Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR411.69 FtUSD395.26 FtCHF435.92 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz GREVEN #19627. hozzászólásáratavaly vásároltam tőlük, azóta magyar gyártóról hallani sem akarok :) és vmi megmagyarázhatatlan okból, a garancia sem él
három jelző: csavarodik, nyúlik, tekeredik, mint a gumi,
azóta cseh, lengyel, szerb, szlovén is került, mind új és semmi gond sőt még csak nem is drágábbak
Válasz Myrrdin #19626. hozzászólására Ez a leg masszívabb-jó talajkövetésű még működő vakaró. Megfizethető árban ! De ez is csak végmunkákra való. Felénk lesz olyan út, mit össze kell szántani és úgy gyalulni.
Válasz szanberg #19619. hozzászólásáraA csapok jól zárnak az IBC tartályokon. Ha netalán-tán elkezdene átereszteni, tegyél rá "kupakot" A dupontos 10 literes flakonokról paszol a kupak menete
Válasz mtz1221 #19630. hozzászólásáraA lakatos cégnél ahol dolgoztam, egyszer volt szerencsém 3 hónapig egy volt ,,kékgépgyári" dolgozóhoz...igazi balhés nagypofájú szeszkós-metál csávó....mesélt az olyanokat, te jó ég....az volt a csúcs, mikor a zsilett új gyűrűshengernek összecsukott állapotban, egyhelyben állva leszakadt a munkahenger tartó füle, és levágódott a szárnya a mellette lévő sátorra, mert valami bemutatóra, vagy kiállításra készültek....na nem tudom hogy valójában mennyi igaz ebből, de nem tartom elképzelhetetlennek a dolgot
Jobb helyeken így megy tavasszal tényleg ez a legfontosabb munka?
Nálam gödörkerülgetésekkel is telik majd az idő, nem számít úgyse szervos a gép téli pihenő után jól jön egy kis mozgás
Válasz borda77 (Joe) #19621. hozzászólásáraDebrecenben van egy fickó mi tőle vesszük a tartályokat. Egyszer használtakat árul műanyag, vagy alu raklapon 15 ezerért és le is szállítja üzemanyag árban. +36 20 988 2805 Itt lesz a telefonszáma, megbízható ürge.
Válasz szanberg #19619. hozzászólásáraHólyagot adnának igyen kamion tételnél ha vállalod hogy több évig (talán 3) használsz folyékonyat. Mi azért választottuk az IBC t ha megsérülne a lufi akkor az egész elfolyik...
Válasz szanberg #19619. hozzászólásáraszivattyúval is ki lehet szívatni nem? vagy a permetezővel felszívni... jó nekem nem kellene szállítani ott helyben kellene...
Válasz borda77 (Joe) #19618. hozzászólásáraIgen.
Valamint épen arra gondoltam, hogy ha a hólyagot megvenném mondjuk abból kikell vinni a föld szélére vagyis átkell fejteni ibc-be szóval ha rögtön ebbe eresztjük a tankerból akkor egy lépéssel előrrébb járunk.
Annyi, hogy kell hozzá rakodógép targoncavillával, jól záró csappal rendelkező ibc tartályok, ésatöbbi...
Én is így szoktam megoldani, igaz pár db még kellene hozzá, idén veszek is mert fog kelleni teli kamion a szilárd műtrágyák mellé lehet többször is.
Válasz .Szabi. #19604. hozzászólásáranincs konkrét áram. csak spekizek, hogy mennyivel érne meg többet egy NAS, mint másik 2. az orossunnak elvileg jobb a zúzója, de a NAS-t meg jobbnak és értékállóbbnak gondolom
Válasz Mézga #19599. hozzászólásáraCsak a NAS egy kicsit elszállt,azt hiszi Ő tud csak ilyet gyártani.Hallottam,hogy panaszkodtak a festésre.Az ott dolgozók mondták,sok volt a megrendelés,és alapozó nélkül fújták az asztalokat.Ha így vigyáznak a minőségre,hamar lecsúsznak.Főleg,hogy 2 konkurencia is van.És azt az alapozó nélküli rozsdabogját,nem fogod eladni.
30396 hozzászólás
Válasz GREVEN #19627. hozzászólásáratavaly vásároltam tőlük, azóta magyar gyártóról hallani sem akarok :) és vmi megmagyarázhatatlan okból, a garancia sem él
három jelző: csavarodik, nyúlik, tekeredik, mint a gumi,
azóta cseh, lengyel, szerb, szlovén is került, mind új és semmi gond sőt még csak nem is drágábbak
Válasz Vinkó75 #19646. hozzászólásáraMennyit kérsz érte?
Válasz broll79 #19644. hozzászólásáraTisza?
Válasz Myrrdin #19626. hozzászólására Ez a leg masszívabb-jó talajkövetésű még működő vakaró. Megfizethető árban ! De ez is csak végmunkákra való. Felénk lesz olyan út, mit össze kell szántani és úgy gyalulni.
Ez hol ?
Sziasztok!
Sipma rotációs rendsodróról mi a vélemény?
Minden érdekel, ha jó, ha rossz.
Köszönöm.
Válasz Jakabjóska #19641. hozzászólásáraEz igen. Komoly.
Ezzel már lehet dolgozni.
Válasz GREVEN #19627. hozzászólásáraHa már útjavítás, akkor itt a gréder
Válasz Agronomus #19637. hozzászólásáraIsmerem őket,nálunk is árulta egy cég őket.1-2 évig,de majdnem tönkre is mentek velük.
Válasz szanberg #19619. hozzászólásáraA csapok jól zárnak az IBC tartályokon. Ha netalán-tán elkezdene átereszteni, tegyél rá "kupakot" A dupontos 10 literes flakonokról paszol a kupak menete
Válasz Agronomus #19637. hozzászólásáraBiztos ő heggesztette he
Válasz mtz1221 #19630. hozzászólásáraA lakatos cégnél ahol dolgoztam, egyszer volt szerencsém 3 hónapig egy volt ,,kékgépgyári" dolgozóhoz...igazi balhés nagypofájú szeszkós-metál csávó....mesélt az olyanokat, te jó ég....az volt a csúcs, mikor a zsilett új gyűrűshengernek összecsukott állapotban, egyhelyben állva leszakadt a munkahenger tartó füle, és levágódott a szárnya a mellette lévő sátorra, mert valami bemutatóra, vagy kiállításra készültek....na nem tudom hogy valójában mennyi igaz ebből, de nem tartom elképzelhetetlennek a dolgot
Válasz Drisa #19633. hozzászólásáramármint a kékre gondpltam
Válasz mtz1221 #19630. hozzászólásáraAzokhoz a módosításokhoz nem kell őstehetség meg 2 féle mérnöki. 5 perc józan paraszti eszü gondolkodás is elég.
Válasz Drisa #19633. hozzászólásáraVan àr 750esre?
Válasz blink #19632. hozzászólásáraA következő sárga technikával már lehet utat javítani.
Válasz Drisa #19631. hozzászólásáraVicc kategória, még havat dúrni is... Hihetetlen, hogy ezekért van aki pénzt fizet.
Válasz GREVEN #19627. hozzászólásáraAmit lefotóztak gép pont nem való semmire, kár a kék festékért amit rászórtak.
Válasz GREVEN #19629. hozzászólásáraAkkor itt az ideje szakmát váltanod,elmehetnél hozzájuk tervezési tanácsadónak .
Válasz mtz1221 #19628. hozzászólásáraHátrább az agarakkal.
Az már tökéletes azóta.
Válasz GREVEN #19627. hozzászólásáraMeny ki nézd körbe a nehéz fogasotokat,majd nem röhögsz tovább!
Válasz Myrrdin #19626. hozzászólásáraFél órája röhögök a Leták robosztus eszközön
Van merszük odaírni.
Jobb helyeken így megy
tavasszal tényleg ez a legfontosabb munka?
Nálam gödörkerülgetésekkel is telik majd az idő, nem számít úgyse szervos a gép téli pihenő után jól jön egy kis mozgás
Válasz borda77 (Joe) #19621. hozzászólásáraDebrecenben van egy fickó mi tőle vesszük a tartályokat. Egyszer használtakat árul műanyag, vagy alu raklapon 15 ezerért és le is szállítja üzemanyag árban. +36 20 988 2805 Itt lesz a telefonszáma, megbízható ürge.
Válasz szanberg #19619. hozzászólásáraHólyagot adnának igyen kamion tételnél ha vállalod hogy több évig (talán 3) használsz folyékonyat. Mi azért választottuk az IBC t ha megsérülne a lufi akkor az egész elfolyik...
Válasz bobo77 #19608. hozzászólásáraSzabad tudni mennyibe kerül most literje, vagy kg-ja ? Mennyit szór egy hektárra nitrosolból?
Válasz borda77 (Joe) #19616. hozzászólására20 ba fért bele...Nem lehet telitölteni amikor a 3 colos csövön tolja a honda szivattyú...
Válasz szanberg #19619. hozzászólásárahol lehet venni óccccsón tisztát jó csappal?
Válasz szanberg #19619. hozzászólásáraszivattyúval is ki lehet szívatni nem? vagy a permetezővel felszívni... jó nekem nem kellene szállítani ott helyben kellene...
Válasz borda77 (Joe) #19618. hozzászólásáraIgen.
Valamint épen arra gondoltam, hogy ha a hólyagot megvenném mondjuk abból kikell vinni a föld szélére vagyis átkell fejteni ibc-be szóval ha rögtön ebbe eresztjük a tankerból akkor egy lépéssel előrrébb járunk.
Annyi, hogy kell hozzá rakodógép targoncavillával, jól záró csappal rendelkező ibc tartályok, ésatöbbi...
Én is így szoktam megoldani, igaz pár db még kellene hozzá, idén veszek is mert fog kelleni teli kamion a szilárd műtrágyák mellé lehet többször is.
Válasz szanberg #19617. hozzászólásáraez olcsóbb megoldás és tratósabb is mint a felfújhatós szerintem....
Válasz borda77 (Joe) #19616. hozzászólásáraááááá 18-19-be belefér.
Ezek 30%osak vagyis 1,3 a szorzó!!!
Válasz bobo77 #19613. hozzászólására24 IBC tartály?
Válasz cimbike. #19614. hozzászólásáraNa és hogy dolgozik vele a műszer???
Válasz Mézga #19607. hozzászólásáraNekem nas fix 12, nincs zúzó.
Válasz borda77 (Joe) #19612. hozzászólásáraIBC be ment
Válasz bobo77 #19610. hozzászólásáraMibe töltitek?
Válasz bobo77 #19610. hozzászólásáraFt.?
Válasz bendix #19609. hozzászólásáraIgen az
Válasz bobo77 #19608. hozzászólásáraNitrosol?
Megjött
Válasz cimbike. #19606. hozzászólásáraengem a fix 6 zúzós érdekelne. neked melyik van?
Válasz Mézga #19605. hozzászólásáraA fix 12 soros oros talan 7,2, a nas pedig 8,6 volt.
Válasz .Szabi. #19604. hozzászólásáranincs konkrét áram. csak spekizek, hogy mennyivel érne meg többet egy NAS, mint másik 2. az orossunnak elvileg jobb a zúzója, de a NAS-t meg jobbnak és értékállóbbnak gondolom
Válasz piller.elek #19603. hozzászólásáraAzt hiszem Mézga kért tőlük ajánlatot,majd megírja.
Válasz Mf-es? #19602. hozzászólásáraoros sun?
Válasz Mézga #19601. hozzászólásáraNAS 800-al lett volna több.
Válasz Mf-es? #19600. hozzászólásáraa NAS mennyi lett volna? a szerb gépek festése se valami tartós
Válasz Mézga #19599. hozzászólásáraCsak a NAS egy kicsit elszállt,azt hiszi Ő tud csak ilyet gyártani.Hallottam,hogy panaszkodtak a festésre.Az ott dolgozók mondták,sok volt a megrendelés,és alapozó nélkül fújták az asztalokat.Ha így vigyáznak a minőségre,hamar lecsúsznak.Főleg,hogy 2 konkurencia is van.És azt az alapozó nélküli rozsdabogját,nem fogod eladni.