Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak628 FtEUR403.55 FtUSD384.76 FtCHF428.82 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az XMS-t az XS-el aztán azt a XS Pro-val...
Aztán mindet keresztbe -kúzsba a többivel...
Ha már a .uzikám béna katalógust csinált, vlhogy kikell ezeket nyomozni!
Amúgy meg lassan befut mindnek a tulaja, oszt megis leszzzzzzzzz! :-))))))
IH ágyekén sem tárcsás beforgatót , sem előhántót nem láttam.
Vannak IH váltvaforgatóekék, amelyeket szereltek előhántolóval, de azok felfüggesztője egyáltalán nem hasonlit a hazai IH ekékhez.
Tárcsás beforgatót Vogel, Eberhardt ekéken láttam itt-ott, sőt egyszer kérdeztem alkatrészként is róla pár éve, de nagyon drága mulatság volt akkor is, kb 45000+ÁFA/DB.
Gondolom a kiélezett gazdasági helyzetben ez az ár csak emelkedett.
Válasz #672. hozzászólásra
A pálesz segít:o)
Sanyi cimborám is ezt szokta alkalmazni,meg vett valami alkalmi vételben valami nagyon minőségi bort egy ládával.(a nagykőrösi )
Az utcánkban van egy ürge magának csinált egy 2,5m-es függ tárcsát 46cm lapok 25cm távtartó és mégis szépen dolgozik! :)
Megfelelő szögbeállítással jó fog dolgozni!
A videómon 2,7m-es 23cm távtartó és 51cm-es lapos tárcsa van!
Válasz #663. hozzászólásra
Nekem is 230-as Törő tárcsám van.Akárhogy beforgattam a tagokat nem műveli át a laptól lapig levő távolságot.Olyan könnyű,hogy a száraz földbe nem megy bele.Már van rajta két db 2,5 méteres akácoszlop,és 1,4 mázsa sínvas.Így is csíkosan dolgozott a száraz tajaon.Homokra talán még elmegy,de mindenütt csíkosan dolgozik,mert nagy osztókat rakott bele.Hiába kértem kisebbeket ,azt mondta,hogy csak a 23 centissel csinálja.
A net arra is szolgál, hogy információkat szerezzünk be akár más földrészeken történt fejlesztésekről.
Ugyanigy vannak véle a bolygó tulsó felén élők is.
Magyarországi gépfejlesztéseket később láttam nyugati gépeken is.
Mivel, hogy a gép előtt ülök miközben kitalál nékem valaki valamilyen újdonságot, elképzelést ( persze, mihez képest újdonság :-)) ), és akkor nekem kikell találjam, h jó árban és jó minőségben jól működő eszköz legyen.
Meg nékem az egész napom munka, kevesebb a pihenés ( hol van az már évek óta :-)))
Válasz #664. hozzászólásra
Ha kicsit gondolkodnál nem kérdeznél baromságokat!
Kereskedőként szerinted, hol kell figyelni azt is, hogy mi merre hogy változik, mik a keresletek! Vagy szerinted minden kereskedő ölbetett kézzel várja a megrendelőt!!?
Mind itt ezen a fórumon elősegíti neki szerintem a fejlesztéseket az is ha kérdeznek tőle vagy egy pár javaslatot tesznek neki mikor képeket tesz fel, amit ő általa meg lehet vitatni is!
Neki ez a munkája elkébzelésem szerint!
Nektek meg az, hogy a földeken dolgozzatok, mert azt neten keresztűl nem lehet!
nem mondta ki h. gépészmérnök soha. nem tom tapasztalata van-e a témában ( gyakorlati) én inkább olyan netízűnek érzem a dolgot. néha szétnézek itt-ott vendégként fórumokon és Josey mindenütt ott van. a kérdésem az, hogy hogy a fasomba van valakinek állandóan ideje fórumozni, ha annyi a meló?
Miért nem jó Törő Csabi munkája? Irjál tényeket!
A távtartót olyat gyárt amilyet kérsz! Itt homokon a 46-os lap 23-as távtartóval jó munkát végez! Kötött földön már gond lehet vele!
Én már több Törő tárcsával dolgoztam függesztett és vontatottal is és semmi gondom nem volt! Az állítólag szarnak mondott könnyű tárcsája így dolgozik tarlóban:
3705 hozzászólás
http://imgfrm.index.hu/imgfrm/3/3/5/2/BIG_0005293352.jpg
Válasz #681. hozzászólásra
én 650-be vettem de + 400 teljes kopóelem csere ,az ih-val össze se lehet hasonlitani,nem dugul a mienk wy korm lemez
na kifurtatok mindent
mert ők azok papíííííróóóóóóóóón mindent forg. és általában használják is őket, de csak papiron
Válasz #701. hozzászólásra
Amúgymeg Ők miért CSAKok???????
Válasz #701. hozzászólásra
Nemnyert.
Sőt!
Minden vok. CSAK NEM AZ!
Válasz #700. hozzászólásra
mért te is csak keresk. vagy????????????????
Válasz #692. hozzászólásra
Az XMS-t az XS-el aztán azt a XS Pro-val...
Aztán mindet keresztbe -kúzsba a többivel...
Ha már a .uzikám béna katalógust csinált, vlhogy kikell ezeket nyomozni!
Amúgy meg lassan befut mindnek a tulaja, oszt megis leszzzzzzzzz! :-))))))
Válasz #698. hozzászólásra
nyomassad hát
Válasz #692. hozzászólásra
Megmondom én!
Válasz #693. hozzászólásra
ha meg nem tudja eladni, akkor eladja tésztaszűrő gyanánt
kérdezt töle
Válasz #691. hozzászólásra
Akkor tőle kéne kérdeznem a vázvastagsági adatocskákat eee!!! :-DDDDDDD
Válasz #693. hozzászólásra
Nehogy a vaacuum összeszippantsa a vázat!!!
Válasz #689. hozzászólásra
Sztem 1 rendes kereskedő, nem ad el addig semmit, amíg jól át nem furkálja, mert így korrekt!
:D
Válasz #690. hozzászólásra
szevasztok na mostmár áruld el mivel hosonlitod össze az ekémet ne csigázz
Válasz #690. hozzászólásra
ígyigaz, volt is felháborodás belőle
Válasz #689. hozzászólásra
Ja eml.!!!
A izét mondta...........
MW-ot mi???
Válasz #688. hozzászólásra
Írta egyszer hogy szokta tesztelni az udvarán levő gépek vázát, belefúr olyan helyen ahol nem látszik
Válasz #687. hozzászólásra
Erről lemaradtam.
Válasz #686. hozzászólásra
A gépeket csak Farkas ú szokta furkálni (nem isvenné tőle semmit)
Válasz #685. hozzászólásra
Jaj Vili ne csigázz!
Luknál nem lehet?
Nehogymá aszidd, h. megfúratnám!!!!!!
Ugye nem a 20-as években születtél?
Azok vesznek ilyet komolyan...
Válasz #684. hozzászólásra
ANNÁL TÖBBEET ÉR
Válasz #683. hozzászólásra
Megfúrtad?
Nem?
10-es?
Válasz #682. hozzászólásra
jobb a vogel sokkal jobb
Válasz #680. hozzászólásra
az IH nál jobb v nem??
Válasz #680. hozzászólásra
mennyiért vetted?
Válasz #679. hozzászólásra
én használok nagyon jómunkát végez, de ezt is lehet sokféle kormánylemezzel venni
helo
milyen eke a vogel nott gigant 5 eke
jol dolgozik?
jo vagy rosz
Válasz #677. hozzászólásra
Szervusz!
IH ágyekén sem tárcsás beforgatót , sem előhántót nem láttam.
Vannak IH váltvaforgatóekék, amelyeket szereltek előhántolóval, de azok felfüggesztője egyáltalán nem hasonlit a hazai IH ekékhez.
Tárcsás beforgatót Vogel, Eberhardt ekéken láttam itt-ott, sőt egyszer kérdeztem alkatrészként is róla pár éve, de nagyon drága mulatság volt akkor is, kb 45000+ÁFA/DB.
Gondolom a kiélezett gazdasági helyzetben ez az ár csak emelkedett.
Helló Mindenkinek !!
Keresek 4-es IH ekéhez tárcsás beforgatót,vagy előhántót. Aki tud valahol kérem jelezze. Köszi Jó munkát mindenkinek.
Válasz #675. hozzászólásra
apróhirdetés! :)
Sziasztok!
Tud valamelyikőtök használt 3-as váltvaforgató ekét egy 110 lovas traktor után?
Köszi!
Abszolúte jozan paraszti észre vall a meglátáso. '1et értek:))
Válasz #672. hozzászólásra
A pálesz segít:o)
Sanyi cimborám is ezt szokta alkalmazni,meg vett valami alkalmi vételben valami nagyon minőségi bort egy ládával.(a nagykőrösi )
Válasz #671. hozzászólásra
szeva! ma amúgy nem volt rossz napom!! :)))
Válasz #670. hozzászólásra
Na megint jó napod van,lesz.:o)
Válasz #665. hozzászólásra
engem TE ne oktass ki arról h. hol dolgozzak, mert nem neked címeztem a kérdést.
Válasz #667. hozzászólásra
Jó néz ki a traktor! :) Másik kép?
Válasz #667. hozzászólásra
Hanyas lapok vannak a tárcsán?
Az utcánkban van egy ürge magának csinált egy 2,5m-es függ tárcsát 46cm lapok 25cm távtartó és mégis szépen dolgozik! :)
Megfelelő szögbeállítással jó fog dolgozni!
A videómon 2,7m-es 23cm távtartó és 51cm-es lapos tárcsa van!
Válasz #663. hozzászólásra
Nekem is 230-as Törő tárcsám van.Akárhogy beforgattam a tagokat nem műveli át a laptól lapig levő távolságot.Olyan könnyű,hogy a száraz földbe nem megy bele.Már van rajta két db 2,5 méteres akácoszlop,és 1,4 mázsa sínvas.Így is csíkosan dolgozott a száraz tajaon.Homokra talán még elmegy,de mindenütt csíkosan dolgozik,mert nagy osztókat rakott bele.Hiába kértem kisebbeket ,azt mondta,hogy csak a 23 centissel csinálja.
Szia Evo!
A net arra is szolgál, hogy információkat szerezzünk be akár más földrészeken történt fejlesztésekről.
Ugyanigy vannak véle a bolygó tulsó felén élők is.
Magyarországi gépfejlesztéseket később láttam nyugati gépeken is.
Mivel, hogy a gép előtt ülök miközben kitalál nékem valaki valamilyen újdonságot, elképzelést ( persze, mihez képest újdonság :-)) ), és akkor nekem kikell találjam, h jó árban és jó minőségben jól működő eszköz legyen.
Meg nékem az egész napom munka, kevesebb a pihenés ( hol van az már évek óta :-)))
Ha kicsit gondolkodnál nem kérdeznél baromságokat!
Kereskedőként szerinted, hol kell figyelni azt is, hogy mi merre hogy változik, mik a keresletek! Vagy szerinted minden kereskedő ölbetett kézzel várja a megrendelőt!!?
Mind itt ezen a fórumon elősegíti neki szerintem a fejlesztéseket az is ha kérdeznek tőle vagy egy pár javaslatot tesznek neki mikor képeket tesz fel, amit ő általa meg lehet vitatni is!
Neki ez a munkája elkébzelésem szerint!
Nektek meg az, hogy a földeken dolgozzatok, mert azt neten keresztűl nem lehet!
Válasz #614. hozzászólásra
nem mondta ki h. gépészmérnök soha. nem tom tapasztalata van-e a témában ( gyakorlati) én inkább olyan netízűnek érzem a dolgot. néha szétnézek itt-ott vendégként fórumokon és Josey mindenütt ott van. a kérdésem az, hogy hogy a fasomba van valakinek állandóan ideje fórumozni, ha annyi a meló?
Válasz #621. hozzászólásra
Kertész
Miért nem jó Törő Csabi munkája? Irjál tényeket!
A távtartót olyat gyárt amilyet kérsz! Itt homokon a 46-os lap 23-as távtartóval jó munkát végez! Kötött földön már gond lehet vele!
Én már több Törő tárcsával dolgoztam függesztett és vontatottal is és semmi gondom nem volt! Az állítólag szarnak mondott könnyű tárcsája így dolgozik tarlóban:
Válasz #661. hozzászólásra
:-)
Válasz #660. hozzászólásra
Nekem nincs kártyám. Csak a kp.ban hiszek:))
Válasz #659. hozzászólásra
pénzt. kártyáról.
Válasz #657. hozzászólásra
Csibét?:o)
Válasz #657. hozzászólásra
Biztos.