Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR411.86 FtUSD396.98 FtCHF437.06 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Még tavaly tavasszal mentünk barátnőmmel lovagolni, és egy erdősáv mellett mentünk el. Mindig nézzük a fák alját, tele van ibolyával, gyönyörködünk bennük. Egyszer csak látjuk, h fiatal srácok ásnak a fák között, meg a földön hasalnak, fémdetektorral kütyüznek....gondoltuk, fiúk, nem így kell ibolyát szedni!!!!
Múltkor láttam egy mukit egy fémdetektorral császkálni a földeken... Lesz meglepi mikor megtalálja a tavaly elhagyott ekevasat és tisztítót a tárcsáról...
Ez de ismerős. Nekünk kombinátorozáskor jönnek ilyenek össze Két évvel ezelőtt megtaláltunk egy csavarhúzót amit még '99-ben vesztett el apám csőtörőzés közben
És ha már múltkor kutyák voltak... A fehér egy Komondor, Kuvasz keverék és Medvének hívják, kicsit rendezetlen, de jövőhéten fodrászoljuk.
A másikuk Mendy, belga juhász.
És az egerész banda utánpótlása
Azt tudom, hogy Tosa mellett nem igazán van esélye. A belga az a tanyával jött, még előtte akartam Tosát csak nem lett belőle semmi. Szerintem egyelőre nem is lesz egy ideig.
Egy ismerősnek volt még régen ő mesélte hogy inkább csak nagy mezőre vitte sétálni, mert ha parkba viszi akkor az összes támadó jelleggel fellépőt szétszedi. Náluk a szomszéd szerencsétlen dobermanja bánta meg a dolgot.
Igen a szociálist úgy értettem, hogy sokat kell vele foglalkozni, mert nagyon igényli. Akkor igaz a pletyka, hogy illik megerősíteni a kerítést, mert a Tosa nem szereti a többi állatot. Szép kutyák, szerettem volna egyet, de nem lenne időm rá így inkább nem vágtam bele a fejszém.
Van egy Malinois belga juhászunk meg egy Kuvasz Komondor keverékünk van. A belga valahogy imád vadászni szóval a tanya környékén se nyulak se macskák. Főleg úgy hogy a 170-es kerítést majdnem álló helyből ugorja át.
A Tosa Inu tartása valószinüleg kivánt volna némi odafigyelést de nekünk ez nem mindig sikerült. Különben nem volt vele nagy baj csak néha gondolt egyet és játékból letépta a puloverem egyik úját. Ja és kinyirt minden állatot ami mozgott. Sündisznót, macskát, kutyát, galambot stb. Borzasztóan erős volt.
Emberekkel nem igazán foglalkozott tehát elég szociális volt. De amikor meglátták mindenki hanyat homlok menekült pedig olyan bambán tudott nézni.
Na enyémrő is van egykét kép, de majd csinálok frissebbet Heccinek mert azt kérte a minap, nőtt is nem keveset azóta ami a képen látható, még kölyök, majd őszre-télre áll fel a végleges méret.
Amúgy a szembőli fotón látszik, hogy aranyos a maga módján :-)
Ő az igen.Imádja a vizet amit nem is csodálok ekkora bundával.Télen a -10 fokba kint fekszik a kövön.Régebben volt rövid szőrű német juhászunk annak be kellett rakni a házába szalmát hogy ne fázzon télen.Ennek beraktunk egyszer ,mindent kitúrta reggelre meg teli ment csak a szőre vele
30396 hozzászólás
Válasz #9443. hozzászólásra
persze gondolj is rá sokat
hátha bevonzza neked a gondolat.....
Válasz #9444. hozzászólásra
menjünk
szióóó
Válasz #9442. hozzászólásra
mert elmentek MLLcsi
gyere menjünk mi is el...... heló
Válasz #9441. hozzászólásra
én másra gondoltam!
Válasz #9439. hozzászólásra
Nem tom, mire visszafelé jöttünk, már nem voltak ott...
Válasz #9440. hozzászólásra
hámi
2x2es nagy halálfejes táblákkal......
Válasz #9436. hozzászólásra
Értem.....és olyankor meg is jelölöd a territórium határát???
Válasz #9438. hozzászólásra
Lehet találtak valami értékesebbet és szebbet mint az ibolya
Válasz #9432. hozzászólásra
Még tavaly tavasszal mentünk barátnőmmel lovagolni, és egy erdősáv mellett mentünk el. Mindig nézzük a fák alját, tele van ibolyával, gyönyörködünk bennük. Egyszer csak látjuk, h fiatal srácok ásnak a fák között, meg a földön hasalnak, fémdetektorral kütyüznek....gondoltuk, fiúk, nem így kell ibolyát szedni!!!!
Válasz #9434. hozzászólásra
Jaja, Azt hiszem ez a mérlegünk. Bár inkább ő találja meg mint mi a gép kerekében
Válasz #9433. hozzászólásra
MLLcsi a vérbeli szántóföldi hiéna szok ám gyalogosan is portyázni a territóriumán belül....
sőt kívül is....
nyesed kedvesem???????
Válasz #9433. hozzászólásra
Mindig csak a pénzt lesi mindenhol... úgy nem nehéz
Válasz #9432. hozzászólásra
tavalyi veszteségek?
komoly
Válasz #9430. hozzászólásra
Bomba az nálunk is szokott lenni, de azokat itt helyben robbantják fel...
Földtúrás közben h veszed észre az érméket???
Válasz #9430. hozzászólásra
Múltkor láttam egy mukit egy fémdetektorral császkálni a földeken... Lesz meglepi mikor megtalálja a tavaly elhagyott ekevasat és tisztítót a tárcsáról...
Válasz #9425. hozzászólásra
Te basszus, milyen helyen élsz Te? Ott sem szívesen munkálkodnék, ki tudja mi kerül még elő
Válasz #9429. hozzászólásra
lóvékat szoktam találni
már be is tettem régen
senki se tudta milyen
itt van előttem 1907es
meg mária teréziás is vót már
Válasz #9428. hozzászólásra
Valami értékes cucc?
Válasz #9426. hozzászólásra
100 kiló vas minden évbe megvan....
Válasz #9425. hozzászólásra
HM bácsi repült volna?
Válasz #9421. hozzászólásra
Micsoda kincsek!
Válasz #9422. hozzászólásra
tavasszal vót bomba is
azt mondták ha a másik feléről kap bele az eke ...... puff
mikor az ilyen csap ottmarad....
no az nem homok...
ezt kapta ki 1x az eke....
Válasz #9421. hozzászólásra
Ez de ismerős. Nekünk kombinátorozáskor jönnek ilyenek össze Két évvel ezelőtt megtaláltunk egy csavarhúzót amit még '99-ben vesztett el apám csőtörőzés közben
4 óra hengerezés alatt ennyi cuccot lehet összeszedni
És ha már múltkor kutyák voltak... A fehér egy Komondor, Kuvasz keverék és Medvének hívják, kicsit rendezetlen, de jövőhéten fodrászoljuk.
A másikuk Mendy, belga juhász.
És az egerész banda utánpótlása
1 kis örömszerzés a szomszédnak
Egy szép árpa, árpa tarlóba vetve egy szántás után:
És két nem teljesen kikelt napraforgó:
Április 20-21-én vetettünk. Mostani állapotok...
Két kép az N01-ről:
1 kép A24:
Két kép Styra:
A gazok nem meglepőek, azok miatt voltunk ma kint
Nah meg két nap alatt betámadott a vetésfehérítő... Még a búzát is megrohanta, nem csak az árpát.
Árpa átlag magassága:
Traktorhoz képest:
A büfé kocsi
Fater repüli a kukit:
Nagybratyó is tolja neki
Válasz #9414. hozzászólásra
Ígymarad....:-)
Válasz #9413. hozzászólásra
mert "Ez egy nem listázott videó. Csak a linkkel rendelkező felhasználók nézhetik meg"
vagyis nem lehet beilleszteni
Aránylag jól beillesztette ezt a kis youtube vidijót a blogmotor. :-)))))))
http://www.youtube.com/watch?v=c3c4a-q-2jg
Válasz #9401. hozzászólásra
Tényleg aranyos!!!Simizni való!
Nagyon nyálas???
Válasz #9400. hozzászólásra
Válasz #9408. hozzászólásra
Szép volt jó volt de elég volt. Ha nagy kutyám lessz, akkor az kommondor lessz. Egyrészt mert magyar másrészt mert nagyon tetszik.
Válasz #9407. hozzászólásra
Azt tudom, hogy Tosa mellett nem igazán van esélye. A belga az a tanyával jött, még előtte akartam Tosát csak nem lett belőle semmi. Szerintem egyelőre nem is lesz egy ideig.
Egy ismerősnek volt még régen ő mesélte hogy inkább csak nagy mezőre vitte sétálni, mert ha parkba viszi akkor az összes támadó jelleggel fellépőt szétszedi. Náluk a szomszéd szerencsétlen dobermanja bánta meg a dolgot.
Válasz #9406. hozzászólásra
Ha veszel egy Tosát többé már nem lessz semmiféle belga juhászod mert ez elintézi két perc alatt. Egyébként meg nagyon keveset élnek. 6-7 év és kész.
Válasz #9405. hozzászólásra
Igen a szociálist úgy értettem, hogy sokat kell vele foglalkozni, mert nagyon igényli. Akkor igaz a pletyka, hogy illik megerősíteni a kerítést, mert a Tosa nem szereti a többi állatot. Szép kutyák, szerettem volna egyet, de nem lenne időm rá így inkább nem vágtam bele a fejszém.
Van egy Malinois belga juhászunk meg egy Kuvasz Komondor keverékünk van. A belga valahogy imád vadászni szóval a tanya környékén se nyulak se macskák. Főleg úgy hogy a 170-es kerítést majdnem álló helyből ugorja át.
Válasz #9404. hozzászólásra
A Tosa Inu tartása valószinüleg kivánt volna némi odafigyelést de nekünk ez nem mindig sikerült. Különben nem volt vele nagy baj csak néha gondolt egyet és játékból letépta a puloverem egyik úját. Ja és kinyirt minden állatot ami mozgott. Sündisznót, macskát, kutyát, galambot stb. Borzasztóan erős volt.
Emberekkel nem igazán foglalkozott tehát elég szociális volt. De amikor meglátták mindenki hanyat homlok menekült pedig olyan bambán tudott nézni.
Válasz #9402. hozzászólásra
A Tosa-inu tartása kívánt valami különlegességet? Azt hallottam, hogy elég szociális állat és hogy természeténél fogva nagyobb odafigyelést igényel.
Válasz #9392. hozzászólásra
Férfi? Ezt nem is gondoltam volna.
Válasz #9401. hozzászólásra
Az enyém is ehez nagyon hasonló volt csak jóval nagyobb. Olyan 80 kg de néha több is. Az Tosa volt egy kedves japán harcikutya.
Na enyémrő is van egykét kép, de majd csinálok frissebbet Heccinek mert azt kérte a minap, nőtt is nem keveset azóta ami a képen látható, még kölyök, majd őszre-télre áll fel a végleges méret.
Amúgy a szembőli fotón látszik, hogy aranyos a maga módján :-)
Válasz #9392. hozzászólásra
"Anyámmal élek, babettával járok, macskám van és ne is legyek kemény..."
Válasz #9394. hozzászólásra
DE Édes pofija van bakker! Szép kutyu!
Válasz #9397. hozzászólásra
Ő az igen.Imádja a vizet amit nem is csodálok ekkora bundával.Télen a -10 fokba kint fekszik a kövön.Régebben volt rövid szőrű német juhászunk annak be kellett rakni a házába szalmát hogy ne fázzon télen.Ennek beraktunk egyszer ,mindent kitúrta reggelre meg teli ment csak a szőre vele
Válasz #9394. hozzászólásra
ő a vízbejárós?