Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD390.17 FtCHF432.15 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Meglepetés, az előbb találtam a kenyérben,nagyon odafigyelnek a pékurak. Sokkal nagyobb baj is lehetett volna, ha én vagy a család lenyeli. Na akkor......
Válasz Sanyee #25213. hozzászólásáraHát arra ráfogol ba...ni mert három hónap után megdöglik benne a repceolaj és kakukk lesz a géped magasnyomású rendszerének! Ha szerencséd van akkor csak a szűrők fognak eldugulni a trugyitól!
Válasz Szabi. #25219. hozzászólására évekkel ezelőtt vitatkoztunk hogy ki jár jobban aki vesz 20 hektár földet vagy a fővárosban nagy városban lakást és annak lett igaza aki lakást vet mert akkor még 70 -80 ezerért volt albérlet ma már csak a duplája s 2 millát hoz minden évben nekik mi meg várhatjuk a támogatást s nézhetjük mikor mit akarnak keresztül vinni a földünkön
Válasz Szabi. #25215. hozzászólásáraDehogy!
Tegnap a Wall Street-en minden 5-6% zuhanásba volt. Gyorsan be is zártak.
Arany a tuti most! De az is lehet, hogy aratáskor lesz 60 a búza is.
Válasz Mihály #25216. hozzászólásáraAranyban nagyon nem hiszek(élelmiszer,ivóvíz,energia inkább).
Viszont ha elmúlik a vihar akkor újra felpörög minden és ahhoz energia kell......
Válasz atisgyulai #25205. hozzászólásáraHa 3hónapig 50dollár alatt van az olajár,akkor emelik a jövedéki adót 9ft-al.Akárki akármit mond a tavaszi szezonra jó üzemanyag árak lesznek.
Válasz Gumóka #25202. hozzászólásáraIgen, és ráadásul valahogy úgy van, ha beesik egy bizonyos ár alá, azonnal ráteszik az emelt jövedékit.
De ha elkezd visszaemelkedni, akkor csak (ha jól rémlik) 3 havonta nézik újra az árat, és csak majd akkor veszik vissza a sarcot.
Ki van ez találva!!!
Válasz Földönfuto #25195. hozzászólásáraCsak attól függ hol laksz mert a határtól 30-40 km belül nem érdemes mert kint ócsóbb-ócsó s jóval többet spórolsz mint a jövedéki vissza igényléssel s még az is mindegy melyik részén vagy a határnak mert a sógorék is olcsóbbak bár nem nagy különbség de nincs ellenőrzés annyit hozhatsz amennyi kell
Válasz Ares 826 #25201. hozzászólásáraCsak ha jól emlékszem, kishazánkban elfogadtak egy,törvényt, miszerint bizonyos olajár alatt emelkedik a jövedéki adó...
Válasz szantofold22 #25192. hozzászólásáraHát furcsa dolgokat produkál az élet meg a vírus plusz az emberi hülyeség.Ma beszéltünk a lányommal,tényleg igaz ez a WC papir hisztéria Ausztráliában.Elfogyott,a neten 50-100 dollárért kinálnak egy guriga budipapirt,azt mondja.
Kiváncsi volnék, hogy olaszban a karanténos területeken a gazdák tudnak e dolgozni? Csak elkell kezdeniük a munkát valahogy. (Enni köll, xarni meg muszaly)
Válasz szanberg #25158. hozzászólásáraA májliba fő takarmánya! Ahoz még +területek kellenének hogy 2-300 T. Megtermeljek, amúgy tényleg érdemes lenne vele foglalkozni nagyban. De egyenlőre csak 20 tonnát tárolok be mert így is alig férek a mindenféle magvaktól.
Válasz endypapa_20120 #25175. hozzászólására a NAK adta la a teló számod engem is kereset s ez a telefon számom csak az Mvh-hoz meg a Nakhoz volt leadva az Mvh nincs tehát maradt a nak már csak azért mert értünk vannak nehogy már unatkozzunk ilyen csepergős időben
Ja és az adatvédelem az van valahol
Válasz F-A-R-M-E-R \ #25172. hozzászólásáraRégebben a patakpartjáról benyúló kökénybukrokat motorfürésszel szoktam visszavágni. Egyszer visszacsapott a kökényág, és a tövis mélyen beleszúródott a combomba. Azóta nem vágtam, a vizesek csak papíron vágják majd 30 éve, mostan télen fagyon egy kicsit rendberaktam a szélét rézsümulcsozóval.
30422 hozzászólás
Válasz B.Bali #25224. hozzászólására ez mi műanyag vagy csont darab ???ne vásárolj többet náluk!!!
Meglepetés, az előbb találtam a kenyérben,nagyon odafigyelnek a pékurak. Sokkal nagyobb baj is lehetett volna, ha én vagy a család lenyeli. Na akkor......
Válasz Sanyee #25213. hozzászólásáraHát arra ráfogol ba...ni mert három hónap után megdöglik benne a repceolaj és kakukk lesz a géped magasnyomású rendszerének! Ha szerencséd van akkor csak a szűrők fognak eldugulni a trugyitól!
Pénteken benzin,gázolaj minusz 10ft.Most már veszek egy tételt,a többit később amikor várható az emelkedés.
Válasz Szabi. #25219. hozzászólására évekkel ezelőtt vitatkoztunk hogy ki jár jobban aki vesz 20 hektár földet vagy a fővárosban nagy városban lakást és annak lett igaza aki lakást vet mert akkor még 70 -80 ezerért volt albérlet ma már csak a duplája s 2 millát hoz minden évben nekik mi meg várhatjuk a támogatást s nézhetjük mikor mit akarnak keresztül vinni a földünkön
Válasz Szabi. #25215. hozzászólásáraDehogy!
Tegnap a Wall Street-en minden 5-6% zuhanásba volt. Gyorsan be is zártak.
Arany a tuti most! De az is lehet, hogy aratáskor lesz 60 a búza is.
Válasz Mihály #25216. hozzászólásáraAranyban nagyon nem hiszek(élelmiszer,ivóvíz,energia inkább).
Viszont ha elmúlik a vihar akkor újra felpörög minden és ahhoz energia kell......
Válasz agrogal #25214. hozzászólására az a legkevesebb de a vám hányszor méri át hogy nem lett-e több mint amit vettél
Válasz Mihály #25216. hozzászólására ja és csak 3 hónap alatt .Válasz »#345 Vinkó 75 | 2020-03-11 04:33:21
Válasz Szabi. #25215. hozzászólására Vinkó az aranyat ajánlja 1 uncia neki többet hozott mint 1 hektár föld
Válasz Sanyee #25213. hozzászólásáraInkább részvényt vegyél hosszabb távra.....
Válasz Sanyee #25213. hozzászólásáraSzarok a gázolajok,rádromlik.
Válasz mtz1221 #25210. hozzászólásáraAkkor érdemes lesz 2 évre bevásárolni ha üti az alsó szintet?
Válasz Bán Zsolt #25211. hozzászólásáraHát...ha túlélem, majd cangával járok pecázni...de szigorúan csak 5-6méterre másoktól
Válasz mtz1221 #25210. hozzászólásáraígy van!
majd ha fél erurópa nem hordja suliba a gyereket meg utána úszni vagy különórára ill se színház, meccs kirándulás semmi
Válasz atisgyulai #25205. hozzászólásáraVárj még egy párhetet.Majd ha napi fele menyiséget adnak el,sok minden meg fog változni.
Válasz atisgyulai #25205. hozzászólásáraHa 3hónapig 50dollár alatt van az olajár,akkor emelik a jövedéki adót 9ft-al.Akárki akármit mond a tavaszi szezonra jó üzemanyag árak lesznek.
Válasz Mihály #25203. hozzászólásáraMelyik határra gondolsz?
Válasz Szabi. #25206. hozzászólásáraDe!
Válasz atisgyulai #25205. hozzászólásáraNegyed éves átlagár számít oda-vissza, nem !?
Válasz Gumóka #25202. hozzászólásáraIgen, és ráadásul valahogy úgy van, ha beesik egy bizonyos ár alá, azonnal ráteszik az emelt jövedékit.
De ha elkezd visszaemelkedni, akkor csak (ha jól rémlik) 3 havonta nézik újra az árat, és csak majd akkor veszik vissza a sarcot.
Ki van ez találva!!!
Válasz Mihály #25203. hozzászólásáraSógoroknál egyáltalán nem olcsóbb, sőt !!!
Válasz Földönfuto #25195. hozzászólásáraCsak attól függ hol laksz mert a határtól 30-40 km belül nem érdemes mert kint ócsóbb-ócsó s jóval többet spórolsz mint a jövedéki vissza igényléssel s még az is mindegy melyik részén vagy a határnak mert a sógorék is olcsóbbak bár nem nagy különbség de nincs ellenőrzés annyit hozhatsz amennyi kell
Válasz Ares 826 #25201. hozzászólásáraCsak ha jól emlékszem, kishazánkban elfogadtak egy,törvényt, miszerint bizonyos olajár alatt emelkedik a jövedéki adó...
Nagyon nagy olajár zuhanást jósolnak az elemzők, még eshet az ár literenként a mostanihoz képest 25 ft is!
Válasz Földönfuto #25198. hozzászólásáraA gázolaj mennyit fog csökkenni péntekig?? Szerdától 6 forinttal csökkenni fog!
Válasz Földönfuto #25198. hozzászólásáraJaa. Értelek. Az ár végett.
Azt hittem hiánycikk lesz.
Válasz Celtises #25196. hozzászólásáraBenzin szintén,22ft-os esés várható pénteken.
Válasz Földönfuto #25195. hozzászólásáraLesz még jobb.....és tartósan.....
Válasz Földönfuto #25195. hozzászólásáraMiért?
Csak gázolajat?
Úgy néz ki péntektől már érdemes lesz egy kis gázolajat bespájzolni.
Válasz Földönfuto #25193. hozzászólásáraMinek annyi Wc papir Mindenki fosik
Válasz szantofold22 #25192. hozzászólásáraHát furcsa dolgokat produkál az élet meg a vírus plusz az emberi hülyeség.Ma beszéltünk a lányommal,tényleg igaz ez a WC papir hisztéria Ausztráliában.Elfogyott,a neten 50-100 dollárért kinálnak egy guriga budipapirt,azt mondja.
Válasz Josku #25191. hozzászólásáraNem tudnak a cikk szerint.Elég nagy tréfa a se ki se be! https://www.agroinform.hu/gazdasag/200-olasz-kisgazdasag-karantenban-egyedul-maradtunk-es-rettegunk-42903-001https://www.agroinform.hu/gazdasag/200-olasz-kisgazdasag-karantenban-egyedul-maradtunk-es-rettegunk-42903-001
Kiváncsi volnék, hogy olaszban a karanténos területeken a gazdák tudnak e dolgozni? Csak elkell kezdeniük a munkát valahogy. (Enni köll, xarni meg muszaly)
Válasz szanberg #25158. hozzászólásáraA májliba fő takarmánya! Ahoz még +területek kellenének hogy 2-300 T. Megtermeljek, amúgy tényleg érdemes lenne vele foglalkozni nagyban. De egyenlőre csak 20 tonnát tárolok be mert így is alig férek a mindenféle magvaktól.
Tisztelettel kőszőntőm minden hőlgyet!
GAZDA HÖÉGYEK!
Válasz ..MZ/X.. #25183. hozzászólásáraEngem bezzeg nem hívtak.
Pedig én már adtam is volna a feltételeket
Válasz Nyomasek Bobo #25185. hozzászólásáraHa stex nincs is... rosszvas van az udvaron elég, úgyhogy egypár Kolompár Dzsenifer biztos jelentkezett volna ide is
Válasz ..MZ/X.. #25183. hozzászólásáraEngem egy"magánszám" keresett...lehet hogy ezért???
Válasz endypapa_20120 #25175. hozzászólására a NAK adta la a teló számod engem is kereset s ez a telefon számom csak az Mvh-hoz meg a Nakhoz volt leadva az Mvh nincs tehát maradt a nak már csak azért mert értünk vannak nehogy már unatkozzunk ilyen csepergős időben
Ja és az adatvédelem az van valahol
Válasz endypapa_20120 #25175. hozzászólásáraKörnyéken többünket hívta a kislány. Kedves, aranyos csaj, ha én nem akkor ajánljak valakit.
Válasz später77 #25181. hozzászólásáraNem. Lazítóból Jympa-t használunk.
Válasz RkTomi #25174. hozzászólásáraFralaz nem volt?
Válasz F-A-R-M-E-R \ #25172. hozzászólásáraRégebben a patakpartjáról benyúló kökénybukrokat motorfürésszel szoktam visszavágni. Egyszer visszacsapott a kökényág, és a tövis mélyen beleszúródott a combomba. Azóta nem vágtam, a vizesek csak papíron vágják majd 30 éve, mostan télen fagyon egy kicsit rendberaktam a szélét rézsümulcsozóval.
Válasz endypapa_20120 #25175. hozzászólásáraÍgy még érdekesebb lenne,ha a három csaj beköltözne hozzátok.
Válasz endypapa_20120 #25175. hozzászólásáraGondolták,hátha lecseréled az asszonyt valami városi fruskára. De sok embert felhívtak. Szerintem valaki súg nekik a kamarától.
Válasz endypapa_20120 #25175. hozzászólásáraSzerintem az Avatar képed