hozzáteszem én nem szeretem nehéz húzni nem dolgozik valami szépen
Az utolsót fel se tettem, ráadásul a barázdába is visszaszór és az 50es néhol még a 4iket is sokallta. Saccolásod szerint ?%-l eszik kevesebbet egy pöttingerrel, mint egy pln. Van egy lengyel is, de az sokkal könnyebb, igaz azzal meg mélyen nem igazán lehet.
Nem ismerem az M-35 öst,de az eredetit azt igen.Nem mondom h.nincs jobb,de az is van olyan jó,h.bármilyet teszel rá,nem lesz érezhető javulás.Nyugodtan tedd rá az eredetit.Ha nem bírod húzni,vegyél le 1 fejet v. vegyél nagyobb gépet.Én is olyan ekével kezdtem az életet,utána egy IH , utána egy Pöttinger (ami megegyezik a Kverneland-dal) és biztos vagyok benne h. ugyanez a sorrend ha a húzás könnyűsége szerint kellene sorba rakni őket.Nagyon lényeges az ekevas élessége.Csak eredeti HIBÁTLANUL felrakott vasat használj.
3705 hozzászólás
Üdv mindenkinek!!!
Egy négyfejes resélt kormánylemezes ekéért mennyit lehet kérni??? (új kopóalkatrészek)
Válasz #1753. hozzászólásra
Ez akülömség a civilizációk között, nállunk azt fényképezik ami még mutat egy hibás gépen, töllünk nyugatra meg azt mutatják meg ami a hibája a gépnek.Akkor lessz elfogatható élet nállunk is, ha a fordítottja lessz itt is.
Válasz #1754. hozzászólásra
Húsz éve új román ekét vettem 50000-ért,akkor még nem volt ennyi használt nyugati eke,akkor az is megfelelt.
Válasz #1752. hozzászólásra
Megkell nézni, lehet hogy hulladékra van koptatva.Én is annyiért vettem 3 fejest, igaz 20 éve.
Válasz #1752. hozzászólásra
![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
És úgy van fényképezve, hogy semmi se látszódjon
Kb annyit ér így látatlanba, amennyit az eke váz.
Hatvan ezer forint már gyanusan olcsó.![smile huh](/oldforum/images/smiles/huh.gif)
![smile huh](/oldforum/images/smiles/huh.gif)
Ez nem lehet kérdés,ha rögtön munkára fogható megkell venni.Nekem volt ilyen ekém műanyagborítókkal, miután elkoptak raktamrá fémet,Kűhnét alakítottam hozzá, mind a műanyag borítóval, és a fémmel is nagyonszépen borított. Lucernát szántottam ki vele, és minden gyökér függőben az ég fele meredt.Egy kicsit nehéz húzású eke,de amiért olcsó az azért van, mert nemlehet a fejek helyzetét, csak ékkel változtatni.
ha nincs deformálódva a váz, sztem ennyiért ajándék...3 fejest se lehet ennyiért kapni...Ilyennel szántottak nekem, és a petrezselyem felszedése után olyan az egész föld, mint a kocsiút, mégse szólt vissza, tehát bírja a kiképzést.
Válasz #1748. hozzászólásra
Ja.
Válasz #1747. hozzászólásra
Meg amúgy se lehet így képről meg állapítani semmit.
Válasz #1746. hozzászólásra
Nem látszik azon a képen semmi.
a kormánylemezek nem látszanak kopottnak, bár a hó miatt nem lehetett igazán jól látni.
nem tudom mekkora lehet a fogásszélessége. Szerintetek ennyi pénzért megéri?
Válasz #1743. hozzászólásra
1 fejet újítasz fel kb. 60+áfáért
60 ezerre mondja a fickó, de mondtam neki, hogy megérdeklődöm mennyi az alkatrész ár hozzá
Nem túl jó a kép, de van fenn egy mási hirdetés, ahhoz az ekáhez hasonló, vagy pont olyan. Amit én néztem ,annak fele az ára.
http://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/mezogazdasagi/hirdetes-16940510/
Válasz #1740. hozzászólásra
Hmm, ez nagyon úgy van fotózva, hogy ne látszódjon a lényeg, biztos le van harcolva!
Drága ám hozzá az alkatrész.
Válasz #1739. hozzászólásra
http://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/mezogazdasagi/hirdetes-18257767/
Válasz #1738. hozzászólásra
mutasd a linket!
amit néztem nem váltvaforgatós
Igen, hasonló, rabewerk KB II-60 a típusa. Milyen véleményetek szerint ez az eke, most láttam egy hirdetést az expresszen.
Válasz #1734. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20100202211618_HPIM0477.JPG)
Ilyenre gondolsz?
Válasz #1734. hozzászólásra
Biztos.
Használtat?
Mutass képet...
ismeri vki a könnyített vázas rabewerk ekét?
Válasz #1722. hozzászólásra
Nem találom, egy linket lécci!
Válasz #1726. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Akkor biztos exportra
Válasz #1729. hozzászólásra
csak felkapta a johnny az ekét minden pontos beállítás nekül és kiment megnézni, hogy birni fogja-é ...
gyorsan kifényesítette ezen könnyebb talajon, hogy utánna könnyen tudjon dolgozni véle.
60 cm mélyen és 2x45 cm müvelési szélességben dolgozik a gép.
Válasz #1727. hozzászólásra
Lehet valami tapasztalt trakis próbálkozott a videón szerepléssel
Válasz #1728. hozzászólásra
És az miért jó?
Válasz #1727. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
nem akar az, direkt igy van beállítva
Hogy áll ez az eke?Bele akar borulni a borozdába.
Válasz #1725. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
színtiszta minőségi hazai
Válasz #1723. hozzászólásra
Ez külföldön készül, hogy ilyen szép neve van??
Válasz #1723. hozzászólásra
Felénk lehet nem vinné ilyen gyorsan
Válasz #1680. hozzászólásra
Nézd meg a videó fórumban a videómat a második eke amit húzok az 1 ruszki és döntsd el amit látsz az alapján jó-e vagy nem. Hozzáteszem én nem szeretem nehéz húzni nem dolgozik valami szépen
Válasz #1719. hozzászólásra
, ráadásul a barázdába is visszaszór
és az 50es néhol még a 4iket is sokallta. Saccolásod szerint ?%-l eszik kevesebbet egy pöttingerrel, mint egy pln. Van egy lengyel is, de az sokkal könnyebb, igaz azzal meg mélyen nem igazán lehet.
Az utolsót fel se tettem
Válasz #1719. hozzászólásra
eléggé furcsa lenne, hogy ha nem ismernéd a lajtta m35-ös kormány lemezt
Nem ismerem az M-35 öst,de az eredetit azt igen.Nem mondom h.nincs jobb,de az is van olyan jó,h.bármilyet teszel rá,nem lesz érezhető javulás.Nyugodtan tedd rá az eredetit.Ha nem bírod húzni,vegyél le 1 fejet v. vegyél nagyobb gépet.Én is olyan ekével kezdtem az életet,utána egy IH , utána egy Pöttinger (ami megegyezik a Kverneland-dal) és biztos vagyok benne h. ugyanez a sorrend ha a húzás könnyűsége szerint kellene sorba rakni őket.Nagyon lényeges az ekevas élessége.Csak eredeti HIBÁTLANUL felrakott vasat használj.
Pont most vettem rá 2 eredetit![smile angry](/oldforum/images/smiles/angry.gif)
Válasz #1716. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
az az m35-ös kormánylemez
Válasz #1715. hozzászólásra
elvileg nekem is lpn ekém van de lajta korm lemezek vannak rajta (amik erősen érettek a cserére) mejik a jobb választás?pénzben is?
Válasz #1714. hozzászólásra
Szia!
Tőlünk elég sokan vittek rá M35-ös teli kormánylemezt, könnyebben kifordul a hant, szebb a szántás véle
A PLN ekének hogy lehet könnyíteni a vontathatóságán? Átalakításra gondolok és nem másikra![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Válasz #1712. hozzászólásra
Méh-ész=Nőgyógyász
Válasz #1711. hozzászólásra
Nem vágom sajna.........
Válasz #1710. hozzászólásra
Tudod milyen a méh-ész szék???
Fel ül a csaj van 2 lábtartó....
Válasz #1709. hozzászólásra
Gondolod a méhészeknél találni????
Azon ül mikor perget?
Válasz #1708. hozzászólásra
Keress a méh-telepen 1 ifa ülést!
sziasztok valaki nemtudna egy régi traktor ülést ue-28 vagy hasonlót deutz kistraktoromra köszönöm előre is a segitséget,+36706150913![smile sad](/oldforum/images/smiles/sad.gif)
![smile sad](/oldforum/images/smiles/sad.gif)