Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408 FtUSD392.16 FtCHF431.22 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Drenthe!
Milyen Lexionod is van?
évjárat-üzemóra-motor-lóerő-ládaszám-bajok-gondok-fogyasztás....
no lökjed a sodert koma
Kíváncsi lennék pl az 550lexikre milyen véleményekkel vagytok.
Ermike! Ma learattam azt az árpát! vagy 15mázsát is adott tán hektáronként a jobb helyenek
de hagytam belőle rendet is, iggenjó perjés muharos részről jólesz birkának.
Nem tudtuk vegyszerezni plusz állt rajta a víz is.
A közepén ígyis kimaradt vagy 8 hektár azon egy szem árpa sem volt, nem akartam kaszálni a kombájnnal, habár talán a legjobb szársértős téma lehetne haha
25hektár jött le délután.
Szeretném a búzát tolni,de süllyedős a helyzet.
Így lehet lekapom szuhogyon a 12hektár rozs-t meg szendrőben van 16hektárosban egy kis árpa még plusz zab.
Persze ha ezek is blokkolhatóak.
ha nem akkor megyek maszekolni, lenne még egy jó napra való búza aratás, több hasznot hoz mint 10 lehaskolás-kihúzás a dagonyából asszem...
ma reggel azért lecseréltem a gázolajszűrőket és a hidrosztatika szűrőt a Fergakombájnomon.
Ma egész nap a nagy árpatábla szomszédságában lévő príma kukoricámat néztem, már aratnám feszt :-D
Tényleg! akinek elfekvőben oros adapterhez törőhengere gyorsító áttétele vag ilyesmi van, azonnal megvásárolnám!
Szeretném felkészíteni szezonra,hogy menjen jól, tavaly már nedves szárnál csak szenvedtem.
Úgyis egynap vagy 10-15hektárnyi anyagot tudunk leszárítani, azt letolnám délutánig, aztán ha van maszek aprítanám le feszt, ha nincsen meg mennék haza aludni asszonykismama mellé
Ezt remélem nem gondolod komolyan (HillMaster mindent tud és mindent lát , ha alszik akkor is fél szemmel a fórumot lesi , remélem most nem haragszik meg amiért elárultam )
eddig 3ha-t tárcsázott!össz-vissz!a minap a villamossági szerelő 3 napot melózott rajta,kidobált belőle csomó relét+sok méter kábelt,de pöccre gyullad már!
Ne szóljá be kiscsávó(Szanberg)! Mert lesz kapsz! Azt írd inkább hogy holnap hol aratsz? Meg hány mackót fogtál ma abba a parlagfüves árpába!?
Ma befejeztem a nyári munkákat! Mustár zöldtrágya vetés le hátra de még nincs meg a vetőgépem! így marad a nem tudom mi! Ihával lehet vetni? Tapasztalat?
Legfeljebb Szanberg jön bérmókázni! de előtte kötelező terepbejárás!
Nagyon sok volt is azokból! Itt a mi határunk után is rögtök 34-es volt 97-ben vették kb és egészen tavalyig azzal arattak, azóta nem láttam azt a gépet.
Nyugaton rengeteg hatalmas búzatáblát láttam, pontosítok kalászost, keletre haladva felénk meg egyre több kukoricát!
nyugaton a kukik nem votlak tól jók, errefelé meg kegyetlen jókat láttam!
olyasmiket mint ma Hajdúszoboszló tájékán...
ja meg tarlókat már lehantottak javarészt legalábbis ott ahol én jártam. Keleten persze nem, szerintem itt sem tudtak learatni mint nálunk.
Az is tuti,hogy kegyetlen nagy eszközöket húznak nagy gépekkel. Rövidtárcsás hanntásokat láttam és ollyan széleseket hogy ihajj!
én challengerre sarkítom 8-10méteres carrierrel a témát
írni is akartam!
komáromnál hajtottam ki a minap cseszkóba, aztán szlovák ódalt jöttem haza.
Egyik város szélén egy cégnél volt 2 zsír új MF Cerea, egy új MF Beta és egy ugyanolyan régi 38cerea mint az enyém!!!
és csak ennyit láttam, volt ott több is tuti....
aztán kis tanyán is régi kisebb MF kombájn....
Kint tudják,hogy jó gépek ezek!
pedig ollyan partok vannak,melyekkel itthon ritkán találkozik az ember!
kevesebb ződ kombájnt láttam mint pirosat.
Na most biztosra tudom,hogy ha itt lehetne JaniX közöttünk egyből szúrna,hogy hol volt ebbe repce!?...
énmeg mondanám Néki,hogy csitt paraszt,mert jégverés után is 20mázsát szedtünk le róla!
hihetetlen, érthetetlen, hiányzik és már sosem gyógyul meg a fórum ilyen terűletein
30411 hozzászólás
Válasz #6060. hozzászólásra
gyere ki csak el ne akadj testvér!!!
jól a végére hagytad a látogatást a "mocsok" részére, jöhettél volna jó repcében búzában,ott szebb melók voltak
Válasz #6059. hozzászólásra
lehet holnap megleslek munka közben! De vigyázz mert én benézek a rend alá is!!!
Válasz #6055. hozzászólásra
Drenthe!
Milyen Lexionod is van?
évjárat-üzemóra-motor-lóerő-ládaszám-bajok-gondok-fogyasztás....
no lökjed a sodert koma
Kíváncsi lennék pl az 550lexikre milyen véleményekkel vagytok.
Ermike! Ma learattam azt az árpát! vagy 15mázsát is adott tán hektáronként a jobb helyenek
de hagytam belőle rendet is, iggenjó perjés muharos részről jólesz birkának.
Nem tudtuk vegyszerezni plusz állt rajta a víz is.
A közepén ígyis kimaradt vagy 8 hektár azon egy szem árpa sem volt, nem akartam kaszálni a kombájnnal, habár talán a legjobb szársértős téma lehetne haha
25hektár jött le délután.
Szeretném a búzát tolni,de süllyedős a helyzet.
Így lehet lekapom szuhogyon a 12hektár rozs-t meg szendrőben van 16hektárosban egy kis árpa még plusz zab.
Persze ha ezek is blokkolhatóak.
ha nem akkor megyek maszekolni, lenne még egy jó napra való búza aratás, több hasznot hoz mint 10 lehaskolás-kihúzás a dagonyából asszem...
ma reggel azért lecseréltem a gázolajszűrőket és a hidrosztatika szűrőt a Fergakombájnomon.
Ma egész nap a nagy árpatábla szomszédságában lévő príma kukoricámat néztem, már aratnám feszt :-D
Tényleg! akinek elfekvőben oros adapterhez törőhengere gyorsító áttétele vag ilyesmi van, azonnal megvásárolnám!
Szeretném felkészíteni szezonra,hogy menjen jól, tavaly már nedves szárnál csak szenvedtem.
Úgyis egynap vagy 10-15hektárnyi anyagot tudunk leszárítani, azt letolnám délutánig, aztán ha van maszek aprítanám le feszt, ha nincsen meg mennék haza aludni asszonykismama mellé
azért kell,hogy ne az asztal fogjon vissza
Válasz #6039. hozzászólásra
28
Válasz #6041. hozzászólásra
kölkekneek?
apák vagyunk/leszünk pajtás! család gyerekek téma van!
neked van már gyerkőc???
ha nincs akkor szigorúan csókolomot...
Válasz #6055. hozzászólásra
Ezt remélem nem gondolod komolyan (HillMaster mindent tud és mindent lát , ha alszik akkor is fél szemmel a fórumot lesi , remélem most nem haragszik meg amiért elárultam )
Válasz #6054. hozzászólásra
Ja és szerintem ezt HM se tudja...
Válasz #6053. hozzászólásra
BAZ+ én nem lesem az ilyen funkciókat , nem álítgatok meg ilyenek csak jövök -megyek...
én meg itt gyanúsítgattam már mindenkit , hogy ki Modi+ki nem , mert néhányan láthatatlanok...
Jól van na , én már öreg vagyok ehhez...
Válasz #6051. hozzászólásra
csak azt ne mond, h most jöttél rá
Válasz #6048. hozzászólásra
örülök neki , (pedig 3 éve volt teljesen átkábeleztetve , egy magát komoly szakinak valló villanyszerelővel )
Válasz #6049. hozzászólásra
Hoppá...
Válasz #6049. hozzászólásra
aha,kösz.
Válasz #6042. hozzászólásra
az adatmódosításnál le lehet venni .
Válasz #6047. hozzászólásra
eddig 3ha-t tárcsázott!össz-vissz!a minap a villamossági szerelő 3 napot melózott rajta,kidobált belőle csomó relét+sok méter kábelt,de pöccre gyullad már!
Válasz #6046. hozzászólásra
őszintén?
igen ,....sokszor megfordul a fejemben, hogy mi lehet vele, de tudom , hogy jó kezekbe került
Válasz #6045. hozzászólásra
akkor biztosan bennem van a hiba!
szoktál csuklani?(zts)
Válasz #6044. hozzászólásra
érteni kéne a fél szavakból is
Válasz #6043. hozzászólásra
ez csak fél válasz volt!
Válasz #6042. hozzászólásra
odáig még nem "süllyedtem"
(kérésed számomra parancs , úgyhogy tesék: lássál )
Válasz #6041. hozzászólásra
miért nem látlak az online felhasználók között?tán felkent moderátor lettél akik sunnyognak sumákul?
Válasz #6010. hozzászólásra
asse normális aki ezeknek az i..... kölkeknek autót ad a seggek alá ...
Ne szóljá be kiscsávó(Szanberg)! Mert lesz kapsz! Azt írd inkább hogy holnap hol aratsz? Meg hány mackót fogtál ma abba a parlagfüves árpába!?
Ma befejeztem a nyári munkákat! Mustár zöldtrágya vetés le hátra de még nincs meg a vetőgépem! így marad a nem tudom mi! Ihával lehet vetni? Tapasztalat?
Legfeljebb Szanberg jön bérmókázni! de előtte kötelező terepbejárás!
Válasz #6038. hozzászólásra
Nálatok mennyi volt?
Válasz #6037. hozzászólásra
egy hétre biztos
Válasz #6036. hozzászólásra
Nálunk volt a határ, 12-26 mm ig volt, katonatelepen volt 26, lajosi határban 10-12, de elég...
Válasz #6035. hozzászólásra
felétek mennyi esett vasárnap hajnalban?
reggel hétkor jöttem hazafelé de a kuki sorok között állt a víz!
Válasz #6011. hozzászólásra
Milyen széles? Hány lovas a gép előtte és kb ilyenkor mennyi a fogyasztás? Amúgy jó a munkája...
Válasz #6033. hozzászólásra
á assetom mijaz
mutas képet Tas
Válasz #6031. hozzászólásra
akkor arassonak 514-essel muhahahaha
Ferga kombájnnak párja nincsen!
látod olyan mint te éppen...
tényleg voltál már nővel???
Válasz #6031. hozzászólásra
Na ja,látni is a felüljárórol az masinákat a kereskedésbe
Válasz #6030. hozzászólásra
biztos mer ott árulják ezeket
másképp LEVAJAZÁS nélkül nem venne a ebse messe fergesszent HALLOD esztet szenberg???????
Válasz #6029. hozzászólásra
galántán meg az összel láttam 3 uj nagyot kukoricát aratni
Válasz #6028. hozzászólásra
akkor olyan mint az enyém csak kisebb típus.
Nagyon sok volt is azokból! Itt a mi határunk után is rögtök 34-es volt 97-ben vették kb és egészen tavalyig azzal arattak, azóta nem láttam azt a gépet.
Nyugaton rengeteg hatalmas búzatáblát láttam, pontosítok kalászost, keletre haladva felénk meg egyre több kukoricát!
nyugaton a kukik nem votlak tól jók, errefelé meg kegyetlen jókat láttam!
olyasmiket mint ma Hajdúszoboszló tájékán...
ja meg tarlókat már lehantottak javarészt legalábbis ott ahol én jártam. Keleten persze nem, szerintem itt sem tudtak learatni mint nálunk.
Az is tuti,hogy kegyetlen nagy eszközöket húznak nagy gépekkel. Rövidtárcsás hanntásokat láttam és ollyan széleseket hogy ihajj!
én challengerre sarkítom 8-10méteres carrierrel a témát
Válasz #6026. hozzászólásra
34-es talán
Én Velký Krtíš-város szélén láttam ezt a nagy Ferga kombájnos céget!
Te merre jártál Claasmániásfan?
Válasz #6025. hozzászólásra
új Ferga volt vagy olyan mint az enyém???
Válasz #6024. hozzászólásra
az benne a pláne ,hogy nyomatták az aratást,ds mellett láttam fergát repcét szedni,vezekénynél 2 514-es buzát vágott
Válasz #6021. hozzászólásra
Hol látni ilyeneket?
Csaknem arattak?????????
Vagy zoooooomoltál befele sunyisan minden parsztudvarba végig Galántáig??????
írni is akartam!
komáromnál hajtottam ki a minap cseszkóba, aztán szlovák ódalt jöttem haza.
Egyik város szélén egy cégnél volt 2 zsír új MF Cerea, egy új MF Beta és egy ugyanolyan régi 38cerea mint az enyém!!!
és csak ennyit láttam, volt ott több is tuti....
aztán kis tanyán is régi kisebb MF kombájn....
Kint tudják,hogy jó gépek ezek!
pedig ollyan partok vannak,melyekkel itthon ritkán találkozik az ember!
kevesebb ződ kombájnt láttam mint pirosat.
de ez régen is így volt!!!
Te tudod Te járod sokat skandit...
Válasz #6020. hozzászólásra
Te nállatok sok Mf kombájnt látni,de 514-ből meg rengeteg van
Válasz #6019. hozzászólásra
hámégjó dédöregapám a díszdzsokéjjj.... heheheheehe
Válasz #6018. hozzászólásra
magyar himnusz szolt
Válasz #6017. hozzászólásra
és melyik lovas csávó futott a leggyorsabban???
Válasz #6016. hozzászólásra
lovasversenyen voltunk DS mellett
Válasz #6015. hozzászólásra
lehet
de csak akkor ha fölémálltál mikor aludtam
döglöttem fél nap
Válasz #6014. hozzászólásra
Voltam Skandináviában ,nem futottunk össze?
Válasz #6013. hozzászólásra
bizony ez így van
hülyéskedek meg idiótáskodok de......
de egész nap agyalok rajta.....
EGÉSZ NAP
Na most biztosra tudom,hogy ha itt lehetne JaniX közöttünk egyből szúrna,hogy hol volt ebbe repce!?...
énmeg mondanám Néki,hogy csitt paraszt,mert jégverés után is 20mázsát szedtünk le róla!
hihetetlen, érthetetlen, hiányzik és már sosem gyógyul meg a fórum ilyen terűletein
életkééééééééééép?
hát nincs benne a gyerékbe vlm. nagy ÉLET.....