Gázolaj árak631 FtBenzin árak615 FtEUR399.36 FtUSD369.55 FtCHF418.76 FtGBP476.64 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #5309. hozzászólásra
Lehet eddig még meg se kérdezték a gumistól,h minek van az ott,mert nem 1 sűrűn használt méret,és örült,h eladta! Nem is sejtve,h milyen jót tett azzal,akinek ez éppen kell...
amikor 18.4 R 38 ikerkereket vettem 80 %os gumikkal 8 csattal 300ért azt sem akarta elhinni senki, 2 éve megy, semmi gond nem volt se a gumival, se a felnivel, se a csatokkal...
Akadnak még alkalmi vételek, ja és még egy dolog, valszeg nagyon kevés az érdeklődő egy ilyen méretű gumira, mert nem találsz rá felnit, így annyiért adja el, amennyiért elviszik
vitatkozik a vénisten
csak azt ne mond h. 700 é van idióta a FÖLDÖN aki 4et JÓT!!!!!! elad.......................
??????????????
vagy 1 db 700 má nemtom mit írtá.... kétértelmű
Ilyenből kéne dupla.
Plussz dupla hátra....
Ez a susnyásban tényleg csak pár méterrel tovább m1 mint nélküle......
Mikor a talpas is beszarik sokx ............
Ezek vlm. kombájn leélt gumijai lesznek CR vagy STS case vagy mifaxééé.......
De ne legyen igazam.......
Persze öreg meg a fiai no..... az öreg JACK end SOHNS cégtől van .....háháháháháááhá
Háthonneeeee!!!!!!
Ilyennel etettek már engemis vastagon.................
De nelegyen ig. ................
ezeket a gumikat hígtrágyázókra és nádvágókra teszik, nemtudom mi lesz az eredmény, de ha ez nem megoldás, akkor a talp sem. egyébként rendes lánctalpat korrekt áron lehet venni, csakhát azzal végigcsattogni az úton
Szevasztok! 1991-ben sáros aratás volt.Tettünk a 105-ös domira k-700-as kerekeket.Az eredmény: kb 20 méterrel tudott tovább menni a sárban,és míg az eredeti kerekével akadt el,addig 1 rába kihúzta,de a kirov kerekekkel már csak 2!! rába bírta khúzni a kráterből. DE SOK SIKERT ÉS EREDMÉNYT hozzá!!!!!!!
azt mondta h meghalt az öreg akié volt, a fiai meg eladtak mindent, lehet h ezt a gépet darabokban, alkatrésznek, fogalmam nincs, de a felnit külön kellett keresni hozzá, azt nem hozta el a gumis
Jó döntésnek tünik!!Én ojanrol tudok hogy a rába pufi kereket hozták ösze a mega 208 alá!! Valamenyit anak is javult a menet tulajdonsága..De én atol tartok hogy most atol sokal nagyobb a baj hogy ez megoldja a bajunkat! Szerintem sok hejen csak a lánc talpazás lesz csak a járható út!! És még valami szerintem sok hejen ott fog álni a készre ért gabona mert nem tudják betakaritani..Pl: a mi ösziárpánk is...És akor lehet nézegetni a radarképeket..Mert ha készre érik onantol nagyon sebezhetövév válik.. De a másik érdekes és kegyetlen dolog a gabona elszálitása lesz!!
a 4 gumi volt 700, de ez michelin, és kb 70 %osak, a felni az már kicsit bajosabb, franciaországból utazgat hazafelé, egész európában azt az egyet hirdették, az 1400 euro volt, a két felni és két gumi hazaúttal komplett 750 környékén jön ki... nem kevés, de a nyári aratás talán kicsit könnyebb lesz így, az ősz is ki tudja milyen lesz?!
Hát ere a verzióra kiváncsi leszek!!Menyit kóstál egy ijen abroncs?? Végülis a duplátol biztos hogy jobb..A rábának is a halála a dupla kerék a sárban..A pufi abroncsal még ha az tulajdonképen keskenyebb is mint a dupla akor is megbizhatóban üzemel..Ez az idei sártaposás az nem lesz egyszerü!! Én még amit halotam az az hogy a WTS -nek a talpazása sem egy teljesen tökéletes dolog mert a hátulja is nehéz és az baromira bele tud vágni a sárban..De minden esetre sok sikert hozzá!! A tapasztalatokat azért oszd meg velünk!!
Ez a tábla is ugyanazon a napon lett csinálva, ugyanúgy Titus-sal. Ez két nappal későbbi vetésű, de csak 500 méter van a két tábla között. Nem tudom mi lelte a másikat, még nem láttam ilyet...
30462 hozzászólás
Válasz #5310. hozzászólásra
ez igaz
persze
legyenek jók
de én a csiliviliknek inkább nem hiszek mint hiszek........
Válasz #5309. hozzászólásra
Lehet eddig még meg se kérdezték a gumistól,h minek van az ott,mert nem 1 sűrűn használt méret,és örült,h eladta! Nem is sejtve,h milyen jót tett azzal,akinek ez éppen kell...
amikor 18.4 R 38 ikerkereket vettem 80 %os gumikkal 8 csattal 300ért azt sem akarta elhinni senki, 2 éve megy, semmi gond nem volt se a gumival, se a felnivel, se a csatokkal...
Akadnak még alkalmi vételek, ja és még egy dolog, valszeg nagyon kevés az érdeklődő egy ilyen méretű gumira, mert nem találsz rá felnit, így annyiért adja el, amennyiért elviszik
a 4 gumi volt 700
hát 175é jótttttt!!!!! megse mutatnék még képen se................................
Válasz #5306. hozzászólásra

vitatkozik a vénisten
csak azt ne mond h. 700 é van idióta a FÖLDÖN aki 4et JÓT!!!!!! elad.......................
??????????????
vagy 1 db 700 má nemtom mit írtá.... kétértelmű
Válasz #5306. hozzászólásra
Majd kérünk vlmi képeket!
tényleg?
mer kinn annyi lóvé van, h asse tudják hova tegyék
1,5 milla egy ien gumi, nem hiszem h olyan gyakran dobálják le róla...
De nem akarok vitatkozni, hagyjuk is a témát, meglássuk hogy szuperálnak...
Válasz #5304. hozzászólásra
télleg?
Válasz #5301. hozzászólásra
A claas húzza a fend-et.
Válasz #5300. hozzászólásra
Nem fért be a szembe a rúd....
VAGYYYYYYY??????????????????????????
alig használt hevedert lehet 28000 euroér venni, azér az se 13 milla
Válasz #5297. hozzászólásra
Mert a kombájngumikat nem lefutáskor szokták kibaxni a szemétre.................
Válasz #5296. hozzászólásra
A hülyé-je nem hogy orral állt volna rá
Válasz #5296. hozzászólásra
Akkor ezt írja vlk. má körül................
Válasz #5295. hozzászólásra
Igen,olvastam. Heveder van az axinál,13 milla.
Négy tök egyformára kopott gumiról van szó! 4 db
És ha már itt kételkedsz, akkor most én kérdezem meg méééér dobnának le egy 70 %os gumit egy stsről vagy crről??
bohóckodás
4000 euro, de mondom ez lánctalp, nem gumiheveder!!
Válasz #5291. hozzászólásra

Ilyenből kéne dupla.
Plussz dupla hátra....
Ez a susnyásban tényleg csak pár méterrel tovább m1 mint nélküle......
Mikor a talpas is beszarik sokx ............
De csípjük ezeket tuttti.
Válasz #5291. hozzászólásra
Mi az a korrekt ár??? Amit én tok,az 5 milla!
Válasz #5289. hozzászólásra

Ezek vlm. kombájn leélt gumijai lesznek CR vagy STS case vagy mifaxééé.......
De ne legyen igazam.......
Persze öreg meg a fiai no..... az öreg JACK end SOHNS cégtől van .....háháháháháááhá
Háthonneeeee!!!!!!
Ilyennel etettek már engemis vastagon.................
De nelegyen ig. ................
ezeket a gumikat hígtrágyázókra és nádvágókra teszik, nemtudom mi lesz az eredmény, de ha ez nem megoldás, akkor a talp sem. egyébként rendes lánctalpat korrekt áron lehet venni, csakhát azzal végigcsattogni az úton
Szevasztok! 1991-ben sáros aratás volt.Tettünk a 105-ös domira k-700-as kerekeket.Az eredmény: kb 20 méterrel tudott tovább menni a sárban,és míg az eredeti kerekével akadt el,addig 1 rába kihúzta,de a kirov kerekekkel már csak 2!! rába bírta khúzni a kráterből. DE SOK SIKERT ÉS EREDMÉNYT hozzá!!!!!!!
azt mondta h meghalt az öreg akié volt, a fiai meg eladtak mindent, lehet h ezt a gépet darabokban, alkatrésznek, fogalmam nincs, de a felnit külön kellett keresni hozzá, azt nem hozta el a gumis
Válasz #5286. hozzászólásra
De minek veszi le?
Minek????????????????????????????????????????
Ez a nagy rábaguminál 25 centivel szélesebb ám! 105 cm szélesek, brutálisan néznek ki!
Egy gumikereskedő adta el, németből hozta, egy hígtrágyázón volt aszonta, hogy milyenen, elképzelni nem tudom, de hibátlanok
Válasz #5280. hozzászólásra

Jó döntésnek tünik!!Én ojanrol tudok hogy a rába pufi kereket hozták ösze a mega 208 alá!! Valamenyit anak is javult a menet tulajdonsága..De én atol tartok hogy most atol sokal nagyobb a baj hogy ez megoldja a bajunkat! Szerintem sok hejen csak a lánc talpazás lesz csak a járható út!! És még valami szerintem sok hejen ott fog álni a készre ért gabona mert nem tudják betakaritani..Pl: a mi ösziárpánk is...És akor lehet nézegetni a radarképeket..Mert ha készre érik onantol nagyon sebezhetövév válik.. De a másik érdekes és kegyetlen dolog a gabona elszálitása lesz!!
Válasz #5282. hozzászólásra

adják el
szerintem mint írta is PÉNZÉRT
Akkor megvagy

Ha már itt tartunk ti sem panaszkodhadtok, van belvíz rendesen nálatok is...
Válasz #5280. hozzászólásra
Ki ad el ilyen gumit?
És miért????
Válasz #5279. hozzászólásra
én hoztam el 1-2éve az ásóboronát ellenkező irány
a 4 gumi volt 700, de ez michelin, és kb 70 %osak, a felni az már kicsit bajosabb, franciaországból utazgat hazafelé, egész európában azt az egyet hirdették, az 1400 euro volt, a két felni és két gumi hazaúttal komplett 750 környékén jön ki... nem kevés, de a nyári aratás talán kicsit könnyebb lesz így, az ősz is ki tudja milyen lesz?!
És ismersz?
Pápa fele 15?
Válasz #5269. hozzászólásra

Hát ere a verzióra kiváncsi leszek!!Menyit kóstál egy ijen abroncs?? Végülis a duplátol biztos hogy jobb..A rábának is a halála a dupla kerék a sárban..A pufi abroncsal még ha az tulajdonképen keskenyebb is mint a dupla akor is megbizhatóban üzemel..Ez az idei sártaposás az nem lesz egyszerü!! Én még amit halotam az az hogy a WTS -nek a talpazása sem egy teljesen tökéletes dolog mert a hátulja is nehéz és az baromira bele tud vágni a sárban..De minden esetre sok sikert hozzá!! A tapasztalatokat azért oszd meg velünk!!
Válasz #5276. hozzászólásra
tőled 15km-re
Te merre vagy?
Válasz #5273. hozzászólásra

csúnya világ van felétek tegnap jártam arra
Régebbi permetezési kísérlet, azóta még 80 mm esett
Válasz #5271. hozzászólásra

Hú! ez biztos nagyon olcsó volt
Nem sikerül képet betennem bameg
Ma meghoztam a mocsári papucsokat a wts-re, 1050/50 R32, ez már majdnem hevedernyi felület...
Válasz #5265. hozzászólásra
Titus plus df-fel csináltuk pont egy hete.
Ez jóhogy!! Felveszi magát nyugi!!
Válasz #5264. hozzászólásra
mennyi 2.4 D-t kapott és hány leveles ,cm-es fázisban ??????
a múltkori gyomírtózás nyoma