Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR402.41 FtUSD387.9 FtCHF425.17 FtGBP483.33 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Egyszer annyira kipróbálnék ilyen nagy gépet 6-7 fejes ekével nem baj hogy homokos a talj úgy egy jó haladós szántás nagyon teccene!!! Lehet egyszer ha sok időm lesz beülök a kocsiba és megleslek Szabi.
Na mit szólsz hozzá?
beszélj tisztán ne úgy mint egy nostradamus
nincs ebbe semmi! Fendt jobban szántott oszt cső.
Súly lóerő is kéne ide még azért.
meg cseréljetek ekét egyszer. meg állíttasd be a kolégával mert Te tuti nmtudsz ekét állítani hahahahahahaha
hát akkor Te nagyobbat is fogtál el koma!
Ilyenkor nem a fejek száma a lényeg hanem, hogy mekkora terűletet kell átborítani az ekének.
Szerintem a nagyra nyitott fejet nehezebb húzni,mivel 50centi földoszlopot kell maga elől eltúrni amíg a 6fejes kolégádnak mittudomén 38-at.
Erre egy példa amit tapasztaltam,hogy a szomszédék 6495ösére ött idén egy új 5fejes Unia ibis corn vf eke. 5fejjel elgkisebb fogáson 180centit fog el, ezzel elég jól tudott szántogatni, amíg a 4fejes ágyekével ugyanilyen fogásszélesség melett meg csak kapart igazából dolgozni nem is lehetett vele. Persze ehhez jön,hogy más húzású eke miegymás, de akkoris szerintem ez a summája a dolognak
Azért még álljatok rá a mérlegre is, a Tied 110mázsa a Fend általában a gyári felsúlyaival 120-130, legalábbis ennyit mondott anno egy csoporttársam a főiskolán, Nékk ilyen nagy ződ vas van, 6méteretopdownt 8fejes gregoire ekét húznak Tiszanagyfaluban nagyon laza humuszos homok talajokon.
Lóerőben a sárga mennyi is? 280-290?
Engemet nagyon érdekelne végre ez a teszt, de tényleg súlyokat mindent írjál már le, fogyasztásokat is!!!
ekétk mennyit fogott el centiben???3
Batka sajna vannak ilyenek! Sajnos sok ilyet találtam az általad mutatott cégtől!!!
Amit én feltettem árakat a Mg.-i biztosítások topikba az viszont valóságos.
pár évig dolgoztam a Motorinfó motorújságnál, tesztpilóta voltam illetve cikkeket írtam ezekről.
Hungaroringen, Euroringen motoroztam, szép új nagy gépekkel, teszteltem őket, volt,hogy kaptam tesztre gépet ide haza a szerpentinekre amikor még jól ment a motoros társadalomnak is...
csopperrel nem nagyon cirkáltam még, nagyon nem stílusom de egy jóképű Vmax-ot eltudnék képzelni magam alá, már amennyire az csoppernek számít...
Ha nyerek a lottón akkor egyszer elindúlok a dakaron is motorral az hótziher!!!
ma száj harcos voltam ismét .....
fogjuk a sátrunkat meg annak a fáját aztán takarodunk a frászba és annak a karikájába
hónap izgalmasabbnál izgalmasabb szívások figyelnek ránk a bokorból........
ja igen vannak fent régi képek tesztnapról innenonnan.
Nagy motoros voltam én régebben, rengeteget zúgattam, jártunk versenyekre is cimborákkal, mára meg amennyire szeretem annyira nem ülök rá. Van még egy régebbi KTM-em, ezt hagytam meg, kétütemű bitang jószág, élvezetes masína. Felújítottam tavaly télen cakkompakk, elvan téve jobb időkre amikor lesz idő ráűlni egyszer talán.
bizony bizony pár éve még a levegőben lapolgattam a kétkereűeket, most meg annyi maradt a levegőből amikor leugrok a kombájnlépcsőről
szerintem senki sem tudja mit jelent ez egy ilyen embernek, akinek az egész érdeklődése, élete sportja, hobbyja, munkája(rengeteget szereltem is régen a versenymotorokat) szóval akinek benzin folyt az ereiben...
persze utcán is jártam meg aszfalt pályákon is.
Ez egy vadföld nem az erdő néz így ki! Egyébként nem állítottam le a termelést!!!
Kell a pízzz!!!
Szendrőlád felett!!! 3 C erdőrész végvágás!!!
NYugi jó kezekben az erdő nálam!!! Vigyázom de rendesen! ECCER elviszlek csapatni! De én nem két kerékről beszélek hanem négyről!!! ez kicsit másabb stílust követel! itt nem kell bukó meg térdvédő meg virslibőr a testedre!!!
Én biza más vetésére nem megyek, sose mentem, bezzeg az erdszek ha nemtudnak felmenni a parton a fődúton akkor egyből a mellettelévő fődet vágatják majd egyre beljebb beljebb beljebb....
Hecci ha azt mondom én már jártam ottis kétkerékkel illetve időnként eggyel amerre laktok akkor...
akkor majd egyszer személyesen megbeszéljük mimerrehányméter
bazmeg én nembánom hol qrod szét a vetéseket a passzióddal.........
deha idejönnél farolgatni....... a 1méteres pajszerral ledobnálak mint a maszájharcos a motorró....
arról meg ne beszéljünk ki hol járt nemjárt...
Kérlekszépen ha bemész a benzinkútra Janihoz és megkérdezed merre jártunk már mi motorral akkor azt fogja mondani,hogy kérdezd azt,hogy hol nem.
Kérlekszépen olyan helyekre is felmentün ahová még gyalog is tökösnek kell lenni!!!
Ezt csak egy offroad motoros tudhajta és értheti! Az olyan sarakban helyeken ahol már régen nemtudtok termelni és azóta plusz 100miliméter eső volt, no abban szereek(szeretnék ha lenne idő rá) motorozni! amikor folyik a sár tetején a víz.
Az igazi tajték talajon!
Majd mesélek, annyit írok,hogy terepen erdőn hegyen völgyön keresztűl már jártam Husaberg-el KTM-el Bélapátfalván a bányatető kilátón a csúcson, tornai váron, esztramos legcsúcsán, Gyöngyösön, zemplénben, ittis a várcsúcson,Egerben,mezőkövesden Cereden, salgótarjánban putnokon szlovákban soksok helyen... a környéken meg minden földúton illetve közöttük.
Egyszer elmesélem koma!
Én ezt tudom a saját kincsemnek, hogy motor nyergében csakis terepen full offroad bejártam északmagyarországi vidéket és még meszebb is jócskán...
ájjájjj....
Ha az unokám nemfog ott vagy 25év múlva szaladgálni a NAGY fák között a töködet lemorzsolom(remélem akkor már Geringhoff-al)
Kivágtok mindent, ahol gyerekkoromban jártam nao mint nap, majd motorozi tanúltam baxus már egy fa sincsen.
Az offroadról meg annyit,hogy majd bexaratlak én....
Az autó meg ollyan akar a máj! ha kerék a földön van nincs olyan hely ahol nem megy el!!!
mi a felén fogunk illetve élünk, eddig meg 37 négyzetméter másfél szoba panel...volt
aludni este hazamenni jóvolt, nemkellett füvet nyírni kintről szépíteni portát rendezni kaput nyitogatni kukát kihúzni tetőt javítani....
30433 hozzászólás
Válasz #7032. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Ez csak 20-22 cm
Válasz #7031. hozzászólásra
Igen egy pont ilyet!
Válasz #7029. hozzászólásra
Ha haladósat akarsz akkor az idén még ne ülj kocsiba........
Egy ilyent ?:
Szanbergnek: A srác a gépész, nem hinném, hogy nem ért az eke beállításához........
Válasz #7028. hozzászólásra
![smile blushing](/oldforum/images/smiles/blushing.gif)
1. dolog: amíg a 250 cm teljesen át/le fordítottuk a talajt addig a 230 csak 90 fokban állította.
2. dolog: a gazda az utóbbit még ingyen sem kérte.......
Válasz #7025. hozzászólásra
Egyszer annyira kipróbálnék ilyen nagy gépet 6-7 fejes ekével nem baj hogy homokos a talj úgy egy jó haladós szántás nagyon teccene!!! Lehet egyszer ha sok időm lesz beülök a kocsiba és megleslek Szabi.
Na mit szólsz hozzá?
Válasz #7027. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile tonguep](/oldforum/images/smiles/tonguep.gif)
beszélj tisztán ne úgy mint egy nostradamus
nincs ebbe semmi! Fendt jobban szántott oszt cső.
Súly lóerő is kéne ide még azért.
meg cseréljetek ekét egyszer. meg állíttasd be a kolégával mert Te tuti nmtudsz ekét állítani hahahahahahaha
Válasz #7026. hozzászólásra
No meg 2 dolog:..........
Válasz #7025. hozzászólásra
hát akkor Te nagyobbat is fogtál el koma!
Ilyenkor nem a fejek száma a lényeg hanem, hogy mekkora terűletet kell átborítani az ekének.
Szerintem a nagyra nyitott fejet nehezebb húzni,mivel 50centi földoszlopot kell maga elől eltúrni amíg a 6fejes kolégádnak mittudomén 38-at.
Erre egy példa amit tapasztaltam,hogy a szomszédék 6495ösére ött idén egy új 5fejes Unia ibis corn vf eke. 5fejjel elgkisebb fogáson 180centit fog el, ezzel elég jól tudott szántogatni, amíg a 4fejes ágyekével ugyanilyen fogásszélesség melett meg csak kapart igazából dolgozni nem is lehetett vele. Persze ehhez jön,hogy más húzású eke miegymás, de akkoris szerintem ez a summája a dolognak
Válasz #7024. hozzászólásra
5 fej 250 cm. L/H=60-67
6 fej 230 cm(ez volt a monitorba beütve)L/H=38-42
Válasz #7019. hozzászólásra
![smile karateka](/oldforum/images/smiles/karateka.gif)
nemondmár,hogy hagytad magad!!!?!?!?!
Azért még álljatok rá a mérlegre is, a Tied 110mázsa a Fend általában a gyári felsúlyaival 120-130, legalábbis ennyit mondott anno egy csoporttársam a főiskolán, Nékk ilyen nagy ződ vas van, 6méteretopdownt 8fejes gregoire ekét húznak Tiszanagyfaluban nagyon laza humuszos homok talajokon.
Lóerőben a sárga mennyi is? 280-290?
Engemet nagyon érdekelne végre ez a teszt, de tényleg súlyokat mindent írjál már le, fogyasztásokat is!!!
ekétk mennyit fogott el centiben???3
Válasz #7021. hozzászólásra
Majd ha a öcsi felrakja a vidiket???
Néhány életkép a legutóbbi akcióról:
![Előtte](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20101120222543_DSC05135.JPG)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20101120224048_kozben1.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20101120224304_kozben2.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20101120224553_kozben3.JPG)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20101120224748_utana.JPG)
Válasz #7020. hozzászólásra
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Képek, videók mellékelve lesznek.................
Válasz #7019. hozzászólásra
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Részletek?
Válasz #7018. hozzászólásra
![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
Válasz #7017. hozzászólásra
....gondolom a sárga zöldre
Válasz #7015. hozzászólásra
Megsemmisítő csapást mért a....................
Válasz #7015. hozzászólásra
Mi lett az eredmény?
Szerintem a kérdés adott
Válasz #7012. hozzászólásra
Kverneland LD 100/300/5 v.s. Kverneland 100/300/6...........
Szabikám bővebben legyélszíves!!!!
összeakasztottátok????
Válasz #7012. hozzászólásra
Challenger MT665B v.s. Fendt 930 TMS Vario Profi....................
Válasz #6946. hozzászólásra
valóságos.
Batka sajna vannak ilyenek! Sajnos sok ilyet találtam az általad mutatott cégtől!!!
Amit én feltettem árakat a Mg.-i biztosítások topikba az viszont
pár évig dolgoztam a Motorinfó motorújságnál, tesztpilóta voltam illetve cikkeket írtam ezekről.
Hungaroringen, Euroringen motoroztam, szép új nagy gépekkel, teszteltem őket, volt,hogy kaptam tesztre gépet ide haza a szerpentinekre amikor még jól ment a motoros társadalomnak is...
csopperrel nem nagyon cirkáltam még, nagyon nem stílusom de egy jóképű Vmax-ot eltudnék képzelni magam alá, már amennyire az csoppernek számít...
Ha nyerek a lottón akkor egyszer elindúlok a dakaron is motorral az hótziher!!!
Válasz #7000. hozzászólásra
ma száj harcos voltam ismét .....
fogjuk a sátrunkat meg annak a fáját aztán takarodunk a frászba és annak a karikájába
hónap izgalmasabbnál izgalmasabb szívások figyelnek ránk a bokorból........
Válasz #7002. hozzászólásra
ja igen vannak fent régi képek tesztnapról innenonnan.
Nagy motoros voltam én régebben, rengeteget zúgattam, jártunk versenyekre is cimborákkal, mára meg amennyire szeretem annyira nem ülök rá. Van még egy régebbi KTM-em, ezt hagytam meg, kétütemű bitang jószág, élvezetes masína. Felújítottam tavaly télen cakkompakk, elvan téve jobb időkre amikor lesz idő ráűlni egyszer talán.
bizony bizony pár éve még a levegőben lapolgattam a kétkereűeket, most meg annyi maradt a levegőből amikor leugrok a kombájnlépcsőről
szerintem senki sem tudja mit jelent ez egy ilyen embernek, akinek az egész érdeklődése, élete sportja, hobbyja, munkája(rengeteget szereltem is régen a versenymotorokat) szóval akinek benzin folyt az ereiben...
persze utcán is jártam meg aszfalt pályákon is.
Válasz #7001. hozzászólásra
ne szivass voltál a várnál?????
Ez egy vadföld nem az erdő néz így ki! Egyébként nem állítottam le a termelést!!!![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
Kell a pízzz!!!
Szendrőlád felett!!! 3 C erdőrész végvágás!!!
NYugi jó kezekben az erdő nálam!!! Vigyázom de rendesen! ECCER elviszlek csapatni! De én nem két kerékről beszélek hanem négyről!!! ez kicsit másabb stílust követel! itt nem kell bukó meg térdvédő meg virslibőr a testedre!!!
Válasz #7004. hozzászólásra
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
te mán akkorcsak sasolni fox
Sanyitata
Válasz #7003. hozzászólásra
Ott akarok lenni akkor még csak 95-leszek.
Válasz #7001. hozzászólásra
1x tuti megbeszéljük
2050be
csak még bírjál akkor épkézláb gondolatokat majd összehozni.......
megpersze kinyögni...... hehehehehhhe HECC!
Válasz #6999. hozzászólásra
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Láttam a motoros képeidet az iwiwen, régen én is szerettem motorozni,de már csak hobbiból vennék egyet ha nyernék, az is Harley lenne.
Válasz #7000. hozzászólásra
jólvanna 7000.
Én biza más vetésére nem megyek, sose mentem, bezzeg az erdszek ha nemtudnak felmenni a parton a fődúton akkor egyből a mellettelévő fődet vágatják majd egyre beljebb beljebb beljebb....
Hecci ha azt mondom én már jártam ottis kétkerékkel illetve időnként eggyel amerre laktok akkor...
akkor majd egyszer személyesen megbeszéljük mimerrehányméter
Válasz #6999. hozzászólásra
![smile aikido](/oldforum/images/smiles/aikido.gif)
bazmeg én nembánom hol qrod szét a vetéseket a passzióddal.........
deha idejönnél farolgatni....... a 1méteres pajszerral ledobnálak mint a maszájharcos a motorró....
Válasz #6997. hozzászólásra
hol van ez???
arról meg ne beszéljünk ki hol járt nemjárt...
Kérlekszépen ha bemész a benzinkútra Janihoz és megkérdezed merre jártunk már mi motorral akkor azt fogja mondani,hogy kérdezd azt,hogy hol nem.
Kérlekszépen olyan helyekre is felmentün ahová még gyalog is tökösnek kell lenni!!!
Ezt csak egy offroad motoros tudhajta és értheti! Az olyan sarakban helyeken ahol már régen nemtudtok termelni és azóta plusz 100miliméter eső volt, no abban szereek(szeretnék ha lenne idő rá) motorozni! amikor folyik a sár tetején a víz.
Az igazi tajték talajon!
Majd mesélek, annyit írok,hogy terepen erdőn hegyen völgyön keresztűl már jártam Husaberg-el KTM-el Bélapátfalván a bányatető kilátón a csúcson, tornai váron, esztramos legcsúcsán, Gyöngyösön, zemplénben, ittis a várcsúcson,Egerben,mezőkövesden Cereden, salgótarjánban putnokon szlovákban soksok helyen... a környéken meg minden földúton illetve közöttük.
Egyszer elmesélem koma!
Én ezt tudom a saját kincsemnek, hogy motor nyergében csakis terepen full offroad bejártam északmagyarországi vidéket és még meszebb is jócskán...
Válasz #6997. hozzászólásra
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
nem is azt mondtam,hogy EZ A kazinctető....
nem figyelsz, tudtam,hogy eltudlak kapni
ettől függetlenűl csak irtjátok a világot
Ez nem a kazinc tető te nagy helyi!!!
![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
Itt te még nem jártál!!!
Válasz #6988. hozzászólásra
Mivan veled kazinctető
fogadjunk,hogy az összes fa bélkorhad mi!?
ájjájjj....
Ha az unokám nemfog ott vagy 25év múlva szaladgálni a NAGY fák között a töködet lemorzsolom(remélem akkor már Geringhoff-al)
Kivágtok mindent, ahol gyerekkoromban jártam nao mint nap, majd motorozi tanúltam baxus már egy fa sincsen.
Az offroadról meg annyit,hogy majd bexaratlak én....
Az autó meg ollyan akar a máj! ha kerék a földön van nincs olyan hely ahol nem megy el!!!
Válasz #6989. hozzászólásra
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Osonj vissza, ne aludj, holnap úgy is pauza.
Ja ne írd meg elég ha mi tudjuk egy este majd ketten elmegyünk mert ha minden igaz már a cím is a zsebemben!![smile loveye](/oldforum/images/smiles/loveye.gif)
![smile karateka](/oldforum/images/smiles/karateka.gif)
Laptop a kézben kihívjuk a ház elé!
az lesz ám a móka kacagás!!!!!!!
Le ne írd mert
Azt elfelejtettem én is úgy lettem volna mint Szanberg.
950 50?
Ne!!! Ne akard.!.! Hagy maradjon titok.
Szerintem nem, nálunk voltak Palikék a nyáron az alföldi versenyen kivetettek az útvonalból, mert nehéz és veszélyes.
Válasz #6983. hozzászólásra
várost ide
Egy mai életkép! Szerintetek leállítottam a termelést????![s](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20101119223503_Kep0420jav.jpg)
![fg](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20101119223535_Kep0423.jpg)
Ide még Palik sem jöttek volna ki azzal a sivatagi paripával!!!! Ez igazi offrood volt! Szanberg sírva menekült volna haza!
Válasz #6981. hozzászólásra
![smile bored](/oldforum/images/smiles/bored.gif)
mit kéne segíteni Teeee??????
végem van helybe ha vlm. bonyolult a feladat....
Válasz #6981. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Akkor kettő van Neki nálam, egy fehér furgonnal volt. Rosszul mondom a szomszédba!
Válasz #6983. hozzászólásra
nemnem tévedésben élnek sokan...
Válasz #6980. hozzászólásra
mi a felén fogunk illetve élünk, eddig meg 37 négyzetméter másfél szoba panel...volt
aludni este hazamenni jóvolt, nemkellett füvet nyírni kintről szépíteni portát rendezni kaput nyitogatni kukát kihúzni tetőt javítani....