Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407 FtUSD390.32 FtCHF429.55 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nagyon szépen köszönjük a jó kívánságokat! A Párom (vagyis most már a feleségem) az első perctől kezdve támogatta az ötletet, hogy traktor legyen a menyasszonyos járgány. Ráadásul a sajáttal... Nagy sikert aratott, sokan azt hitték új a Ferga, úgy ragyogott... velünk együtt!
Válasz Berkó_ #19944. hozzászólásáraGratulálok, csak arra vigyázz ne sok időt töltsél a "piroskával" mert akkor a "fekete cica" mérges lesz rád! Vigyázzál az időbeosztásodra de nagyon!
Válasz .Feco. #19936. hozzászólásárami holnap kezdjük de sajna az elmúlt években nekem is ilyen volt de most fele lesz kb.. hiába adtam meg neki mindent...
Válasz MFM #19930. hozzászólásáranajo de a minőségi piacon is az a nyerő aki a legolcsóbban tudja az adott minőséget előállítani...
és máris ott vagyunk hogy az lesz versenyképes aki mennyiséget produkál.
az hogy majd a minőség kihúz minket a pácból csak és kizárólag akkor fog menni ha a minőség az elsőszámú kritérium.
hát csak ez sose így van.
Válasz a2457 #19929. hozzászólásáraIlletve van egy szűk fogyasztói réteg, akiket elsősorban a minőség érdekel, és hajlandó ezért jóval többet fizetni. A kérdés csak az, hogy annyival tud(akar)-e többet fizetni a jobb minőségért, mint amennyivel többe kerül annak az előállítása.
Meg hogy meddig. Mert amint közbejön valami nem várt esemény és vékonyabb lesz az illető pénztárcája a megszokottnál az első amin spórolni fog az a minőségbeli elvárásai.
Válasz .Richard. #19925. hozzászólásárahát most ugye modern világot élünk, a versenyképesség azt jelenti hogy bárkinél olcsóbban termelni.
mer az a versenyképes manapság.
szóval.. végeredményben azt lehet mondani hogy ezekkel a 30 forintokkal sem nagyon tud az ember versenyezni, azaz nem versenyképes.
nem csak agráriumban, hanem mindenhol ez a jelenség, minnél olcsóbb annál versenyképesebb. a minőségre van egy nagyon halvány vonal, azt meg kellesz ütni, azonkívül csak az ár dominál.
a 22 es csapdája persze, mert minnél olcsobb vagy annál inkább (ha nem termelsz többet valahogy) annál kevesebb a bevételed. annál kevésbé tudsz fejleszteni, amit eleve csak azért tennél hogy olcsóbb lehess.
tehát az ugynevezett kiút mindenből manapság a minél többet, és minél olcsóbban.
ha ugyanaz a .. tegyük fel 5 ember hirtelen 2x annyit termel, és kicsivel félár felett kínálják az ma a versenyképesség mintapéldája.
Válasz *** HM *** #19921. hozzászólásáraEnnek a harminc egynéhány forintos terményeknek már szerintem nem sok ideje van hátra, ennyiért nem fognak termelni az emberek sokáig az tutker! Henci neked mi a meglátásod vaze??????
Válasz nagypistivagyok2 #19899. hozzászólásáraFogadd részvétem. A szülők elvesztése mindig nagyon megérinti az embert főleg ha ez nagyon fiatal korában történik az emberrel, sajnos én is elvesztettem az édesapámat 23 éves koromban, sajnos van fogalmam róla most mit érezhetsz!
30411 hozzászólás
Válasz Berkó_ #19944. hozzászólásáraSok-sok problémamentes üzemórát kívánok!!!
/a trakihoz IS!! /
idei kukoricánk.
Idei kukoricánk.
Nagyon szépen köszönjük a jó kívánságokat! A Párom (vagyis most már a feleségem) az első perctől kezdve támogatta az ötletet, hogy traktor legyen a menyasszonyos járgány. Ráadásul a sajáttal... Nagy sikert aratott, sokan azt hitték új a Ferga, úgy ragyogott... velünk együtt!
Válasz Berkó_ #19944. hozzászólásáraGratulálok, csak arra vigyázz ne sok időt töltsél a "piroskával" mert akkor a "fekete cica" mérges lesz rád! Vigyázzál az időbeosztásodra de nagyon!
Válasz Claastra. #19953. hozzászólásáraTe Gábor és miért a trakit dicséred, miért nem a csinos feleséget????
Válasz Berkó_ #19944. hozzászólásáraCsatlakozom az előttem szólókhoz. Bő gyermekáldást!
Válasz Berkó_ #19944. hozzászólására Gratulálok!!!
Válasz Berkó_ #19944. hozzászólásáraGratulálok !!!
Válasz Berkó_ #19944. hozzászólásáraSok boldogságot,gratula
Válasz Berkó_ #19944. hozzászólására_Csodás traktorgratula
Válasz Berkó_ #19944. hozzászólásáraGratulálunk innen is!
Válasz Berkó_ #19944. hozzászólásáraNagy nagy gratula!!!!
Válasz Berkó_ #19944. hozzászólásáraEzzigenn.
Neked jó sok kitartást.
Neki jó sok oda...... .
Válasz Berkó_ #19944. hozzászólására
Válasz Berkó_ #19944. hozzászólásáraGratulááááááálooook!!!!!!
Válasz Berkó_ #19944. hozzászólásáraGergő! Itt is gratulálok!!!
Válasz Berkó_ #19944. hozzászólására
Válasz Berkó_ #19944. hozzászólásáraGratulálok!!!
Az Újdonsült Feleségemmel és a Paripámmal!
Válasz DA SONKA #19940. hozzászólásáraKollléga! Merre van ez???
Szarvaskerep bálázás
Válasz Kisvuk #19939. hozzászólásáraSzia!
Milyen drónod van?Jók a képek.
Csapatás van.
Kis drónfelvétel a búzaaratás közben.
Válasz .Feco. #19936. hozzászólásárami holnap kezdjük de sajna az elmúlt években nekem is ilyen volt de most fele lesz kb.. hiába adtam meg neki mindent...
Válasz borda77 (Joe) #19935. hozzászólására8-9 között valahol...
Válasz .Feco. #19934. hozzászólásáraHogy é adja ?
Köszönöm mindenkinek a részvétet.
Válasz MFM #19930. hozzászólásáranajo de a minőségi piacon is az a nyerő aki a legolcsóbban tudja az adott minőséget előállítani...
és máris ott vagyunk hogy az lesz versenyképes aki mennyiséget produkál.
az hogy majd a minőség kihúz minket a pácból csak és kizárólag akkor fog menni ha a minőség az elsőszámú kritérium.
hát csak ez sose így van.
Zab aratás!
A tuki mellé jött egy gólya is
Örülhet a gazdája: őszi zab 47q/ha, fekete zab 51q/ha
Válasz a2457 #19929. hozzászólásáraIlletve van egy szűk fogyasztói réteg, akiket elsősorban a minőség érdekel, és hajlandó ezért jóval többet fizetni. A kérdés csak az, hogy annyival tud(akar)-e többet fizetni a jobb minőségért, mint amennyivel többe kerül annak az előállítása.
Meg hogy meddig. Mert amint közbejön valami nem várt esemény és vékonyabb lesz az illető pénztárcája a megszokottnál az első amin spórolni fog az a minőségbeli elvárásai.
Válasz .Richard. #19925. hozzászólásárahát most ugye modern világot élünk, a versenyképesség azt jelenti hogy bárkinél olcsóbban termelni.
mer az a versenyképes manapság.
szóval.. végeredményben azt lehet mondani hogy ezekkel a 30 forintokkal sem nagyon tud az ember versenyezni, azaz nem versenyképes.
nem csak agráriumban, hanem mindenhol ez a jelenség, minnél olcsóbb annál versenyképesebb. a minőségre van egy nagyon halvány vonal, azt meg kellesz ütni, azonkívül csak az ár dominál.
a 22 es csapdája persze, mert minnél olcsobb vagy annál inkább (ha nem termelsz többet valahogy) annál kevesebb a bevételed. annál kevésbé tudsz fejleszteni, amit eleve csak azért tennél hogy olcsóbb lehess.
tehát az ugynevezett kiút mindenből manapság a minél többet, és minél olcsóbban.
ha ugyanaz a .. tegyük fel 5 ember hirtelen 2x annyit termel, és kicsivel félár felett kínálják az ma a versenyképesség mintapéldája.
Válasz .Szabi. #19926. hozzászólásáraDe szép felhő én mánn 1 éve nem láttam ilyet!!!
Mesélj mit ad a tábla?
Válasz .Szabi. #19926. hozzászólásáraMesélj!
Elkezdődött
Válasz a2457 #19924. hozzászólásáraVersenyképesség a cél. Mindig azt lobogtatjàk. Ennyiért lehet is. Meg kúrva èrdemes.
Válasz Ares 826 #19922. hozzászólásáraegyetértek, bár én azt látom hogy most harmincegynéhány, és nemsokára huszonegynéhány lesz.
Válasz Ares 826 #19922. hozzászólásáraNincs rá szükség hogy emberek termeljenek majd a giga cégek
Válasz *** HM *** #19921. hozzászólásáraEnnek a harminc egynéhány forintos terményeknek már szerintem nem sok ideje van hátra, ennyiért nem fognak termelni az emberek sokáig az tutker! Henci neked mi a meglátásod vaze??????
No de mikorra leszünk mán mezőgazd..........agok???
Mert a mezőgazd...aggggg...ság mán kopogtat.... nincs sok időnk ....
Válasz *** HM *** #19919. hozzászólásáraPont ez a lényeg semmi más!
Válasz borda77 (Joe) #19918. hozzászólásáraBeszéljünk az utáni lóvészámolásról
Repce aratás előtt...
Válasz nagypistivagyok2 #19899. hozzászólásáraSajnálom. emlékét őrizd meg és emlékezz a szépre vele kapcsolatban...
Válasz nagypistivagyok2 #19899. hozzászólásáraFogadd részvétem. A szülők elvesztése mindig nagyon megérinti az embert főleg ha ez nagyon fiatal korában történik az emberrel, sajnos én is elvesztettem az édesapámat 23 éves koromban, sajnos van fogalmam róla most mit érezhetsz!
Tervez valaki Livestream-t? Úgy mint más gazdák a youtuben?