Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz >>>>Cs.Gazda>>>> #19696. hozzászólásáraA kite szélesebb pályán mozog...nem hiszem hogy az Agropark akkora gondot jelentene. Az sem okozott problémát, mikor pár üzemórás de jogilag használt gépnek minősülő vasakra mentek a támogatások. Pár éve kicsit téma volt, de ment minden tovább. Amíg korrektek a vevők szerint is, mennek működnek tovább. Ezek a vasak is elromlanak. Tehát javítva lesznek, így is úgy is. Bár kicsit duzzogva de a kite is javított olyan vasat mit nem ő adott el. Mára látszik gépvonalon már a megszokott formák felhígulnak. Átrendeződnek a piaci viszonyokhoz igazodnak. Azért az eltelt bő két évtizedben, kitanítottuk a kapitalista gondolkozású fiatal agilis generációt. Kik a pénzügytől a marketingen át a műszaki dolgokig toppon vannak.
Válasz borda77 (Joe) #19702. hozzászólásáraÉn csak úgy hallottam... Nem fejteném ki bővebben, mert esetleg büntetőjogi kategória lenne. Tik-tak-on nem azt a kis fehér szopogatós cukorkát értem! A taktika meg gondolom világos.
Jelentős forgalom kiesés a kitének!
Az a hír járja hogy gári új alkatrész forgalmuk több mint az új gép eladás, értékben. Jócskán költenek használt gép feljavításra. Tik-tak-tak-tika esetleg!?
Ok, de használtat vettél.. én nem mernék új jd venni mert hát a gyári gart. nem ők kapják...gáz lehet pedig olyan áron adják hogy csak na...a kitehez képest
Válasz GREVEN #19671. hozzászólásáraHívjatok ki pár TV riportert, hogy "jégveszély" van, az illetékes szervek meg a fülük botját se mozdítják. Nefélj másnap már is mozognának, nemcsak az irodában "kávéznának".
Válasz Sk Laci #19670. hozzászólásáraÉn magam sem értem miért nézik tétlenül. Se egy jégtörö hajo ami kísérné lefelé és oldaná az ilyen bajt vagy a robbantás. Megy a malmozás, meg azt mondják ugyis elmegy, kérdés hogy mikor.
Válasz GREVEN #19665. hozzászólásáraHa ilyen nagy nálatok a jég feltorlódása, az állami hivatalok nálatok nem rendelnek el töltetek robbantásával szabaddátenni a jég vonulását? Szlovákiában mihánt kezd torlódni valamelyik folyón a jég főleg hidaknál, a pirotechnikusok már is be vannak vetve, pár robbantással megoldják a problémát.
Válasz GREVEN #19665. hozzászólásárahát ,egmondom őszintén mi meg sem néztük mi a helyzet a tiszaparti földdel, de már levonult, nem hiszem hogy baja lett volna (épp itt jani mögött volt, folyásnak felfelé 2-3 km-rel...
1-2 napot kell megúszni, utána már nincs vész szerintem... még nem is nagyon láttam ilyet amúgy, nem gyakori hogy ilyen vastag jég ripsz-ropsz délnek induljon... voltak 60-70 cm vastag jégtáblák is...
Jobban örültünk volna ha szép csendben lesunnyog a viz, és itt nem akad föl. Reggel 4 óta szaporodik felfele. Már olyan 8 -10 km-es a dugó a Tiszán itt nálunk.
Nagyon visszaduzzaszt attól félünk és akkor kiönt.
30411 hozzászólás
Válasz Bárány #19712. hozzászólásáraEz már nem bruder.
Válasz >>>>Cs.Gazda>>>> #19696. hozzászólásáraA kite szélesebb pályán mozog...nem hiszem hogy az Agropark akkora gondot jelentene. Az sem okozott problémát, mikor pár üzemórás de jogilag használt gépnek minősülő vasakra mentek a támogatások. Pár éve kicsit téma volt, de ment minden tovább. Amíg korrektek a vevők szerint is, mennek működnek tovább. Ezek a vasak is elromlanak. Tehát javítva lesznek, így is úgy is. Bár kicsit duzzogva de a kite is javított olyan vasat mit nem ő adott el. Mára látszik gépvonalon már a megszokott formák felhígulnak. Átrendeződnek a piaci viszonyokhoz igazodnak. Azért az eltelt bő két évtizedben, kitanítottuk a kapitalista gondolkozású fiatal agilis generációt. Kik a pénzügytől a marketingen át a műszaki dolgokig toppon vannak.
Válasz Diesel Tibor #19674. hozzászólásáraA Bruder feliratot egész szépen sikerült eltüntetni!
Sok sikert hozzá! (kicsit irigykedek is, mit tagadjam )
Válasz borda77 (Joe) #19706. hozzászólásáraNyilt titok ,jó benne a felező
Válasz Diesel Tibor #19709. hozzászólásáraSok sikert a vashoz !
Válasz bandigh #19698. hozzászólásáraBiztos nagy lesz hozzá,de majd apránként kicseréljük.
Válasz cimbike. #19692. hozzászólásáraMaskus-son leltem egy adat táblát.
Válasz Diesel Tibor #19674. hozzászólásáraGratulálok Tibi bácsi sok hibamentes üzemórát.
Válasz >>>>Cs.Gazda>>>> #19705. hozzászólásárapersze válaszoltam is :)
Válasz borda77 (Joe) #19704. hozzászólásáraKüldtem! Átment?
Válasz >>>>Cs.Gazda>>>> #19703. hozzászólásáraPrivibe esetleg?
Válasz borda77 (Joe) #19702. hozzászólásáraÉn csak úgy hallottam... Nem fejteném ki bővebben, mert esetleg büntetőjogi kategória lenne. Tik-tak-on nem azt a kis fehér szopogatós cukorkát értem! A taktika meg gondolom világos.
Válasz >>>>Cs.Gazda>>>> #19696. hozzászólásáraEzen a tik-takon mit értesz???
Válasz Diesel Tibor #19679. hozzászólásáragratulálok a mura lovadhoz TIBIKE!!!!!
Válasz Diesel Tibor #19679. hozzászólására Szép nagy vas.Gratula!!
Válasz Diesel Tibor #19690. hozzászólásáraNagy gratula Tibi! Sok száz hibamentes órát
Válasz Diesel Tibor #19690. hozzászólásáraA rába cuccaihoz nem nagy ez a gép? Vagy cserélve lesz utána minden vas?
Válasz Diesel Tibor #19674. hozzászólására180as Rába kardánkeresztet szerezz hozzá párat
Válasz borda77 (Joe) #19695. hozzászólásáraCsodálom is hogy Csányibácsi még nem lépett a ...ére mr.Agroparknak!
Jelentős forgalom kiesés a kitének!
Az a hír járja hogy gári új alkatrész forgalmuk több mint az új gép eladás, értékben. Jócskán költenek használt gép feljavításra. Tik-tak-tak-tika esetleg!?
Moderátor által módosítva: 2017-03-23 10:29:23
Válasz Diesel Tibor #19680. hozzászólásáraAgroparkon keresztül? Iszonyat mennyiségű gépet adnak el ők azt látom és a még a környékünkön is elég sok JD van már tőlük...
Ok, de használtat vettél.. én nem mernék új jd venni mert hát a gyári gart. nem ők kapják...gáz lehet pedig olyan áron adják hogy csak na...a kitehez képest
Válasz Diesel Tibor #19679. hozzászólásáraGRATULA!!!! Mi gyártjuk (illetve én már nem dolgozom ott) a Rába futómű kft-be Győrben az összes Xerionba a futóműveket...
Válasz Diesel Tibor #19690. hozzászólásáraEl ne add a rábát, az mindig jól jön a háznál!!!
Válasz Diesel Tibor #19689. hozzászólásáraAz ...a. Bár, a tractordata csak 13-at ír.
Moderátor által módosítva: 2017-03-02 16:11:33
Válasz *** HM *** #19683. hozzászólásáraMindent felraktuk a kompra oszt leküldtem Kiskörére.
Válasz Mf-es? #19688. hozzászólásáraVan már egy pár száz kadrát,Rába helyett lesz.
Válasz cimbike. #19686. hozzászólására18tonna +15q orsúly
Válasz Diesel Tibor #19679. hozzászólásáraMekkora területre szántok,egy ilyent?
Válasz Diesel Tibor #19679. hozzászólásáraHát ez nem semmi!
Gratula!!!
Válasz Diesel Tibor #19680. hozzászólásáraMennyi a súlya?
Válasz *** HM *** #19681. hozzászólásáraElég lesz ott a 7 kés is!
Válasz Diesel Tibor #19679. hozzászólásáraGratula!
Válasz Diesel Tibor #19682. hozzászólásáraMinden fagyost beledobáltattál a gyerekkel a Tiszába mi?
Érdekel ...majd nyomj anyagot róla
Válasz *** HM *** #19681. hozzászólásáraCsak 7 késes van,meg már fagy sincsen ,előtte csak simi volt meg egy kis petting.
Válasz Diesel Tibor #19679. hozzászólásáraÉs jól megrottyantattad legalább 1 9késessel 60 centire a fagyottban az utalás előtt?
Vagy csak otthon engedtek hozzáérni?
Válasz Drisa #19678. hozzászólásáraNémetből de Kisteleken keresztül.
Válasz *** HM *** #19676. hozzászólásáraCsak leálltunk nélküled is valahogy,most már te következel ,hogy kilépj a ködből Pethöfivel együtt.
Válasz Diesel Tibor #19674. hozzászólásáraHonnan jött? 3800 as?
Válasz apuci #19675. hozzászólásáraKöszönöm,, voltak problémák de megoldottuk .
Válasz Diesel Tibor #19674. hozzászólásáraNo...ki
Megyek Tibibácsi Xerionozni
Kilépünk a homálybul...
Moderátor által módosítva: 2017-03-23 10:39:11
Válasz Diesel Tibor #19674. hozzászólásáraGratulálok!!! Még csak most??
Megérkezett
Válasz Sk Laci #19672. hozzászólásáraElment ma a jég. Disznókodtunk ma igy nem volt időm megnézni mi maradt utána és mi a helyzet. Majd holnap talán.
Válasz GREVEN #19671. hozzászólásáraHívjatok ki pár TV riportert, hogy "jégveszély" van, az illetékes szervek meg a fülük botját se mozdítják. Nefélj másnap már is mozognának, nemcsak az irodában "kávéznának".
Válasz Sk Laci #19670. hozzászólásáraÉn magam sem értem miért nézik tétlenül. Se egy jégtörö hajo ami kísérné lefelé és oldaná az ilyen bajt vagy a robbantás. Megy a malmozás, meg azt mondják ugyis elmegy, kérdés hogy mikor.
Válasz GREVEN #19665. hozzászólásáraHa ilyen nagy nálatok a jég feltorlódása, az állami hivatalok nálatok nem rendelnek el töltetek robbantásával szabaddátenni a jég vonulását? Szlovákiában mihánt kezd torlódni valamelyik folyón a jég főleg hidaknál, a pirotechnikusok már is be vannak vetve, pár robbantással megoldják a problémát.
Válasz .Feco. #19666. hozzászólására83-ban volt utoljára ilyen, azt mondják az okosok. Én nem is emlékezhetek rá, 87-es vagyok.
Benne voltunk a hiradóban is már ma. A közvetítés helyétől kb 500m-re lakom.
Válasz .Feco. #19664. hozzászólásáraAz az Orosz szutyok szépen "állt" a levegőben ! Szerencsére Jani megúszta !
Válasz .Feco. #19666. hozzászólásáramondjuk gyanús volt hogy hülyeséget írok, szóval megnéztem és 12 km....
Válasz GREVEN #19665. hozzászólásárahát ,egmondom őszintén mi meg sem néztük mi a helyzet a tiszaparti földdel, de már levonult, nem hiszem hogy baja lett volna (épp itt jani mögött volt, folyásnak felfelé 2-3 km-rel...
1-2 napot kell megúszni, utána már nincs vész szerintem... még nem is nagyon láttam ilyet amúgy, nem gyakori hogy ilyen vastag jég ripsz-ropsz délnek induljon... voltak 60-70 cm vastag jégtáblák is...
Válasz .Feco. #19664. hozzászólásáraKb 50 ha-unk van kiemelt árviz veszélybe.
Jobban örültünk volna ha szép csendben lesunnyog a viz, és itt nem akad föl. Reggel 4 óta szaporodik felfele. Már olyan 8 -10 km-es a dugó a Tiszán itt nálunk.
Nagyon visszaduzzaszt attól félünk és akkor kiönt.