Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR412.71 FtUSD400.32 FtCHF438.6 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Akkor megegyeztünkmég odaadom azt a kis elektronikát is hátha te még tudsz valamit kezdeni vele,holnap meg meglesem a másik permetezőt amit mondtam hátha összejönne az a bolt.
Megtoldod egy ötvenessel és viheted azonnal a szivattyút meg nem adom annyiért mert annak az új ára igaz külföldi oldalon találtam valami 1050 fontba kerül
üdv!
Ez a rész ahol a videó készült 1 hold itt 5m sortáv és 2m tőtáv az út 7,5m
A belső részben kb 5ha ott 5m sortáv 2,5m tőtáv 7,5m az út.
Köszönöm :)
Erről jut eszembe: alacsony tápanyag utánpótlás mellett van értelem nyomni a 15 kg pannon startert vagy inkább annak az árán + 80-100 kg komplexet jobb kitenni?
Ok!Ha ez az év bizonyít akkor úgy lesz!Itt a fórumon sokat lehet tanulni,de nyugtával a napot ha a közös ismerősünk (idöjárás) úgy akarja ezekből a vetésekből még nagyon jó eredmények is lehetnek.
Akkor csináld ezentúl rendesen, 2mázsa őszi komplex talajba dolgozva, vetéskor amit akarsz starternek már ha annyira teccik, és 5mázsa pétisót kétszerre kirakni neki tavasszal úgy megosztva ahogy jól esik. Ja lehet nitrosol is felőlem csak hatóanyagban legyen 120legalább.
A difi oszekoto ott van a muszerfal baloodalán egy gomb és benyomva tartva mukodik tehát mágnes szelepes és ez gyári. De nagy csodát nem tud vele se a sárt és trágyát nem szereti de azért kisebb korulmények kozot elboldugul.
Válasz #13911. hozzászólásra
Szia. A mi gépünkön a cégnél ugy van hogy van egy nyomo gomb a müszerfal bal oldalán ahol méri a hidraulika nyomast is, aztan lent baloldalt ahol az aksi meg a légtartaj van ott bent a sarokba van egy magnes szelep, ezek müködtetik gyarilag, a miénken sincs bekötve de csak betonon mozog meg van mellete egy lm rakodo! Remélem érthetö voltam! Üdv
Az UN-053 difizárját mi és hogyan kapcsolja? Azt láttuk hogy levegős meg hogy a levegő rendszerünk nem szuperál, ezen felül ha jól sejtjük elektromos szelep lehet benne, csak nem tudjuk hol és hogyan.
Valakinek esetleg gépkönyve nincs hozzá véletlen?
T088-at kell majd pakolnia. UNHZ-750-et adtunk érte, az helyett lesz ez. Jobb lenne a 4x4-es változat, kisebb sárban már nem olyan virgonc, de nem lesz vele baj, eddig tetszik.
Válasz #13907. hozzászólásra
Ha nem kell magas kamionpótokot rakni akkor meg leszel vele elégedve ha rendben van rajta minden. Kár hogy nem a 4x4 változata van neked. Igaz hogy nem teleszkópos rakodó mint a Manitú vagy a többiek, de a forgógémje be tud segíteni ha olyan munkáról van szó.
Inkább az adott nyomban kevebb a tömörítés vagy súly.. a taposás az egyszerű fizikai és matematikai elven nagyobb, mivel nagyobb felületet tapos, csak mind mondottam, az adott nyomba kevesebb súly jút!
Talán összességében az évek során kevésbé tömöríti a földet jobban elszolik a súly..
30396 hozzászólás
Válasz #13939. hozzászólásra
Miből lesz a cserebogár .....
Válasz #13946. hozzászólásra
Akkor megegyeztünkmég odaadom azt a kis elektronikát is hátha te még tudsz valamit kezdeni vele,holnap meg meglesem a másik permetezőt amit mondtam hátha összejönne az a bolt.
Válasz #13945. hozzászólásra
rendben .
majd szólni fogok mikor hozzuk el.
Válasz #13944. hozzászólásra
Megtoldod egy ötvenessel és viheted azonnal a szivattyút meg nem adom annyiért mert annak az új ára igaz külföldi oldalon találtam valami 1050 fontba kerül
Válasz #13943. hozzászólásra
nélkül 200 vele 300
Válasz #13942. hozzászólásra
Mondjad azt az összeget amit megadnál érte úgy szivattyú nélkül és mondok rá valamit
Válasz #13941. hozzászólásra
tudod álmodni a legkönnyebb
érdekelne a dolog,
mennyiért adnád ha a szivattyú nem kellene?
Válasz #13940. hozzászólásra
Köszi,nem álmodtatok semmit a permetezőről?
Válasz #13939. hozzászólásra
bika
N01 vetéskor és most
decsi szép a N01 ez kapot nitrosolt?
Ha igen mennyit?
Válasz #13936. hozzászólásra
Köszi, de kicsit lehetnének keményebbek is, elfeledtük átállítani lucernabálázás után a gépet.
Válasz #13932. hozzászólásra
szépek a bálák
Mai folytatás :)
Válasz #13933. hozzászólásra
üdv!
Ez a rész ahol a videó készült 1 hold itt 5m sortáv és 2m tőtáv az út 7,5m
A belső részben kb 5ha ott 5m sortáv 2,5m tőtáv 7,5m az út.
Köszönöm :)
Válasz #13931. hozzászólásra
Szép...nagyon szép!!!!
Mekkora a sor,ill tőtáv?
Mai életkép (videó)!
A fiatal gyümölcsös kaszálása :)
Válasz #13929. hozzászólásra
Ez nagyon szép, le a kalappal!
Válasz #13928. hozzászólásra
Ez a másik darab PR37N01
Válasz #13921. hozzászólásra
Már nem tudok bele menni a cink mire lett volna jó?
Válasz #13926. hozzászólásra
Most próbáltam először,lehet többet ér 1 q NPK.
Válasz #13924. hozzászólásra
Erről jut eszembe: alacsony tápanyag utánpótlás mellett van értelem nyomni a 15 kg pannon startert vagy inkább annak az árán + 80-100 kg komplexet jobb kitenni?
Válasz #13924. hozzászólásra
Ok!Ha ez az év bizonyít akkor úgy lesz!Itt a fórumon sokat lehet tanulni,de nyugtával a napot ha a közös ismerősünk (idöjárás) úgy akarja ezekből a vetésekből még nagyon jó eredmények is lehetnek.
Válasz #13920. hozzászólásra
Akkor csináld ezentúl rendesen, 2mázsa őszi komplex talajba dolgozva, vetéskor amit akarsz starternek már ha annyira teccik, és 5mázsa pétisót kétszerre kirakni neki tavasszal úgy megosztva ahogy jól esik. Ja lehet nitrosol is felőlem csak hatóanyagban legyen 120legalább.
Növekednek az almácskál!
És mivel a metszés már a gazos időben fejeződött be csak most tudom kaparni kifelé, mert a gyomírtó most vitte le a gazt.
Szerintem ha az idöjárás kegyes hozzád és idáig el jutottál érdemes komolyan és intenziven termelned
ezt írd fel egy papírra és év végén hasonlítsd össze az eddigi eredményekkel az ideit, az állomány már mutatós
Cinket is nyomatsz rá?
Válasz #13917. hozzászólásra
Ennyit még soha nem költöttem egy ha földre.1 q yara 8.24.24
15 kg pannon starter 300 liter nitrosos vetőmag stb.
Válasz #13918. hozzászólásra
A sorközművelés topikba már raktam fel lapozz vissza egy pár oldalt.
Válasz #13916. hozzászólásra
amint látom nem aprózod el Az injektáló berendezésedröl rakhatnál föl képeket le merném fogadni hogy saját gyártmány
Válasz #13916. hozzászólásra
Mennyi a ha-költsége kb ?
Ma kapta meg az utolsó kajáját 200 liter nitrosolt hektáronként.
A difi oszekoto ott van a muszerfal baloodalán egy gomb és benyomva tartva mukodik tehát mágnes szelepes és ez gyári. De nagy csodát nem tud vele se a sárt és trágyát nem szereti de azért kisebb korulmények kozot elboldugul.
Válasz #13913. hozzászólásra
Multhéten cseréltem ikerszivattyút,egy gépen. azon ugy volt megoldva ahogy írtam
Menj végig a csövön,de szerintem pedálos (lábgomb ) valahol az ajtó mellet egy 6cm-es alutányér
Szia. A mi gépünkön a cégnél ugy van hogy van egy nyomo gomb a müszerfal bal oldalán ahol méri a hidraulika nyomast is, aztan lent baloldalt ahol az aksi meg a légtartaj van ott bent a sarokba van egy magnes szelep, ezek müködtetik gyarilag, a miénken sincs bekötve de csak betonon mozog meg van mellete egy lm rakodo! Remélem érthetö voltam! Üdv
Apropó...
Az UN-053 difizárját mi és hogyan kapcsolja? Azt láttuk hogy levegős meg hogy a levegő rendszerünk nem szuperál, ezen felül ha jól sejtjük elektromos szelep lehet benne, csak nem tudjuk hol és hogyan.
Valakinek esetleg gépkönyve nincs hozzá véletlen?
Válasz #13909. hozzászólásra
T088-at kell majd pakolnia. UNHZ-750-et adtunk érte, az helyett lesz ez. Jobb lenne a 4x4-es változat, kisebb sárban már nem olyan virgonc, de nem lesz vele baj, eddig tetszik.
Válasz #13907. hozzászólásra
Ha nem kell magas kamionpótokot rakni akkor meg leszel vele elégedve ha rendben van rajta minden. Kár hogy nem a 4x4 változata van neked. Igaz hogy nem teleszkópos rakodó mint a Manitú vagy a többiek, de a forgógémje be tud segíteni ha olyan munkáról van szó.
Válasz #13906. hozzászólásra
Felébredt, kitakarítottuk. Kalász visszahordó ház csere, kalászvisszahordó csiga csapágy, ferde felhordó bádogozás kicsit. Aztán ennyi
Válasz #13905. hozzászólásra
UN, naaaaagyon kemény.... nah jó nem annyira kemény, de nem rossz. Még a difi zárat kellene rendbe rakni rajta, mert az most nincs.
Kombájn hogy áll?Zéno most jelenleg mozgás sérült de mütét után jobb lesz mint uj korába.Ja és lehet kap lánctalpakat is.
Válasz #13904. hozzászólásra
Mi ez?Román krajova tuning változata
Válasz #13903. hozzászólásra
Szoktam hallani
Válasz #13902. hozzászólásra
Durva egy szerkezet de ratata a királyha begyujtom akkor az egész falu tudja hogy melozunk valamit.
Ő Szellem a legújabb családtag, egy-két hete érkezett csere biznisz alapján. Ilyesztő jószág.
Válasz #13898. hozzászólásra
Mindenhol csak forgó borona előtt látom, meg vetőgép... lehet benne valami, de az adott videón mintha henger szerepe is lenne...
Válasz #13899. hozzászólásra
Erre szoktam mondani,hogy értsd jól
Válasz #13898. hozzászólásra
Inkább az adott nyomban kevebb a tömörítés vagy súly.. a taposás az egyszerű fizikai és matematikai elven nagyobb, mivel nagyobb felületet tapos, csak mind mondottam, az adott nyomba kevesebb súly jút!
Talán összességében az évek során kevésbé tömöríti a földet jobban elszolik a súly..