Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR402.09 FtUSD387 FtCHF423.73 FtGBP481.7 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ok köszide most sajnos közbe jött 1-2 korházi dolog úgyhogy sajna most várnom kellegyébként kipróbáltam az ekét hát kérte a kalóriát főleg dombnak fölfelé lökte a pamacsot . ha megakartam állni elég volt csak a kuplungot benyomni a réginél meg majdnem fékezni is kellett
Lajta 3/35 az eke típusa, van hozzá olyan,ami 1be van, és van amelyik 2 darabból van, van 1 előtét lemez az elejében, amit külön tudsz cserélni, mert itt kopik a leggyorsabban.
De sztem jobban jársz az 1be lemezzel, ha 1általán kapható még.
Ollyankérdésem lenne még láttam egy csomó szedett-vedett pótkocsit piros rendszámmal hogyan lehet ilyt csinálni mert nekem is van ilyen szedett-vedett kocsim
Amennyire én tudom árt a talajszerkezetnek, de konyhakertbe ahol rossz forogni jobban megtudod csinálni vele biztos a talajt.
Végül is, ahol jó a rota, valszeg ott jó a maró is.
Nem tom, biztos jó üzlet volt :)!
Ekevasat érdemes orrbetétest venni hozzá,amin egy véső van az elejire csavarozva.
Szerintem az nálad örök élet lesz, ha csak konyhakertet szántasz.
Mivel fogod húzni?
Üdv!Tegnap elorozták a gépet azért léptem olyan hirtelen.Az eke kicsit hosszabb szitu .Tavaj vettem egy 3 x 25-ös ekét talán V T Z lehetett33000-ért nem igazán tetszett mert szerintem nem szántott elég mélyen pl a sárgarépa mind kb 10-12 cm volt a kertben mert alatta mint a beton , de krumpli is így volt görbült a kapa mint a roszseb .Tehát ezt az ekét cseréltem erre a "gyönyörűségre". Ugye jó biznisz volt?
Válasz #1544. hozzászólásra
A mienk már volt eladó sorban,most elővettük,nemtudom,most mi a sorsa.
Rugós kioldós,6 db tárcsás csoroszlya(minden fejhez) előhántó,szárlefordító,2 garnitúra kormánylemez(van nagy hosszú-csavart,most a kisebb van rajta) hidraulikus fogásszélesség állítás(12-20 coll-ig).
Nemsokat volt használva,mert eleinte kevés volt a kioldón a rugó,mostmár van rajta elég.Meg sajna a 4 hengeres joninak nehéz fölemelni.
A vf ekémen átforduló fém támkerék van,elég széles,de sajnos nálam a lazított területen nem tartja az ekét.Szerinted mit csináljak,átvariáljam gumisra?
Ha jól van rá felépitve szebben dolgozik mint a PP, vagy PLN eke.
Régebben jónéhányat alakitottunk át, mert a Lajta kormánylemeze belefekszik a törzsbe, de máshová forditja a földet.
A szántóvas viszont jó ha eredeti PLN, mert annak még türhető a kialakitása az egyenes Hetill jellegű vasakéhoz képest.
Ha akormánylemez lajta létezik , hogy az ekevas is lajta ,vagy egy igazi korcsot hoztam haza . Akivel elcseréltem az még talán most is veri a valagát örömében , hogy rá tudta sózni valakire .
3705 hozzászólás
Válasz #1606. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
de most sajnos közbe jött 1-2 korházi dolog úgyhogy sajna most várnom kell
egyébként kipróbáltam az ekét
hát kérte a kalóriát főleg dombnak fölfelé lökte a pamacsot . ha megakartam állni elég volt csak a kuplungot benyomni a réginél meg majdnem fékezni is kellett
Ok köszi
Válasz #1605. hozzászólásra
Debrecen, de a postát már feltalálták :-)
Válasz #1604. hozzászólásra
Szia!
13000Ft+áfa/db bóracél
Válasz #1603. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Üdv!ez a nálunk kb hol van és hány forint?
Válasz #1602. hozzászólásra
Szia ! Nálunk van tele is és osztott is.
Válasz #1601. hozzászólásra
Tavaly még biztos hogy volt kis lajta kormány lemez , bár pontosan nem tudom hogy hol vette az ismerős .
Válasz #1600. hozzászólásra
Lajta 3/35 az eke típusa, van hozzá olyan,ami 1be van, és van amelyik 2 darabból van, van 1 előtét lemez az elejében, amit külön tudsz cserélni, mert itt kopik a leggyorsabban.
De sztem jobban jársz az 1be lemezzel, ha 1általán kapható még.
Válasz #1599. hozzászólásra
köszi.vissza a korm lemezre csak símán lajta korm lemezt kell kérni vagy van valami tuti neve v szám ?
Válasz #1598. hozzászólásra
Na abban nem segíteni, majd hátha benyomja v.ki a megoldást.
Válasz #1597. hozzászólásra
Ollyankérdésem lenne még láttam egy csomó szedett-vedett pótkocsit piros rendszámmal hogyan lehet ilyt csinálni mert nekem is van ilyen szedett-vedett kocsim
Válasz #1596. hozzászólásra
Amennyire én tudom árt a talajszerkezetnek, de konyhakertbe ahol rossz forogni jobban megtudod csinálni vele biztos a talajt.
Végül is, ahol jó a rota, valszeg ott jó a maró is.
Válasz #1595. hozzászólásra
mármint talajmaró jó ötlet?
Válasz #1594. hozzászólásra
Szem, mi?
Kormánylemezt szinte mindenhol kapsz lajtáoz., ahol többféle ekéhez árulnak alkatrészt.
Járd körbe a boltokat felétek.
igazából csak konyha kerteket nyomatok elmunkálásra meg talajmaróra gondoltam sz.ed?
kormány lemez az nagyon kéne mert csúnyán kopottak már látszik az ekeszár hol érdemes keresni?
Válasz #1591. hozzászólásra
Vinnie kell!
Válasz #1590. hozzászólásra
somogy megye kellemesen agyagos
Válasz #1589. hozzászólásra
Talajtól függ, sztem igen.
Milyen a talaj nálad?
Válasz #1588 hozzászólás
50-essel
sz.ed bírni fogja?
Válasz #1586. hozzászólásra
Nem tom, biztos jó üzlet volt :)!
Ekevasat érdemes orrbetétest venni hozzá,amin egy véső van az elejire csavarozva.
Szerintem az nálad örök élet lesz, ha csak konyhakertet szántasz.
Mivel fogod húzni?
Még azt szeretném megkérdezni , hogy hol érdemes eke alkatrészt venni ill akik itt hirdetik magukat róluk tud valaki valamit?
Válasz #1562. hozzászólásra
Üdv!Tegnap elorozták a gépet azért léptem olyan hirtelen.Az eke kicsit hosszabb szitu .Tavaj vettem egy 3 x 25-ös ekét talán V T Z lehetett33000-ért nem igazán tetszett mert szerintem nem szántott elég mélyen pl a sárgarépa mind kb 10-12 cm volt a kertben mert alatta mint a beton , de krumpli is így volt görbült a kapa mint a roszseb .Tehát ezt az ekét cseréltem erre a "gyönyörűségre". Ugye jó biznisz volt?
Válasz #1582. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
én raktam az enyémre 1 alufelnis kereket, szélesebb meg desigesebb is
Válasz #1583. hozzászólásra
![smile angry](/oldforum/images/smiles/angry.gif)
Nagyon FÚÚÚÚJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!
Válasz #1581. hozzászólásra
![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
Az xar ügy!
Az nem tuti azt vakarászni lefele.....
FUJJJJJJJ!!!!!
Válasz #1576. hozzászólásra
Megmértem a tartószár furatát ami 28mm.Nincs más típussal esetleg egyezés,mert csak a kereket kellene tengelyestől cserélni?
Válasz #1580. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Bezony ám!!!!!!!
A nagyobbik még alig volt használva...
Az nem a mi fődjeinkhez való,nagyon csavart,és nyersben megragad.
Válasz #1578. hozzászólásra
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
2 garnitúraaaaaaaaa??????????????????
Válasz #1577. hozzászólásra
Válasz #1544. hozzászólásra
A mienk már volt eladó sorban,most elővettük,nemtudom,most mi a sorsa.
Rugós kioldós,6 db tárcsás csoroszlya(minden fejhez) előhántó,szárlefordító,2 garnitúra kormánylemez(van nagy hosszú-csavart,most a kisebb van rajta) hidraulikus fogásszélesség állítás(12-20 coll-ig).
Nemsokat volt használva,mert eleinte kevés volt a kioldón a rugó,mostmár van rajta elég.Meg sajna a 4 hengeres joninak nehéz fölemelni.
Válasz #1575. hozzászólásra
Azt hittem, h Mengele doki már nem él :-)
Válasz #1572. hozzászólásra
Eberhardt
Válasz #1570. hozzászólásra
Azért ilyen kék,mert megvette a gyárat a Mengele.
Igen ez lenne.
valami gáz van a beillesztővel, nem hajlandó nagyobb képet betenni :-(
Válasz #1569. hozzászólásra
![Eberhardt](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20091124223000_eberhardt_2008_05_10_071.jpg)
Felülnézetből a bádogkerék :-)
Válasz #1568. hozzászólásra
Rendben,a megvalósításra valami ötlet?
Válasz #1569. hozzászólásra
mondjuk csodálkoztam a világos kék szinén :-)
Válasz #1566. hozzászólásra
Ez Eberhardt Europanther 120 eke,régebbi kép most már 4 fejjel dolgozik.
Válasz #1565. hozzászólásra
Nos a fémkerekes kivitelek kb 15-17cm széles felületen kapaszkodnak, a gumikerekesek kb 24-27cm-en.
Gumisat rá!
Szia!
Ez egy Lemken vf eke lenne?
Kisebb kép nem lett volna? :-)
Válasz #1547. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20091124221301_20091011050.jpg)
A vf ekémen átforduló fém támkerék van,elég széles,de sajnos nálam a lazított területen nem tartja az ekét.Szerinted mit csináljak,átvariáljam gumisra?
Válasz #1562. hozzászólásra
Jah, ha forditva van felrakva azután ugy hivják, hogy felülélezett vas :-)
Vannak kifogyhatatlan ötletek :-)
Válasz #1561. hozzászólásra
Ha jól van rá felépitve szebben dolgozik mint a PP, vagy PLN eke.
Régebben jónéhányat alakitottunk át, mert a Lajta kormánylemeze belefekszik a törzsbe, de máshová forditja a földet.
A szántóvas viszont jó ha eredeti PLN, mert annak még türhető a kialakitása az egyenes Hetill jellegű vasakéhoz képest.
Válasz #1561. hozzászólásra
Az az eke vas bármi lehet még fordítva is van felrakva!
Mennyiért vetted?
Ha akormánylemez lajta létezik , hogy az ekevas is lajta ,vagy egy igazi korcsot hoztam haza . Akivel elcseréltem az még talán most is veri a valagát örömében , hogy rá tudta sózni valakire .![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
Görgős eke infó
Válasz #1556. hozzászólásra
ez a PLN eke
Válasz #1552. hozzászólásra
Görgős Eke Függesztett GEF ( Kőtelken gyártották, mig a szövetkezet benem fejezte a gyártását.)
PP az meg a román eke röviditése
Hasonló öntöttacélszárakkal van gyártva mint a PLN, de a PLN-en továbbfejlesztették :-)