Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR407 FtUSD392 FtCHF433.28 FtGBP489.48 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Én csak annyit mondok olyan sokan elégedetlennek a mostani helyzettel és jogosan hogy el se hinni !!!!
és nagyon becsapták a vidéket ezidáig ,ki kell jelenteni sajnos
már bánom hogy felvetettem a témát, csak felidegesítettem magam, elmehet a víztársulat is a p***ba, 20 éve fizetünk de pl a mi területünkön a szó szoros értelmében semmi nem történt, az erek, vizelvezetők erróziótól betemetve, mindenki baszik rá, pedig ha ilyen marad az időjárás akkor beledöglünk, mert abban bízni hogy hál istennek ne essen, vagy ne sok essen gyerek dolog ti is tudjátok. Nem hiába ásták azt oda őseink.... Kormányunk pedig mint ha ez a probléma nem is létezne hallgat mint szar a gazban. Felelős kormányzati politikus kijelenti hogy ma magyarországon a legnagyobb probléma az hogy kapjon a határon túli magyar szavazati jogot vagy sem (bocs wictor meg a többiek, semmi bajom veletek nem akarlak titeket bántani) Hát menjen a picsába mikor kb 7-800 ezer hektár fog kiesni a termelésből, falvak, régiók küzdenek a belvízzel házak dőlnek öszze, és még senki nem mondta ki hogy akkor hurrá álljunk neki mi magyarok, mert most akkora magyarok lettünk mint a rosseb. Nem írom le a nevét (mert sokan ismeritek) annak a ki 2010 áprilisában a következőt mondta: Csak azt tudjuk mi ellen szavaztunk, azt hogy mire az majd kiderül. Bocs de ez nagyon kikívánkozott már!!
érdekes ezt mondták 1 évvel ezelőtt is mégis kitalálták hogy az önkormányzatokra sózták majd azok kiküldték a csekkeket és adó módjára be is hajthatják !!tehát ki fizetni a tavalyit IS!!
akkór miben bizól??
itt kicsiny hazánkban semmi sem egyszerű itt soha nem az egyenes a legrövidebb út és sajnos a gazdák közt is csak az irigység megy na de csak javul a helyzet valamikor
értem amit írsz, igazad is van, de engem az boszant kurvára hogy nálunk egyezség született, az mg rt és a gazdák részéről is egy-egy képviselővel segítenénk a polgármestert, de a hivatali ügyeket, számlanyitás, kifizetések, stb. csak ö jogosult elvégezni. Akkor mi a f@xnak bólintott rá erre az egészre ha most újra b@szik mindenre. Már azon gondolkozom hogy érdemes lenne egy tisztán civil szerveződést csinálni, de hát tudod a magyar magyon összetartó nemzet.......
Sajnos nem lehet a hivatalokra számítani nincs pénz náluk mi a legfontosabb utakat amik a gyümölcsösökhöz mennek megárkoljuk nem várok senkire, ha az a pót ami a képen van felborult volna 65q timac sulfamo ment volna kárba itt lett elegem most lassan kezdtük is volna de ez a rohadt eső megint beleszólt
Pont ez van nálunk is és már nagyon tele van vele a f@xom. Az önkormányzat mindent csinál csak a külterületi utakkal nem kelljen foglalkoznia. jan 22-én!!! Elértük hogy leüljünk a gazdák, a területen gazdálkodó mg Rt és az önkormányzat. És megegyeztünk, hogy az eddig a víztársulatoknak fizetett összeget (ami ugye most megszűnt) befizetjük az önkormányzatnak és azt Ők kiegészítik pont annyival amit befizetünk+ kis társadalmi munka és elkezdjük az uthálózat rendbetételét. márc 17-e van. Már mindenki mozog(na ) a határban, kellene az útjavítás, már feltöltő földet is szereztünk, árokásó gépes vállalkozót is, fizetnénk is, de t. polgármesterünk még számlaszámot sem mondott hova lehetne befizetni, nemhogy javítás...... ez az esős idő pedig még rátesz egy lapáttal, és gyanítom nem most esik utoljára az idén. De én most már beletörődöm, megyek ahol tudok, ha szántón hát ott, beteszem a sthillt a gépbe és ahol fa van az útban kivágom, legfeljebb odahuzatom a polgármesteri hivatal elé.
Nem tört volna az, kapott az már többet is, amúgy nagy Ferga állt még előttem ő találta ki hogy húzzuk oldalra mert előre nem bírtunk vele, én mondtam hogy baj lesz belőle, na akkor fordult le a gumi, de az orrhuzó tényleg gyengén van rajta megoldva.
Itt is menteni indúltam de a végén nekem kellett még hívni traktort a szomszéd faluból
Az első kép a lucerna föld végében a víz. A harmadikon meg látszik, hogy hol volt a víz szilveszter előtt mikor felszántottunk és meddig húzódott vissza. Nem túl jó képek, telefonosak.
A szomszéd városba hívtak menteni ehhez a traktorhoz
Sajnos húzás közben nem készültek képek, főleg mikor sikerült letépni az orráról a húzót, meg lefordítani az első gumit.
30411 hozzászólás
Válasz #7860. hozzászólásra
mondjuk 120ért odaadtam csak vigyék
Válasz #7859. hozzászólásra
Akkor TE a szerencsések közé tartozol.
végre hordják a ganét
Válasz #7857. hozzászólásra
Én csak annyit mondok olyan sokan elégedetlennek a mostani helyzettel és jogosan hogy el se hinni !!!!
és nagyon becsapták a vidéket ezidáig ,ki kell jelenteni sajnos
Válasz #7854. hozzászólásra
már bánom hogy felvetettem a témát, csak felidegesítettem magam, elmehet a víztársulat is a p***ba, 20 éve fizetünk de pl a mi területünkön a szó szoros értelmében semmi nem történt, az erek, vizelvezetők erróziótól betemetve, mindenki baszik rá, pedig ha ilyen marad az időjárás akkor beledöglünk, mert abban bízni hogy hál istennek ne essen, vagy ne sok essen gyerek dolog ti is tudjátok. Nem hiába ásták azt oda őseink.... Kormányunk pedig mint ha ez a probléma nem is létezne hallgat mint szar a gazban. Felelős kormányzati politikus kijelenti hogy ma magyarországon a legnagyobb probléma az hogy kapjon a határon túli magyar szavazati jogot vagy sem (bocs wictor meg a többiek, semmi bajom veletek nem akarlak titeket bántani) Hát menjen a picsába mikor kb 7-800 ezer hektár fog kiesni a termelésből, falvak, régiók küzdenek a belvízzel házak dőlnek öszze, és még senki nem mondta ki hogy akkor hurrá álljunk neki mi magyarok, mert most akkora magyarok lettünk mint a rosseb. Nem írom le a nevét (mert sokan ismeritek) annak a ki 2010 áprilisában a következőt mondta: Csak azt tudjuk mi ellen szavaztunk, azt hogy mire az majd kiderül. Bocs de ez nagyon kikívánkozott már!!
Válasz #7854. hozzászólásra
Én így hallottam...hogy mit találnak ki...tényleg csak bízunk...
Válasz #7849. hozzászólásra
tanyán belül mennyi paraszt van aki nagyobb kaliber?
ezekből hányra tudsz számitani ha beszarás van???
Válasz #7852. hozzászólásra
érdekes ezt mondták 1 évvel ezelőtt is mégis kitalálták hogy az önkormányzatokra sózták majd azok kiküldték a csekkeket és adó módjára be is hajthatják !!tehát ki fizetni a tavalyit IS!!
akkór miben bizól??
Válasz #7851. hozzászólásra
Márciús 9. infó Fideszes képviselő úr szájából!
érthetetlen az egész ahogy van
Válasz #7850. hozzászólásra
Meg nem szűnik idén,de nem kell fizetni.
Válasz #7850. hozzászólásra
Válasz #7846. hozzászólásra
sajnos biztos helyröl informálodtunk hogy a vizi társulatok jogviszonya 2012 január 1-el szünik meg
úgy gondolom addig lehett fizetni nekik ""MÉG""
Válasz #7848. hozzászólásra
itt kicsiny hazánkban semmi sem egyszerű itt soha nem az egyenes a legrövidebb út és sajnos a gazdák közt is csak az irigység megy na de csak javul a helyzet valamikor
Válasz #7847. hozzászólásra
értem amit írsz, igazad is van, de engem az boszant kurvára hogy nálunk egyezség született, az mg rt és a gazdák részéről is egy-egy képviselővel segítenénk a polgármestert, de a hivatali ügyeket, számlanyitás, kifizetések, stb. csak ö jogosult elvégezni. Akkor mi a f@xnak bólintott rá erre az egészre ha most újra b@szik mindenre. Már azon gondolkozom hogy érdemes lenne egy tisztán civil szerveződést csinálni, de hát tudod a magyar magyon összetartó nemzet.......
Válasz #7846. hozzászólásra
Sajnos nem lehet a hivatalokra számítani nincs pénz náluk mi a legfontosabb utakat amik a gyümölcsösökhöz mennek megárkoljuk nem várok senkire, ha az a pót ami a képen van felborult volna 65q timac sulfamo ment volna kárba itt lett elegem most lassan kezdtük is volna de ez a rohadt eső megint beleszólt
Válasz #7844. hozzászólásra
Pont ez van nálunk is és már nagyon tele van vele a f@xom. Az önkormányzat mindent csinál csak a külterületi utakkal nem kelljen foglalkoznia. jan 22-én!!! Elértük hogy leüljünk a gazdák, a területen gazdálkodó mg Rt és az önkormányzat. És megegyeztünk, hogy az eddig a víztársulatoknak fizetett összeget (ami ugye most megszűnt) befizetjük az önkormányzatnak és azt Ők kiegészítik pont annyival amit befizetünk+ kis társadalmi munka és elkezdjük az uthálózat rendbetételét. márc 17-e van. Már mindenki mozog(na ) a határban, kellene az útjavítás, már feltöltő földet is szereztünk, árokásó gépes vállalkozót is, fizetnénk is, de t. polgármesterünk még számlaszámot sem mondott hova lehetne befizetni, nemhogy javítás...... ez az esős idő pedig még rátesz egy lapáttal, és gyanítom nem most esik utoljára az idén. De én most már beletörődöm, megyek ahol tudok, ha szántón hát ott, beteszem a sthillt a gépbe és ahol fa van az útban kivágom, legfeljebb odahuzatom a polgármesteri hivatal elé.
Válasz #7835. hozzászólásra
Ez a király!
akciódús műtrágyaszórás kb 2 hete
Válasz #7842. hozzászólásra
Volkswagen.
Válasz #7835. hozzászólásra
Ebbe vmi Fiat motor v?
Tegnapi életképek:
Válasz #7836. hozzászólásra
Nem tört volna az, kapott az már többet is, amúgy nagy Ferga állt még előttem ő találta ki hogy húzzuk oldalra mert előre nem bírtunk vele, én mondtam hogy baj lesz belőle, na akkor fordult le a gumi, de az orrhuzó tényleg gyengén van rajta megoldva.
Itt is menteni indúltam de a végén nekem kellett még hívni traktort a szomszéd faluból
Válasz #7837. hozzászólásra
Vagyis az elakadás az nem márkafüggő.Zöld,vagy piros,mind ott maradt volna.
miért is lenne kárörvendő?
nem írt semmit csak tényeket közölt , vagyis képeket
Válasz #7826. hozzászólásra
Na JDfan, látom te is kárörvendő vagy! Elenkező esetben a te ződ vasad ketté tört volna ha szanberg ráakaszt!!!
Unokatesómék nagyüzemi morzsolója... Belvíz miatt törni kellett.
Az első kép a lucerna föld végében a víz. A harmadikon meg látszik, hogy hol volt a víz szilveszter előtt mikor felszántottunk és meddig húzódott vissza. Nem túl jó képek, telefonosak.
Válasz #7831. hozzászólásra
Sajna -sokan lexnek , akik nem igen fognak tudni vetni - lehet , h az itteni 1ik nagy Zrt is(sajnos)
Válasz #7831. hozzászólásra
Szomorú....
Válasz #7830. hozzászólásra
A far mezsgyén van volt állami gazdaságé, szenvednek ők is, nálam nincs ekkora, de ugyanúgy művelhetetlen.
Válasz #7829. hozzászólásra
Elég durva...
Az út mellett fotóztam, de víz meg víz mindenütt.
Szegény MFerga - azért nem semmi lehetett-ilyen talajon
próbálkozni a szántással!
Húúúú Az nem semmi mentés lehetet!!
A szomszéd városba hívtak menteni ehhez a traktorhoz
Sajnos húzás közben nem készültek képek, főleg mikor sikerült letépni az orráról a húzót, meg lefordítani az első gumit.
Tegnap kicsit megegyengettük a földutathttp://[URL=http://kepkezelo.com/][IMG]http://kepkezelo.com/images/kgbu7zjc8mohjff379x6.jpg[/IMG][/URL]
Őseink, kalendáriuma.EZAZ
Válasz #7822. hozzászólásra
Az a gond , hogy most nincs mit vele csinálni , csak a telepen fog bent állni...
üdv!
Holnap azt hiszem megpróbálok szántani! Talán lehet!
Drenthe vasárnap vagy hétfőn megyek felétek gép megy még? Próba téma?
Válasz #7819. hozzászólásra
vagy van ez a balatoni jég vitorlázás vagy mia cafrangos rosseb........
azt azé megnézném ahogy nyomja az aranykoronák fölött.......
Válasz #7819. hozzászólásra
nagy sznob mi?
de még a jetskizést is kipróbálhatná a réti talajon.......brrrrrrr
Válasz #7811. hozzászólásra
Látom már unod az autót...
Ha Szabi lennék , én is vennék már magamnak egy repcsit.
Válasz #7815. hozzászólásra
Ez nem !
Ez a 18 literes.........
Válasz #7816. hozzászólásra
grippen árnyékot ha odaszerkesztene akkor.............hehe
Válasz #7814. hozzászólásra
Hú ez az árnyék, de jó kép, versenyre lehet vele nevezni.
Válasz #7814. hozzászólásra
kivan fakúva a főd
ez csaknem a fendes cselendzseres feketéd?
Válasz #7813. hozzászólásra
Válasz #7811. hozzászólásra
ok
ez kb az 1%
azt a 99% ot is pakold amin idén minden mekktollasodtok a tanyán...... mint idáig minden évben visszamenőleg
A videót meg majd 1x valahogy belövöm.............