Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR410.17 FtUSD396.2 FtCHF435.92 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
valoszinű,hogy működne a dolog ha szorit az idő mideggy mijennel van felszántva,ágyeke-váltva forgatos,csak fel legyen.a Boti is szántott eggyszer rw ekével.
nekem elől is van kerék és tök jól működik, szerintem a gép farát is kíméli.
nemcsak a csutkát, hanem a szárat is egész faján lefordítja! A 100-140mázsás kukoricáink 3,5.4méter magasak voltak!!! A kombájn kabin tetejéig ért a címer! gondolhatod mekkora szártömeg van....amíg ment a zúzóm az adapteren addig zúztam, mikor megállt,utánna ment az RZ szárzúzó. Nos Most tapadt is,sár van sok eső, nagy szártömeg, lezúzva egysor RZ-vel, aztán szántjuk. A kis B125 ekék csak húzzák össze a szárakat, nekem a naggyal csak kicsit kellemetlen néha. Ma pl egyszersem húzta össze,bár ez csak egy 90mázsás kukoricatábla volt, kisebb szárakkal.
A miénk a hattyúnyakas Kleiber Rabewerk.
600ért vettem Kiskunmajsán, frissen homokszórva,festve, kiváló kormánylemezekkel, jó vasakkal. Kétéve összvissz 5 vas kellett rá meg 2 nyírócsavar. Ennyi. Ma is kifordítottam egy jóóóó ölnyi követ.
Szerintem ez az eke a biztos megoldás.
Nem birjuk a csutkaföldet szántani függ ekével,mert süllyed!
Hátha ilyennel birnánk,meg nagyobb az osztása,hátha nem torkollik be annyira a csutka.
Meg azt nem sajnálnánk az aszályban a betonkemény földben cibálni,és akkor már rég fel lenne szánva minden.
Válasz #264. hozzászólásra
Szia Lajos! Én a szegána oldalán látam!!Ma ha jol emlékszem...4 Fejes félig fügesztet De ez már küne néven fut de jó esztétikai álapotban van a képen..Az agrárkeresö.hu oldalon keresd!!
Válasz #260. hozzászólásra
De annál a hozzászólásnál,ahol a kép van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LAJOS !! EZ FULL FULL
emberesen helytál a kis 10 johni !!! nagyon eltalált széria ismerem ezeket!
kár hogy azt nem vette fel senki hogy meddig futottál a johni után
Szia! Régen kis srác koromban láttam egyszer testközelből dolgozni ilyen nagy monstrumot.Akkor megbabonázott,és volt idő mikor nyomoztam utánna milyen gépek is valójában.Vagy tíz éve ajánlottak nekünk 1 kikímélt gépet,de sajna területünk akkoriban még annyi nem volt hogy lefedte volna a gép teljesítményét
én el el szoktam szundítani egy kicsit szántás közben
a minap épp a délutáni sziesztámnál tartottam,amikor egy szíkfoltban arra ébredtem hogy állok egy helyben a trakinak meg pörög a kereke
eke fel kis tánci előre hátra és szerencsém volt mert kijött
Válasz #233. hozzászólásra
Kiskunfélegyházán volt 1 bemutató,ahol 1 ilyen technikával volt 1 8000.Mesélte a gépés,hogy nagy nyugodtan olvasta az újságot és egyszer csak lefejelte e kormányt!A jd orra beleállt a csatorna túlpartjába,és lefulladt!
Mint utólag kiderült,1 pillanatra elvesztete a kapcsolatot a műholddal,és utána nem tudta az eszköz,hogy hol van.
Ilyen direktvető tavaszra jól jöhetne nekem. Amiről beszéltem múltkor területről........20 heki........vadkacsák úszkálnak rajta.....bebaxot az öntözés.....
Igen...De nem a répa fajtájától édes hanem a talajtól...Ettem én már szegedi maistrot és olyan íze volt mind a sárnak....Ha más fajtát vetek az is nagyon édes...Lehet ebből az öntéstalajból jobban feltudja venni a kálit,és itt magasabb lesz a karotintartalma is...
30281 hozzászólás
Válasz #277. hozzászólásra
valoszinű,hogy működne a dolog ha szorit az idő mideggy mijennel van felszántva,ágyeke-váltva forgatos,csak fel legyen.a Boti is szántott eggyszer rw ekével.
Válasz #276. hozzászólásra
nekem elől is van kerék és tök jól működik, szerintem a gép farát is kíméli.
nemcsak a csutkát, hanem a szárat is egész faján lefordítja! A 100-140mázsás kukoricáink 3,5.4méter magasak voltak!!! A kombájn kabin tetejéig ért a címer! gondolhatod mekkora szártömeg van....amíg ment a zúzóm az adapteren addig zúztam, mikor megállt,utánna ment az RZ szárzúzó. Nos Most tapadt is,sár van sok eső, nagy szártömeg, lezúzva egysor RZ-vel, aztán szántjuk. A kis B125 ekék csak húzzák össze a szárakat, nekem a naggyal csak kicsit kellemetlen néha. Ma pl egyszersem húzta össze,bár ez csak egy 90mázsás kukoricatábla volt, kisebb szárakkal.
A miénk a hattyúnyakas Kleiber Rabewerk.
600ért vettem Kiskunmajsán, frissen homokszórva,festve, kiváló kormánylemezekkel, jó vasakkal. Kétéve összvissz 5 vas kellett rá meg 2 nyírócsavar. Ennyi. Ma is kifordítottam egy jóóóó ölnyi követ.
Szerintem ez az eke a biztos megoldás.
Válasz #276. hozzászólásra
Miért csak barázdában járosban gondolkodtok?? Szerintem hatalmas jelentösége van ez elsö keréknek is..De ti tudjátok..
Válasz #277. hozzászólásra
jó megy kukorica tarlón itt van egy 5 fejes ugyan ez de csak 4 fejel járnak mer Rába 180Le ez a piros huzza és nem birja csak 4 fejjel!
Válasz #275. hozzászólásra
Mi a véleményed az elgondolásról?(lágy talaj,csutka?)
Válasz #274. hozzászólásra
Vmi pontosabbat tudsz?Cím,tel?
Csak barázdába járós kell,amin elöl nincs mankóskerék.Ezek olyanok?
Válasz #273. hozzászólásra
pont ezért tartogatom a rw ekémet,megvagyok elégedve a vn ekével de sose lehet tudni,mi jön még
Válasz #270. hozzászólásra
szia lala gerendási "tsz"-nél láttam 2db-ot 5 fejesek és szerintem évek óta nem használták őket
Válasz #272. hozzászólásra
Chipes....Volt már utána 5 fejes is.
Nem birjuk a csutkaföldet szántani függ ekével,mert süllyed!
Hátha ilyennel birnánk,meg nagyobb az osztása,hátha nem torkollik be annyira a csutka.
Meg azt nem sajnálnánk az aszályban a betonkemény földben cibálni,és akkor már rég fel lenne szánva minden.
Válasz #268. hozzászólásra
Jó választás hisz olcsó az üzemeltetése..Az a 4 fejes szerintem pászolna utána!!
Válasz #267. hozzászólásra
I.Ár 850 ezer Ft
Válasz #267. hozzászólásra
Most köpte ki a nyomtató!
De kösszi!
itthon most nem ! amugy tele a net vele
1 haverom is venni fog kondort a télen!
Válasz #265. hozzászólásra
A főnök akar venni a 8100 után.
Szia Lajos! Én a szegána oldalán látam!!Ma ha jol emlékszem...4 Fejes félig fügesztet De ez már küne néven fut de jó esztétikai álapotban van a képen..Az agrárkeresö.hu oldalon keresd!!
Válasz #262. hozzászólásra
Nálam sem nagyítja ha a claasra kattintok...
szevasztok minek neked a rw ágy eke??
Válasz #263. hozzászólásra
Mindegy! A képen térdig áll a kolega a nyomban,ahonnan kifaroltam!
Kérdés! Nem tudsz e rabe-werk ágyekét eladót??
Válasz #262. hozzászólásra
OTT SE !!!!!!!!!!!!!!
No???????? Nekem nyitja!
Válasz #260. hozzászólásra
De annál a hozzászólásnál,ahol a kép van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #259. hozzászólásra
az inform egy adatlapját nyomja be !!!!!!!!!!!!!!!!
a curva anyát
Válasz #258. hozzászólásra
Kattins má a class(zöld színű) feliratra!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #251. hozzászólásra
igy se LÁTOM
Válasz #256. hozzászólásra
igen a lihegést még irni akartam!!
JÓ LETT AZÉRT
Válasz #255. hozzászólásra
Hát,lihegtem! Először elé-aztán utána.
Válasz #249. hozzászólásra
LAJOS !! EZ FULL FULL
emberesen helytál a kis 10 johni !!! nagyon eltalált széria ismerem ezeket!
kár hogy azt nem vette fel senki hogy meddig futottál a johni után
Válasz #251. hozzászólásra
class-ra kattincs,és nagyít.
Válasz #242. hozzászólásra
Szia.Majd akarok csinálni videót is,de kintről a kipufogó hangját bemutatva.Ma meg nem volt potya utasom
Kattints a class-ra!!!!!!!!!!!!!!!!
Megpróbálom csak azt az egyet,hátha!
Nekem se,de a trágyaszórósnál se az elsőt!
Itt meg egy vidijó.Ma a "kistücsökre" osztottak be.Így harcolt a 6310SE.
Válasz #246. hozzászólásra
az elsö kép nem nagyit !!
Válasz #244. hozzászólásra
én is csak láttam öket, de még nagyon fiatal voltam én is
5 darab volt 1 TCS-ben !!!!!!!!!!!imádom öket én is !!!
Ma is szántottunk,kisebb-nagyobb sikerrel.
Válasz #243. hozzászólásra
SZI SZIA
az a jjó LAJOSOM csakis a tövén !!!
Válasz #241. hozzászólásra
Szia! Régen kis srác koromban láttam egyszer testközelből dolgozni ilyen nagy monstrumot.Akkor megbabonázott,és volt idő mikor nyomoztam utánna milyen gépek is valójában.Vagy tíz éve ajánlottak nekünk 1 kikímélt gépet,de sajna területünk akkoriban még annyi nem volt hogy lefedte volna a gép teljesítményét
Válasz #241. hozzászólásra
Jóestét!
Hogy áll a semmittevés?
Intézem azz eszközt,csak kis idő kell,a tövén akarom vágni a fát!
Válasz #240. hozzászólásra
Ha én nem,legalább te fényképezz.Videó nem lessz?
Válasz #240. hozzászólásra
SZIA !! fasza a szórod
amugy kedveled a kirovetz-keta nick képedre kérdem
Majdnem le kellett szórnom helyben az anyagot, de a jól bevált oldalra fordításos módszerem segített..
Válasz #238. hozzászólásra
Válasz #236. hozzászólásra
én el el szoktam szundítani egy kicsit szántás közben
a minap épp a délutáni sziesztámnál tartottam,amikor egy szíkfoltban arra ébredtem hogy állok egy helyben a trakinak meg pörög a kereke
eke fel kis tánci előre hátra és szerencsém volt mert kijött
Válasz #236. hozzászólásra
Válasz #233. hozzászólásra
Kiskunfélegyházán volt 1 bemutató,ahol 1 ilyen technikával volt 1 8000.Mesélte a gépés,hogy nagy nyugodtan olvasta az újságot és egyszer csak lefejelte e kormányt!A jd orra beleállt a csatorna túlpartjába,és lefulladt!
Mint utólag kiderült,1 pillanatra elvesztete a kapcsolatot a műholddal,és utána nem tudta az eszköz,hogy hol van.
Válasz #225. hozzászólásra
Ilyen direktvető tavaszra jól jöhetne nekem. Amiről beszéltem múltkor területről........20 heki........vadkacsák úszkálnak rajta.....bebaxot az öntözés.....
Válasz #229. hozzászólásra
Nincs ötletem , amúgy vidi utolsó commentjében is ezt kérdezik ...
Válasz #227. hozzászólásra
mert még kiskorú ez a technika és kell hozá egy baby sitter
Válasz #231. hozzászólásra
Igen...De nem a répa fajtájától édes hanem a talajtól...Ettem én már szegedi maistrot és olyan íze volt mind a sárnak....Ha más fajtát vetek az is nagyon édes...Lehet ebből az öntéstalajból jobban feltudja venni a kálit,és itt magasabb lesz a karotintartalma is...