Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR415.28 FtUSD400.96 FtCHF441.5 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Róbert86 #27716. hozzászólásáraÁltalában 8-12 cm a mélység. Képes lemenni mélyebre is, de sok múlik milyen talajon dolgozik. Ha átég a talaj, a 10-12 cm mélységet el kell felejteni. Kioldanak a gumibakok.
Mélyebben tud dolgozni, mint az ugyan olyan 5 m szélességü Carier amiket 2008-10 között gyártottak. Viszont a súlya is jóval több.
Az 5 m-es Terradisc 5500 kg.
Max mélységet sohase próbáltam. 12 cm alatt ha akarok dolgozni ott a grúber, vagy a lazító.
Válasz A.I. #27715. hozzászólására5 m széles, az eredeti 185 ló elég neki, de miután egy kicsit fel lett húzva a motor 200 lóra, észrevehetően jobban megy vele.
Egyenesen a 185 ló bőven elég volt, partokon a lovak jól jöttek.
Természetesen a mélység is számít.
Válasz Sk Laci #27713. hozzászólásáraSzia.
Mennyi lóerős a traki? Mi a tárcsa szélessége?
Milyen mélyen dolgozol vele és mi a max mélység?
Én is nézegetek az enyém után egy rt-t,3méteresre gondoltam.
Igen bevált. Mai napig a legjobb döntésnek tartom, hogy megvettem.
2010 nyarán érkezett, mint tiszta új tárcsa, nálam lett összerakva, és nálam kezdte a demózást. Miután láttam milyen a munkája, egyből hívtam a kereskedőt, megegyeztünk az árban, és maradt a portán.
Lehet hogy rossz lóra tettem mikor földet vettem kéglit kellet volna???? Napfényes, erkélyes lakás
46 m2-es lakás kiadó
110 000 Ft ....(nem írta hogy a 10 emeleten)
Válasz Földönfuto #27701. hozzászólásáraSzerintem elég ha feloldod, és utána beleöntöd.
Vagy 20 25 éve mikor uborkáztunk, egy stráfon volt egy 2000es kertitox tartály. Csak ráfolyással ment a csövekre, vagyis a gerincre.
Működött
Most csinálok a kertben csepegtető öntözést IBC tartállyal,ha tápoldatozni akarok,elég ha bekeverem a tartályba a műtrágyát,vagy külön berendezés kell hozzá?
Válasz III.Gyula #27696. hozzászólásáraJaja...
Aki nekem arat pár éve, kaszagéppel és kombájnnal is rendre vagott, azokat szedi is.
Mostani itiner:holnap délutántol 2 nap repce a sajátja, meg a segítségé, talan a 3. nap eleje..aztán a többi repce(de addigra pentek és eső...) utána a maradék 2 nap facélia...
Válasz III.Gyula #27693. hozzászólásáraItt a facélia megakasztotta rendesen a kombájnozást.
És renden nem is fog 2 nap megszáradni, ami még kint van. Utána újra esőt jósol.
A 9kmre levő átvevő még 2 nap repcézik...szóval idén beszoptam, lekéstem. Mehetek 28km-re...
Válasz Apáé #27680. hozzászólásáraMiaz hogy! Árpa után másodvetésben, ha nem akarsz árpa után repcézni akkor mindenféle képpen! Szalmáját érdemes megfogni, mert a birkás kollégák nagyra értékelik!
Válasz kukaccsosz #27662. hozzászólásáraHa egy használt Simson 500.000 Ft, de legalább 200.000 (ami az alatt van az szét van szedve kosárba) akkor nem is biztos hogy egy vadonatúj fullos John Deere túl van árazva 45 millióval.
Válasz apuci #27675. hozzászólásáraAz idén nem sok minden mehet a cefrébe. Hideg tavasz elintézte a gyüm.fákat, múszaj lesz valami almás gazdától léalmát venni! A tavalyi körtepálesz nem tart ki októberig!????
30218 hozzászólás
Válasz Róbert86 #27716. hozzászólásáraÁltalában 8-12 cm a mélység. Képes lemenni mélyebre is, de sok múlik milyen talajon dolgozik. Ha átég a talaj, a 10-12 cm mélységet el kell felejteni. Kioldanak a gumibakok.
Mélyebben tud dolgozni, mint az ugyan olyan 5 m szélességü Carier amiket 2008-10 között gyártottak. Viszont a súlya is jóval több.
Az 5 m-es Terradisc 5500 kg.
Max mélységet sohase próbáltam. 12 cm alatt ha akarok dolgozni ott a grúber, vagy a lazító.
Válasz A.I. #27715. hozzászólására5 m széles, az eredeti 185 ló elég neki, de miután egy kicsit fel lett húzva a motor 200 lóra, észrevehetően jobban megy vele.
Egyenesen a 185 ló bőven elég volt, partokon a lovak jól jöttek.
Természetesen a mélység is számít.
Válasz Sk Laci #27713. hozzászólásáraSzia.
Mennyi lóerős a traki? Mi a tárcsa szélessége?
Milyen mélyen dolgozol vele és mi a max mélység?
Én is nézegetek az enyém után egy rt-t,3méteresre gondoltam.
Válasz Sk Laci #27713. hozzászólásáraMilyen széles, mekkora teljesítménnyel lehet húzni?
Válasz Sk Laci #27713. hozzászólásáraItt a környékünkön egy cég egy Carrier-t cserélt le egy Terradisc-re, szépen is dolgozik...
Igen bevált. Mai napig a legjobb döntésnek tartom, hogy megvettem.
2010 nyarán érkezett, mint tiszta új tárcsa, nálam lett összerakva, és nálam kezdte a demózást. Miután láttam milyen a munkája, egyből hívtam a kereskedőt, megegyeztünk az árban, és maradt a portán.
Válasz Sk Laci #27711. hozzászólásáraRégóta megvan? Bevált?
Válasz zalaias #27710. hozzászólásáraIgen
Válasz Sk Laci #27709. hozzászólásáraPöttinger Terradisc?
Egy kis életkép az utolsó hétről
Válasz envagyok2 #27707. hozzászólásáraHozz inkább kolbászt, én meg behűtöm hozzá a sört!
barátunk a lemezvágó olló. kb. 10 perc munka.
nah Bárány, hova küldjem a hurkát?
Válasz Mihály #27703. hozzászólásáraAz biztos,hogy 4-5 lakás már jó nyugdijkiegészítés lenne,ha esik ha fúj.
Válasz Cajg #27691. hozzászólásáraNektek legalább biztosító fizetni fog, nekünk minden kiég...
Válasz ...:::Pisti:::... #27702. hozzászólásáraKöszi,akkor nem kell túlbonyolítani,amúgy is csak hobbiszinten megy,de igy kényelmesebb lesz.
Lehet hogy rossz lóra tettem mikor földet vettem kéglit kellet volna???? Napfényes, erkélyes lakás
46 m2-es lakás kiadó
110 000 Ft ....(nem írta hogy a 10 emeleten)
Válasz Földönfuto #27701. hozzászólásáraSzerintem elég ha feloldod, és utána beleöntöd.
Vagy 20 25 éve mikor uborkáztunk, egy stráfon volt egy 2000es kertitox tartály. Csak ráfolyással ment a csövekre, vagyis a gerincre.
Működött
Most csinálok a kertben csepegtető öntözést IBC tartállyal,ha tápoldatozni akarok,elég ha bekeverem a tartályba a műtrágyát,vagy külön berendezés kell hozzá?
Válasz Ares 826 #27694. hozzászólására37mm
Válasz III.Gyula #27696. hozzászólására50ha saját+ üzlettars. Nekem 7 havernak 8 rokonnak 6, egyéb minimum huszonpár... És a kicsiknek sok parcella van...
Válasz III.Gyula #27696. hozzászólásáraJaja...
Aki nekem arat pár éve, kaszagéppel és kombájnnal is rendre vagott, azokat szedi is.
Mostani itiner:holnap délutántol 2 nap repce a sajátja, meg a segítségé, talan a 3. nap eleje..aztán a többi repce(de addigra pentek és eső...) utána a maradék 2 nap facélia...
Válasz III.Gyula #27693. hozzászólására65q/ha malmi minőségű lett.
Ahhoz képest hogy december elején lett elvetve elég jó lett.
Válasz Nyomasek Bobo #27695. hozzászólásáraOlyan sok facélia van felétek?
Válasz III.Gyula #27693. hozzászólásáraItt a facélia megakasztotta rendesen a kombájnozást.
És renden nem is fog 2 nap megszáradni, ami még kint van. Utána újra esőt jósol.
A 9kmre levő átvevő még 2 nap repcézik...szóval idén beszoptam, lekéstem. Mehetek 28km-re...
Válasz Cajg #27691. hozzászólásáraDe járt hozzá víz is sok nem, vagy tévedek???????
Válasz Gatti #27692. hozzászólásáraSzêp búza,biztos jó minőségű.
Nálam is be lett ma fejezve az aratás!
[kep3
Mai aratás képekben.
Kaptunk pénteken jeget.
Válasz mihaszna #27689. hozzászólásáraSk Laci irta hogy Szk ban hogyan is van igyhát szerintem Szlovákia akart lenni
"Amúgy mit jelent az Szk? Valaki írta lentebb."
Kösz a választ
Válasz Josku #27686. hozzászólásáraMég a marhások is.
Válasz Apáé #27680. hozzászólásáraMiaz hogy! Árpa után másodvetésben, ha nem akarsz árpa után repcézni akkor mindenféle képpen! Szalmáját érdemes megfogni, mert a birkás kollégák nagyra értékelik!
Válasz colizoli #27684. hozzászólásáraAz más, felénk aratják mind.
Válasz .!?@ #27683. hozzászólásáraIgazából, de, csak egy kicsit komolyabb mennyiségűt. Szálastakarmánynak szoktam vetni.
Válasz colizoli #27682. hozzászólásáraGondolom nem így tervezted…..
Válasz Josku #27679. hozzászólásáraVan, de inkább nem teszek fel képet, jövő héten kaszálom.
Válasz Apáé #27680. hozzászólásáraÉrdemes, már ha kap rendes esöt.
Válasz Josku #27679. hozzászólásáraSzted juliusban érdemes még kölest vetni?Lehet belöle valami?
Kiszaladtam megnézni a fővetésű kölesem, most éppen ázik. Valakinek a csoportból esetleg még köles?
Válasz kukaccsosz #27662. hozzászólásáraHa egy használt Simson 500.000 Ft, de legalább 200.000 (ami az alatt van az szét van szedve kosárba) akkor nem is biztos hogy egy vadonatúj fullos John Deere túl van árazva 45 millióval.
Amúgy mit jelent az Szk? Valaki írta lentebb.
Válasz Josku #27676. hozzászólásáraTavaj nem is föztem körte pálinkát,de másmilyet se!
Nem volt gyümölcs,de szilva úgy néz ki lessz az idén!
Válasz apuci #27675. hozzászólásáraAz idén nem sok minden mehet a cefrébe. Hideg tavasz elintézte a gyüm.fákat, múszaj lesz valami almás gazdától léalmát venni! A tavalyi körtepálesz nem tart ki októberig!????
Válasz .!?@ #27674. hozzászólásáraBugacon?
Válasz apuci #27673. hozzászólásáraHol ????
Válasz .!?@ #27672. hozzászólásáraIszunk is belőle?
Válasz Josku #27671. hozzászólásáraIgen.
Válasz .!?@ #27667. hozzászólásáraPálesznak?
Válasz .!?@ #27669. hozzászólására
Válasz Bárány #27668. hozzászólásáraCSERKÓ !!!!!!