Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR411.35 FtUSD399.52 FtCHF438.02 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz szanberg #20094. hozzászólásáraEgyik cikkben írták nemrég, hogy csak akkor dolgozik jól ha kombájn irányába húzzák. Ha frontra raksz 3 méterest akkor átlósan dolgozol, így sokszor szembe mész majd az aratás nyomával.
Válasz bobo77 #20080. hozzászólásáraMarha jó cucc, esetleg ha lenne képed olyan gyomosabb napraforgóról is ami azért megesik minden gazdaságban, olyanban mit művelhet!?!?!?!?
Sajnos az a mocskos parlagfű foltokban feljön forgóknál táblaszegélyeken, víznyomásos foltokban stbstbstb...
Nekem is van két Cambridge hengerem egy 530-as Dalbo maxiroll meg egy 450-es Heva, valamelyiket átépíttetném ilyenre és rögtön nem kéne RZ-t húzni.
Meg amúgy nagytraktorainkon vannak fronthidrók tolni kéne egy 3 méterest ebből utána meghúzni egy jó kultit oszt jónapot, nagy királyság lenne!!!
Válasz bobo77 #20074. hozzászólásáraJaaaa... faxa!
8,4 Vaderst Rexius remélem nem lenne túl nagy ehhez??
A Rexiussal meg a Dalboval túlságoan tömörítűnk tvasszal és ezért már 5 éve elő sem vettem de ha csinálnánk egy könnyű kompaktoros vagy gumi hengert IIS akko "Királyság lenne" mivel a száz hekit súrolná egy műszakban...
A napokban majdnem elcseréltem viszont így ,mááár
Válasz .Norbert #20084. hozzászólásáraA Dalbo hengere még egy héttel ezelőtt is sima henger lett itt nálunk 1 hektár után. Pedig mentünk gyorsan, ez jobban tisztulna? Azóta volt közel 40 mm, most mi lenne vele?
Válasz csoppika #20085. hozzászólására10-14 km/h. 14 km/h a max a 892 nek felénk. Több erő kell hozzá mint első ránézésre gondolnád. Ja és a henger folyadékkal esetleg homokkal feltölthető pluszba...
Norbert fórumtárs "Noran" csinálta. Elmondtam mit hogyan szeretnék ő pedig megoldotta...Ez a prototip...Zöldtrágyát még nem tudtam vele csinálni mert pici, később mindenképpen azt is akarom. Ez 5.4 m-es. Az ár alku és méret kérdése...
Válasz borda77 (Joe) #20078. hozzászólásáraEzt a hengert a Noran csinallta,ha joll tudom azt mondta cambridge volt a vazon elotte,enis vacilallok most ilyenen csak en a traktor elejere akarom,csak nemtudom hogyan dolgozhat zoldtragyaban,nekem ő csinallta az ekgyurus hengereket.
Én is ma tudtam húzni eggyet, ami több mint egy hete van itt demóba, de nem vagyok tőle elájulva. Ugyan ilyen mint ez. Mennyivel húzza mekkora gép, milyen mélyen?
Válasz borda77 (Joe) #20052. hozzászólására
Tíz éve lenne ilyenem akkor nem itt tartanák én sem...Az enyémen viszont nem lesz ilyen "mankós kerék"
Az gond lesz??
Ha nem búza alá egy majd akkor henger nélkül tudni fogunk valamit csinálni?
Válasz lac* #20046. hozzászólásáraHa csak ennyi akkor nekem ezzel nem lesz bajom...Mindig nyitott kerettel a tábla szélén kevertem a régivel is...Na de akkor azt a kézzel nyitható keretet képzeld el ami eddig volt a zsebkendőnyi darabokban."ki be ki be ezerszer.
30292 hozzászólás
Válasz szanberg #20094. hozzászólásáraEgyik cikkben írták nemrég, hogy csak akkor dolgozik jól ha kombájn irányába húzzák. Ha frontra raksz 3 méterest akkor átlósan dolgozol, így sokszor szembe mész majd az aratás nyomával.
Válasz bobo77 #20080. hozzászólásáraMarha jó cucc, esetleg ha lenne képed olyan gyomosabb napraforgóról is ami azért megesik minden gazdaságban, olyanban mit művelhet!?!?!?!?
Sajnos az a mocskos parlagfű foltokban feljön forgóknál táblaszegélyeken, víznyomásos foltokban stbstbstb...
Nekem is van két Cambridge hengerem egy 530-as Dalbo maxiroll meg egy 450-es Heva, valamelyiket átépíttetném ilyenre és rögtön nem kéne RZ-t húzni.
Meg amúgy nagytraktorainkon vannak fronthidrók tolni kéne egy 3 méterest ebből utána meghúzni egy jó kultit oszt jónapot, nagy királyság lenne!!!
Válasz bobo77 #20074. hozzászólásáraJaaaa... faxa!
8,4 Vaderst Rexius remélem nem lenne túl nagy ehhez??
A Rexiussal meg a Dalboval túlságoan tömörítűnk tvasszal és ezért már 5 éve elő sem vettem de ha csinálnánk egy könnyű kompaktoros vagy gumi hengert IIS akko "Királyság lenne" mivel a száz hekit súrolná egy műszakban...
A napokban majdnem elcseréltem viszont így ,mááár
Válasz .Norbert #20084. hozzászólásáraA Dalbo hengere még egy héttel ezelőtt is sima henger lett itt nálunk 1 hektár után. Pedig mentünk gyorsan, ez jobban tisztulna? Azóta volt közel 40 mm, most mi lenne vele?
Válasz .Norbert #20089. hozzászólásáraVastag, zöld szárral mit csinál?
Válasz csoppika #20085. hozzászólására10-14 km/h. 14 km/h a max a 892 nek felénk. Több erő kell hozzá mint első ránézésre gondolnád. Ja és a henger folyadékkal esetleg homokkal feltölthető pluszba...
Válasz Vinkó75 #20088. hozzászólásáraA komplett kivitel várhatóan Agromashon lesz legkorábban rendelhető
10 km/h-nál már nagyon szépen dolgozik
Válasz .Norbert #20081. hozzászólásáraGondolom a teszt repülések után, be árazva rendelhető lesz.
Válasz dr.T #20079. hozzászólásáraSzintén tolva üzemmódon megy az agyalás. Napra szárban,henger-traki-vakaró.
Válasz .Norbert #20081. hozzászólására
Válasz .Norbert #20084. hozzászólásáraMennyivel kell ezt húzni? (minimum)
Válasz Kisvuk #20083. hozzászólásáraFélnedves volt most. Azt vettük észre ha megvan a sebesség hozzá akkor öntisztuló egy bizonyos szintig
(súlyt holnap tudok mondani)
Válasz .Norbert #20081. hozzászólására
Ügyes,lágy talajba tesztelték már,nem ragad meg?
Válasz .Norbert #20081. hozzászólásáraEnnek mennyi kb a tömege méterenként?
Válasz Sk Laci #20077. hozzászólásáraCsak hogy én is hozzak pár képet
510-es átmérőn, 9 kés, szármaradvány mérete 150 mm
Jövőre lesz 3 pont függesztésű kivitel is, addig pedig meglévő cambridge stb profilú hengerek tagjainak cseréjét vállaljuk.
Bővebb információ: ITT (elérhetőség lap alján)
Videó hamarosan
Norbert fórumtárs "Noran" csinálta. Elmondtam mit hogyan szeretnék ő pedig megoldotta...Ez a prototip...Zöldtrágyát még nem tudtam vele csinálni mert pici, később mindenképpen azt is akarom. Ez 5.4 m-es. Az ár alku és méret kérdése...
Válasz borda77 (Joe) #20078. hozzászólásáraEzt a hengert a Noran csinallta,ha joll tudom azt mondta cambridge volt a vazon elotte,enis vacilallok most ilyenen csak en a traktor elejere akarom,csak nemtudom hogyan dolgozhat zoldtragyaban,nekem ő csinallta az ekgyurus hengereket.
Válasz bobo77 #20074. hozzászólásáraRáállhatnál ilyet gyártani és a a dalbo töredékéért adhatnád és meggazdagodnál.. szép a munka vele.. gratula!
Válasz bobo77 #20074. hozzászólásáraMibe kerül egy ilyen aprító henger? 6 m-es?
Válasz bobo77 #20074. hozzászólásáraDe jó lett és a munkája is azt a k.rva
Válasz bobo77 #20074. hozzászólásáraJoll megoldotta a Norbi,zold tragyaban nem proballtatok?
Mai meló
Válasz Bárány #20061. hozzászólására...gondolta itt hamarabb telik a zsák...
Válasz Gepi #20071. hozzászólására18-tól a csillagos égig minden összevissza. FAO szám se számít.
Válasz Bárány #20070. hozzászólásáramennyi a víz?
Válasz okuzbence #20068. hozzászólásáraIgen.
Válasz Gepi #20067. hozzászólásáraAz volt.
Válasz Bárány #20061. hozzászólásáraSzia!
Ez mai kép?
Megy már az aratás?
Válasz Bárány #20061. hozzászólásáraMiért nem állt meg kombájnos és öntötte bele az asztalba?
Válasz medikus #20062. hozzászólásáraHa a föld végén lenne ahol keresztsorok is lennének akkor talán, de ez itt a terület közepe.
Válasz medikus #20062. hozzászólásáraSzerinted?
Válasz szanberg #20060. hozzászólásáraCsak vontatott mindenbe...
Válasz Bárány #20061. hozzászólásáraHataviszik a kapud elé nyugi
Válasz Bárány #20061. hozzászólásáraHa a kombájn elhagyta!!
Milyen rendes emberek vannak. Összegyűjtik a kukoricát!
Válasz borda77 (Joe) #20052. hozzászólásáraMiért nem függesztettet vettél?
Válasz Drisa #20057. hozzászólásáraAz oldalsó szárnyakat levettem és ugy.
Válasz >>>>Cs.Gazda>>>> #20056. hozzászólására25cm 10km/h a 210 df.el. én tavaly demoztam vele azért vettem meg mert nekem tökéletes.
Válasz borda77 (Joe) #20052. hozzászólásáraMilyen késekkel dolgoztál?
Válasz borda77 (Joe) #20052. hozzászólásáraMegvetted vagy csak demóba van?
Én is ma tudtam húzni eggyet, ami több mint egy hete van itt demóba, de nem vagyok tőle elájulva. Ugyan ilyen mint ez. Mennyivel húzza mekkora gép, milyen mélyen?
Válasz borda77 (Joe) #20052. hozzászólására
Tíz éve lenne ilyenem akkor nem itt tartanák én sem...Az enyémen viszont nem lesz ilyen "mankós kerék"
Az gond lesz??
Ha nem búza alá egy majd akkor henger nélkül tudni fogunk valamit csinálni?
Válasz Sz_Pisti #20053. hozzászólásáraTerrano 4fx dd hengerrel
Válasz borda77 (Joe) #20052. hozzászólásáraez most pontosan micsoda is?
Addig tudom, hogy HORSCH
Végre kipróbálhattam BÁR előbb vettem volna fantasztikus földet csinál... Ezután mehet ecccere a pronto...
Válasz lac* #20049. hozzászólásáraAmúgy jogos lehet ez a csöpögéstöl való agybaj...Nálunk a hidasokat szidják ezért...
Válasz bobo77 #20048. hozzászólásáraAkkor sok bajod nem lesz vele,néha nyomószeleprugót kell cserélni a szivattyúban+ néha gumidugattyúkat.
Válasz csoppika #20047. hozzászólásáraa fuvókából,mert a fejed fölött van becsukott állapotban
Válasz lac* #20046. hozzászólásáraHa csak ennyi akkor nekem ezzel nem lesz bajom...Mindig nyitott kerettel a tábla szélén kevertem a régivel is...Na de akkor azt a kézzel nyitható keretet képzeld el ami eddig volt a zsebkendőnyi darabokban."ki be ki be ezerszer.
Válasz lac* #20046. hozzászólásáraMármint honnan csöpög? Vagy fröcsköl?
Válasz bobo77 #20045. hozzászólásárakellemes feelinget ad,mikor a fejedre csöppen a vegyszer bekeveréskor,soha többet ilyet