Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Mit akartok? Marni kardánozni?
Ott egye meg a rosseb ezt a munkát.
Zöldségek alá is fáj nézni ahogy baxtatja az ember a talajt nemhogy kint a szaros szántóföldik elé...
Érdekessége még, hogy a hátulsó henger is hajtott.
Mechanikailag és kivitelezés szempontjából nem egy bonyolult szerkezet egy ügyesebb embör szerintem "pik-pak" összedobna egyet.
Olcsó így sem volna, mert hajtóművet, kapákat, csapágyat, magas szakítószilárdságú lemezeket, csövet,csavarokat, fogaskereket, láncot meg kéne venni.
Válasz Bárány #27071. hozzászólásáraA pontosság kedvéért: ez két évvel ezelőtti ár.
A grubberek pl. jókorát drágultak ezalatt, úgyhogy az ásógépeknél is lehet, hogy magasabbak az árak azóta.
Válasz Tom250 #27067. hozzászólásáraMég az orrára a zúzó és a traktor közé egy műtrágyaszóró, a traktoros p.csére meg egy viharlámpa (Hofi után szabadon), és mehet a nonstop parasztkodás!
Válasz Sk Laci #27069. hozzászólására135 LE-s traktorhoz valóra (Imants 33sx300h) kb. 33,000 EUR + ÁFA árat mondtak.
A magyar kereskedő nagyon rugalmas volt, és akár Messengeren is válaszolt.
Válasz Tom250 #27067. hozzászólásáraTetszik a munkája az ásógépnek, érdeklődtem is utánna aki árulja, de az árát nem sikerült megtudnom az ületembertől aki forgalmazza. Hiába mondtam meg melyik tipus érdekelne. Ki lett "vesézve, milyen traktorral lenne üzemeltetve, milyen körülmények között, de a pontos tipus kiválasztása után az érdeklődő részére az ár titkos maradt.
Nem tudom némelyik kereskedő azt e hiszi, hogy ilyen hozzáállásal az érdeklődő megrendeli az ár tudta nélkül, és az eladó ír olyan árat, amilyet akar jelenn pillanatban?
Válasz Tom250 #27067. hozzászólására erre már felesleges a tárcsás vetőgép erre már jó a csoroszlyás is jó lett volna látni a hátsót több részletben de így sem rossz
Válasz szantofold22 #27062. hozzászólásáraTöbbször kellett el olvasnom mire rá jöttem mit akarsz a "jobbos első befele fordul!"
Igen ez a föld vége és most fordultam bele azért áll így a kerék!
Én is MTZ-vel szántottam sokat,de igazán sokat Edével még a Tsz-ben,vagyis már mióta itt melózok itt is sokat, meg a sajátomat 10 évig MTZ-vel 6 éve már ott is a egy 120-as jd-vel szántom!
Ami nem egy kategória!
Válasz apuci #27055. hozzászólásáraSzia!
jobbos első befele fordul!
Most fordultál be?
Ekebeállítás baj?
Vagy te is Mtzt szoktad meg és nekihúzatod a barázda falának?
Nekem az utóbbi volt.Elég volt leszokni de néha még most is maratom azon veszem eszre.
Válasz apuci #27055. hozzászólásáraMi is nyomjuk, itt a laposba nem lett valami egyenes, volt ahol erőteljesen nyomni kellett a diffit :D De aránylag jól kihúztam a közel 1 km es földet 3 fejjel.
Válasz Bárány #27038. hozzászólásáraTudom nem is érdekel a köcsög,csak szanbergen lepődtem meg hogy miért eszi még mindig magát rajta.Le kell magosról szarni az ilyen borda féléket.
Válasz szanberg #27035. hozzászólásáraDe miért raktad be ide a privát üzenetét ? Valahogy nagyon egymás lelkébe gázoltatok ha 1 év után is még büfög mindkettőtöknek.Pedig én eddig a te pártodon voltam.
Válasz Sk Laci #27034. hozzászólásáraNem tudom és nem is érdekel, régóta nem szólok hozzá, mindig visszajár és küldözgeti a cifrábbnál cifrább irományait privátba. Ez egy finom hozzászólása volt.
Válasz szanberg #27031. hozzászólásáraSzia!
Borda mostan más név alatt ír, vagy már végkép nem ír ide a fórumra?
Azért kérdezem, mert nem egy fórumozó kolléga megváltoztatta a nevét. Megtart egy kis időbe, még beazonosítom ki is ír.
Nekem Bordával sohase volt gondom, az is igaz mással se. Próbálok mindenkivel jól kijönni
Annó bekattant, nem tudom miért, pedig kb csak én tartottam vele a kapcsolatot privátban, jó haverságban.
Mindegy, én egyszer próbáltam rendezni sorainkat, elmentem hozzá személyesen az ország másik végére de elszaladt.
Írkál nekem időnként de többé nem válaszolok neki, nincs rá időm
Válasz szanberg #27024. hozzászólásáraNekem nincs bajom bordával, de a sarok bevetésének tényleg nincs jelentősége. Apám igyekszik "sarkosra", de ha elhagyná se érdekelne. Ha el van hagyva, legalább könnyebb a mesgyét megtalálni, mert felénk néha kihívás, ugyanis nem tisztelik a mesgye karókat/köveket.
Szerintem ne törődj ezzel, meg a kritikákkal, szerintem ő sem, és te sem csinálod rosszabbul, csak máshogy. Közel mind1. Ha az ember akar, akkor mindkettőtöktől tud valamit tanulni, és van/volt még pár ilyen ember a fórumon.
30175 hozzászólás
Mit akartok? Marni kardánozni?
Ott egye meg a rosseb ezt a munkát.
Zöldségek alá is fáj nézni ahogy baxtatja az ember a talajt nemhogy kint a szaros szántóföldik elé...
Van itt valakinek köztünk akinek van ilyen ásógépe? Szemezek vele cs nem tudom mit tudhatna kötött földön
Válasz Tom250 #27067. hozzászólásáraSajnos én is hasonlóképp csinálom
mert 300 lóeróvel 3 méteres gépet cibálok!
De csak így elfogadható ahogy kinéz...
Válasz Bárány #27072. hozzászólására ma már led szalag kell nem vihar lámpa haladjunk a korral....
Válasz Bárány #27072. hozzászólására
Némelyik videóban még lazító is van integrálva hozzá
YT link
vagy lazító mögé van szerelve
YTlink
Érdekessége még, hogy a hátulsó henger is hajtott.
Mechanikailag és kivitelezés szempontjából nem egy bonyolult szerkezet egy ügyesebb embör szerintem "pik-pak" összedobna egyet.
Olcsó így sem volna, mert hajtóművet, kapákat, csapágyat, magas szakítószilárdságú lemezeket, csövet,csavarokat, fogaskereket, láncot meg kéne venni.
Válasz Bárány #27071. hozzászólásáraA pontosság kedvéért: ez két évvel ezelőtti ár.
A grubberek pl. jókorát drágultak ezalatt, úgyhogy az ásógépeknél is lehet, hogy magasabbak az árak azóta.
Válasz Tom250 #27067. hozzászólásáraMég az orrára a zúzó és a traktor közé egy műtrágyaszóró, a traktoros p.csére meg egy viharlámpa (Hofi után szabadon), és mehet a nonstop parasztkodás!
Válasz Sk Laci #27069. hozzászólására135 LE-s traktorhoz valóra (Imants 33sx300h) kb. 33,000 EUR + ÁFA árat mondtak.
A magyar kereskedő nagyon rugalmas volt, és akár Messengeren is válaszolt.
Válasz Sk Laci #27069. hozzászólására45-50ezer € körül vannak az értelmesebbek és a csillagos ég.
Válasz Tom250 #27067. hozzászólásáraTetszik a munkája az ásógépnek, érdeklődtem is utánna aki árulja, de az árát nem sikerült megtudnom az ületembertől aki forgalmazza. Hiába mondtam meg melyik tipus érdekelne. Ki lett "vesézve, milyen traktorral lenne üzemeltetve, milyen körülmények között, de a pontos tipus kiválasztása után az érdeklődő részére az ár titkos maradt.
Nem tudom némelyik kereskedő azt e hiszi, hogy ilyen hozzáállásal az érdeklődő megrendeli az ár tudta nélkül, és az eladó ír olyan árat, amilyet akar jelenn pillanatban?
Válasz Tom250 #27067. hozzászólására erre már felesleges a tárcsás vetőgép erre már jó a csoroszlyás is jó lett volna látni a hátsót több részletben de így sem rossz
Most találtam.
Egy menetben letudva minden
Válasz apuci #27065. hozzászólására
Válasz szantofold22 #27062. hozzászólásáraTöbbször kellett el olvasnom mire rá jöttem mit akarsz a "jobbos első befele fordul!"
Igen ez a föld vége és most fordultam bele azért áll így a kerék!
Én is MTZ-vel szántottam sokat,de igazán sokat Edével még a Tsz-ben,vagyis már mióta itt melózok itt is sokat, meg a sajátomat 10 évig MTZ-vel 6 éve már ott is a egy 120-as jd-vel szántom!
Ami nem egy kategória!
Válasz Gatti #27057. hozzászólásáraNeked is szép egyenes ,olyan hosszan elsőhajtás nélkül!
Válasz szantofold22 #27062. hozzászólásáraJa ,a gép most is szép tiszta bent mint mindig!
Válasz apuci #27055. hozzászólásáraSzia!
jobbos első befele fordul!
Most fordultál be?
Ekebeállítás baj?
Vagy te is Mtzt szoktad meg és nekihúzatod a barázda falának?
Nekem az utóbbi volt.Elég volt leszokni de néha még most is maratom azon veszem eszre.
Válasz Bárány #27058. hozzászólásáraMég nem volt időm egyenesíteni!
Ez a harmadik borozda!
Válasz Gatti #27057. hozzászólásáraJó lessz az! A kolbász is görbe mégis jó!
Válasz Bobo77 #27056. hozzászólásáraMég nem kapcsoltam be a Topcont!
Válasz Bobo77 #27056. hozzászólásáraApucinak feltörték a fiókját!!!
Ő ilyen görbét sose húzna!!!
Válasz apuci #27055. hozzászólásáraMi is nyomjuk, itt a laposba nem lett valami egyenes, volt ahol erőteljesen nyomni kellett a diffit :D De aránylag jól kihúztam a közel 1 km es földet 3 fejjel.
Válasz apuci #27055. hozzászólásáraHopp hopp látok egy kis sorvezetői megingást!Mennyit kell megcsinálni?
Elkezdtük,!
Válasz F-A-R-M-E-R \ #27052. hozzászólásáraSzépen, egyenletesen sorol. Hogy később lett vetve, még akár előny is lehet. Ki tudja ezt még ilyenkor?
Jó ez!
Válasz F-A-R-M-E-R \ #27052. hozzászólásáraVetett
Válasz Bárány #27050. hozzászólásáraNàlam ez a legrosszabbul kinèző legutoljára vette búza
Válasz Mf-es? #27048. hozzászólására12,5 cm
Válasz F-A-R-M-E-R \ #27049. hozzászólásáraAlakulnak a jövő évi rekordok! (Na, most kiabálatm el...)
Válasz F-A-R-M-E-R #27047. hozzászólásáraOkt.30. vetès
Basilio, utolsó kèp altigó
Válasz Bárány #27046. hozzászólásáraSortávolság?Nekem 17 cm.a no-till.-es.
Válasz Bárány #27046. hozzászólásáraSzèp búza az tèny
Lövök èn is egyet innen a barázda mellől mingyà..
Válasz F-A-R-M-E-R \ #27045. hozzászólásáraFalado (fogott mag)
Pöttinger Vitasem A300
De ezt a képet most (kivételesen) nem dicsekvésnek szántam. Volt ma egy kis határzsemle, készültek fotók, és ez nagyon megtetszett.
Válasz Bárány #27041. hozzászólásáraFajta mi?? Milyen vetőgèppel vetetted??
Válasz Sk Laci #27034. hozzászólásáraÍrni nem ír
..de olvasni biztosan. Pár hónapja nekem is írt.
Válasz Bobo77 #27042. hozzászólásáraOktóber 9. vagy 10.
Válasz Bárány #27041. hozzászólására Mikori vetés?
Home office
Válasz Szabi. #27037. hozzászólására
Válasz Bárány #27038. hozzászólásáraTudom nem is érdekel a köcsög,csak szanbergen lepődtem meg hogy miért eszi még mindig magát rajta.Le kell magosról szarni az ilyen borda féléket.
Válasz mtz1221 #27036. hozzászólásáraA Borda nagyon durván lenullázta itt magát.
De tényleg kár lenne több szót rá vesztegetni.
Válasz Sk Laci #27034. hozzászólásáraAkinek van takargatni valója az bujkál.......pl tartozik.......
Válasz szanberg #27035. hozzászólásáraDe miért raktad be ide a privát üzenetét ? Valahogy nagyon egymás lelkébe gázoltatok ha 1 év után is még büfög mindkettőtöknek.Pedig én eddig a te pártodon voltam.
Válasz Sk Laci #27034. hozzászólásáraNem tudom és nem is érdekel, régóta nem szólok hozzá, mindig visszajár és küldözgeti a cifrábbnál cifrább irományait privátba. Ez egy finom hozzászólása volt.
de ennyi. Többé ne essen szó itt sem róla.
Válasz szanberg #27031. hozzászólásáraSzia!
Borda mostan más név alatt ír, vagy már végkép nem ír ide a fórumra?
Azért kérdezem, mert nem egy fórumozó kolléga megváltoztatta a nevét. Megtart egy kis időbe, még beazonosítom ki is ír.
Nekem Bordával sohase volt gondom, az is igaz mással se. Próbálok mindenkivel jól kijönni
Válasz szanberg #27031. hozzászólásáraÉn arra gondoltam, hogy amikor irkált neked ilyen ostobaságokat...
Válasz szanberg #27031. hozzászólásáraSportolás a divat, van aki fut ????van aki bicikkizik.....
Válasz fendt309 #27025. hozzászólásáraEzt ma írta viberen
Annó bekattant, nem tudom miért, pedig kb csak én tartottam vele a kapcsolatot privátban, jó haverságban.
Mindegy, én egyszer próbáltam rendezni sorainkat, elmentem hozzá személyesen az ország másik végére de elszaladt.
Írkál nekem időnként de többé nem válaszolok neki, nincs rá időm
Válasz fendt309 #27025. hozzászólására936-ot idén vették
Válasz szanberg #27024. hozzászólásáraNekem nincs bajom bordával, de a sarok bevetésének tényleg nincs jelentősége. Apám igyekszik "sarkosra", de ha elhagyná se érdekelne. Ha el van hagyva, legalább könnyebb a mesgyét megtalálni, mert felénk néha kihívás, ugyanis nem tisztelik a mesgye karókat/köveket.
Szerintem ne törődj ezzel, meg a kritikákkal, szerintem ő sem, és te sem csinálod rosszabbul, csak máshogy. Közel mind1. Ha az ember akar, akkor mindkettőtöktől tud valamit tanulni, és van/volt még pár ilyen ember a fórumon.