Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR411.18 FtUSD396.35 FtCHF435.92 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nem hàtràny,nyilvànosan elhatàrolòdni a politikàtol,...több ismerősöm anno utolsó szavazàskor,majd a Fidesz megjárja,,èljen a Jobbik,Stb. Aztán mire lecsengett a vàlasztàs,meg pàr hònap,jött,h. Nem bànta meg a Fideszt,Stb.csak lestem. Micsoda fordulat. Mert Hàt arra szavazott. Fideszt,mindenki utàlta,utàlja,utàlni is fogja,de meglepően nyert. Ha senki nem tàmogatja, hogy van eredménye? Ùgyhogy,akinek nem inge,az sem hàtràny, ha valaki tényleg arról ìr,amire szavaz.
Válasz Kisvuk #19834. hozzászólásáraÉn a gépedet sajnálom sokkal jobban! Ekkora fának szerintem nincs helye a gépek közelében, mert nagy viharban ez lehet belőle sajnos! Igazából még az utak szélén sem jó ekkora fa mert óriási veszélye van a közlekedőkre!
Válasz .Feco. #19833. hozzászólásáraTe beteg vagy! Osztod itt az észt a gondolkodásoddal nekem, majd ami ki lett vágva a városligetben is mert kell a hely az épületeknek ültetnek helyette másikat ami majd szép lesz és árnyékot tart! De különben is mi köze a politikának a fákhoz????
Válasz Ares 826 #19832. hozzászólásáramert fideszes vagy és mint tudjuk a fideszesek nem viselik el a fákat maguk körül... nézd meg a városligetet pesten, a legtöbb teret szintén, de nézz meg bármely fideszes vezetésű várost! Minden fét eltakarítottak, csupa betontenger mind...
A szívem szakadt meg amikor kivágták a házunk elől a 100-120 éves gönyörű platánfákat, holott az egész amiatt volt mert a csókos tervező a közműterveken pontnak vette fel a 120 éves, méteres törzsátmérőjű fákat, majd miután leaszfaltoztás az utat és lefektették a közművek felét kiderült hogy a maradék közműnek nem maradt hely... de ugye a csókos cégeket nem lehet felelőségre vonni, inkább kitermelték azokat a csodaszép fákat... azóta minden pincében áll a víz...
Számomra nincs szebb, mint egy ilyen hatalmas tereblyes fa...
Tetőn a műanyag törött ,horpadt a gépháztető hajlott a levegő cső (még lehet hogy a levegő szűrő ház is mozdult )
Hecci nem alatta álltam hanem melette
Válasz dr.T #19820. hozzászólásáraAgleader versa monitor, ontrac2+, rtk-val, de az oldalas emelkedőn-lejtőn átvettem az irányítást, mert nem képes olyan gyors reagálásra, mint egy hidraulikus robotpilóta.
Válaúj sz F-A-R-M-E-R \ #19821 hozzászólásáraA bucsuban a babaàrus pultjàn van,annyi zongora,meg Tablet,mint a kabinodban. gondolom a màsikfelèn a szintik,meg a vellanygitàrok...
Válasz MFM #19810. hozzászólásáravasárnap kiugrassz Zentára a vásárba lesz ott rugógyártó aki a jó áron kifogástalan minőségben ,gyorsan megcsinálja neked.
Válasz MFM #19810. hozzászólásáraA hőkezelésen fog múlni. Csináltass párat próbára,ha satuba fogva bírsz rajta fél kört tekerni,meg vissza is megy a kiindulási helyzetbe akkor jó.
Válasz MFM #19810. hozzászólásáraRapid hátuljára egy helyi cég azonos vastagságú betonvasból hajtott pálcákat, azok nem törtek. Nem tudom ez milyen anyag ahhoz képest, amit te írtál.
Gyomfésűhöz szeretnék gyártatni fogakat, és
EN10270-1SH jelű anyagból csinálnák. Ez mennyire felel meg erre a célra, nem fog eltöredezni az összes az első körön?
Válasz atisgyulai #19799. hozzászólásáraLentebb írta hogy csak kipróbálta... ez otthon van a keretben hogy majd ilyet kell csinálni a határban is... a futok is futnak verseny előtt otthon, nem?
30396 hozzászólás
Válasz GREVEN #19848. hozzászólásáraTuti hogy az éjjel vele alszol mi???
A minap egy ilyen jószág dézsmálta a friss tavaszi vetést. Gyorsan házasítottam is!
Elég nyugodt, szelíd természetű.
Adott egy 5 m3 üvegszálas tartály,kisebb hibákkal,ha valakit érdekel...
Válasz lala1 #19844. hozzászólására Várjuk!
Köszönöm!
Válasz .MAN.#19841 hozzászólásáraSzla postán.
Válasz Kisvuk #19842. hozzászólásáraTalán túlzottan is.....
Válasz lala1 #19840. hozzászólásáraBeleolvadt a környezetébe.
Válasz lala1 #19840. hozzászólásáraLopakodó, felderítő traktor...
Válasz Kisvuk #19826. hozzászólásáraEz oszt?
Nem hàtràny,nyilvànosan elhatàrolòdni a politikàtol,...több ismerősöm anno utolsó szavazàskor,majd a Fidesz megjárja,,èljen a Jobbik,Stb. Aztán mire lecsengett a vàlasztàs,meg pàr hònap,jött,h. Nem bànta meg a Fideszt,Stb.csak lestem. Micsoda fordulat. Mert Hàt arra szavazott. Fideszt,mindenki utàlta,utàlja,utàlni is fogja,de meglepően nyert. Ha senki nem tàmogatja, hogy van eredménye? Ùgyhogy,akinek nem inge,az sem hàtràny, ha valaki tényleg arról ìr,amire szavaz.
Moderátor által módosítva: 2017-04-21 09:52:11
Válasz .Richard. #19829. hozzászólására
Válasz Kisvuk #19834. hozzászólásáraÉn a gépedet sajnálom sokkal jobban! Ekkora fának szerintem nincs helye a gépek közelében, mert nagy viharban ez lehet belőle sajnos! Igazából még az utak szélén sem jó ekkora fa mert óriási veszélye van a közlekedőkre!
Válasz .Feco. #19833. hozzászólásáraTe beteg vagy! Osztod itt az észt a gondolkodásoddal nekem, majd ami ki lett vágva a városligetben is mert kell a hely az épületeknek ültetnek helyette másikat ami majd szép lesz és árnyékot tart! De különben is mi köze a politikának a fákhoz????
Moderátor által módosítva: 2017-04-21 09:47:17
Válasz .Feco. #19833. hozzászólásárana végre, csak akad itt jó ember :)
Válasz Ares 826 #19832. hozzászólásáraÉn sajnálom mind a kettőt a gépet is meg a fát is,az árnyéka hiányozni fog.
Válasz Ares 826 #19832. hozzászólásáramert fideszes vagy és mint tudjuk a fideszesek nem viselik el a fákat maguk körül... nézd meg a városligetet pesten, a legtöbb teret szintén, de nézz meg bármely fideszes vezetésű várost! Minden fét eltakarítottak, csupa betontenger mind...
A szívem szakadt meg amikor kivágták a házunk elől a 100-120 éves gönyörű platánfákat, holott az egész amiatt volt mert a csókos tervező a közműterveken pontnak vette fel a 120 éves, méteres törzsátmérőjű fákat, majd miután leaszfaltoztás az utat és lefektették a közművek felét kiderült hogy a maradék közműnek nem maradt hely... de ugye a csókos cégeket nem lehet felelőségre vonni, inkább kitermelték azokat a csodaszép fákat... azóta minden pincében áll a víz...
Számomra nincs szebb, mint egy ilyen hatalmas tereblyes fa...
Válasz Kisvuk #19826. hozzászólásáraNa én pont ezért "úúúúúútálom" a nagy fákat az udvarban.
Válasz Kisvuk #19826. hozzászólására
Tetőn a műanyag törött ,horpadt a gépháztető hajlott a levegő cső (még lehet hogy a levegő szűrő ház is mozdult )
Hecci nem alatta álltam hanem melette
Válasz *** HM *** #19828. hozzászólásárabiztos is,hogy jobb lett volna föléje állni. madarat sem üti agyon a fa.
Ez a fa alatt állás meggondolandó
Moderátor által módosítva: 2017-04-21 09:41:33
Lett baja a krokodilnak?
Ez még hiányzott mint sz..r a szekrényből.
Válasz dr.T #19820. hozzászólásáraAgleader versa monitor, ontrac2+, rtk-val, de az oldalas emelkedőn-lejtőn átvettem az irányítást, mert nem képes olyan gyors reagálásra, mint egy hidraulikus robotpilóta.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #19823. hozzászólására
Válasz .Richard. #19822. hozzászólásáraHaahha...Míg igy is kirámultam 3 kütyüt hogy ezek elférjenek...
Válaúj sz F-A-R-M-E-R \ #19821 hozzászólásáraA bucsuban a babaàrus pultjàn van,annyi zongora,meg Tablet,mint a kabinodban. gondolom a màsikfelèn a szintik,meg a vellanygitàrok...
Tegnapi vetés, ma viszont szünet a havazás miatt
Válasz >>>>Cs.Gazda>>>> #19815. hozzászólásáraEz automata kormannyal van huzva ilyen egyenesre?milyen fajta marka es beepitett vagy a kulso amiket most lehet kapni?
Munkahely után édes a munka :D
https://youtu.be/A-V3MHZ1CXQ
Válasz >>>>Cs.Gazda>>>> #19817. hozzászólásáraA kekszes kalandra gondoltam.
Válasz mtz1221 #19816. hozzászólásáraGörbe ez, csak függőlegesen!!! :) :)
Keksz?
Válasz >>>>Cs.Gazda>>>> #19815. hozzászólásáraÉs ekézéskor hol lesz ebben a keksz,ha nem tudsz szép görbe sorokat húzni ?
"Hegyre föl, s völgybe le
Kaland a paraszt egész élete!"
Sáláláláláá... :)
Spagetti szüret
Válasz MFM #19810. hozzászólásáravasárnap kiugrassz Zentára a vásárba lesz ott rugógyártó aki a jó áron kifogástalan minőségben ,gyorsan megcsinálja neked.
Válasz MFM #19810. hozzászólásáraA hőkezelésen fog múlni. Csináltass párat próbára,ha satuba fogva bírsz rajta fél kört tekerni,meg vissza is megy a kiindulási helyzetbe akkor jó.
Válasz MFM #19810. hozzászólásáraRapid hátuljára egy helyi cég azonos vastagságú betonvasból hajtott pálcákat, azok nem törtek. Nem tudom ez milyen anyag ahhoz képest, amit te írtál.
Nem találtam jobb topicot úgyhogy ide írok:
Gyomfésűhöz szeretnék gyártatni fogakat, és
EN10270-1SH jelű anyagból csinálnák. Ez mennyire felel meg erre a célra, nem fog eltöredezni az összes az első körön?
Válasz *** HM *** #19808. hozzászólásárayes
Válasz John Deere Power Shift #19807. hozzászólásáraMaszekpapáé?
Válasz F-A-R-M-E-R \ #19806. hozzászólásáraAkkor megkeressük ,mert sok bajt okozhat
Válasz F-A-R-M-E-R \ #19805. hozzászólásáraMármint a földben
Válasz John Deere Power Shift #19804. hozzászólásáraAz alsó képen találtam 1 szögvasat
Válasz apuci #19791. hozzászólására14.-én zöldborsó,/vetőmag eltolva :)
Válasz .Feco. #19802. hozzászólásáraRemélem nem az áttelelő petrezselymet ásta ki...mert az asszony megöli
Válasz atisgyulai #19799. hozzászólásáraLentebb írta hogy csak kipróbálta... ez otthon van a keretben hogy majd ilyet kell csinálni a határban is... a futok is futnak verseny előtt otthon, nem?
Viccet félre téve 40-50cm üledék van benne,ott talàltuk meg az eredeti mélységet!
Válasz atisgyulai #19799. hozzászólásáraOlyan àrkot àstunk hogy még az elelyiben elveszett a víz!