Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR411.35 FtUSD399.52 FtCHF438.02 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Na akkor jól figyelj...Ezt útálom komám amikor nagyképűen leírsz engem minket vagy bárki mást...
ÉS AZT SEM TUDOD, HOGY MI A HELYZET!
most leírtam egy csomót,de kitöröltem, ha érdekelnek a részletek hívj fel elmondom, nem közzé tartozik.
Semmi privatizáció nincsen, nekünk egyetlen privatizált dolgunk sincsen, nekem Édesapám semmit nem nyert vagy kapott ölbe...
A telephely egy tsz utód szövetkezeté nem a miénk.
Komoly problémáink van a dologgal, fogalmad sincsen!de bántani akarsz vele.
1999óta létezik a Bt-nk, 10 év nagyon komoly kemény munkája mehet tönkre és tehetnek keresztbe bizonyos emberek, akik privatizáltak, mi meg nem.
ha érdekel hívj fel elmesélem.
tudod képzeld el,hogy ahol élsz, amit sokéve fejlesztgetsz és bennevan minden munkád,a fél életed, na onnan valaki hirtelen betoppanó kiakar rakni, aki egyszer mivel privatizált, tett be pénzt valamibe,aztán 20évig csak vette ki a hasznát úgy,hogy egyszer nem látta mivan ott, termelni semmi, bele semmit nem tenni, most meg mindent akar...
és a törvény ezen seggfejek mellett áll.
kötözködtök de semmit nem tudtok.
Azthiszed jó apám egy torgyán aki villát épít a sikkasztásból, meg privatizációból. Tiszteletlen vagy, pattogsz itt az aranykalászosoddal, miközben itt az egész család életmunkája a mezőgazdaság sok diplomával meg miegymás.
nem ez teszi az embert mert a hülyének is lehet már, csak valahol itt kijön ki is kapott könnyen mindent.
hát nem az aki megvett 100ezerért egy tanfolyamot aztán kapja rá a támogatásokat!? nincs kockázat nincs beletett fél élet, nincs szakirányú 20 év tanulás...
de ennek jövője sincs.
Te termeltél akkoris amikor nemvolt támogatás és nullára alig jöttél ki? csak mert itt akkor is ment ez, és nemvolt Ferguson, csak T150...
nemtudom miért kell elrontani mindent nektek rosszmájúaknak.
irígy ne légy mert annyi kínod nemlesz mint itt ebből megélni egy életen át főleg régebben.
igen, nem ez alapján kell meg itélni az embert. Ha Te vagy én vagy akármelyikünk olyan helyzetbe lett volna akkor akkor mi is megléptük volna amit csak lehet.
Még az se okvetlenül, de mikor megvan neki minden és még próbál még többet összeharácsolni olyan áron is hogy ezáltal a másikat a szakadékba tapossa. Pl itt is van egy... összeszedett már vagy 6-700ha-t a faluba egy ha sincs neki normálisan megművelve(nem ért hozzá) de csinálja, termelik a veszteséget szorgalmasan évek óta. És a bérbeadóim szólnak néha hogy jár a nyakukra hogy adják el neki a földeket amiket én bérlek. De nem ő veszi meg mert nincs pénze hanem átjátssza a lédús vadászcimboráknak. Utána meg garázdálkodik a területeken.
Értem. Nekem beauceronok vannak. és 7birka. :D Csütörtökön kapok még kettőt talán vagy hármat. :) Ha alkalomadtán jó juhász és egyben őrző kutyát akartok ajánlom figyelmedbe a beauceronokat. Szuper ebek! :)
de voltak németjuhászok, farkaskutyák őrizni,csak azok minket is bolygattak mindig hát elmentek a búbánatba.
Ezek már betanultak. Tudják ha műszak van akkor nyugi van. Viszont 4után már támadósak, még minket is ugatnak feszt.
300valamennyi anyajuh kb, plussz az aprólék plusz kosok....400nincsen egész általában.
Kutya van asszondja... jelenleg 5db.
A bacsonk nagyon ügyes kiképző, bizniszel a juhászkutyákkal. A környéken mindenhol innen viszik a jó juhászkutyákat. Van egy fajta tiszta kölyök puli, meg 3korcs. Egyikük a "nagymedve" kicsit nagy, így birkát ritkán hajt mert egy tehenet is fődhöz vágna :-D ez komondor keverék. Egyébként szép a maga módján.
Ja és van mégegy faj puli a juhász srác sajátja, de behozta a téeszcsébe hehehe:-D Ő azzal szeret dolgozni
görörben lefordúlt a balos gumi....
van még egy harmadik EB8.
ügyes kocsik mi szeretjük őket.
nemsokára tolok fel a telepről néhány fotót, csak megebédelek
30293 hozzászólás
Válasz #42. hozzászólásra
én megértelek komám !!!!!!!!sok ilyen szitu van ebben a rohadt életben
mi is a nulláról kezdtük 0.7 hekin 92-ben !!!!!
Válasz #25. hozzászólásra
Na akkor jól figyelj...Ezt útálom komám amikor nagyképűen leírsz engem minket vagy bárki mást...
ÉS AZT SEM TUDOD, HOGY MI A HELYZET!
most leírtam egy csomót,de kitöröltem, ha érdekelnek a részletek hívj fel elmondom, nem közzé tartozik.
Semmi privatizáció nincsen, nekünk egyetlen privatizált dolgunk sincsen, nekem Édesapám semmit nem nyert vagy kapott ölbe...
A telephely egy tsz utód szövetkezeté nem a miénk.
Komoly problémáink van a dologgal, fogalmad sincsen!de bántani akarsz vele.
1999óta létezik a Bt-nk, 10 év nagyon komoly kemény munkája mehet tönkre és tehetnek keresztbe bizonyos emberek, akik privatizáltak, mi meg nem.
ha érdekel hívj fel elmesélem.
tudod képzeld el,hogy ahol élsz, amit sokéve fejlesztgetsz és bennevan minden munkád,a fél életed, na onnan valaki hirtelen betoppanó kiakar rakni, aki egyszer mivel privatizált, tett be pénzt valamibe,aztán 20évig csak vette ki a hasznát úgy,hogy egyszer nem látta mivan ott, termelni semmi, bele semmit nem tenni, most meg mindent akar...
és a törvény ezen seggfejek mellett áll.
kötözködtök de semmit nem tudtok.
Azthiszed jó apám egy torgyán aki villát épít a sikkasztásból, meg privatizációból. Tiszteletlen vagy, pattogsz itt az aranykalászosoddal, miközben itt az egész család életmunkája a mezőgazdaság sok diplomával meg miegymás.
nem ez teszi az embert mert a hülyének is lehet már, csak valahol itt kijön ki is kapott könnyen mindent.
hát nem az aki megvett 100ezerért egy tanfolyamot aztán kapja rá a támogatásokat!? nincs kockázat nincs beletett fél élet, nincs szakirányú 20 év tanulás...
de ennek jövője sincs.
Te termeltél akkoris amikor nemvolt támogatás és nullára alig jöttél ki? csak mert itt akkor is ment ez, és nemvolt Ferguson, csak T150...
nemtudom miért kell elrontani mindent nektek rosszmájúaknak.
irígy ne légy mert annyi kínod nemlesz mint itt ebből megélni egy életen át főleg régebben.
Válasz #40. hozzászólásra
hahahahahhahhahahaaaaaa
Gondolod betenném magam ahogy vakarom a valagam????????????????????????
hehehheehehehehehheeeee
Válasz #39. hozzászólásra
most eljátszom a naivat
a piros inges vagy
Válasz #38. hozzászólásra
ezaz
Válasz #37. hozzászólásra
akkor lenne itt forradalom ha egyszer belöknél egy tényleg SAJÁTOTT
Válasz #36. hozzászólásra
Nesze 1 életkép.
fekete daacooval 2.
Válasz #35. hozzászólásra
a késöbbiekben friss buza képekkel jövök !...........
kis türelmet
Válasz #34. hozzászólásra
persze igy van
Válasz #31. hozzászólásra
igen, nem ez alapján kell meg itélni az embert. Ha Te vagy én vagy akármelyikünk olyan helyzetbe lett volna akkor akkor mi is megléptük volna amit csak lehet.
Válasz #32. hozzászólásra
igen ez is egy érdekes felállás !!!
Válasz #30. hozzászólásra
Még az se okvetlenül, de mikor megvan neki minden és még próbál még többet összeharácsolni olyan áron is hogy ezáltal a másikat a szakadékba tapossa. Pl itt is van egy... összeszedett már vagy 6-700ha-t a faluba egy ha sincs neki normálisan megművelve(nem ért hozzá) de csinálja, termelik a veszteséget szorgalmasan évek óta. És a bérbeadóim szólnak néha hogy jár a nyakukra hogy adják el neki a földeket amiket én bérlek. De nem ő veszi meg mert nincs pénze hanem átjátssza a lédús vadászcimboráknak. Utána meg garázdálkodik a területeken.
Válasz #30. hozzászólásra
persze ebben is vannak kivételek !!!!!!!!!!ismerek olyat is !!!!
Válasz #28. hozzászólásra
én nem az ilyenre vok irigy, de az rossz szó is rá
inkább mérges!!
ott ahol a fényes nagy szinek és az összes gép zsir uj!! na az
Válasz #28. hozzászólásra
Nem vagy 1 kicsit naonn iriiiigy gyerek he?????
Válasz #26. hozzászólásra
Rendszerváltáskor kiprivatizálták semmipénzért.Van egy két új gép,arra meg kaptak géptámogatást stb. Ennyi szerintem.
Válasz #24. hozzászólásra
hahhahahahaaaaaa
Mi az amit Te látsz??????????
Válasz #19. hozzászólásra
Látszik nem kétkezi munkával jött össze.
Válasz #22. hozzászólásra
Ne offolj!
Életképet ide!
Válasz #16. hozzászólásra
Szanberg milyen fajta birkáitok vannak? Hús hasznu a tevékenység vagy tej termelés is van?
Válasz #21. hozzászólásra
igazad van GÉZA !!!!
Válasz #19. hozzászólásra
de majd összedobunk neki egy ponyvára valót, hogy ne rohadjon a monosem a szabadban
Egy kis sziesztázás,tavasz, napraforgó magágkézítés 2009!!!!!
na fazsa gépek és telepetek van SZANBERG !!
Válasz #17. hozzászólásra
Értem. Nekem beauceronok vannak. és 7birka. :D Csütörtökön kapok még kettőt talán vagy hármat. :) Ha alkalomadtán jó juhász és egyben őrző kutyát akartok ajánlom figyelmedbe a beauceronokat. Szuper ebek! :)
Válasz #15. hozzászólásra
de voltak németjuhászok, farkaskutyák őrizni,csak azok minket is bolygattak mindig hát elmentek a búbánatba.
Ezek már betanultak. Tudják ha műszak van akkor nyugi van. Viszont 4után már támadósak, még minket is ugatnak feszt.
Válasz #15. hozzászólásra
300valamennyi anyajuh kb, plussz az aprólék plusz kosok....400nincsen egész általában.
Kutya van asszondja... jelenleg 5db.
A bacsonk nagyon ügyes kiképző, bizniszel a juhászkutyákkal. A környéken mindenhol innen viszik a jó juhászkutyákat. Van egy fajta tiszta kölyök puli, meg 3korcs. Egyikük a "nagymedve" kicsit nagy, így birkát ritkán hajt mert egy tehenet is fődhöz vágna :-D ez komondor keverék. Egyébként szép a maga módján.
Ja és van mégegy faj puli a juhász srác sajátja, de behozta a téeszcsébe hehehe:-D Ő azzal szeret dolgozni
Válasz #14. hozzászólásra
Kösz! :)
Jó nagy telepekek van! Mennyi juh? Milyen kutyákat használtok hozzájuk?
Válasz #10. hozzászólásra
zsirová!
Válasz #6. hozzászólásra
Ezt már betettem bárszor de beteszem ide is. :)
Case borulós: :)
Válasz #8. hozzászólásra
ebéd vacsi egybe ??:)))
görörben lefordúlt a balos gumi....
van még egy harmadik EB8.
ügyes kocsik mi szeretjük őket.
nemsokára tolok fel a telepről néhány fotót, csak megebédelek
Válasz #6. hozzászólásra
ejha !! elég meredek!!
amugy szép EB-ék
MTZ majdnem borúlós:-D
vihargóc
Dk 391
ime az elsö!!
remélem mások is kedvet kapnak a fotózáshoz,esetleg csnáláshoz
Azért nyitottam e topickot hogy érdekes élethelyzeteket történéseket vagy csak simán a gazdálkodás mindennapjairól szóló dolgokat láthassunk képekben.