Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR411.35 FtUSD395.26 FtCHF437.64 FtGBP496.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Pilátus" #27119. hozzászólásáraRitka természeti jelenség, mikor egy Nyúl, kötéllel tolja Szergejt!
(Már, ha jól látom itt mobilon nézve, hogy van köztük egy kötél, ha nem akkor bocsi)
Válasz Büresz #27108. hozzászólásáraTóld át azt a T088-at a műhelybe! Neked legalább ad lakatos munkát a téli napokra, a Mega meg ha összehúzza magát talán még be is fér a traktorok mellé
Válasz 9020 #27099. hozzászólásárameg a fa...t. Egyszer az egyik kiugrasztott a trakiból, mert azt hittem, hogy valami szakadt, tört vagy robbant, úgy áthúzott fölöttem. Gyorsan körbeszaladtam a trakit, hogy egybe van-e még. Pár percig értetlenül néztem, hogy most mi van, mire rájöttem. Amúgy Kecskemét és a felszállási zónában gazdálkodom.
Válasz Gatti #27092. hozzászólásáraAz a legjobb, amikor rajban repülnek.
Annál jobb hang nincs!
Ja, Szentkirályszabadján voltam katona, ha ez mond valamit!
Válasz fendt309 #27091. hozzászólásáraigen az volt, bő fél óráig repkedett fölöttem. Volt amikor nagyon alacsonyan, szép látvány volt ahogy mozgott, sokszor olyan volt mintha én lennék a célpont
Biztos szolnokról jött, Grippenek is szoktak itt gyakorlatozni.
Válasz Szabi. #27084. hozzászólásáraNem ismerem a masinát, ez nem ajánlat, de a magyar YT oldalon van pár próba üzem különféle talajokon, nem tudom van e hasonló köztük, mint a tied és hogy ezen gazdákkal tudnál e beszélni tapasztalatokról, pasz.
Válasz .Richard. #27081. hozzászólásáraAkkor lehet hogy sehogy de most igen!
Mert most itt olyan mind Hollandiában telve vízzel a föld és ott is ezért lehet divat.
Notillben is sehogy de a lazítók amit eléraknak az azért néha a vetögép előtt jól jöhet...
Válasz Bárány #27071. hozzászólásáraRugalmasan válaszolgatott 5-6 napig, de nem arra amit kérdeztem.
Meguntam, többet nem is írtam neki. Nyugodtan csak vitatkozzon ott az értetlenkedőkkel, azzal biztosan többre megy.
Ha igen, akkor nem csodálkozom, hogy az eladó nem akarta megmondani.
Szerintem ez már túl van árazva duplájára.
Egy dolog a szép munka, másik meg a reális ésszerü ár.
Válasz gabi86 #27079. hozzászólására2 igen kötött területemen van teszt, szemre látványos de majd a mázsa eldönti.
Anno ezen földek miatt tettem le a szántásról, az egyiket 45-50 literrel lehetet szántani a másikat 55-60-el és ez nem vicc. Viszont jól teremnek.
Nem ugrál, nem pattog, itt is minden csak a sebesség kérdése, vario váltó előnyben ismét.
Asszem 48 valahanyas volt itt.
TLT mennyit kap, hogy kap a jó ég tudja, az biztos, hogy az eszköz faszán le van biztosítva nyomaték határolókkal. Igazából hamarabb oldott az eszköz, mint a traki észre vette volna de ez annak (is) volt betudható, hogy az a hajtómű olyan 250 LE-ig volt beállítva, én meg 300 felett voltam.
Válasz gabi86 #27077. hozzászólásáraAz Agriskill FB oldalán, meg a YouTube csatornáján elég sok videó található, némelyekhez oda van írva, hogy kötött földben. Ezt vagy elhisszük, vagy nem, de általában meg van adva a település is, ahol a felvétel készült, és abból azért valamennyire lehet következtetni a talajra. Persze a forgalmazónál csupa sikertörténet látható.
Ugyanakkor itt a szomszéd faluban meg állítólag eléggé befuccsolt a teszt. A pontos részleteket nem tudom, nem voltam ott, de akitől azt a pár mondatot hallottam, azt szavahihető embernek tartom.
Próbálj egy demógépet kérni, vagy elmenni egy szántóföldi bemutatójukra.
Válasz gabi86 #27077. hozzászólásáraA FB-n felajánlottam a forgalmazónak, hogy nálam kipróbálhatja a kötöttben..
De lerázott!
Akkor szerintem meg van a válasz!
Válasz Pilátus" #27076. hozzászólásáraMi nem elfogadhato? A szármaradvány?vagy hepehupás ? Azért száraz őszön agyagban az ásogép ugy járhat mint a 220v bAn az 50 HZ. föl le jo gyorsan. Akkor miként használhato ?
Válasz *** HM *** #27078. hozzászólásáraNem véletlen holland termék, a gumós növények és gyökér zöldségnek ideális a gép, nem gabona és kukorica alá művelnek vele vagy ha még is akkor azért, mert ott a fent említett növények miatt rendelkezésre áll a munkagépgép és hát nem vesznek + gépet a gabonák miatt szerintem.
30175 hozzászólás
Válasz Pilátus" #27119. hozzászólásáraHallod az a kötél épp olyan mint a faxod!
Húzni lehet tolni nem
Húzni lehet tolni nem
Húzni lehet tolni nem
Húzni lehet tolni nem
Válasz Pilátus" #27119. hozzászólásáraBiztos csak nagyon erős a kötelék köztük és sülve főve együtt járnak.
Válasz .Richard. #27121. hozzászólásáraIgaz kicsit látszik is hogy jobbra dől a kamera...
Válasz A.I. #27120. hozzászólására
Áá csak "egy hajszál választja el őket" egymástól!!
Mert mind a kettő "egy..."!
Öö "egyenrangú" úton jár!
Válasz A.I. #27120. hozzászólásáraTalán lejtőn fékezi az Ivánt.
Válasz Pilátus" #27119. hozzászólásáraRitka természeti jelenség, mikor egy Nyúl, kötéllel tolja Szergejt!
(Már, ha jól látom itt mobilon nézve, hogy van köztük egy kötél, ha nem akkor bocsi)
A mai legjobb!
Nem is tudom "kit illett az elsőbbség!?"
Ha "választani kellenne"!?
Válasz Büresz #27117. hozzászólásáraIrtam én is itt....azt megkaptad?Nem jött semmi
Válasz Bobo77 #27116. hozzászólásáraMegpróbáltam újra. Ha semmi akkor smsben küldöm.
Válasz Büresz #27114. hozzászólásáraNem sajna nem kaptam semmit!
Válasz Büresz #27103. hozzászólásáraValami árnyékolót tegyél a "szemükre" mert így nem lehet nappal szemben téli álmot aludni!
Válasz Bobo77 #27113. hozzászólásáraIrtam. Megkaptad?
Válasz Büresz #27103. hozzászólásáraHány m2?kb mennyibe fájt?Jöhet privátba is.Köszönöm
Válasz Nyomasek Bobo #27111. hozzászólásáraVolt rá precedens még a gumi is le lett eresztve mikor csak földes pajtánk volt.
Válasz Büresz #27110. hozzászólásáraHát akkor ásd be
Válasz Lackó #27109. hozzászólásáraMagasság korlát van.
Válasz Büresz #27108. hozzászólásáraTóld át azt a T088-at a műhelybe! Neked legalább ad lakatos munkát a téli napokra, a Mega meg ha összehúzza magát talán még be is fér a traktorok mellé
Válasz Lackó #27107. hozzászólásáraKöszi. Igyekeztem. A 4. vetészöld megatronic az külön szomorkodik.
Válasz Büresz #27103. hozzászólásáraEj de szép zöldsorod van
Válasz Bárány #27105. hozzászólására
Válasz Büresz #27104. hozzászólásáraFellógatva kisebb helyet foglalnak.
Válasz Büresz #27103. hozzászólásáraFőnök hova tegyem a gépeket? Mindegy döntsd el.
Csendes pihenő.
Válasz 9020 #27101. hozzászólásáraEngem egyszer a fák takarásából, hátulról ijesztett meg helikopter
Válasz colizoli #27100. hozzászólásáraTó körül mindenki gyakorlatozik, mi24es búza aratás kaja idejébe azért kavart a levesbe szalmát.
Válasz 9020 #27099. hozzászólásárameg a fa...t. Egyszer az egyik kiugrasztott a trakiból, mert azt hittem, hogy valami szakadt, tört vagy robbant, úgy áthúzott fölöttem. Gyorsan körbeszaladtam a trakit, hogy egybe van-e még. Pár percig értetlenül néztem, hogy most mi van, mire rájöttem. Amúgy Kecskemét és a felszállási zónában gazdálkodom.
Válasz Gatti #27090. hozzászólásáraMikor a gripen veri fel a vizet a Tisza tónál meg a csónakba húzzák a horgászok a nyakuk
Válasz Gatti #27097. hozzászólásáraVagy egy eljét,csak azt papírozni kell.
Válasz Földönfuto #27096. hozzászólásárajobb lenne, de csak ez a MTZ 80 van. Majd egyszer lehet veszek egy 82 est addig meg kiszolgál ez :)
csataszögi eke, 3 fejes.
Válasz Gatti #27095. hozzászólásáraMilyen ekével szántol,jól beforgatja.Nem hiányzik az eleje ilyen talajon?
Ma folytatódott a szántás az öreg 80 assal
(A)Mai meló!
(Megtorppant)
Egy kis váratlan spricc!
Válasz Gatti #27092. hozzászólásáraAz a legjobb, amikor rajban repülnek.
Annál jobb hang nincs!
Ja, Szentkirályszabadján voltam katona, ha ez mond valamit!
Válasz fendt309 #27091. hozzászólásáraigen az volt, bő fél óráig repkedett fölöttem. Volt amikor nagyon alacsonyan, szép látvány volt ahogy mozgott, sokszor olyan volt mintha én lennék a célpont
Biztos szolnokról jött, Grippenek is szoktak itt gyakorlatozni.
Válasz Gatti #27090. hozzászólásáraAz egy MI-24-es!
ma a kukorica tarlóval kezdtem amíg a másik földre meg nem érkezett a gané :D
majd miután megérkezett a trágya, átballagtam a másik táblára búza tarlót szántani.
és a végén még a légierő is megérkezett gyakorlatozni
Holnap folytatás.
Válasz Szabi. #27084. hozzászólásáraNem ismerem a masinát, ez nem ajánlat, de a magyar YT oldalon van pár próba üzem különféle talajokon, nem tudom van e hasonló köztük, mint a tied és hogy ezen gazdákkal tudnál e beszélni tapasztalatokról, pasz.
YT csatorna
Válasz .Richard. #27081. hozzászólásáraAkkor lehet hogy sehogy de most igen!
Mert most itt olyan mind Hollandiában telve vízzel a föld és ott is ezért lehet divat.
Notillben is sehogy de a lazítók amit eléraknak az azért néha a vetögép előtt jól jöhet...
Szabié agyag?? Abban is 50 hertzen dolgozik??:))
tavaszra kukoricanak elokeszitve, johet a vetes. 5cm rovidtarcsa
Válasz Bárány #27071. hozzászólásáraRugalmasan válaszolgatott 5-6 napig, de nem arra amit kérdeztem.
Meguntam, többet nem is írtam neki. Nyugodtan csak vitatkozzon ott az értetlenkedőkkel, azzal biztosan többre megy.
Válasz Szabi. #27070. hozzászólására45-50 000 euró egy 3 m-es???
Ha igen, akkor nem csodálkozom, hogy az eladó nem akarta megmondani.
Szerintem ez már túl van árazva duplájára.
Egy dolog a szép munka, másik meg a reális ésszerü ár.
Válasz gabi86 #27079. hozzászólására2 igen kötött területemen van teszt, szemre látványos de majd a mázsa eldönti.
Anno ezen földek miatt tettem le a szántásról, az egyiket 45-50 literrel lehetet szántani a másikat 55-60-el és ez nem vicc. Viszont jól teremnek.
Nem ugrál, nem pattog, itt is minden csak a sebesség kérdése, vario váltó előnyben ismét.
Asszem 48 valahanyas volt itt.
TLT mennyit kap, hogy kap a jó ég tudja, az biztos, hogy az eszköz faszán le van biztosítva nyomaték határolókkal. Igazából hamarabb oldott az eszköz, mint a traki észre vette volna de ez annak (is) volt betudható, hogy az a hajtómű olyan 250 LE-ig volt beállítva, én meg 300 felett voltam.
Válasz gabi86 #27077. hozzászólásáraAz Agriskill FB oldalán, meg a YouTube csatornáján elég sok videó található, némelyekhez oda van írva, hogy kötött földben. Ezt vagy elhisszük, vagy nem, de általában meg van adva a település is, ahol a felvétel készült, és abból azért valamennyire lehet következtetni a talajra. Persze a forgalmazónál csupa sikertörténet látható.
Ugyanakkor itt a szomszéd faluban meg állítólag eléggé befuccsolt a teszt. A pontos részleteket nem tudom, nem voltam ott, de akitől azt a pár mondatot hallottam, azt szavahihető embernek tartom.
Próbálj egy demógépet kérni, vagy elmenni egy szántóföldi bemutatójukra.
Válasz gabi86 #27077. hozzászólásáraA FB-n felajánlottam a forgalmazónak, hogy nálam kipróbálhatja a kötöttben..
De lerázott!
Akkor szerintem meg van a válasz!
Válasz Pilátus" #27076. hozzászólásáraMi nem elfogadhato? A szármaradvány?vagy hepehupás ? Azért száraz őszön agyagban az ásogép ugy járhat mint a 220v bAn az 50 HZ. föl le jo gyorsan. Akkor miként használhato ?
Válasz *** HM *** #27078. hozzászólásáraNem véletlen holland termék, a gumós növények és gyökér zöldségnek ideális a gép, nem gabona és kukorica alá művelnek vele vagy ha még is akkor azért, mert ott a fent említett növények miatt rendelkezésre áll a munkagépgép és hát nem vesznek + gépet a gabonák miatt szerintem.
Válasz *** HM *** #27078. hozzászólásáraAlap művelésre akarnám mert egy menetben több munka folyamatot helyettesít! De nyilván piszkosul nyüstöli a kardánt!