Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR411.69 FtUSD395.26 FtCHF435.92 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Édesapám a múlt héten csütörtökön éjjel váratlanul elhunyt.Péntek reggel akkor is meg kellett fejnem a teheneket,de bevallom férfiasan,hogy nem volt egyszerű.Nem sok mindent láttam a sírástól de sikerült.Soha nem gondoltam volna hogy ennyire tud fájni valami,mintha kitépték volna a szívemet.Pedig azt hittem ,hogy egy kemény parasztgyerek vagyok.Bocsánat,hogy ezt rátok zúdítottam de szerintem ez is hozzátartozik a gazdálkodás mindennapjaihoz,bár ne tartozna.ui:akinek még él az édesapja az most ölelje meg azonnal.(nincs sírós ikon)
Válasz John Deere Power Shift #19894. hozzászólásáraitt kicsit jobbak, 55-60 körül hallom másoktól, tegnap még integráltat vágtunk az 6 körül vágódott, most éjszaka saját ment, az 7+... csak nagyon érik kifelé a kombájn alól... igyekezni kell hogy a legrosszabb állapotban lévőket szedjük lefelé mert ez a mára mondott 30 fok nagyon megnehezíti a dolgokat...
Válasz .Feco. #19880. hozzászólásáraBorsó helyzet!?
Temérdek borsó megadta magát több idöjárási behatás miatt ,ezáltal a felső cső emeletek elmaradtak.5 tonna felett kevés embernek van idén,(eddig).Saját korai apró szemű 6 tonnát adott
Válasz .Feco. #19888. hozzászólásáravettél volna akkor inkább versatalet az itt van mellettünk a faluba a központja :) viszik mint a cukrot és az is piros :)
már meg mi lesz vissza fizetik akit megbüntettek vagy mindenkinek fizetnie kell oszt mégsem lesz jobb:
Nem sokat ért a parlagfű elleni védekezés
2017. május 29., 12:50|MTI
Szóljon hozzá Ön is! |
Címkék:
parlagfű,
gyomirtás,
egészség
nyomtatás
Nem működött eredményesen a parlagfű elleni védekezés rendszere 2013 és 2015 között – állapította meg az Állami Számvevőszék (ÁSZ) ellenőrzése.
Németh Erzsébet felügyeleti vezető sajtótájékoztatón elmondta: nem találtak semmilyen összefüggést a parlagfű elleni védekezésre fordított erőfeszítések és a parlagfűpollen-koncentráció változása között, az utóbbira például az időjárásnak nagyobb hatása volt.
Horváth Bálint, az ÁSZ kommunikációs vezetője közölte, a parlagfű koncentrációja egyik tárgyalt évben sem csökkent köbméterenként 30 pollenszem alá, pedig a hatóságok ezt a célt tűzték ki maguk elé. A feltárt hiányosságok alapján indokolt a védekezés teljes rendszerének felülvizsgálata – tette hozzá.
Válasz Gepi #19872. hozzászólásáraMost jöttem meg hollandiából. Ott szép, rendezett a határ, meg nyugat németeknél is! Csak ott nem szemetelnek! Sajnos erre sportot űznek belőle. A keze rohadjon le az ilyennek!
Volt amikor meggrédereztem a dülőutat középen púposra, rá 2 napra a két szélén az alacsonyabb része fel volt töltve sittel!
Nem hiszem el rendbe teszi az ember a dűlő utat hogy a traktorral nyugodtan tudjon gurulni erre másnap ez fogadja: De szórakozás képen az út mindkét oldalára elhelyezve.
Válasz Berente Antal #19867. hozzászólásáraPerszehogy. Szerencsére gyorsan jött a segítség, így csak 600l folyt el. Tartály, keret nem sérült, csak a fellépő és a vegyszerbemosó.
Kutatómunkát végzek a mezőgazdaság digitalizációjáról, és szükségem lenne minél több kérdőíves kitöltésre a témában.
A kérdések a hétköznapi és munkával kapcsolatos digitális eszköz- és internehasználati szokásokkal kapcsolatosak.
Az egész kb. 10 perc, nagy segítség lenne pár kitöltés!
A link: https://goo.gl/forms/6h3TafYHdLag0Cgi1?hl=hu
Válasz Gepi #19862. hozzászólásáranem mert ha hajnal 2 kor jön a mínusz akkor nem mondhatom neki h gyere nappal...
másik dolog mivel kicsi a gazdaság munkahely van mellette...
30396 hozzászólás
Édesapám a múlt héten csütörtökön éjjel váratlanul elhunyt.Péntek reggel akkor is meg kellett fejnem a teheneket,de bevallom férfiasan,hogy nem volt egyszerű.Nem sok mindent láttam a sírástól de sikerült.Soha nem gondoltam volna hogy ennyire tud fájni valami,mintha kitépték volna a szívemet.Pedig azt hittem ,hogy egy kemény parasztgyerek vagyok.Bocsánat,hogy ezt rátok zúdítottam de szerintem ez is hozzátartozik a gazdálkodás mindennapjaihoz,bár ne tartozna.ui:akinek még él az édesapja az most ölelje meg azonnal.(nincs sírós ikon)
Válasz John Deere Power Shift #19897. hozzászólásáraAz "öregebbik" (2015) kis részben a mienk, a fiatalabbik (2016) a Juhker-é...
Válasz .Feco. #19896. hozzászólásáraNagyon fiatal masinák!!Erős cég aki ilyenekkel tud szolgáltatni!!
Válasz .Feco. #19888. hozzászólásáraLassan helyreáll a rend kombajnszin tekintetében...
Válasz John Deere Power Shift #19894. hozzászólásáraitt kicsit jobbak, 55-60 körül hallom másoktól, tegnap még integráltat vágtunk az 6 körül vágódott, most éjszaka saját ment, az 7+... csak nagyon érik kifelé a kombájn alól... igyekezni kell hogy a legrosszabb állapotban lévőket szedjük lefelé mert ez a mára mondott 30 fok nagyon megnehezíti a dolgokat...
Válasz .Feco. #19880. hozzászólásáraBorsó helyzet!?
Temérdek borsó megadta magát több idöjárási behatás miatt ,ezáltal a felső cső emeletek elmaradtak.5 tonna felett kevés embernek van idén,(eddig).Saját korai apró szemű 6 tonnát adott
Válasz .Feco. #19888. hozzászólására Ha a Laverda rendszerű felső rostája van a tisztítóra nem lesz szükség.
Válasz borda77 (Joe) #19884. hozzászólásáraA delta kidolgozásában a Claas-tól átcsalt tervező mérnök segédkezett...ez nem titok.
Válasz .Feco. #19880. hozzászólásáraAz ország másik végébe még elcsíptem de már üresen...
Válasz .Feco. #19888. hozzászólásáraJó kis Delta.....
vagy majd kiderül, hogy jó e a teszt alatt hehe
Válasz .Feco. #19888. hozzászólásáravettél volna akkor inkább versatalet az itt van mellettünk a faluba a központja :) viszik mint a cukrot és az is piros :)
Válasz Bán Zsolt #19885. hozzászólásáraMa ilyen piroskombajnos nap van...
Válasz borda77 (Joe) #19886. hozzászólására
Válasz Bán Zsolt #19885. hozzászólásáramost azt várja hogyan sározzuk aztán elmondja mi miért lett :)
Válasz borda77 (Joe) #19884. hozzászólásáraJaaa az érdekes.
De Fecó biztosan nem a szívére hallgatott mikor döntött
Válasz Bán Zsolt #19882. hozzászólásáralexi azért.. jó én claas elfogult vagyok...
Válasz .Feco. #19880. hozzászólásáraVan ennél lejjebb?
Válasz .Feco. #19880. hozzászólásáraLexi kevés?
Gratulálok sok hibamentes órát
Válasz .Feco. #19880. hozzászólásárafergát vettetek?
Csak hogy kicsit felebresszem a témát...
már meg mi lesz vissza fizetik akit megbüntettek vagy mindenkinek fizetnie kell oszt mégsem lesz jobb:
Nem sokat ért a parlagfű elleni védekezés
2017. május 29., 12:50|MTI
Szóljon hozzá Ön is! |
Címkék:
parlagfű,
gyomirtás,
egészség
nyomtatás
Nem működött eredményesen a parlagfű elleni védekezés rendszere 2013 és 2015 között – állapította meg az Állami Számvevőszék (ÁSZ) ellenőrzése.
Németh Erzsébet felügyeleti vezető sajtótájékoztatón elmondta: nem találtak semmilyen összefüggést a parlagfű elleni védekezésre fordított erőfeszítések és a parlagfűpollen-koncentráció változása között, az utóbbira például az időjárásnak nagyobb hatása volt.
Horváth Bálint, az ÁSZ kommunikációs vezetője közölte, a parlagfű koncentrációja egyik tárgyalt évben sem csökkent köbméterenként 30 pollenszem alá, pedig a hatóságok ezt a célt tűzték ki maguk elé. A feltárt hiányosságok alapján indokolt a védekezés teljes rendszerének felülvizsgálata – tette hozzá.
Válasz szanberg #19876. hozzászólásáraEz jutott neki.
A tandem fingatja az mtz-t,az IH-n pedig nincs levegő.
Válasz szanberg #19876. hozzászólásáraLátszik, hogy melyiket tartják a legtöbbre
Válasz 72 #19875. hozzászólásáraA legnagyobb húzza a legkisebb kocsit
Gazdász Szépe 2017
-link
Válasz Gepi #19872. hozzászólásáraMost jöttem meg hollandiából. Ott szép, rendezett a határ, meg nyugat németeknél is! Csak ott nem szemetelnek! Sajnos erre sportot űznek belőle. A keze rohadjon le az ilyennek!
Volt amikor meggrédereztem a dülőutat középen púposra, rá 2 napra a két szélén az alacsonyabb része fel volt töltve sittel!
Nem hiszem el rendbe teszi az ember a dűlő utat hogy a traktorral nyugodtan tudjon gurulni erre másnap ez fogadja:
De szórakozás képen az út mindkét oldalára elhelyezve.
Válasz 4755 #19870. hozzászólásáraForrás 3000.
Nem tört ki (tavaly mindkét! felni szétszakadt), csak becsúszott egy nyomvályúba és már feküdt is.
Válasz PatóPálÚr #19869. hozzászólásáraÜDV forrás?ki tört a kerék?
Válasz Berente Antal #19867. hozzászólásáraPerszehogy. Szerencsére gyorsan jött a segítség, így csak 600l folyt el. Tartály, keret nem sérült, csak a fellépő és a vegyszerbemosó.
Válasz PatóPálÚr #19866. hozzászólására Mi érte?
Válasz PatóPálÚr #19866. hozzászólásáraSúlyos. Gondolom teli volt.
A nap fénypontja
Kézi sorvezető aktiválva
Még mindig Múkod
Sziasztok!
Kutatómunkát végzek a mezőgazdaság digitalizációjáról, és szükségem lenne minél több kérdőíves kitöltésre a témában.
A kérdések a hétköznapi és munkával kapcsolatos digitális eszköz- és internehasználati szokásokkal kapcsolatosak.
Az egész kb. 10 perc, nagy segítség lenne pár kitöltés!
A link: https://goo.gl/forms/6h3TafYHdLag0Cgi1?hl=hu
Nagyon köszi előre is!!
Válasz Gepi #19862. hozzászólásáranem mert ha hajnal 2 kor jön a mínusz akkor nem mondhatom neki h gyere nappal...
másik dolog mivel kicsi a gazdaság munkahely van mellette...
Válasz dagadtmadar #19861. hozzászólásáraTe nappal nem érsz rá ezt megcsinálni?
az elmúlt 2 éjszaka történése...
https://youtu.be/hL1h1_5mKN4
Öcsém tortàja ma 16
Szép lehetett!
https://www.facebook.com/barsonyszakkepzoiskola/media_set?set=a.411834189195056.1073741926.100011054353705&type=3&pnref=story
Válasz a2457 #19856. hozzászólásáraIkrkerék? Minek? Még bentebb süllyedjen el? :) a tárcsára inkább kéne ikerkerék!
Nem is értem, hogy mit akartak csinálni...????
Ez inkább rizsnek való előkészítés...:-))))))))))))
ilyenkor azért az ikerkerék biztosan sokat segítene, csak ne lenne ilyen veszett drága dolog...
Válasz ural #19853. hozzászólásáraApró morzsás
Válasz ural #19853. hozzászólásáraSikerült nekik előkészítették
Napraforgó talajelőkészités a mai nap én csak a láncot adtam a mentéshez.
Válasz laikus87 #19851. hozzászólásáraEz elég komoly magas labda lett.
Háziasítva lett a jószág természetesen!
Válasz GREVEN #19848. hozzászólásáraez így elég furán hangzik, ha házasítottad... kihez?
vagy inkább háziasítottad?
Válasz F-A-R-M-E-R \ #19849. hozzászólásáraháhá :)
hát ez tényleg nagyon jó :D:D