Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR411.35 FtUSD399.52 FtCHF438.02 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz oprita #17758. hozzászólásáraIgazán derék hozzászólás volt. Magyar emberhez méltó. Igaz, két nappal korábban és lehet, hogy jobb lett volna a politikai topicba, de szerintem itt sem kellett volna moderálni...
Válasz bobo77 #17754. hozzászólásáravalami ilyesmivel már én is szemezgetek egy ideje... de egyre inkább arra hajlok, hogy teljesen elhagyjam a sorköz művelést inkább...
Válasz Sz_Pisti #17747. hozzászólásáraígy van tárcsa csapágyháza meg tartója ....megadta magát szépen , de mire lefüztem a tengelyről ugyhogy ne verjem szét a tengelyt jo volt ....
Válasz Szilard97 #17737. hozzászólásáraTán van neked ilyen? Amúgy kötve hiszem, mert normálisan megrakva dombnak fölfele nem bír vele a 70 ló. Lefele is esik a fordulat amikor egy-egy nagyobbat harap.
Válasz kissviktor #17728. hozzászólásáraDe hát ez hatalmas terület, hányan vagytok rajta a szedésnél? Mennyi ideig szeditek? Ti értékesítitek a piacon? Dícséretes, hogy ilyen szép kertészetet művelsz ekkora területen. Szépen öntözöd is, nem hagyod a bizonytalanságban, hogy fog-e esni vagy nem. Így kellene mindenhol.
Amerikában van viszont olyan gép, ami úgy tudja csöveket leszedni, hogy nem sérti meg.
Nem tudom, hogy az országban van e ilyen és azt se, hogy mennyibe kerülhet..
Elég melós, de ha időben van elvetve és a betakarítás akkor megéri, egyébként nulla, mert sokan megjelennek vele a piacon és beomlik az ára. Nem sokáig őrzi meg zsengeségét. 1-2nap max, utána már nem jó.
Tavaly legalábbis nullszaldós lett, annyi lett az előnye, hogy mint elővetemény a legjobb, mert sok nitrogént megköt.
Válasz gazda001 #17721. hozzászólásáraNo de én gondosan megnéztem a szakirodalmat és természetesen növényvédős szakemberrel konzultáltam+ ha nem lenne elég még a Bayert is felhívtam, ennyi.
Válasz kissviktor #17720. hozzászólásáraLehet, vannak szerek amivel lehet, Laudis, Dikamba, Stomp, Wing pl. mehet, meg még biztosan van ami lehet ezeken kívül is, de ahhoz télleg meg kell nézni a szakirodalmat. Persze több az a szer ami nem mehet......
Válasz Ares 826 #17719. hozzászólásáramiota? Laudisról nem hallotal még? Van 600oldalas konyvem csak gyomirtasrol. Mirol maradtam le? Amikor vettem a vegyszert 1 napja akkor meg lehetett. De a biztonsag kedvert megneztem es az van rairva hogy csemege es nk az elelmezesi varakozasi ido...
Válasz .Feco. #17716. hozzászólásáraBár ez nem volt tényleg nagyon gazos de ki hogy látja mi 2 napja elkezdtük bár csak próbáltuk az új sorművelőt meg a sorpermetezőt.Amit még nem gyomírtoztunk meg azt meg csináltuk nincs avval elrontva legalább mozgatva van majd figyeld meg utána meg ugrik a miénk még ennél kisebb, szem látomást tisztább lett főleg ahol tarackos, azt úgyse viszi a pulsar így legalább gyérítettük.idén mi min 2 szer akarunk sor művelni az elsőt korán (nitrosolal vagy sor permetezni) a másikat (szilárd műtrágya+lombtrágya) amikor bele lehet még menni.de majd kiderül hogy ér oda az ember
Ez már inkább kapaigényesebb:
Csemegekukorica, most meg lesz sorköz művelve, aztán egy kis gyomirtó.
Oszt annyi.
Ez kristály tiszta lesz pár nap múlva.
Válasz Kenő2 #17715. hozzászólásárahát ennyi gazért én biztosan nem szárítanám, sem a gázolajat nem pocsékolám, sem pedig a sorban foruláskor nem taposnám...
30292 hozzászólás
Válasz oprita #17758. hozzászólásáraIgazán derék hozzászólás volt. Magyar emberhez méltó. Igaz, két nappal korábban és lehet, hogy jobb lett volna a politikai topicba, de szerintem itt sem kellett volna moderálni...
A lényege ez volt:
https://youtu.be/lAfZrQkMvcA
Válasz Moderátor #17756. hozzászólásáraNa , főzetés estéjén ide vajon mit írhattam...
Válasz .Feco. #17755. hozzászólásáraMár azt a kevés kopejkát is élvezeti cikkekre szánnád inkább mi?
Moderálási elveink miatt törölve: 2015-06-03 08:47:57
Válasz bobo77 #17754. hozzászólásáravalami ilyesmivel már én is szemezgetek egy ideje... de egyre inkább arra hajlok, hogy teljesen elhagyjam a sorköz művelést inkább...
Szomszéd dolgozik
Tegnapi életkép, wirtuoz kijuttatva.
Válasz kissviktor #17750. hozzászólásáraEttől a rengeteg víztől, nem fog a burgi kipusztulni???
Válasz Sz_Pisti #17747. hozzászólásáraígy van tárcsa csapágyháza meg tartója ....megadta magát szépen , de mire lefüztem a tengelyről ugyhogy ne verjem szét a tengelyt jo volt ....
Hobbi burgonya kertem :)
Válasz Pici #17745. hozzászólására1976os orosz konyhai turmixgép. erősitett változata.
Válasz Sz_Pisti #17747. hozzászólásáraA jó öreg BDT tárcsa csapágyának néz ki!
Válasz Pici #17745. hozzászólásáraértem én, de mi ez?
Válasz UE-28 #17742. hozzászólásáraLátom meg lesz már az utánpótlás.Csak rá ne jöjjenek hogy ez egy munka.
Mai életkép:
megszenvedtem vele mire leszedtem ......
Válasz UE-28 #17742. hozzászólásáraSzépek vagytok! Mind a tiéd?
Mostanság :)
Mindenki boldog, ha a traktorban ülhet.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #17732. hozzászólásáraCuprum,azaz réz sikló
Mit is lehetne csinálni egy esős napon, hát videózni :)
Betakarítás előtti határszemle.
Válasz Szilard97 #17737. hozzászólásáraTán van neked ilyen? Amúgy kötve hiszem, mert normálisan megrakva dombnak fölfele nem bír vele a 70 ló. Lefele is esik a fordulat amikor egy-egy nagyobbat harap.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #17732. hozzászólásáraErdei siklónak nézem.
Válasz MFM #15382. hozzászólásáramtz 50 is elhajtja ezt a szórót
Válasz medikus #17735. hozzászólásáraKözönséges ERDEI!
Válasz F-A-R-M-E-R \ #17734. hozzászólásáraEz valami C sikló!!!
Válasz *** HM *** #17733. hozzászólásáraMilyen vipera
Válasz F-A-R-M-E-R \ #17732. hozzászólásáraVeszprémi barna mamba
Ha belédkóstót vóna indult volna a mambó
Valaki ismeri a fajtáját
Válasz FEFE71 #17730. hozzászólásáraJa bocsi látom Lombardos van esetleg aki CIB-es? Köszönöm előre is a segítséget!
Válasz röfik #17709. hozzászólásáraMelyik lízing cégnél vagy? Én még levelet sem kaptam! Személyesen kell felkeresnem őket vagy ügyvéd !
Válasz kissviktor #17728. hozzászólásáraDe hát ez hatalmas terület, hányan vagytok rajta a szedésnél? Mennyi ideig szeditek? Ti értékesítitek a piacon? Dícséretes, hogy ilyen szép kertészetet művelsz ekkora területen. Szépen öntözöd is, nem hagyod a bizonytalanságban, hogy fog-e esni vagy nem. Így kellene mindenhol.
Válasz Ádám75 #17727. hozzászólásáraKézi szedésű, friss piacra.
Amerikában van viszont olyan gép, ami úgy tudja csöveket leszedni, hogy nem sérti meg.
Nem tudom, hogy az országban van e ilyen és azt se, hogy mennyibe kerülhet..
Elég melós, de ha időben van elvetve és a betakarítás akkor megéri, egyébként nulla, mert sokan megjelennek vele a piacon és beomlik az ára. Nem sokáig őrzi meg zsengeségét. 1-2nap max, utána már nem jó.
Tavaly legalábbis nullszaldós lett, annyi lett az előnye, hogy mint elővetemény a legjobb, mert sok nitrogént megköt.
Válasz kissviktor #17724. hozzászólásáraSzia! Nagyon szép. És mivel lesz betakarítva?
Tessék csak rápillantani a radarképre!!! Autó eltesz,bezárkódás... veszélyes a légkör.
Válasz kissviktor #17724. hozzászólására
Virágzik brutálisan. Lehet jót tett neki a bór lombtrágya.
Kinek mi a véleménye? Szép tábla?
Szerintem az. Tavaly nibexel vettük, idén SPC-vel, szerintem ez jobban sikerült.
Kis gyomtalanítás...
Válasz gazda001 #17721. hozzászólásáraNo de én gondosan megnéztem a szakirodalmat és természetesen növényvédős szakemberrel konzultáltam+ ha nem lenne elég még a Bayert is felhívtam, ennyi.
Válasz kissviktor #17720. hozzászólásáraLehet, vannak szerek amivel lehet, Laudis, Dikamba, Stomp, Wing pl. mehet, meg még biztosan van ami lehet ezeken kívül is, de ahhoz télleg meg kell nézni a szakirodalmat. Persze több az a szer ami nem mehet......
Válasz Ares 826 #17719. hozzászólásáramiota? Laudisról nem hallotal még? Van 600oldalas konyvem csak gyomirtasrol. Mirol maradtam le? Amikor vettem a vegyszert 1 napja akkor meg lehetett. De a biztonsag kedvert megneztem es az van rairva hogy csemege es nk az elelmezesi varakozasi ido...
Válasz kissviktor #17717. hozzászólásáraCsemegét nem lehet gyomírtózni te ezt nem tudod????
Válasz .Feco. #17716. hozzászólásáraBár ez nem volt tényleg nagyon gazos de ki hogy látja mi 2 napja elkezdtük bár csak próbáltuk az új sorművelőt meg a sorpermetezőt.Amit még nem gyomírtoztunk meg azt meg csináltuk nincs avval elrontva legalább mozgatva van majd figyeld meg utána meg ugrik a miénk még ennél kisebb, szem látomást tisztább lett főleg ahol tarackos, azt úgyse viszi a pulsar így legalább gyérítettük.idén mi min 2 szer akarunk sor művelni az elsőt korán (nitrosolal vagy sor permetezni) a másikat (szilárd műtrágya+lombtrágya) amikor bele lehet még menni.de majd kiderül hogy ér oda az ember
Ez már inkább kapaigényesebb:
Csemegekukorica, most meg lesz sorköz művelve, aztán egy kis gyomirtó.
Oszt annyi.
Ez kristály tiszta lesz pár nap múlva.
Válasz Kenő2 #17715. hozzászólásárahát ennyi gazért én biztosan nem szárítanám, sem a gázolajat nem pocsékolám, sem pedig a sorban foruláskor nem taposnám...
Ezért
Ez milyen talaj, egy hónapja nem kapott 10mm-nél több csapadékot?!
Most kapàlom a képen annyira nem látod de kezdkiszörösödni
Válasz Kenő2 #17711. hozzászólásáraÉs ezt miért kellett kapálni ?
Egy kis napra kapálás