Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR412.71 FtUSD400.32 FtCHF438.6 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #9788. hozzászólásra
Tom ,Nekem is az 1ik lazítozott földbe 2xszer vetettem ,sajna a kuki így is fenn a parton csak elég gyatrán kezd keledezni ,pedig mindent +kapott , de ugy ahogy Te is mondtad az időjárás az nagyon nagy úrrrrrrrrrr!
Válasz #9787. hozzászólásra
A tavalyi fordítottja lesz az idei,csak sajnos a sár miatt tavaly nem lehetett talajokat csinálni.Van olyan tábla,ami csak akkor fog kikelni,ha lesz rá vagy 40 mili eső.
Hali,mi is csak hallgattuk hogy sorra szirénáznak mentő rendőr tűzoltó aztán kiderült ,hogy miért,de ha emlékszel napra deszikálásnál is leesett egy nálunk
Válasz #9779. hozzászólásra
Láttam az RTL-honlapján! Gondolom volt riadalom!
De azokat a kolegákat sem irígylem,akik a hajnali busz-kamion balesethez vonultak....!!!!
ráadásul most nem hogy felfelé menne, hanem lefelé megy az ára, mert mindenfelé nagyon szépen néznek ki, elég sok is van vetve, szóval sok a realitása...
Ja-ja.Azzal van , h lex vagy 15-16 eft/q a napra ára és így is ad Neki 27-30 q-át(de csak szerinte , mert kissé álomvilágba él)
Attól , h múltévbe Neki is 36-38 q-ás volt a Pr..E82 , az még nem azt jelenti , h most is bejön Neki , de bárcsak bejönne , mert kibaxott sok lét rak a földjeibe!
Válasz #9767. hozzászólásra
1ik ismerősöm most csütörtökön futott neki harmadjára a napra vetésnek.Először a vadak ették ki , másodjára nagyon gyengén kelt ki , most jön a 3.neki futás , hátha?
Ja és mindig Neomát vetett , ami ugye nem az olcsóbb vetőmagok közé tartozik!
Grün! Csak a napraforgóról van , közben a gép bedobta az unalmast. Most vettük a másikra ráültem, ezt meg akkuval adták, de kiderült elem.Ez tavaszi grubberozott, jó sokáig víz állt .
Nem azért írtam hogy sürgesselek! Csak nyugiba! Majd ha eljön az ideje, nagyon jó lesz az vő télen is. És ha nem lesz meg azért akkor se dől össze a világ.
ja csak az a gáz hogy júni 30-ig vagyok melóban utána szünet hála istennek aug 24 ig. Itthon nincs scannerem. Most nem tom bevállalni, mert év végi zárások, vizsgák, (alig várom hogy teljen a nap, ha csak lehet délbe lelépek) mert jön az aratás, ezerrel közeledik főleg a repce. A gépet már készítjük, kb 10 nap múlva kiköltözünk a birtokra szülőkhöz és ott internet NYET. Csak ha hazajövök akkor jutok géphez. De megcsinálom talán legelőbb őszre mire a kuki jön.
Ok. Az nagy segítség lenne! Máskor csináltam már olyat hogy ideküldték a gépkönyvet bescanneltem és visszaküldtem. Felajánlanám most is de sajnos bexart a scannelem.
Amúgy nem olyan veszélyes az 500 oldal mint ahogy első hallásra tűnik. Csak nagyon monoton.... bele lehet zavarodni.
ok. örülök hogy átment, és hogy tudtam segíteni!!! Megbeszéltem a redszergazdikkal hogy a téli időszakban amikor jobban ráérek benyomhatom az egész gépkönyvet és cd-re mentve majd közkincsé teszem neked (is). De az kb 500 oldal arra tényleg idő kell, nem éppen aratás előtt.
30396 hozzászólás
Válasz #9792. hozzászólásra
Feri Bácsi!
Tudnál segíteni abban hogy hol a legérdemesebb zn szulfátot venni, és melyik fajtát?
Válasz #9794. hozzászólásra
Szevasz,azt szeretném kérdezni tőled,hogy a RUHR-55 trágyaszórókat a szlovákok,vagy a csehek gyártják.
Válasz #9792. hozzászólásra
Ja. Jelen
Válasz #9791. hozzászólásra
Szia!
Tod , az a kávé , amit tnap előtt beszéltünk az a 7-n +vár!:)
Adorex , gépnél vagy?
Szia Paso!
Nem tom lessz-e 40mm egybe az idén
Tom ,Nekem is az 1ik lazítozott földbe 2xszer vetettem ,sajna a kuki így is fenn a parton csak elég gyatrán kezd keledezni ,pedig mindent +kapott , de ugy ahogy Te is mondtad az időjárás az nagyon nagy úrrrrrrrrrr!
Válasz #9787. hozzászólásra
A tavalyi fordítottja lesz az idei,csak sajnos a sár miatt tavaly nem lehetett talajokat csinálni.Van olyan tábla,ami csak akkor fog kikelni,ha lesz rá vagy 40 mili eső.
Válasz #9786. hozzászólásra
Itt is CS.csüdön van olyan cég ,aki már másodjára nyomja a lineárral , és még hol a cső a kukin?Nagyon keserű lex így a szájíz!
Válasz #9785. hozzászólásra
siralmas
Válasz #9784. hozzászólásra
Lala 1!
Úgy látom, h a gyomai földek is naon sírnak, igaz?
Válasz #9783. hozzászólásra
Hello!
Nyilván a Ti vidéketeken jobban jobban vonzza a föld a helikopogókat!
Szerencsére nem sérült meg a pilóta!
Válasz #9782. hozzászólásra
Hali,mi is csak hallgattuk hogy sorra szirénáznak mentő rendőr tűzoltó aztán kiderült ,hogy miért,de ha emlékszel napra deszikálásnál is leesett egy nálunk
Láttam az RTL-honlapján! Gondolom volt riadalom!
De azokat a kolegákat sem irígylem,akik a hajnali busz-kamion balesethez vonultak....!!!!
Válasz #9780. hozzászólásra
Szerencsére semmibaja ,a gép nagyonösszetört,elöbb volt a hiradóban,a szomszédomnak gombaölözték a napráját
a pilótával mi történt?
Lala láttad mi történt a szomszéd faluban,megint lepotyogott a helikopter,vót ám szirénázás villogás
Válasz #9777. hozzászólásra
Így vagyunk itt ezzel a legtöbben, ha nem mindenki.
Télen nem fázunk, nyáron nincs melegünk.
Válasz #9776. hozzászólásra
Próbára tesznek odafentről, nem kicsit....,de állom a sarat .......még.
Válasz #9769. hozzászólásra
Örülhetsz is, Sanyi! Még mi is vetettünk a héten egy darabba naprát, mert nem kelt ki. Az még sokára fog így kinézni, mint a Tied!
Válasz #9774. hozzászólásra
15-16 még soha nem volt a napra....
ráadásul most nem hogy felfelé menne, hanem lefelé megy az ára, mert mindenfelé nagyon szépen néznek ki, elég sok is van vetve, szóval sok a realitása...
Válasz #9772. hozzászólásra
Ja-ja.Azzal van , h lex vagy 15-16 eft/q a napra ára és így is ad Neki 27-30 q-át(de csak szerinte , mert kissé álomvilágba él)
Attól , h múltévbe Neki is 36-38 q-ás volt a Pr..E82 , az még nem azt jelenti , h most is bejön Neki , de bárcsak bejönne , mert kibaxott sok lét rak a földjeibe!
Válasz #9772. hozzászólásra
de az biztos, hogy nyereséget nem fog termelni a 3x újravetett naprán
Válasz #9770. hozzászólásra
Az ismerősöd, tele van optimizmussal + kedvvel. Nem adja fel ez igen.
Válasz #9770. hozzászólásra
A körülmények az idén sem kedvezőek, persze ha ősszel megtudtuk volna szántani/több ok, víz stb/akkor itt most 2szer ekkora volna.
1ik ismerősöm most csütörtökön futott neki harmadjára a napra vetésnek.Először a vadak ették ki , másodjára nagyon gyengén kelt ki , most jön a 3.neki futás , hátha?
Ja és mindig Neomát vetett , ami ugye nem az olcsóbb vetőmagok közé tartozik!
Válasz #9768. hozzászólásra
Örülök, hogy legalább így néz ki.Van kukoricám ami...Legalább ma megázott mindenem, majd csak lesz valami.
hát ez ilyen láttam elég sok ilyet mostanában , gondolom Te sem vársz tőle nagy durranást
Grün! Csak a napraforgóról van , közben a gép bedobta az unalmast. Most vettük a másikra ráültem, ezt meg akkuval adták, de kiderült elem.Ez tavaszi grubberozott, jó sokáig víz állt .
Válasz #9764. hozzászólásra
Válasz #9761. hozzászólásra
Mi meg még csütörtökön is tanítunk.
Nem lesz unalmas a nyári szüneted sem.
Válasz #9761. hozzászólásra
Nem azért írtam hogy sürgesselek! Csak nyugiba! Majd ha eljön az ideje, nagyon jó lesz az vő télen is. És ha nem lesz meg azért akkor se dől össze a világ.
Válasz #9760. hozzászólásra
ja csak az a gáz hogy júni 30-ig vagyok melóban utána szünet hála istennek aug 24 ig. Itthon nincs scannerem. Most nem tom bevállalni, mert év végi zárások, vizsgák, (alig várom hogy teljen a nap, ha csak lehet délbe lelépek) mert jön az aratás, ezerrel közeledik főleg a repce. A gépet már készítjük, kb 10 nap múlva kiköltözünk a birtokra szülőkhöz és ott internet NYET. Csak ha hazajövök akkor jutok géphez. De megcsinálom talán legelőbb őszre mire a kuki jön.
Válasz #9759. hozzászólásra
Ok. Az nagy segítség lenne! Máskor csináltam már olyat hogy ideküldték a gépkönyvet bescanneltem és visszaküldtem. Felajánlanám most is de sajnos bexart a scannelem.
Amúgy nem olyan veszélyes az 500 oldal mint ahogy első hallásra tűnik. Csak nagyon monoton.... bele lehet zavarodni.
Válasz #9758. hozzászólásra
ok. örülök hogy átment, és hogy tudtam segíteni!!! Megbeszéltem a redszergazdikkal hogy a téli időszakban amikor jobban ráérek benyomhatom az egész gépkönyvet és cd-re mentve majd közkincsé teszem neked (is). De az kb 500 oldal arra tényleg idő kell, nem éppen aratás előtt.
Válasz #9756. hozzászólásra
Szuper! Nagyon sokat segítettél vele! Ez alapján már kipótolom azt ami hiányzik belőle.
Válasz #9756. hozzászólásra
Ok! Nagyonszépen köszönöm! Rögtön megnézem.
Válasz #9754. hozzászólásra
elküldtem e-mailban a szecskázó rajzait
csak behordtuk a szénát! mai életkép
Válasz #9752. hozzászólásra
Ismered az ürgét?
Válasz #9752. hozzászólásra
Hmmm... akkor mi se lehetünk messze egymástól.
Válasz #9745. hozzászólásra
nem messze van tőlem, amúgy a rádióba hallottam
Válasz #9750. hozzászólásra
Kör + nagykocka...
Válasz #9747. hozzászólásra
Kör vagy kis vagy nagykocka?
Válasz #9742. hozzászólásra
Szia
A DKC 4685-t vetettétek már korábban is? Mi a tapasztalat vele? Mi a különbség a 391-től?
Köszi
Tisztelettel
colizoli
Válasz #9747. hozzászólásra
basszus az barátok között is 4.5-5 milla
Válasz #9746. hozzászólásra
Nem enyém. Csak ott voltam. kb 1100lucbála öngyulladt.