Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Géza15 #28072. hozzászólásáraJa értem. Én is lehet lefestem, de olyan nehezen megy le róla, hogy eddig zsírral kentem be. Valami gyenge minőségű festéket kéne venni ami hamarabb kopik.
Válasz apuci #28063. hozzászólásáraAkkor ez nem onnan van. De ugye egy nehéz függesztett izé is a hegesztett füleket rángatja oldalra mikor feszeleg. Szoval érthető is. Egy ismerős 82ese hátso felnijén a hegesztés engedte el ahol a felni közepe az abroncsos hengerelt részhez van hegesztve körbe. Nekem.meg a 11 éves gumim a felniperemnél reped egyik egy helyen. Kb 2mili mély csavarhuzo szerint. Meg 20 centi hosszu. Pár éve targoncavillával betonon cserepet raktam vele. Meg téglát. Raklapost. Kis ivben kanyarodva stb. Neme az rottyantotta meg. Ja ez mtz. De figyeltem nem megy a repedés. Akié a villa az a tartobakot kiszabatra az ülés alol. jo szerszám.
Válasz apuci #28059. hozzászólásáraItt valaki multkor indiai vagy pakisztáni felnigyárat mutatott videon. Utcai felni farikcsálás kalapálás fesztetés hegesztés volt. Esetleg ez ott gyártott felni? Ott volt varrat? Hengerelt anyag igy biztos nem szakad el.
Válasz Ares 826 #28057. hozzászólásáraNem ott volt a gond!
Pár éve kapott új gumikat,nem állta a levegőt ezért tettek bele belsőt.
Most látszik hogy egy helyen meg volt már akkor is indúlva és szépen repesztette tovább majd szétfeszítette és kidurrant a belső!
A traktoros mondta hogy halotta hogy valami pattant mintha a nyírócsavar lett volna,kiszállt hogy megnézze,akkor durrant szét a felni!
Válasz A.I. #28054. hozzászólásáraIgen a hétvége az ilyen!
A mi gumisunk közel van a 80-hoz de ha nem beteg vagy itthon akkor hétvégén is lehet keresni.
Válasz apuci #28053. hozzászólásáraEz így igaz az a tuti, áthidalásnak jó, de nem garancia, hogy kitart, míg a gumi le nem fut!
Mondjuk amiket eddig behúztam, azok még tartonak, meg ugye az ilyen általában egy hosszú hétvégének az eső napjára történik!
Válasz A.I. #28052. hozzászólásáraMost már értem mire gondolsz,ez céges gép,észleltem szóltam a főnöknek azt mondta vigyem a gumishoz!
Ezzel így nem lesz reckér,megy amíg nem lesz rajta másik luk!
Válasz III.Gyula #28051. hozzászólásáraÉn a beledugós szalagra gondoltam, amihez nem kell levenni, de még elengedni sem, persze annak vannak korlátai, talán 6 vagy 7 mm átmérőjű lyuk a max, amit meg lehet fogni vele!Erre a megoldásra
Válasz Sk Laci #28046. hozzászólásáraAmi volt. A motorjával sokat kínlódtunk... beleuntunk most kap egy gyári felújjított blokkot-hengerfejeket meg az összes sallangját( olajpumpa, adagoló, turbó, porlasztók, nyomócsőgarnitúra, rezgéscsillapítótárcsa) aztán remélem nem lesz vele gond jódarabig. A benne lévő motor meg megy a polc alá tartalékba az is üzemképes de vannak nyűgjei. Nyeltre az olajat kicsit most, hogy vesszük ki látjuk a turbója összehányta magát szóval valszeg egy turbó csere az olajfogyasztást megoldotta volna. Néha csöpög a két hengerfejközt a víz márá két tömítést is cseréltünk (először utángyártottat utánna gyárit) nem lett jobban hengerfejei totálra felújítva megsíkolva azokkal nem lehet baj így valszeg a blokksíkba van a....... Azt viszont macerás orvosolni.
Válasz Bárány #28037. hozzászólásáraAz volt a legjobb hogy amikor leállítottam a gépet akkor vettem észre hogy bele költözött a kígyó!
Nem kelett a földön töketlenkedni.
Válasz _NB_ #28030. hozzászólásáraEzek olyan ....... hogy azt el se lehet képzelni. Amikor minden munkagépükhöz van egy hevederes gépük hogy ne kelljen leakasztani sose.
Válasz mtz1221 #28027. hozzászólásáraÖtletes dolog, hasonló mint a kipufogós csak itt a ventilátorral végeztetik a piszkos melót
A katalógusban azt írják minimum 8mbar kell hozzá.
15.oldal
"A motor hűtőventilátora használható az átöblítéshez, feltéve, hogy a keletkező negatív nyomás legalább 8 mbar.
Általában ez a helyzet a modern motorventilátorokkal, amelyek jelenleg akár 20 mbar negatív nyomást is generálnak.
Alternatív megoldásként egy speciális szívóventilátor is használható, például mechanikusan ékszíjjal vagy elektromosan hajtott."
de van kidurcsi végére szerelhető változat is 111oldal.
Ami érdekes, hogy mi lehet a ventilátornál ami nem látszódik, ez volna ?
4350486M4
https://www.proplanta.de/Landtechnik_Bilder/gebraucht-Massey-Ferguson-INTAKE-INLAAT-SYSTEMS_5804936-34522781.jpg
Az elején van egy "kis" sárdagasztás, de aztán
15:10-től kezdődik az érdekesség avagy tartós megoldás a problémára és
25:10-nél mutatja a drén csövek zsilipjét amivel tudja szabályozni a talajvízszintjét.
Válasz Ares 826 #28025. hozzászólásáraVan egy variós 6-os IH ekém de az már sok neki . Keskenyek a gumijaim rajta meg maga az egész gép könnyű is így nagyon nagy a slipp ezért hagytam a fenébe , ezért lett az 5 fejes .
30174 hozzászólás
Válasz Géza15 #28072. hozzászólásáraJa értem. Én is lehet lefestem, de olyan nehezen megy le róla, hogy eddig zsírral kentem be. Valami gyenge minőségű festéket kéne venni ami hamarabb kopik.
Válasz horvath.agro #28071. hozzászólásáraDe jó lenne egy ilyen beálló nekünk is :D
Válasz B.Bali #28070. hozzászólásáraSzia.
Igen lemken. Az eke 10 éves, csak lefestjük az ekefejeket, hogy ne rozsdásodjanak.
Válasz Géza15 #28068. hozzászólásárami már 2 hete felkészültünk
Válasz Géza15 #28068. hozzászólásáraSzia! Lemken eke? Az még nem is dolgozott ha jól látom.
Válasz jamo #28047. hozzászólásáraEbből nekem is van 1 itthon. Csak még várom hogy megérjen, meg hogy elkezdjem inni/szeretni.
Készülés a télre :)
Éjszakai táv kép.
Válasz .Richard. #28065. hozzászólására3 fejes europal meg egy tandem szippantó rángathatja,ez utóbbi elég sokat mert elég sokat permeteznek bérbe!
Válasz apuci #28063. hozzászólásáraAkkor ez nem onnan van. De ugye egy nehéz függesztett izé is a hegesztett füleket rángatja oldalra mikor feszeleg. Szoval érthető is. Egy ismerős 82ese hátso felnijén a hegesztés engedte el ahol a felni közepe az abroncsos hengerelt részhez van hegesztve körbe. Nekem.meg a 11 éves gumim a felniperemnél reped egyik egy helyen. Kb 2mili mély csavarhuzo szerint. Meg 20 centi hosszu. Pár éve targoncavillával betonon cserepet raktam vele. Meg téglát. Raklapost. Kis ivben kanyarodva stb. Neme az rottyantotta meg. Ja ez mtz. De figyeltem nem megy a repedés. Akié a villa az a tartobakot kiszabatra az ülés alol. jo szerszám.
Válasz .Richard. #28062. hozzászólásáraArra a videóra emlékszem, meg az aksi felújítósra is!
Válasz .Richard. #28062. hozzászólásáraLáttam én is,ez hengerelt.
Gondolj bele ez kb 25 éves gép,mit kaphatott ez alatt!
Válasz apuci #28059. hozzászólásáraItt valaki multkor indiai vagy pakisztáni felnigyárat mutatott videon. Utcai felni farikcsálás kalapálás fesztetés hegesztés volt. Esetleg ez ott gyártott felni? Ott volt varrat? Hengerelt anyag igy biztos nem szakad el.
Válasz III.Gyula #28056. hozzászólásáraÚ ez kemény, jó hogy nem nyírta ki a kezelőt, mikor kiszállt megnézni és elszállt a felni!
Válasz apuci #28055. hozzászólásáraRitka már az ilyen szaki sajnos!
Válasz Ares 826 #28057. hozzászólásáraNem ott volt a gond!
Pár éve kapott új gumikat,nem állta a levegőt ezért tettek bele belsőt.
Most látszik hogy egy helyen meg volt már akkor is indúlva és szépen repesztette tovább majd szétfeszítette és kidurrant a belső!
A traktoros mondta hogy halotta hogy valami pattant mintha a nyírócsavar lett volna,kiszállt hogy megnézze,akkor durrant szét a felni!
Válasz III.Gyula #28056. hozzászólásáraNekem tavalyelőtt a kombájn felni járt így
Válasz III.Gyula #28056. hozzászólásáraNem nagyon volt a gép túlterhelve azt látom!
Válasz A.I. #28054. hozzászólásáraEz se volt piskóta
Vasárnap este mentettük egy ismerősnek a gépét!
Válasz A.I. #28054. hozzászólásáraIgen a hétvége az ilyen!
A mi gumisunk közel van a 80-hoz de ha nem beteg vagy itthon akkor hétvégén is lehet keresni.
Válasz apuci #28053. hozzászólásáraEz így igaz az a tuti, áthidalásnak jó, de nem garancia, hogy kitart, míg a gumi le nem fut!
Mondjuk amiket eddig behúztam, azok még tartonak, meg ugye az ilyen általában egy hosszú hétvégének az eső napjára történik!
Válasz A.I. #28052. hozzászólásáraMost már értem mire gondolsz,ez céges gép,észleltem szóltam a főnöknek azt mondta vigyem a gumishoz!
Ezzel így nem lesz reckér,megy amíg nem lesz rajta másik luk!
Válasz III.Gyula #28051. hozzászólásáraÉn a beledugós szalagra gondoltam, amihez nem kell levenni, de még elengedni sem, persze annak vannak korlátai, talán 6 vagy 7 mm átmérőjű lyuk a max, amit meg lehet fogni vele!Erre a megoldásra
Moderálási elveink miatt törölve: 2021-11-25 06:14:33
Válasz A.I. #28049. hozzászólásáraKomoly volt a bökés!
12*12folt ment bele!
Otthon javítsa a fene,géppel le-fel utána ragasztás.
Válasz III.Gyula #28041. hozzászólásáraNem próbálta otthon megoldani szalaggal? Nem tünt nagynak a bökés! Vagy tömlős gumi volt?
Válasz Sk Laci #28046. hozzászólásáraAmi volt. A motorjával sokat kínlódtunk... beleuntunk most kap egy gyári felújjított blokkot-hengerfejeket meg az összes sallangját( olajpumpa, adagoló, turbó, porlasztók, nyomócsőgarnitúra, rezgéscsillapítótárcsa) aztán remélem nem lesz vele gond jódarabig. A benne lévő motor meg megy a polc alá tartalékba az is üzemképes de vannak nyűgjei. Nyeltre az olajat kicsit most, hogy vesszük ki látjuk a turbója összehányta magát szóval valszeg egy turbó csere az olajfogyasztást megoldotta volna. Néha csöpög a két hengerfejközt a víz márá két tömítést is cseréltünk (először utángyártottat utánna gyárit) nem lett jobban hengerfejei totálra felújítva megsíkolva azokkal nem lehet baj így valszeg a blokksíkba van a....... Azt viszont macerás orvosolni.
Moderátor által módosítva: 2021-11-24 17:29:32
Válasz Bárány #28045. hozzászólásáraAzért a fontossági sorrendet betartjuk. Ez már kész van.
Válasz jamo #28044. hozzászólásáraEz az a traktor, amid volt, vagy másikat vettél és azt javítod?
Válasz jamo #28044. hozzászólásáraInkább pálinkát főznétek!
Mi se unatkozunk.
Válasz Pisti09 #28039. hozzászólásáraCsak kicsit sokat kell mászni érte.
Viszont onnan leugrani a medencébe, na az nem gyengéknek való!
Válasz III.Gyula #28038. hozzászólásáraÉn egyszer rakott pótkocsival jártam így.
Kb. úgy siettem, kint most te!
Válasz F-A-R-M-E-R #28040. hozzászólásáraNem húztam ki, reggel még volt benne egy bar.
Utána felfújtam és úgy mentem a gumishoz.
Válasz III.Gyula #28038. hozzászólásáraGyors ki is húztad aztán Ssssssszzzzzzzz.....
Ha nagyon hideg lesz szaunára is lesz lehetőség
Válasz Bárány #28037. hozzászólásáraAz volt a legjobb hogy amikor leállítottam a gépet akkor vettem észre hogy bele költözött a kígyó!
Nem kelett a földön töketlenkedni.
Válasz III.Gyula #28036. hozzászólásáraNahát, micsoda szerencse!
Válasz Bárány #28028. hozzászólásáraÉn is találtam valamit!
Tegnap a játéktraktor is hazaért
Válasz GREVEN #28033. hozzászólásáraNáluk megérné célgépeket gyártani, mert nincs igény az univerzálisra
Válasz _NB_ #28030. hozzászólásáraEzek olyan ....... hogy azt el se lehet képzelni. Amikor minden munkagépükhöz van egy hevederes gépük hogy ne kelljen leakasztani sose.
Moderátor által módosítva: 2021-11-23 18:38:38
Válasz Bárány #28028. hozzászólásáraMúltkor én is találtam egy egész egészséges darabot! Pedig vagy 40 biztos van, hogy ott ló nem dolgozott!
Válasz mtz1221 #28027. hozzászólásáraÖtletes dolog, hasonló mint a kipufogós csak itt a ventilátorral végeztetik a piszkos melót
A katalógusban azt írják minimum 8mbar kell hozzá.
15.oldal
"A motor hűtőventilátora használható az átöblítéshez, feltéve, hogy a keletkező negatív nyomás legalább 8 mbar.
Általában ez a helyzet a modern motorventilátorokkal, amelyek jelenleg akár 20 mbar negatív nyomást is generálnak.
Alternatív megoldásként egy speciális szívóventilátor is használható, például mechanikusan ékszíjjal vagy elektromosan hajtott."
de van kidurcsi végére szerelhető változat is 111oldal.
Ami érdekes, hogy mi lehet a ventilátornál ami nem látszódik, ez volna ?
4350486M4
https://www.proplanta.de/Landtechnik_Bilder/gebraucht-Massey-Ferguson-INTAKE-INLAAT-SYSTEMS_5804936-34522781.jpg
Az elején van egy "kis" sárdagasztás, de aztán
15:10-től kezdődik az érdekesség avagy tartós megoldás a problémára és
25:10-nél mutatja a drén csövek zsilipjét amivel tudja szabályozni a talajvízszintjét.
Válasz Bárány #28028. hozzászólásáraMicsoda kincs!
Válasz csferri #28020. hozzászólásáraKöszöntem.
Válasz Ares 826 #28025. hozzászólásáraVan egy variós 6-os IH ekém de az már sok neki . Keskenyek a gumijaim rajta meg maga az egész gép könnyű is így nagyon nagy a slipp ezért hagytam a fenébe , ezért lett az 5 fejes .
Válasz Hús Futár #28024. hozzászólásáraAnnak az nem kevés, vinné az a hatot is vagy tévedek?????