Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR414.77 FtUSD402.09 FtCHF439.56 FtGBP489.72 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #10265. hozzászólásra
Az idősebbek , azt mondják ,h naon nehezen és sokára húllik le a levél és ez azt jelenti , h kemény tél és sok hó várható a régi népi megfigyelés szerint.
sok sikert hozzá!!!!!
mi is szorulunk mert ha kiszántjuk ugy hogy persze meg van lazitva borzalmas darabokban forditja át az eke igy is!!akkor jobb ha laziban hagynánk
mert ha lazi+szántás+multi van a gatyánkat is megeszi gázolajban!!
igen gondoltam hogy röpül vele a Rábacsek
persze a lényeg hogy aprósodjon a rög mert félő nem fog birni a tél vele bár én még mindig reménykedek hogy szétszedi
Válasz #10250. hozzászólásra
nyilván a csutka tarlómat is lazító utána tárcsa művelettel fogom művelni,mert a szántás nem fog megérni...
Aszongyák dec eleje esős lesz....
Válasz #10248. hozzászólásra
Én érvényes műszakist írattam át,akkor csak a forgalmi-adásvételi-törzskönyv kellett! Annak csak "kamu" törzskönyve van az alábbi bejegyzéssel "az eredete tisztázatlan"-asszem....
ha nincs tél semmi!!!!mi már megégettük ilyennel a szánkat 2006-ban!!és rájőtt a 2007 aszály!mi még a tak. kukit is kelesztöztük április végén!!!!!
nagyon nem jót sejtek megint!!
Válasz #10246. hozzászólásra
Tudja a f....sz! 24 óránként tankolunk,nagy tábla sose akkor van befejezve,stb! Nem az a lényeg,hanem hogy törjön a göröngy! De a rába 6-kkal farokfelvágva viszi,nem hinném,hogy sok lenne a fogyasztás! De majd a jövő héten megpróbálunk erre is választ adni! (feltéve ha azt kell csinálni... )
Szervusztok!
Elnézést, ha nem ide illő a kérdés, de bízom a segítőkészségetekben és gondoltam ez frekventáltabb téma, ahol hamarabb érkezik válasz.
Arra lennék kíváncsi, hogy lejárt műszakis piros rendszámos traktor átírásához kell-e eredetiség vizsga, vagy egyéb papír, ügyirat akármi?
Köszönöm a választ előre is.
Mivel az ország leginkább belvizes részéből írok itt most is sok helyen kenödik az anyaga kormánylemezre !! Föleg az amelyik nyár óta nem volt bolygatva..Tisztába vagyok azzal hogy minden egyes régió más és más!!!
Szevasz KOMA!! Mi a helyzet felétek?? Én ma kis híján elhagytam a kondor utolsó ekefejét... Elszakadt az alsó csavar az ekeszárnál!! Képzelheted hogy néz ki a szántás Harckocsit lehetne rajta próbálgatni..Én már napok óta azon töröm a fejem hogy jó jó ez már valahogy fel lesz szántva de mi is lesz ebből??? És egyáltalán mikor és mivel lehet majd ezekre rámenni..
Válasz #10238. hozzászólásra Én azért sem szántok,mert szántás után még jobban kiszárad a föld(szerencse,hogy nem fúj erősen a szél,mert akkor aztán tényleg nem maradna benne semmi víz). Az sem kizárt,hogy márciusig 3,4,2mm esők,hó lesz ,ami nem jó semmire!
Mondjuk amennyire elkezdet hűlni az idő akár a kifagyás is előjöhet a most még várakozó és nem szántós emberekre!! Mert ez a mostani kibb Kemény talaj tud még keményebb is lenni!!!
Az esőért imádkozó gazdáknak: www.idokep.hu időkép
Igaz hogy csak november végére és december elejére jelzik de hátha ideér.(Sajnos ez még 100x el szokott tűnni)
Nem én csinálom, itt 2 faluval arrébb csinálják egy maxek tehenész......van vagy 15-20 féle ízesítéssel......a recept viszont titkos.....az évek alatt tapasztalták ki......
szépen dolgoznak, kicsit keményebb a birtok mint szokott lenni ezért kicsit állítani kellett rajta hogy könnyebben bevegye de szépen dolgoznak, és vasak is meglepően jól bírják még, ár/érték jó ekék
30367 hozzászólás
Az idősebbek , azt mondják ,h naon nehezen és sokára húllik le a levél és ez azt jelenti , h kemény tél és sok hó várható a régi népi megfigyelés szerint.
az jó kaszálunk a hótolóval
Válasz #10252. hozzászólásra
Dávid naptár szerint akkora hó lesz decemberbe,ogy márciusba olvad el.
Válasz #10263. hozzászólásra
Válasz #10262. hozzászólásra
most nincs raktáron de mihelyt megjön küldök!!
Válasz #10259. hozzászólásra
Naaaaaaaaaaaaaaaa! Dobj mán 1 képet róla! Emilbe is jó!
Válasz #10260. hozzászólásra
Hálistennek nem volt nagy. Csak vittük mind a kettőt,mert tele van nyaralóval,biztos-ami biztos!
Válasz #10258. hozzászólásra
Akkor Ti sem fáztatok!
Válasz #10256. hozzászólásra
kész van!próba lenne csak mindig van más....
Válasz #10257. hozzászólásra
Kecsegés-zug belső, avar.
Mind a kettővel voltunk.
Hali Lala!
Merre voltatok a nagy pirossal?
Válasz #10255. hozzászólásra
Az biztos!
Márton hogy áll?????????????
Válasz #10254. hozzászólásra
sok sikert hozzá!!!!!
mi is szorulunk mert ha kiszántjuk ugy hogy persze meg van lazitva borzalmas darabokban forditja át az eke igy is!!akkor jobb ha laziban hagynánk
mert ha lazi+szántás+multi van a gatyánkat is megeszi gázolajban!!
Válasz #10253. hozzászólásra
Amit most csinálnak vele,abba még most vetni kell!!!!
Válasz #10249. hozzászólásra
igen gondoltam hogy röpül vele a Rábacsek
persze a lényeg hogy aprósodjon a rög mert félő nem fog birni a tél vele bár én még mindig reménykedek hogy szétszedi
Válasz #10250. hozzászólásra
nyilván a csutka tarlómat is lazító utána tárcsa művelettel fogom művelni,mert a szántás nem fog megérni...
Aszongyák dec eleje esős lesz....
Válasz #10248. hozzászólásra
Én érvényes műszakist írattam át,akkor csak a forgalmi-adásvételi-törzskönyv kellett! Annak csak "kamu" törzskönyve van az alábbi bejegyzéssel "az eredete tisztázatlan"-asszem....
Válasz #10243. hozzászólásra
ha nincs tél semmi!!!!mi már megégettük ilyennel a szánkat 2006-ban!!és rájőtt a 2007 aszály!mi még a tak. kukit is kelesztöztük április végén!!!!!
nagyon nem jót sejtek megint!!
Tudja a f....sz! 24 óránként tankolunk,nagy tábla sose akkor van befejezve,stb! Nem az a lényeg,hanem hogy törjön a göröngy! De a rába 6-kkal farokfelvágva viszi,nem hinném,hogy sok lenne a fogyasztás! De majd a jövő héten megpróbálunk erre is választ adni! (feltéve ha azt kell csinálni... )
Szervusztok!
Elnézést, ha nem ide illő a kérdés, de bízom a segítőkészségetekben és gondoltam ez frekventáltabb téma, ahol hamarabb érkezik válasz.
Arra lennék kíváncsi, hogy lejárt műszakis piros rendszámos traktor átírásához kell-e eredetiség vizsga, vagy egyéb papír, ügyirat akármi?
Köszönöm a választ előre is.
Jó a kérdés...Ez engem is érdekel!!!
hallód Lajos barátom!mennyit csippent a Rába hektáronként a multival?
Válasz #10244. hozzászólásra
Akkor nincs gond,majd szétfagy.Az előző hozzászólásodhoz is.
Válasz #10241. hozzászólásra
Mivel az ország leginkább belvizes részéből írok itt most is sok helyen kenödik az anyaga kormánylemezre !! Föleg az amelyik nyár óta nem volt bolygatva..Tisztába vagyok azzal hogy minden egyes régió más és más!!!
Válasz #10240. hozzászólásra
Szevasz KOMA!! Mi a helyzet felétek?? Én ma kis híján elhagytam a kondor utolsó ekefejét... Elszakadt az alsó csavar az ekeszárnál!! Képzelheted hogy néz ki a szántás Harckocsit lehetne rajta próbálgatni..Én már napok óta azon töröm a fejem hogy jó jó ez már valahogy fel lesz szántva de mi is lesz ebből??? És egyáltalán mikor és mivel lehet majd ezekre rámenni..
Válasz #10238. hozzászólásra Én azért sem szántok,mert szántás után még jobban kiszárad a föld(szerencse,hogy nem fúj erősen a szél,mert akkor aztán tényleg nem maradna benne semmi víz). Az sem kizárt,hogy márciusig 3,4,2mm esők,hó lesz ,ami nem jó semmire!
Válasz #10238. hozzászólásra
Ha nincs benne víz,mi fagy meg?
Válasz #10238. hozzászólásra
Itt nyomja most is keményen és napok óta éjjel -5-8 fokok vannak...
Válasz #10237. hozzászólásra
Akkor máris csináljak belőle 3 fejest,még mielőtt nekiindulnék????
Válasz #10237. hozzászólásra
Mondjuk amennyire elkezdet hűlni az idő akár a kifagyás is előjöhet a most még várakozó és nem szántós emberekre!! Mert ez a mostani kibb Kemény talaj tud még keményebb is lenni!!!
Válasz #10236. hozzászólásra
Csak nehogy 2 db 2 fejes ekéd legyen egyszercsak.......
Válasz #10235. hozzászólásra
Én még csak most fogok majd hozzá
Válasz #10234. hozzászólásra
Húúúúúúúúúúúúúúú, ez "hangyatüdőőőőő"!
Nálunk mikor jó,akkor is fele ilyen rossz! Most meg....
nálunk ilyen a szántás
és egy videó
http://www.youtube.com/watch?v=QsOzkHDkQAM&feature=feedu
Válasz #10231. hozzászólásra
köszi barátom!!
Válasz #10229. hozzászólásra
Felétek ennyit se raknak,ez sincs fullra rakva.
Válasz #10228. hozzászólásra
kedd reggelre lesz!Hétfő éjszaka azt nyúzom majd!
Az esőért imádkozó gazdáknak: www.idokep.hu időkép
Igaz hogy csak november végére és december elejére jelzik de hátha ideér.(Sajnos ez még 100x el szokott tűnni)
Válasz #10227. hozzászólásra
Így kell megrakni tisztességesen egy szórót!
Így jöhetnél ide bérbe szórni!
Válasz #10179. hozzászólásra
multiról ha még van fotód küld már el valamilyen formában!köszi!!!
Válasz #10224. hozzászólásra
Nem én csinálom, itt 2 faluval arrébb csinálják egy maxek tehenész......van vagy 15-20 féle ízesítéssel......a recept viszont titkos.....az évek alatt tapasztalták ki......
Válasz #10221. hozzászólásra
Annak zöld a támkereke, vagy ennyi szar a kép amit csináltam?:)
Válasz #10213. hozzászólásra
Sajtreceptet küldhetnél,lehet privátba is.
Válasz #10222. hozzászólásra
Akkor fasza ....
Válasz #10221. hozzászólásra
Az lehet de ez vogel...
Válasz #10220. hozzászólásra
Nem repedeznek ?
Ezek a kis G. Besson-ok szoktak...
Válasz #10219. hozzászólásra
szépen dolgoznak, kicsit keményebb a birtok mint szokott lenni ezért kicsit állítani kellett rajta hogy könnyebben bevegye de szépen dolgoznak, és vasak is meglepően jól bírják még, ár/érték jó ekék
Válasz #10214. hozzászólásra
Ekékkel hogy vagytok megelégedve ?
Válasz #10217. hozzászólásra
Arion 520