Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR411.35 FtUSD395.26 FtCHF437.64 FtGBP496.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ma jól megszívattak!
Traktort szerettünk volna vásárolni. Itt a piactéren hírdetlk. Két éve felújított váltóval, felújított motorral hírdették. Közel 600 km-t utaztunk azért, hogy megcsodáljunk egy belét lógató, szépre festett "csodát". Hogy szakadna ki az ilyen ember, mint a véreshurka!
Válasz B.Bali #27914. hozzászólására Sajnos a gerinced többet kapot de még most nem érzed kell még 4-5 év hogy nehéz legyen felállni de már akkor késső bánat ezt kerülni kell ha van rá lehetőség de legalább tárcsázni előtte már az is sokat segített volna ....
Válasz B.Bali #27912. hozzászólásáraÓ kellemesen elringatja a parasztot!
Én csináltam az idén ilyet, csak Rábával.
Ócskavasba rossz a klíma meg a váltó 7.-be ment a móka és nyitva volt mind a két ajtó kapaszkodtam erősen a kormányba, hogy ne essek ki belőle.
Őőő... akkor azért nem találtam ennyire mulatságosnak.
Válasz A.I. #27908. hozzászólásáraNekem adja mindig.
Mondjuk nekem mindig van megnyitva egy "adatváltozási kérelem" csak nem adom be. Abba szoktam kesesgélni, méregetni.
Válasz >>>>Cs.Gazda>>>> #27907. hozzászólásáraIgen, akár az is jó, csak kb beadási időszakban, mert amúgy mint "mezei felhasználó" nem mindig teljes a felület, legalább is én így tapasztaltam, hogy katasztert nem mindig adja!
Válasz A.I. #27904. hozzászólásáraA területalapú kitöltő felület miért nem jó? Ott is látni a kataszteri határokat, hrszeket, igaz csak külterületet...
Válasz A.I. #27904. hozzászólásáraA kincstáros Mobilgazda appal is látsz kataszteri térképet, keresni nem lehet benne csak manuálisan. Területet is lehet mérni, igaz pontatlan mint a fene. Ha kell ráteszi a pillanatnyi helyzeted a kataszteri térképre.
Válasz >>>>Cs.Gazda>>>> #27902. hozzászólásáraKonkrétan a mepar regisztrációhoz, meg kitudja mihez is lett kötve, így az már nem olyan vonzó!
Ez az e közmű így jó lesz, nem kell gyakran, de ne kelljen már mindenért futni valami hivatalba!
Válasz A.I. #27898. hozzászólásáraKeresőbe beírod e közmű. Az első linkre katt. Majd ügyfélkapuval belépést kiválasztod. Ha beléptél balra fent katt a e közmű térkép. Kettős kattintással tudod nagyítani a kívánt terület elérését. A bal oldali felsorolásból kiválasztod a keresett funkciót.
Ide bejelentkezel ügyfélkapuval. Majd - ha jól emlékszem - rákattintasz, hogy "Most nem", vagy ha van idöd / kedved, megcsinálod a KAÜ regisztrációt, de nem kötelezö.
Elfogadod az ÁSZF-et és a bal felsö sarokban katt a "Közmütérkép"-re. Beírod a települést és enter. A hálózatokat kikapcsolhatod ha nem kell (katt a szemre mellette) és kinyitod az "Alaptérképek" fület. Ott be tudod kapcsolni a földrészleteket, hrsz-eket, stb. (katt a szemre mellette).
Sziasztok!
Nem is tudom melyik topicban kérdezhetném, vagy kérhetnék a témában segítséget!
A következő a helyzet, ugye a mepar, mint "ingyenes hrsz kereső" megszünkvszámomra(is)! Valahol olvastam, talán itt a fórumon, hogy közmű térképen lehet talán még ingyenesen hrsz hollétéről térképet nézni ingyen! Van valaki a közelben aki használja ezt, adna útbaigazítást, linket, gyorstalpalót?
Előre is köszi!l
Válasz mtz1221 #27894. hozzászólásáraÉn úgy tudom 114 lovas . Nézegettem azt is de az 5 nullával hosszabb a motorja kisebb CCM
2110 motorja jobban tetszik egyszerűbb.
Válasz barkaspisti #27891. hozzászólásáraNekem is nagyon tetszenek. Akkora hátsó difije meg lehajtása van mint egy 150 lovas nyugatinak. Az a gond nálunk geci kézbe van a forgalmazása, még garanciális problémákat is nehéz velük érvényesíteni, nemhogy az az utániakat. De abban biztos vagyok e lóerő kategóriában a legjobbat vetted a keletiek közül. Sok szerencsét hozzá.
Válasz Bobo77 #27882. hozzászólásáraÍgy van itt is (észak baranya) talán holnap lesz az utolsó esős nap de szerintem pénteknél előbb nem lehet magágyat csinálni, még akkor is mancsos lesz de vetni kellene
Válasz GREVEN #27880. hozzászólásáraigen van a tárcsához borona is de nem sűrűn használjuk, max tavasszal vagy egyéb helyzetekben, máskor pedig jó nehezéknek :)
30175 hozzászólás
Válasz endypapa_20120 #27921. hozzászólásáraMilyen traki volt az, hol?? Leírhatnád, vagy jöhet privátba is, nehogy belefussak ugyanabba.
Válasz B.Bali #27912. hozzászólásáraSzép kéményed van.
Mint egy amcsi kamioné.
Válasz endypapa_20120 #27921. hozzászólásáraKépek és telefonbeszélgetés alapján nem volt gyanús?
Válasz endypapa_20120 #27921. hozzászólásáraEz a méreg igazán! Milyen gép lett volna?
Ma jól megszívattak!
Traktort szerettünk volna vásárolni. Itt a piactéren hírdetlk. Két éve felújított váltóval, felújított motorral hírdették. Közel 600 km-t utaztunk azért, hogy megcsodáljunk egy belét lógató, szépre festett "csodát". Hogy szakadna ki az ilyen ember, mint a véreshurka!
Válasz B.Bali #27918. hozzászólására Hát ha légpárnás lenne akkor biztos de míg gurul az is ráz ...
Válasz B.Bali #27914. hozzászólására Sajnos a gerinced többet kapot de még most nem érzed kell még 4-5 év hogy nehéz legyen felállni de már akkor késső bánat ezt kerülni kell ha van rá lehetőség de legalább tárcsázni előtte már az is sokat segített volna ....
Válasz rigás #27916. hozzászólásáraAzt gondolnám, hogy a Rábában észre se venni az ilyesmit.
Válasz 5465 #27915. hozzászólására
Válasz B.Bali #27912. hozzászólásáraÓ kellemesen elringatja a parasztot!
Én csináltam az idén ilyet, csak Rábával.
Ócskavasba rossz a klíma meg a váltó 7.-be ment a móka és nyitva volt mind a két ajtó kapaszkodtam erősen a kormányba, hogy ne essek ki belőle.
Őőő... akkor azért nem találtam ennyire mulatságosnak.
Válasz B.Bali #27914. hozzászólásáraVetés irányba minden amatőr tud, na de így
Válasz Mihály #27913. hozzászólásáraA nem létező vesekövemet is kirázta, a sorközművelőtől bakhátas is volt ,de leküzdöttem
Válasz B.Bali #27912. hozzászólásáraHa -ha fagyizni nem tudsz menet közben .... de a közepét nézd meg nehogy két ruszkit keljen hazavinni...
Művelési irány változtatàs. Jaaaj de jó!
Mindjárt kész, holnap vetés.
Válasz >>>>Cs.Gazda>>>> #27909. hozzászólásáraÚgy igen! Mert aktív "státuszban" vagy! De nem rossz megoldás!
Válasz A.I. #27908. hozzászólásáraNekem adja mindig.
Mondjuk nekem mindig van megnyitva egy "adatváltozási kérelem" csak nem adom be. Abba szoktam kesesgélni, méregetni.
Válasz >>>>Cs.Gazda>>>> #27907. hozzászólásáraIgen, akár az is jó, csak kb beadási időszakban, mert amúgy mint "mezei felhasználó" nem mindig teljes a felület, legalább is én így tapasztaltam, hogy katasztert nem mindig adja!
Válasz A.I. #27904. hozzászólásáraA területalapú kitöltő felület miért nem jó? Ott is látni a kataszteri határokat, hrszeket, igaz csak külterületet...
Válasz ..MZ/X.. #27905. hozzászólásáraPontatlan ? Mi a tapasztalata mennyit csal ?9
Válasz A.I. #27904. hozzászólásáraA kincstáros Mobilgazda appal is látsz kataszteri térképet, keresni nem lehet benne csak manuálisan. Területet is lehet mérni, igaz pontatlan mint a fene. Ha kell ráteszi a pillanatnyi helyzeted a kataszteri térképre.
Válasz >>>>Cs.Gazda>>>> #27902. hozzászólásáraKonkrétan a mepar regisztrációhoz, meg kitudja mihez is lett kötve, így az már nem olyan vonzó!
Ez az e közmű így jó lesz, nem kell gyakran, de ne kelljen már mindenért futni valami hivatalba!
Kösz fiúk! Így már megy! Meg átültem asztali géphez, itt csak áttekinthetőbb, mint mobilon!
Válasz A.I. #27898. hozzászólására"megszünkvszámomra(is)!"
Namégegyszer:..... mit szeretnél?
Megszűnt?
Válasz A.I. #27898. hozzászólásáraKeresőbe beírod e közmű. Az első linkre katt. Majd ügyfélkapuval belépést kiválasztod. Ha beléptél balra fent katt a e közmű térkép. Kettős kattintással tudod nagyítani a kívánt terület elérését. A bal oldali felsorolásból kiválasztod a keresett funkciót.
Válasz A.I. #27898. hozzászólásáraLink
Ide bejelentkezel ügyfélkapuval. Majd - ha jól emlékszem - rákattintasz, hogy "Most nem", vagy ha van idöd / kedved, megcsinálod a KAÜ regisztrációt, de nem kötelezö.
Elfogadod az ÁSZF-et és a bal felsö sarokban katt a "Közmütérkép"-re. Beírod a települést és enter. A hálózatokat kikapcsolhatod ha nem kell (katt a szemre mellette) és kinyitod az "Alaptérképek" fület. Ott be tudod kapcsolni a földrészleteket, hrsz-eket, stb. (katt a szemre mellette).
Két napja még szinte kell a klíma..ma már fűtés.
Sziasztok!
Nem is tudom melyik topicban kérdezhetném, vagy kérhetnék a témában segítséget!
A következő a helyzet, ugye a mepar, mint "ingyenes hrsz kereső" megszünkvszámomra(is)! Valahol olvastam, talán itt a fórumon, hogy közmű térképen lehet talán még ingyenesen hrsz hollétéről térképet nézni ingyen! Van valaki a közelben aki használja ezt, adna útbaigazítást, linket, gyorstalpalót?
Előre is köszi!l
Válasz barkaspisti #27896. hozzászólásáraMocorogtál már vele?
Nagyon rágerjedtünk mi is.
Kp, lizing?
Válasz barkaspisti #27895. hozzászólására5 millióval ,így helyesen.
Válasz mtz1221 #27894. hozzászólásáraÉn úgy tudom 114 lovas . Nézegettem azt is de az 5 nullával hosszabb a motorja kisebb CCM
2110 motorja jobban tetszik egyszerűbb.
Válasz barkaspisti #27893. hozzászólásáraEzt láttad már ??? Sebváltót kivéve, első hátsó difi egyezik a tieddel. Ha 130 lovat rá mertek rakni, akkor a tiéd nem fogja szétszaggatni, egy darabig.
Válasz mtz1221 #27892. hozzászólásáraKöszönöm.
Válasz barkaspisti #27891. hozzászólásáraNekem is nagyon tetszenek. Akkora hátsó difije meg lehajtása van mint egy 150 lovas nyugatinak. Az a gond nálunk geci kézbe van a forgalmazása, még garanciális problémákat is nehéz velük érvényesíteni, nemhogy az az utániakat. De abban biztos vagyok e lóerő kategóriában a legjobbat vetted a keletiek közül. Sok szerencsét hozzá.
Válasz mtz1221 #27890. hozzászólásáraBasak 2110 S
Válasz B.Bali #27889. hozzászólásáraBasak, inkáb.
Válasz barkaspisti #27888. hozzászólásáraArma?
Válasz barkaspisti #27887. hozzászólására
Legújabb családtag megérkeztt.
Válasz Bobo77 #27883. hozzászólásárapersze.
Válasz Koszi. #27884. hozzászólásáraItt még talán akkor sem 123mm volt azóta
Válasz Bobo77 #27882. hozzászólásáraÍgy van itt is (észak baranya) talán holnap lesz az utolsó esős nap de szerintem pénteknél előbb nem lehet magágyat csinálni, még akkor is mancsos lesz de vetni kellene
Válasz horvath.agro #27879. hozzászólásáraSzóró saját?
Válasz Gatti #27878. hozzászólásáraNálunk meg szept 30 óta nem lehet semmi talajmunkát végeznünk mert állandóan esik….
Válasz GREVEN #27880. hozzászólásáraigen van a tárcsához borona is de nem sűrűn használjuk, max tavasszal vagy egyéb helyzetekben, máskor pedig jó nehezéknek :)
Válasz Gatti #27878. hozzászólásáraA hamisítatlan tárcsás borona ha jól látom
végre vége az idei évre.
Mai meló, teljesen kiszáradva a talaj
Válasz Bobo77 #27876. hozzászólásáraA penészes kukoricát, az átvevők.
Válasz mtz1221 #27874. hozzászólásáraMit küldözgetnek honnan hova????