Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR414.77 FtUSD402.09 FtCHF439.56 FtGBP489.72 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Már ma vetettük volna ha lett volna mag, de most jövő hét lesz belőle. Volt 12 mm eső szerdán, vizesbe lehetett volna rakni, de így várjuk a hétfő keddi nagy esőt
Repcében ha lenne mag, de még nem kapta meg senki a magot itt mi felénk mert a Kiténél sincs még semmi.
Most a nyáron volt egy akciós ajánlat rá, de ezen van tömörítő kerék is az még plusz. 16000 euro körül így együtt.
ott baj lesz!!
és sajnos ne legyen igazam de a főtengely haldoklik!!
ha rezeg a gép akkor nyugvó ha "ketyeg" vagy erős ciripelésnek(kopogás jellege van)akkor meg hajtókar lesz!
ha nem változik sehogy sem nem szűnik a hang akkor ki ne merjél vele menni dolgozni!!
kb 8 éve van nálunk csinálja a dolgát csak pont most jött elő minden ha lazítás lenne vissza és nem merem megcsinálni vele félve a nagyobb bajtól azért kényelembe meg sem közelíti a 7810 et
Válasz #14556. hozzászólásra
itt nálunk szántott a jd 4650-es majd elvitték és hozták az új jd 7810-et beleállt a barázdába és keresztbe vágta magát benne mindenki csak pislogott új gép erősebb is még sem bírta
Válasz #14553. hozzászólásra
agroparkos 7810 el szemezgettem most így visszagondolva 6,5 körül el lehet volna hozni egész tutinak tünt csak sajna povershift váltóval volt nem guaddal ami visszatartott az öreget meg olyan 4 örül el tudtam volna adni váltó felújítást követően hm hm
Ez jutott eszembe. Volt már olyan, hogy pánikbetegséget kaptunk, átlestük, semmi nem ér sehová, aztán valami nagyon eldugott helyen egy nagyon kis valami burkolat megrepedt és az rezonált be. Rögzítettük és megszűnt a hang, pedig csak egy kis egy két centis valami volt. Mondjuk ez autónál volt, de akkor is.
Én egyszer úgy jártam a 8000-el,hogy elakadtam tárcsázás közben
és egy órahosszáig ment a játék előre hátra.Már sajnáltam,de volt
remény mert volt mozgása vagy 10 méter,na kiment a sárból és folytattam
a munkát és elkezdett kerepelni valami.Egyből lefőttem a keréktől jött a
hang mondom véglehajtás biztos a fogaskerekeknek van ilyen hangja.
Irány haza minél gyorsabban mentem annál durvább volt a hang.Átnéztük töviről hegyire semmi.Kihívtam a szervizt beül a srác teszteli és mondja
főnök ez véglehajtás lesz.Kezdjük bontani mikor szól a srác,hogy talált
a kerék járatban egy tenyérnyi felvált műanyag darabot,nem lehet e,hogy ez ér a kerékhez?Fúrtam rá egy kis lyukat és bála madzaggal elhúzattuk
a keréktől.Irány tesztelni és megszünt minden rendellenes zaj!
Őrömmel kifizettem a kiszállást + egy huszas borcsit is boldogan adtam.
Szóval nem kell egyből a legrosszabbra gondolni.
nincs erőhiány nincs víz az oljban nem füstől nincs kartelgáz nem eszi az olajat pöc röf indul nem melegíti a vizet azért van egy pár dolog még amit holnap megnézünk de ha nem lesz meg akkor megy így azt majd lesz valami vele max csinálunk egy motorgenerált
Álmos könyv ilyen dolgokra nem jövendöl jót... de ne fessük a falra az ördögöt, olyan nagyon nagy baja csak nem lehet, ha nem gyengült meg a gép és semmi más jele nincs neki.
Majd utána járok bár nem sok esélyét látom felénk nem nagyon van ilyesmi autó csak autómentő de azok olyan 270Ft km díjjal dolgoznak azt meg nem mondanám barátinak
hát beszéltünk rolla vagy 1 órát telon de nekin sem sok ötlete van. ékszíj levéve generátorról klimáról főszivattyú kardán lekötve szelephézag ellenőrizve kipufogó átnézve lassan feladom de egyre jobban idegesít holnap turbó átnézés porlasztóbemérés de már nagyon elég 3 napja szopat.
30384 hozzászólás
Válasz #14585. hozzászólásra
hybrirock 45300
Válasz #14584. hozzászólásra
Jobb árban tudtál venni?
Válasz #14582. hozzászólásra
Hát nem erőltették meg magukat.
Válasz #14579. hozzászólásra
Bízunk, mi mást lehet tenni, ha nem bíznánk nem rendelünk magot sem...
Válasz #14581. hozzászólásra
traviata 48 netto
Válasz #14578. hozzászólásra
Mi 22%-ot kaptunk a listaárból, plusz még a gyártó ad 5 ezret zsákonként! Kiténél mennyi volt a kedvezmény?
Válasz #14578. hozzászólásra
Milyen hibrid?
Válasz #14577. hozzászólásra
Bíztok benne? Én már csak a hiszem ha látom módszerben bízom!
Válasz #14576. hozzászólásra
Én kaptam az akciós kités magból de ha így marad az idő tovább
adnám szívesen.
Válasz #14575. hozzászólásra
Már ma vetettük volna ha lett volna mag, de most jövő hét lesz belőle. Volt 12 mm eső szerdán, vizesbe lehetett volna rakni, de így várjuk a hétfő keddi nagy esőt
Válasz #14573. hozzászólásra
Repcében ha lenne mag, de még nem kapta meg senki a magot itt mi felénk mert a Kiténél sincs még semmi.
Most a nyáron volt egy akciós ajánlat rá, de ezen van tömörítő kerék is az még plusz. 16000 euro körül így együtt.
Válasz #14574. hozzászólásra
Repcét mikor tervezitek vetni?
Válasz #14571. hozzászólásra
4 méteres, bízunk benne elég lesz, 100 ha repce, 80 ha árpa, 80 búza lesz vele vetve idén.
Válasz #14568. hozzászólásra
Grat. hozzá!
Mennyibe fáj most egy ilyen?
Repcében lesz kipróbálva?
Válasz #14569. hozzászólásra
Nem értem, miért naív az, aki azt várta, h. a 7810-es fog annyit tudni, mint egy 4650-es
Válasz #14568. hozzászólásra
Az mire jó?Nem kicsi?
Válasz #14564. hozzászólásra
holnap hívlak!
Válasz #14558. hozzászólásra
nem vagyok kárörvendő ember de ilyenkor csak röhögök az ilyen naiv gazdákon!!!!!
majd még ha meg is fekszik az a gyönyörűség akkor lesz csak fejvakargatás!!
A legújabb szerzemény az előtérben...
Válasz #14541. hozzászólásra
ott baj lesz!!
és sajnos ne legyen igazam de a főtengely haldoklik!!
ha rezeg a gép akkor nyugvó ha "ketyeg" vagy erős ciripelésnek(kopogás jellege van)akkor meg hajtókar lesz!
ha nem változik sehogy sem nem szűnik a hang akkor ki ne merjél vele menni dolgozni!!
Válasz #14538. hozzászólásra
Próbáld már meg!!!!!!!
Ez meg egy IH-6,2 es
Válasz #14560. hozzászólásra
50ha lazítás
Válasz #14561. hozzászólásra
eléggé porzik szegény sofőr
Válasz #14561. hozzászólásra
Ha esetleg valaki nem látná, ez a gyűrű volt
Teszek be néhány mai életképet.Nem tudtam tovább várni a tarlóhántással, mert kezd erősödni a parlagfű.Esőt nem kaptunk 2 hónapja.
Válasz #14558. hozzászólásra
kb 8 éve van nálunk csinálja a dolgát csak pont most jött elő minden ha lazítás lenne vissza és nem merem megcsinálni vele félve a nagyobb bajtól azért kényelembe meg sem közelíti a 7810 et
Válasz #14557. hozzászólásra
már néztük semmi korom nyom most a turbó alatti víztérre gyanakszunk holnap szétsedés
Válasz #14556. hozzászólásra
itt nálunk szántott a jd 4650-es majd elvitték és hozták az új jd 7810-et beleállt a barázdába és keresztbe vágta magát benne mindenki csak pislogott új gép erősebb is még sem bírta
motor felől jön? Nem lehet valamelyik kipufogó tömítés?
Válasz #14553. hozzászólásra
agroparkos 7810 el szemezgettem most így visszagondolva 6,5 körül el lehet volna hozni egész tutinak tünt csak sajna povershift váltóval volt nem guaddal ami visszatartott az öreget meg olyan 4 örül el tudtam volna adni váltó felújítást követően hm hm
Válasz #14554. hozzászólásra
4650
Válasz #14545. hozzászólásra Milyen verdáról beszélünk??
Válasz #14551. hozzászólásra
Vétel ára mi volt neki? 7600, ugye?
Válasz #14550. hozzászólásra
ez pont így van
Válasz #14549. hozzászólásra
180 ha szántóra sajna nem megtérülő beruházás nincs az öreggel semmi gond csak nem szeretem amikor szopat egy gép
Válasz #14544. hozzászólásra
igazad van csak már annyi ilyen ért évek alatt, hogy mindíg a legroszabra gondolok, ha hallok valamit
Válasz #14548. hozzászólásra
Azt mondjuk elhiszem. Nem új gépet akartál venni.
Válasz #14547. hozzászólásra
nem írom le de egy kicsit sok volt belölle most váltó csere na meg ez
Ez jutott eszembe. Volt már olyan, hogy pánikbetegséget kaptunk, átlestük, semmi nem ér sehová, aztán valami nagyon eldugott helyen egy nagyon kis valami burkolat megrepedt és az rezonált be. Rögzítettük és megszűnt a hang, pedig csak egy kis egy két centis valami volt. Mondjuk ez autónál volt, de akkor is.
Válasz #14543. hozzászólásra
Ha semmi más jel nincs, akkor a remény meg van, hogy valami kis mütyür elszabadult és berezonál, ha rezegni kezd a motor. Azért ne írd le.
nem hiszem mert már minden csövet, műanyagot ami látható helyen van átnéztünk nem e az rezonál be de holnap átnézem megint azért köszi
Válasz #14540. hozzászólásra
Én egyszer úgy jártam a 8000-el,hogy elakadtam tárcsázás közben
és egy órahosszáig ment a játék előre hátra.Már sajnáltam,de volt
remény mert volt mozgása vagy 10 méter,na kiment a sárból és folytattam
a munkát és elkezdett kerepelni valami.Egyből lefőttem a keréktől jött a
hang mondom véglehajtás biztos a fogaskerekeknek van ilyen hangja.
Irány haza minél gyorsabban mentem annál durvább volt a hang.Átnéztük töviről hegyire semmi.Kihívtam a szervizt beül a srác teszteli és mondja
főnök ez véglehajtás lesz.Kezdjük bontani mikor szól a srác,hogy talált
a kerék járatban egy tenyérnyi felvált műanyag darabot,nem lehet e,hogy ez ér a kerékhez?Fúrtam rá egy kis lyukat és bála madzaggal elhúzattuk
a keréktől.Irány tesztelni és megszünt minden rendellenes zaj!
Őrömmel kifizettem a kiszállást + egy huszas borcsit is boldogan adtam.
Szóval nem kell egyből a legrosszabbra gondolni.
Válasz #14542. hozzászólásra
nincs erőhiány nincs víz az oljban nem füstől nincs kartelgáz nem eszi az olajat pöc röf indul nem melegíti a vizet azért van egy pár dolog még amit holnap megnézünk de ha nem lesz meg akkor megy így azt majd lesz valami vele max csinálunk egy motorgenerált
Álmos könyv ilyen dolgokra nem jövendöl jót... de ne fessük a falra az ördögöt, olyan nagyon nagy baja csak nem lehet, ha nem gyengült meg a gép és semmi más jele nincs neki.
Válasz #14540. hozzászólásra
kerrepelő hang ami terhelésre erősödik
Válasz #14537. hozzászólásra
Milyen jellegű a hang?
Válasz #14534. hozzászólásra
Gratula hozzá Pofás gép.
Válasz #14535. hozzászólásra
Majd utána járok bár nem sok esélyét látom felénk nem nagyon van ilyesmi autó csak autómentő de azok olyan 270Ft km díjjal dolgoznak azt meg nem mondanám barátinak
Válasz #14536. hozzászólásra
hát beszéltünk rolla vagy 1 órát telon de nekin sem sok ötlete van. ékszíj levéve generátorról klimáról főszivattyú kardán lekötve szelephézag ellenőrizve kipufogó átnézve lassan feladom de egyre jobban idegesít holnap turbó átnézés porlasztóbemérés de már nagyon elég 3 napja szopat.