Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR414.77 FtUSD402.09 FtCHF439.56 FtGBP489.72 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Én egyszer úgy jártam a 8000-el,hogy elakadtam tárcsázás közben
és egy órahosszáig ment a játék előre hátra.Már sajnáltam,de volt
remény mert volt mozgása vagy 10 méter,na kiment a sárból és folytattam
a munkát és elkezdett kerepelni valami.Egyből lefőttem a keréktől jött a
hang mondom véglehajtás biztos a fogaskerekeknek van ilyen hangja.
Irány haza minél gyorsabban mentem annál durvább volt a hang.Átnéztük töviről hegyire semmi.Kihívtam a szervizt beül a srác teszteli és mondja
főnök ez véglehajtás lesz.Kezdjük bontani mikor szól a srác,hogy talált
a kerék járatban egy tenyérnyi felvált műanyag darabot,nem lehet e,hogy ez ér a kerékhez?Fúrtam rá egy kis lyukat és bála madzaggal elhúzattuk
a keréktől.Irány tesztelni és megszünt minden rendellenes zaj!
Őrömmel kifizettem a kiszállást + egy huszas borcsit is boldogan adtam.
Szóval nem kell egyből a legrosszabbra gondolni.
nincs erőhiány nincs víz az oljban nem füstől nincs kartelgáz nem eszi az olajat pöc röf indul nem melegíti a vizet azért van egy pár dolog még amit holnap megnézünk de ha nem lesz meg akkor megy így azt majd lesz valami vele max csinálunk egy motorgenerált
Álmos könyv ilyen dolgokra nem jövendöl jót... de ne fessük a falra az ördögöt, olyan nagyon nagy baja csak nem lehet, ha nem gyengült meg a gép és semmi más jele nincs neki.
Majd utána járok bár nem sok esélyét látom felénk nem nagyon van ilyesmi autó csak autómentő de azok olyan 270Ft km díjjal dolgoznak azt meg nem mondanám barátinak
hát beszéltünk rolla vagy 1 órát telon de nekin sem sok ötlete van. ékszíj levéve generátorról klimáról főszivattyú kardán lekötve szelephézag ellenőrizve kipufogó átnézve lassan feladom de egyre jobban idegesít holnap turbó átnézés porlasztóbemérés de már nagyon elég 3 napja szopat.
nincs itt idő sosem!keress már egy platót aztán küldjed le a gépet a pénzt adom a sofőrnek!
csináltunk már ilyet többször is!
Ha így jó neked felőlem holnap is küldheted!!
Válasz #14525. hozzászólásra Nagyon minimális.Az első kaszálást elvitték lábon,az majdnem fedezte az összes permetezési költséget.A kombájn saját,tehát abból az igen rossz földből ahová vetve van jobban nem lehet kihozni.
Épp az olajgyárat hagytuk el, Kengyelre robogtunk autóval, szembe jöttél, mikor láttam a JD-t meg a pótkocsit. Hopp mondom ez a szerelvény ismerős tegnap estéről, mondtam is faternak, hogy fórumos kolléga valószínű lucerna maggal.
Ha elmész és kipróbálod, akkor semmit sem fogsz veszteni. Igényes, szép és elég nagy strand. Nem rég bővítették, de előtte is megérte a pénzét, sokat jártunk oda.
Válasz #14501. hozzászólásra Az arankával nekünk az idén nem sok bajunk volt,a vegyszer és a kánikula nagyon megfogta,nem tudott felmagzani.Még kb. lesz egy 20 ha, de az még csak később,mert idei vetés.
Tavaly mi is leszecskáztuk! Nem kellett volna
Az a sok törek az az utolsó kaszálásnál mind benne lett a bálába
Valmint az arankamag is szét lett terítve
Válasz #14493. hozzászólásra
Nem tévedsz,közelről szörnyű egy látvány.Szerintem darabját is egy élet lenne teli hordani traktorral,hát még lapátolni!!!!!
30393 hozzászólás
Válasz #14544. hozzászólásra
nem hiszem mert már minden csövet, műanyagot ami látható helyen van átnéztünk nem e az rezonál be de holnap átnézem megint azért köszi
Válasz #14540. hozzászólásra
Én egyszer úgy jártam a 8000-el,hogy elakadtam tárcsázás közben
és egy órahosszáig ment a játék előre hátra.Már sajnáltam,de volt
remény mert volt mozgása vagy 10 méter,na kiment a sárból és folytattam
a munkát és elkezdett kerepelni valami.Egyből lefőttem a keréktől jött a
hang mondom véglehajtás biztos a fogaskerekeknek van ilyen hangja.
Irány haza minél gyorsabban mentem annál durvább volt a hang.Átnéztük töviről hegyire semmi.Kihívtam a szervizt beül a srác teszteli és mondja
főnök ez véglehajtás lesz.Kezdjük bontani mikor szól a srác,hogy talált
a kerék járatban egy tenyérnyi felvált műanyag darabot,nem lehet e,hogy ez ér a kerékhez?Fúrtam rá egy kis lyukat és bála madzaggal elhúzattuk
a keréktől.Irány tesztelni és megszünt minden rendellenes zaj!
Őrömmel kifizettem a kiszállást + egy huszas borcsit is boldogan adtam.
Szóval nem kell egyből a legrosszabbra gondolni.
Válasz #14542. hozzászólásra
nincs erőhiány nincs víz az oljban nem füstől nincs kartelgáz nem eszi az olajat pöc röf indul nem melegíti a vizet azért van egy pár dolog még amit holnap megnézünk de ha nem lesz meg akkor megy így azt majd lesz valami vele max csinálunk egy motorgenerált
Válasz #14541. hozzászólásra
Álmos könyv ilyen dolgokra nem jövendöl jót... de ne fessük a falra az ördögöt, olyan nagyon nagy baja csak nem lehet, ha nem gyengült meg a gép és semmi más jele nincs neki.
Válasz #14540. hozzászólásra
kerrepelő hang ami terhelésre erősödik
Válasz #14537. hozzászólásra
Milyen jellegű a hang?
Válasz #14534. hozzászólásra
Gratula hozzá Pofás gép.
Válasz #14535. hozzászólásra
Majd utána járok bár nem sok esélyét látom felénk nem nagyon van ilyesmi autó csak autómentő de azok olyan 270Ft km díjjal dolgoznak azt meg nem mondanám barátinak
Válasz #14536. hozzászólásra
hát beszéltünk rolla vagy 1 órát telon de nekin sem sok ötlete van. ékszíj levéve generátorról klimáról főszivattyú kardán lekötve szelephézag ellenőrizve kipufogó átnézve lassan feladom de egyre jobban idegesít holnap turbó átnézés porlasztóbemérés de már nagyon elég 3 napja szopat.
Válasz #14529. hozzászólásra
áhh a hangok néha csalósak a Johniban!
Pista barátunk nem tippelte ki??
Válasz #14528. hozzászólásra
nincs itt idő sosem!keress már egy platót aztán küldjed le a gépet a pénzt adom a sofőrnek!
csináltunk már ilyet többször is!
Ha így jó neked felőlem holnap is küldheted!!
Na megvan ez is
Válasz #14532. hozzászólásra
Azért nekünk ez egy 70 km-es út volt, szóval nem vagyunk mi olyan közel, de hát MO-n nincs távolság
Válasz #14512. hozzászólásra
Még a végén kiderül hogy szomszédok vagyunk!?
Válasz #14530. hozzászólásra Jól bizony
Válasz #14523. hozzászólásra
Jó lenne fizetés kiegészítenek 1-2mázsa! Nem, Gabi?
Válasz #14527. hozzászólásra
nem csak van egy rohadt hang anire nem tudunk rájonni mi lehet de inkább telon csak a számod elveszett amikor a telom orok életre tért
Válasz #14527. hozzászólásra
Helló koma mikor akarsz felénk jönni?
Válasz #14520. hozzászólásra
Nagy a baj Saf ??
Válasz #14525. hozzászólásra Nagyon minimális.Az első kaszálást elvitték lábon,az majdnem fedezte az összes permetezési költséget.A kombájn saját,tehát abból az igen rossz földből ahová vetve van jobban nem lehet kihozni.
Válasz #14523. hozzászólásra
Hallottam jobbat is már, de azért tényleg nem az a mennyiség ahol panaszkodik az ember. Nem rossz az annyira. Nagy volt a ráfordítás?
Válasz #14522. hozzászólásraAz idén is meg fogja érni??Úgy láttam a parkolót még nem nagyobbították 1 kicsit sem
Válasz #14521. hozzászólásraKicsit kevesebb lett mint amire számoltunk azért nem panaszkodunk.157q 20 hektáron.50 rugó 1 mázsa mag
Válasz #14504. hozzászólásra
Ha a túloldalról hordjuk van az még tán 70 is. De a plusz kb. 1000-1200 Ft/q megéri bőven.
Válasz #14519. hozzászólásra
Épp az olajgyárat hagytuk el, Kengyelre robogtunk autóval, szembe jöttél, mikor láttam a JD-t meg a pótkocsit. Hopp mondom ez a szerelvény ismerős tegnap estéről, mondtam is faternak, hogy fórumos kolléga valószínű lucerna maggal.
Válasz #14515. hozzászólásra
elérhetó vagy e van egy kis gondom csak a számod elveszett érte a telómat egy kis gond
Válasz #14513. hozzászólásra De,bizony!Hol láttál?Szolnokot repültem meg oda-vissza 170q lucernamaggal.
Ha elmész és kipróbálod, akkor semmit sem fogsz veszteni. Igényes, szép és elég nagy strand. Nem rég bővítették, de előtte is megérte a pénzét, sokat jártunk oda.
Cserkeszőlő Gyógy-és Strandfürdő - árlista
családnak nagyon kiváló! családi jegy 5 alatt kicsivel (2+2). szerintem a medencékről van honlap. tiszta, kulturált
Válasz #14492. hozzászólásra
Szia.
Milyen a strand Cserkeszen?mekkora,kulturált,árak?
Válasz #14513. hozzászólásra
MÁrmint Kengyel felől.
Válasz #14509. hozzászólásra
Te nem döngettél véletlenül a john deereral pótkocsival Martfű irányába?
Válasz #14492. hozzászólásra
Mi is jártunk ma arra.
Válasz #14502. hozzászólásra
Milyen vegyszert használtatok?
A kánikula az az arankának kedvez pedig.
Válasz #14509. hozzászólásra
Nálunk rakott póttal 30-nál már felmérgelem magam,még jó hogy a kombájnon ülök!
Válasz #14508. hozzászólásra Háááááát. Azért túlzásokba ne essünk
Válasz #14507. hozzászólásra
Arra viszonylag jó utak vannak,bár nem sűrűn járok arra.
Válasz #14506. hozzászólásra Igen,délre.
Válasz #14504. hozzászólásra
Hát nem vagytok gyengék!Martfűtől délre vagytok?
Egy kis grillezés.
Válasz #14503. hozzászólásra Asszem 60 körül van tőlünk.Kombájntól hordtuk a gyárba egyenesen
Válasz #14498. hozzászólásra
Akkor te se a világ végén laksz!
Válasz #14501. hozzászólásra Az arankával nekünk az idén nem sok bajunk volt,a vegyszer és a kánikula nagyon megfogta,nem tudott felmagzani.Még kb. lesz egy 20 ha, de az még csak később,mert idei vetés.
Válasz #14494. hozzászólásra
Tavaly mi is leszecskáztuk! Nem kellett volna
Az a sok törek az az utolsó kaszálásnál mind benne lett a bálába
Valmint az arankamag is szét lett terítve
Válasz #14499. hozzászólásra Ma jöttek,és neki is tetszett a látvány,pedig 1 másik póton még van 30-40q-a
Válasz #14497. hozzászólásra
Sanyit ilyen szép látványal fogadtátok? Vagy hamarabb hazaért a nyaralásból?
Válasz #14493. hozzászólásra Voltunk már ott párszor trakival,ugye??
Válasz #14495. hozzászólásra Igen elég jól adta.Holnap kiderül mennyit,mert viszem a vetőmagüzembe.Tucano 440, fix alsó rostával a titok nyitja
Válasz #14493. hozzászólásra
Nem tévedsz,közelről szörnyű egy látvány.Szerintem darabját is egy élet lenne teli hordani traktorral,hát még lapátolni!!!!!