Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.68 FtGBP495.54 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz JD 4630 #21421. hozzászólásáraJövőre nem kísérletezek minden szirsz*rral csak normális anyagot engedek a portára, az utsó adag péti volt na azzal volt a legkevesebb macera és nem volt poros sem.
Nálunk az össze állt anyag ha benne van a kieresztö pajszerrel cucáltam a nyiláson a porja meg a pofámba landol pereg minden felé.Ha jo akkor emmi gond vele.
Válasz *** HM *** #21415. hozzászólásáraAmi van fogas q körüli,+ súly, (mtz után) az meg sem karcolja ezt, olyan kemény. Igazi víz nyomta szik.
Akinek itt van, ásóbornával vagy rt-vel nyitják már a talajokat.
Válasz apuci #21409. hozzászólásáraSzerény személyem volt az elkövető.
Nem közlekedtem, hanem dolgoztam, csak mikor láttam hogy több 2-nél, összecsuktam, és így próbáltam kivergődni.
És igen , megnéztem előtte, olyan volt mint a beton.
Ezért is mentem a hengerrel, mert más széthullott volna rajta.
Viszont a simító miatt igencsak fogós volt, és egy pillanat alatt kirántotta maga alól a szilárd felső réteget.
Két óra mosás után visszamentem és megcsináltam, csak a hidraulika kart el nem engedtem. Amint éreztem hogy picit is szlippel azonnal löktem úszóba a simítót, és simán ment rajta. Mondjuk ott sokmindent nem csinált magában a henger.
Válasz atisgyulai #21403. hozzászólásáraTényleg nem negatív felhanggal, de hangosan felnevettem a kép láttán Sajnos vannak ilyen pillanatok, gondolom a pilótának nem volt őszinte a mosolya Én múlthéten az útjavítás közben hasaltam el..
Válasz atisgyulai #21403. hozzászólásáraNálunk azt kell kikerülni ahol nem gyomos.. Mert ahol gyom van ott el lehet járni de ahol ilyen szép gyom mentes oda még gumicsizmába se nagyon...
Válasz határjáró #21392. hozzászólásáraFelénk is dettó,max csak a zöldborsósok kezdték el tegnap a kombinátort,de erőltetett menet nyilván.../Hajdú/este 4.5 mm esett
Mindenki teszi fel a sok képet, hogy már dolgoznak kint a határban. Mi itthon ülünk keleten mert esik az eső, már 7 mm-nél tartunk. Ami a héten megszáradt az most ugyan olyan mint volt :(
Tegnapi program: sonka, tojás egyebek bepakolva, irány a Mátra.Egy kis túra után jól fog esni a húsvéti menü!
Hát mit mondjak nem volt igazi kiránduló idő!
Ez még áprilisi tréfának is erős. Nembaj május 1-én újrapróbálkozunk!
Válasz VMisi #21389. hozzászólásáraCsak az enyémnek az alja is rács és nem lemez, az szerintem még jobb. Mivel kicsi így könnyű beletenni egy edénybe amiben víz van, 1-2 perc és már jöhetett a következő kuncsaft. A legtöbbször még a csali is megmaradt.
Sok félét kipróbáltam, de ez a kicsi, egyszerű az összeset kifogta és GYORSAN fel lehet állítani.
Csalinak a kukorica jött be. Egy kuki csőről lefűrészelek egy darabot és azt húzom a drótra.
Egyszer a drótra nyers húst raktam, az aljába meg bedobáltam egy kis májast, búzát meg kukoricát. A búza és a kukorica eltűnt reggelre, így lett egyértelmű, hogy ezek vega pockok voltak.
Válasz UE-28 #21386. hozzászólásáraVíz nélkül is működik, nem szándékosan csináltuk, csak néha maradt a 200 literes terményeshordó alján kis gabona, és sok rágcsáló beleesett. Mondjuk egy igazán nagy patkány lehet, hogy kiugrik.
Válasz szanberg #21385. hozzászólásáraEgy hízókkal foglalkozó ismerősöm csinált hasonlót, zománcsérült régi üst aljára tett vizet egy kevés darával, egy lecet nekitámasztva az üstnek.
Válasz bandigh #21379. hozzászólásáraEzt hol lehet venni?
Van amúgy lerakva élvefogó is mindig meg ilyen csapós fogó is, több-kevesebb sikerrel van is bennük patkány de több kellene ilyesmiből igaz van egy rakás kutyánk is szabadon a telephelyen szerintem azokkal sem tesz kivételt hehe
Válasz szanberg #21378. hozzászólásáraValahol láttam hogy valami méteres alutáblákkal volt körbetámasztva a kombájn, szerintem trapézlemezből is meglenne hamar, beállsz, és körberakod vele, azon csak nem megy fel. Meg a helyedben vennék jónéhány ilyet:
Válasz bandigh #21377. hozzászólásáraItt meg állattartás van, mélyalmos rendszer, régi tsz-es hígtrágya folyosók a föld alatt, gondolhatod mi lehet...
Annyi mérget nem vettél még összesen mint egy év alatt szoktunk komolyan mondom, televan rakva a fekete dobozokkal is a telephely évek óta, no így elég jól karban lehet tartani őket de kiírtani lehetetlen, zárt helyen csendben sötétben pedig igen szeretnek ténykedni.
30174 hozzászólás
Válasz JD 4630 #21422. hozzászólásáraFriss ikr-es anyagok voltak és mégis tele rögökkel.
Nem .jpg kiterjesztés volt..
Remélem most már kép is lesz
Kis érdekesség... Nem tudtam hova írhatnám, ide illett a legjobban
Válasz atisgyulai #21416. hozzászólásáraJa aha.
Válasz JD 4630 #21421. hozzászólásáraJövőre nem kísérletezek minden szirsz*rral csak normális anyagot engedek a portára, az utsó adag péti volt na azzal volt a legkevesebb macera és nem volt poros sem.
Válasz zscsizmadia1 #21417. hozzászólásáraMielőtt a csapot belerakod oda kell verni a zsákot a földhöz 2-3 szor.
Igén én is benyaltam egyébként az új bigbag darun van biztonsági szelep(még) rohadt sokat kalapáltam mindennel ami a kezem ügyébe akadt épp.
Nálunk az össze állt anyag ha benne van a kieresztö pajszerrel cucáltam a nyiláson a porja meg a pofámba landol pereg minden felé.Ha jo akkor emmi gond vele.
Válasz *** HM *** #21418. hozzászólásáraHidromotoros meghajtás?
Válasz zscsizmadia1 #21417. hozzászólásáraCsigázás pótról.
Ki hogy oldja meg a biges feltöltést meg ha össze áll mit csinál vele mondjuk ilyen felállásnál?
Válasz *** HM *** #21415. hozzászólásáraAmi van fogas q körüli,+ súly, (mtz után) az meg sem karcolja ezt, olyan kemény. Igazi víz nyomta szik.
Akinek itt van, ásóbornával vagy rt-vel nyitják már a talajokat.
Válasz atisgyulai #21403. hozzászólásáraIlyet többiek mivel kínozzák???
Miért nem nehézfogassal szellőztetés??
Válasz apuci #21412. hozzászólására Ami a képen van, ott volt vége.
Egy T150 húzott ki. Azt is felbírta a talaj. Meg sem süllyedt mikor húzott.
Válasz atisgyulai #21403. hozzászólásáraAzért ez szép volt, meg kell hagyni!
(Nem is ember, aki nem járt még így! )
Válasz atisgyulai #21411. hozzászólásáraÉs ki tudtál jönni önerőből?
Válasz apuci #21409. hozzászólásáraSzerény személyem volt az elkövető.
Nem közlekedtem, hanem dolgoztam, csak mikor láttam hogy több 2-nél, összecsuktam, és így próbáltam kivergődni.
És igen , megnéztem előtte, olyan volt mint a beton.
Ezért is mentem a hengerrel, mert más széthullott volna rajta.
Viszont a simító miatt igencsak fogós volt, és egy pillanat alatt kirántotta maga alól a szilárd felső réteget.
Két óra mosás után visszamentem és megcsináltam, csak a hidraulika kart el nem engedtem. Amint éreztem hogy picit is szlippel azonnal löktem úszóba a simítót, és simán ment rajta. Mondjuk ott sokmindent nem csinált magában a henger.
Válasz atisgyulai #21403. hozzászólásáraNagyon jól néz ki ez a henger. Én is ilyenel szemezek 6,3 m-es kivitelben, de majd egyszer lehet, hogy meg is veszem...
Na de most komolyan,biztos hogy bele kellett ebbe menni? Nem látta?
Válasz atisgyulai #21403. hozzászólásáraTényleg nem negatív felhanggal, de hangosan felnevettem a kép láttán Sajnos vannak ilyen pillanatok, gondolom a pilótának nem volt őszinte a mosolya Én múlthéten az útjavítás közben hasaltam el..
Válasz atisgyulai #21403. hozzászólásáraNálunk azt kell kikerülni ahol nem gyomos.. Mert ahol gyom van ott el lehet járni de ahol ilyen szép gyom mentes oda még gumicsizmába se nagyon...
Válasz borda77 (Joe) #21404. hozzászólásáraÉppen most kerül el minket az eső.
Válasz atisgyulai #21403. hozzászólásáraItt is van ilyen.
Válasz atisgyulai #21403. hozzászólásáraez merre van? mert felénk meg már kellene k..ára a csapi ...
O-óóó!
Ez zátonyra futott!
Válasz John Deere Power Shift #21401. hozzászólására
Válasz apuci #21399. hozzászólására7-én elkezdték..
Válasz nagyzoli5 #21391. hozzászólásáraEz igen! Most egy hétre rá meg már nyár van
Válasz John Deere Power Shift #21398. hozzászólásáraMi már kedd szerda vetettük a magborsót azóta pihi az eső miatt,holnap meg hétfőn befejezés,utána meg csak 180-nál lesz egy kis bérvetés!
Válasz apuci #21395. hozzászólásáraCsak egy tipp ,valószínűleg holnap vagy hétfőn kezdődik aztán ütem és időjárás szerint folyt.köv....
Válasz GREVEN #21396. hozzászólásárahelyi zrt már húzza kedd óta
Válasz John Deere Power Shift #21393. hozzászólásáraLáttam ma egy vetögépet. Szerintem az már naprát húzott.
Válasz John Deere Power Shift #21393. hozzászólásáraTe hogy állsz a borsó vetéssel?
De jó nektek, hogy nálatok esik....
Nálunk meg már régen eset az eső.
Válasz határjáró #21392. hozzászólásáraFelénk is dettó,max csak a zöldborsósok kezdték el tegnap a kombinátort,de erőltetett menet nyilván.../Hajdú/este 4.5 mm esett
Mindenki teszi fel a sok képet, hogy már dolgoznak kint a határban. Mi itthon ülünk keleten mert esik az eső, már 7 mm-nél tartunk. Ami a héten megszáradt az most ugyan olyan mint volt :(
Tegnapi program: sonka, tojás egyebek bepakolva, irány a Mátra.Egy kis túra után jól fog esni a húsvéti menü!
Hát mit mondjak nem volt igazi kiránduló idő!
Ez még áprilisi tréfának is erős. Nembaj május 1-én újrapróbálkozunk!
Válasz VMisi #21389. hozzászólásáraCsak az enyémnek az alja is rács és nem lemez, az szerintem még jobb. Mivel kicsi így könnyű beletenni egy edénybe amiben víz van, 1-2 perc és már jöhetett a következő kuncsaft. A legtöbbször még a csali is megmaradt.
Válasz szanberg #21380. hozzászólásáraNekem ez jött be:
Sok félét kipróbáltam, de ez a kicsi, egyszerű az összeset kifogta és GYORSAN fel lehet állítani.
Csalinak a kukorica jött be. Egy kuki csőről lefűrészelek egy darabot és azt húzom a drótra.
Egyszer a drótra nyers húst raktam, az aljába meg bedobáltam egy kis májast, búzát meg kukoricát. A búza és a kukorica eltűnt reggelre, így lett egyértelmű, hogy ezek vega pockok voltak.
Válasz ermike #21369. hozzászólásáraA TC-t nem adtad el?
Vagy azzal forgózol a nagy gép előtt?
Válasz UE-28 #21386. hozzászólásáraVíz nélkül is működik, nem szándékosan csináltuk, csak néha maradt a 200 literes terményeshordó alján kis gabona, és sok rágcsáló beleesett. Mondjuk egy igazán nagy patkány lehet, hogy kiugrik.
Válasz szanberg #21385. hozzászólásáraEgy hízókkal foglalkozó ismerősöm csinált hasonlót, zománcsérült régi üst aljára tett vizet egy kevés darával, egy lecet nekitámasztva az üstnek.
Tuti csapda, nem tudtak kimászni belőle.
Válasz Mézga #21383. hozzászólásáraIlyet csináltunk hordóval!!!
Fogott párat
Válasz szanberg #21376. hozzászólásáramár nem az enyém csak még nem vitték el!
Válasz szanberg #21380. hozzászólásáraérdekes
Válasz szanberg #21380. hozzászólásáraLink
Válasz szanberg #21380. hozzászólásárahttps://www.riasztoszerek.hu/spd/fk744778/Swissinno-SuperCat-patkanycsapda-csalival
Válasz bandigh #21379. hozzászólásáraEzt hol lehet venni?
Van amúgy lerakva élvefogó is mindig meg ilyen csapós fogó is, több-kevesebb sikerrel van is bennük patkány de több kellene ilyesmiből igaz van egy rakás kutyánk is szabadon a telephelyen szerintem azokkal sem tesz kivételt hehe
Válasz szanberg #21378. hozzászólásáraValahol láttam hogy valami méteres alutáblákkal volt körbetámasztva a kombájn, szerintem trapézlemezből is meglenne hamar, beállsz, és körberakod vele, azon csak nem megy fel. Meg a helyedben vennék jónéhány ilyet:
Válasz bandigh #21377. hozzászólásáraItt meg állattartás van, mélyalmos rendszer, régi tsz-es hígtrágya folyosók a föld alatt, gondolhatod mi lehet...
Annyi mérget nem vettél még összesen mint egy év alatt szoktunk komolyan mondom, televan rakva a fekete dobozokkal is a telephely évek óta, no így elég jól karban lehet tartani őket de kiírtani lehetetlen, zárt helyen csendben sötétben pedig igen szeretnek ténykedni.