Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR410.17 FtUSD396.2 FtCHF435.92 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz broll79 #24025. hozzászólásáraBent a roka a bálában. Te keverted bele a gyogyszert. Ez a gyakorlati szemléltetése az roka és ember békés együttélésének.
Válasz bandigh #24024. hozzászólásáraEz OK. De a róka mi a fütyit kezd vele? Értem én, hogy okos jószág, de Így megeszi? Vagy hord magával tűt meg fecskendőt, ha megtalálja, akkor beadják egymásnak?
Válasz Bárány #24019. hozzászólásáraIgazad van most van az ideje,csak az zavar be mert nálunk már az a tendencia hogy szeptemberben szinte el is felejtjük a kukorica törést.
Nekem szept. 23-án törtek 13-14 vízzel igaz aránylag korán vetettem(április 6) és közepes fao számút!
Még annyit a történethez hogy felénk már csak azoknak van mint a kukorica akik későn vetettek(április vége május,de van aki júniusba vetett.
Válasz apuci #24017. hozzászólásáraCsak most? Hát most van az ideje!
A végét még nem tudom, de egy erős átlagos év az idei, valahol nettó 11-12 tonna körül lesz az üzemi átlag. A mai vizek 15-16% körül voltak.
Válasz Sk Laci #24008. hozzászólására160 Le-vel, Nincsenek dombok sik terepen közepesen kötött az összes föld.
Vagy Kuhn vagy Framest 4000x ami tetszik de igazából jövőre aratás után lesz rá szükség, ugyhogy van idő válogatni.
Válasz KooL #24004. hozzászólásáraNem az enyém, csak besegítettek egy sorral majd mentem én második sorral a sok szarmaradvany miatt. Szép munkát végez és megvannak vele elégedve, már megvan pár éve. Fendt 936 húzza, jól viszi.
Válasz Gatti #23994. hozzászólásáraÜdv látom Kuhn Discovery tárcsád van.
Hasonló vásárlásán gondolkodom ,mennyire vagy vele megelégedve?
Milyen széles a tárcsa mekkora géppel húzod?
Milyen pályát hagy maga után a hengere eléggé tömörít ? stb...stb
Előre is köszönöm a válaszod.
Válasz csoppika #23991. hozzászólásáraAzt a "zöldet" kellene nem kékre hanem lilára verni aki ezt az egész zöldítést kitalálta, ott messze Brüsszelben a "bűnbarlangban"!!
Hecci! Fotózd már le légyszíves, hogy a Zetorodon hogy fest a vonószárak melletti belső kopó/távtartó? Már ha Crystalod van... Lóránt kollégának behalt a fotóaparátja
Válasz csoppika #23991. hozzászólására1x volt zöldítésem pohánka keverékkel. Soha többet!!! Kukoricában be tud tenni, vagy más kapás növényben.
Idén facélia ment bíborherével. Tavalytól megmaradt mustárt is hozzákevertem, így már 3 féle növény volt zöldítésben.
Válasz atisgyulai #23984. hozzászólásáraIlyet is meg bökőset is csináltam én is de rájöttem hogy nagy hülyeség. Mondjuk én csak rákötöttem, nem ilyen bilincsel, ki akart csúszni, nem lehet letenni, meg még bagyon lelóg, alig tudtam elvenni és visszaemelni a vetőgép fölé.Azóta zsákonként a bekerülési költségem 10 forint, és nem kell ilyeneket csinálni, venni.
30281 hozzászólás
Válasz Ares 826 #24032. hozzászólásáraMindig is gyanús volt nekem ez a pacák!
Válasz apuci #24017. hozzászólásáraAhogy haladunk előre, már látszik, hogy a termésmenyiséget (hálisten) jócskán alábecsültem.
Válasz Bárány #24011. hozzászólásáraVigyázzál vaze mert az asszony küldte a lehallgatót hogy kivel beszélgetsz!
Válasz broll79 #24025. hozzászólásáraBent a roka a bálában. Te keverted bele a gyogyszert. Ez a gyakorlati szemléltetése az roka és ember békés együttélésének.
Válasz bandigh #24027. hozzászólásáraBakkar, akkor a kutyákat nem kell oltatnom? Mert a tanyába találtam, az meg a falu szélén van
Válasz Bárány #24026. hozzászólásáraJobb, mintha meg kellene ennem
Válasz broll79 #24025. hozzászólásáraAkkor nálad lemaradt a másamedve epizód
Válasz broll79 #24025. hozzászólásáraEgy barna jutalomfalat szerűség belsejében van ez, meglehet hogy széttört és kiesett belőle.
Válasz broll79 #24025. hozzászólásáraMivel te találtad meg, ezért most neked kell beoltanod egy rókát!
Válasz bandigh #24024. hozzászólásáraEz OK. De a róka mi a fütyit kezd vele? Értem én, hogy okos jószág, de Így megeszi? Vagy hord magával tűt meg fecskendőt, ha megtalálja, akkor beadják egymásnak?
Válasz broll79 #24022. hozzászólásáraElvileg kisrepülőről szórják a vakcinát
Válasz Sk Laci #24010. hozzászólásáraNem egy használtat hirdettek 2.5 milláért de egyből el is vitték.
Új árat nem tudok.
Ezt most mi a faszra vélje az ember???
Válasz Bárány #24019. hozzászólásáraitt meg már a kukorica után vetett gabonák is kikeltek
Válasz Bárány #24019. hozzászólásáraIgazad van most van az ideje,csak az zavar be mert nálunk már az a tendencia hogy szeptemberben szinte el is felejtjük a kukorica törést.
Nekem szept. 23-án törtek 13-14 vízzel igaz aránylag korán vetettem(április 6) és közepes fao számút!
Még annyit a történethez hogy felénk már csak azoknak van mint a kukorica akik későn vetettek(április vége május,de van aki júniusba vetett.
Válasz apuci #24017. hozzászólásáraCsak most? Hát most van az ideje!
A végét még nem tudom, de egy erős átlagos év az idei, valahol nettó 11-12 tonna körül lesz az üzemi átlag. A mai vizek 15-16% körül voltak.
Válasz apuci #24017. hozzászólásáraÉn is ma kezdtem a kuki aratást 15-ös víz,nem viszem szárítóba.
Válasz Bárány #24011. hozzászólásáraMég csak most? Vizes volt?
Mennyi lett a vége?
Válasz Bárány #24015. hozzászólásáraHát , ja túl gyorsan szalad a t-s, akkor biztos jutna...
Válasz Batka #24014. hozzászólásáraBöngészel, mi?
Válasz Bárány #24013. hozzászólásáraNem, csak éppen arra jártam...
Válasz Batka #24012. hozzászólásáraTe leskelődsz?
Válasz Bárány #24011. hozzászólásáraSok fér a durusra, neked már nem is jut!
A kép címe: Az aratás unalmas
Válasz KooL #24009. hozzászólására420-as Kuhn-ra már kértél árajánlatot? Hol mozog az ára?
Válasz Sk Laci #24008. hozzászólására160 Le-vel, Nincsenek dombok sik terepen közepesen kötött az összes föld.
Vagy Kuhn vagy Framest 4000x ami tetszik de igazából jövőre aratás után lesz rá szükség, ugyhogy van idő válogatni.
Válasz KooL #24007. hozzászólásáraMennyi lóval húznád a 420-as Kuhn-t?
Válasz Gatti #24006. hozzászólásáraKöszönöm a gyors választ.
Én 420-as ban gondolkodom vagy Framestben.
Válasz KooL #24004. hozzászólásáraJa és 7m visz
Válasz KooL #24004. hozzászólásáraNem az enyém, csak besegítettek egy sorral majd mentem én második sorral a sok szarmaradvany miatt. Szép munkát végez és megvannak vele elégedve, már megvan pár éve. Fendt 936 húzza, jól viszi.
Válasz Gatti #23994. hozzászólásáraÜdv látom Kuhn Discovery tárcsád van.
Hasonló vásárlásán gondolkodom ,mennyire vagy vele megelégedve?
Milyen széles a tárcsa mekkora géppel húzod?
Milyen pályát hagy maga után a hengere eléggé tömörít ? stb...stb
Előre is köszönöm a válaszod.
Válasz Diesel Tibor #24000. hozzászólásáraneked a lucernák lefedik a zöldítést nem?
Válasz *** HM *** #23998. hozzászólásáraKülső "kakasos" volt?
Válasz Ares 826 #23997. hozzászólásáraSzintén zenész
Válasz Josku #23995. hozzászólásáraFuerteventura
Válasz csoppika #23996. hozzászólásáraNem volt rajta desemennyit se a jó 20 év alatt.
Válasz csoppika #23991. hozzászólásáraAzt a "zöldet" kellene nem kékre hanem lilára verni aki ezt az egész zöldítést kitalálta, ott messze Brüsszelben a "bűnbarlangban"!!
Hecci! Fotózd már le légyszíves, hogy a Zetorodon hogy fest a vonószárak melletti belső kopó/távtartó? Már ha Crystalod van... Lóránt kollégának behalt a fotóaparátja
Válasz Diesel Tibor #23986. hozzászólásáraHol jártakok???
Még nedves volt, a kukoricaszár szépen megőrizte a nedvességet. Mehet bele a búza
Válasz csoppika #23991. hozzászólására1x volt zöldítésem pohánka keverékkel. Soha többet!!! Kukoricában be tud tenni, vagy más kapás növényben.
Idén facélia ment bíborherével. Tavalytól megmaradt mustárt is hozzákevertem, így már 3 féle növény volt zöldítésben.
Válasz csoppika #23991. hozzászólására
I luv zöldítés Pohánka utánpótlás biztosítva...
Válasz Diesel Tibor #23988. hozzászólásáraVégre ültél már egy rendes traktorban!!!!
Válasz atisgyulai #23984. hozzászólásáraIlyet is meg bökőset is csináltam én is de rájöttem hogy nagy hülyeség. Mondjuk én csak rákötöttem, nem ilyen bilincsel, ki akart csúszni, nem lehet letenni, meg még bagyon lelóg, alig tudtam elvenni és visszaemelni a vetőgép fölé.Azóta zsákonként a bekerülési költségem 10 forint, és nem kell ilyeneket csinálni, venni.
Válasz Diesel Tibor #23986. hozzászólásáraupsz,,,a fotók lemaradtak:
Válasz atisgyulai #23984. hozzászólásáranem a csat amit csak úgy találtatok aszt tudod rögzíteni?
Tegnap jöttem haza ,bejártam a birtokokat.
Apa!!! Ez sokkal jobb, mint a Nándimese