Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR407 FtUSD392.16 FtCHF434.03 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz szanberg #25571. hozzászólásárajah, láttam, hogy veszed le trélerről, akartam kérdezni, hogy véágülis akkor a síkolásból komplett garanciális csere lett?
Válasz csontii #25555. hozzászólásáraSajnos nem jött be. Sem a slag sem a sterimó. Kicsi a hely a két cső között, ráadásus az egyik vègén mint a beton olyab. Tiszta apró kavics kek agyagba. Taláktam egy vékony alucsövet amit bele tudok tákolni a slagba azzal hátha sikerül holnap
Van egy nagy gondom. Hátha valaki találkozott már ilyennel. Az út alatt egy régi vascsőbe van behúzva a KPE cső, ami bele van ragadva, be van iszapolódva. Hogy tudnám kimozgatni úgy, hogy ne sérüljön a KPE?
Válasz Nyomasek Bobo #25551. hozzászólására1 műhold nem tudna ezt precízebben kilőni, mint ez a kétmotoros daráló? Még Hruscsov is repűlt vele olyan öreg. Én is valami hasonlót hallottam, meg azt is hogy keresik a parlagon lévő területeket. Van itt egy 100 ha szántó, 4 éve ugaron van, nagyon nagyfejű fittykos gazdája van, mar igértünk neki fűt-fát hogy adja ki, de még a legeltetést sem engedi rajta. Mi meg környékbeli parasztok csak nézzük hogy megy tönkre.
Válasz mtz1221 #25543. hozzászólásáraNehéz így megítélni, hogy olasz. Sebváltót a belgák rakják össze, mindegy, hogy NH, Case, vagy Steyer.
Itt az egyik cégben szintén van NH ugyan az a kategória, 14 000 óra van benne, elsőmeghajtás kardánkeresztjeit kell rajta cserélni, és egyszer egy hydroakumlátort. Úgy megy, mint a "svajci óra". Viszont lazító még nem volt rajta, tárcsát is csak hébe-hóban lát. Többnyire fuvarozik. Lehet, ha kapna lazítót, meg kellene nézni a belsejét.
Az ismerősömnek Case puma van, motort már javították újkorában, sebváltót tavaly, de több óra van benne, mint az enyémben.
Válasz Sk Laci #25540. hozzászólásáraNa baszus akkor jó belenyúltál sajnos.
El kell felejteni ezek szerint az olasz traktorokat is.Mert még a szerelési hiba egy dolog,de a fogaskerekek is ennyi óránál akkor meglehet bacni az egészet. Akkor ezért veszik újból nálunk az mtz-et tízesével a nagy gazdák a 130-150 lovas kategóriában.90%-uknál ott áll még az 5-6 éves deutz same lamborgini stb is az udvarban.
Válasz Sk Laci #25538. hozzászólásáraNagyobbik Kubu permetezik meg ma még szórt egy kis pellettált baromfi trágyát kipróbálásképpen.
Illetve egyébként is a munka és gépmegosztás így tökéletes.
Kis monosemmel vet még közben az 5455 is
Válasz mtz1221 #25539. hozzászólásáraMég élvezi a magyar "vendégszeretetet". A határzárak miatt gond volt az alkatrészellátaással.
Hiba: gyárban nem biztosították le rendesen az anyát a tengelyen, és a tengely elindult tengelyirányban. Kidőrzsölte az olajnyomás rendszer egyik részét, elment a nyomás, és egyből elégtek a lamellák a "D" csoporton. Szétszedés után még 6 pár fogaskereket kellett cserélni anyagminőségi gondok miatt /a fogaskerék derekából felületi kipattogások voltak/. Pont az egyik fogaskerék késik, ezért nem lett összerakva. Olaszok gyártják, de a magyar raktár nem hozhatja egyenesen olaszból, mert a német raktárhoz tartoznak. Ezért meg kell várni még az olasz elkőldi a németnek, aki továbküldi Magyarországra. Fogaskereket végigutaztatják fél Európán feleslegesen. Ez a felesleges időhúzás.
Ha nem haragszol meg árat nem írok nyilvánosan.
Eddig a szerviszfőnök nagyon készséges, le a kalappal előtte.
Ha minden jól megy a jövőhét végéhez nálam lehet a traktor, vagy az azutáni hét elején. Kedden hívom hogyan állnak, hogy én is tudjam a fuvart biztosítani.
Természetesen a határzárak miatt lehet fennakadás a visszahozatalnál is.
Traktor már csak aratás után fog kelleni, ezért per pillanat nyugodt vagyok, nem sürgős, mert megvagyok a munkákkal. Permetezésekhez elég a kissebb traktor is.
30424 hozzászólás
Válasz Bobo77 #25576. hozzászólásáraVetős trakin milyen gumizás van?
Napra talajmunka és vetés
Válasz szanberg #25571. hozzászólásáraMitől rozsdás az orr súly egy majdnem novicsentó kubun?
Válasz envagyok2 #25573. hozzászólásáraNem, adtak ajándékba egy ilyen kis rajkodósat cserébe
Válasz szanberg #25571. hozzászólásárajah, láttam, hogy veszed le trélerről, akartam kérdezni, hogy véágülis akkor a síkolásból komplett garanciális csere lett?
Egyszer még az 5455-öst egy M7-re csere és alakul a sor
Striptill vetés
Válasz zotya71 #25559. hozzászólásáraKecskeméten húsvétra jöttek
Válasz zotya71 #25563. hozzászólásáraHadú-Bihar
Válasz zotya71 #25559. hozzászólásáraTegnapelőtt érkeztek, Somogy.
Válasz zotya71 #25559. hozzászólásáraMár 5 napja itt vannak, borsod kelet
Válasz zotya71 #25559. hozzászólásáraHozzánk ma hajnalban jöttek, vagyis hallottam hogy csicseregnek fèszekben, tegnap mèg nem voltak ott.
Válasz zotya71 #25559. hozzászólásáraMa láttam párat, Szabolcs megye
Válasz Diesel Tibor #25562. hozzászólásáraKősz a választ Különben melyik megye? Én jászsági vagyok.
Válasz zotya71 #25559. hozzászólásáraMár itt vannak vagy 3 napja.
Válasz zotya71 #25559. hozzászólásáraÁlltalában 20-25 között szoktak megjönni.
Válasz zotya71 #25559. hozzászólásáraMég korán van,a mieink ápr.végén szoktak megjönni.
Tisztelelt kolégák kikhez jőttek már fecskék?
Életkép az utóbbi pár napból.
Válasz csontii #25555. hozzászólásáraSajnos nem jött be. Sem a slag sem a sterimó. Kicsi a hely a két cső között, ráadásus az egyik vègén mint a beton olyab. Tiszta apró kavics kek agyagba. Taláktam egy vékony alucsövet amit bele tudok tákolni a slagba azzal hátha sikerül holnap
Válasz Nyomasek Bobo #25551. hozzászólására Miért zavar, hogy most csinálják?
Válasz broll79 #25554. hozzászólásáraVízsugár?
Van egy nagy gondom. Hátha valaki találkozott már ilyennel. Az út alatt egy régi vascsőbe van behúzva a KPE cső, ami bele van ragadva, be van iszapolódva. Hogy tudnám kimozgatni úgy, hogy ne sérüljön a KPE?
Válasz Josku #25552. hozzászólásáraMár lesik a parlagfüvet.
Válasz Nyomasek Bobo #25551. hozzászólására1 műhold nem tudna ezt precízebben kilőni, mint ez a kétmotoros daráló? Még Hruscsov is repűlt vele olyan öreg. Én is valami hasonlót hallottam, meg azt is hogy keresik a parlagon lévő területeket. Van itt egy 100 ha szántó, 4 éve ugaron van, nagyon nagyfejű fittykos gazdája van, mar igértünk neki fűt-fát hogy adja ki, de még a legeltetést sem engedi rajta. Mi meg környékbeli parasztok csak nézzük hogy megy tönkre.
Válasz Josku #25550. hozzászólásáraAzt csiripelte itt valaki, hogy mepar fotózás...a legjobbkor...
Repűllő mit repked itt a fejünk felett már vagy negyedik napja? Mit kell annyira fényképezni?
Válasz .Richard. #25548. hozzászólásáraMert az sárban nem ragad be.
Válasz Gatti #25547. hozzászólásáraA traki eleje a felső képen a Duel cimű film ihlete? Miért fix a sárvédő?
ma elkészült a kukorica helye
Válasz mtz1221 #25543. hozzászólásáraNehéz így megítélni, hogy olasz. Sebváltót a belgák rakják össze, mindegy, hogy NH, Case, vagy Steyer.
Itt az egyik cégben szintén van NH ugyan az a kategória, 14 000 óra van benne, elsőmeghajtás kardánkeresztjeit kell rajta cserélni, és egyszer egy hydroakumlátort. Úgy megy, mint a "svajci óra". Viszont lazító még nem volt rajta, tárcsát is csak hébe-hóban lát. Többnyire fuvarozik. Lehet, ha kapna lazítót, meg kellene nézni a belsejét.
Az ismerősömnek Case puma van, motort már javították újkorában, sebváltót tavaly, de több óra van benne, mint az enyémben.
Válasz _NB_ #25544. hozzászólásáraHűtőroló vagy folytószelep? Mert sok bowden ebben nincs
Válasz szanberg #25527. hozzászólásáraSzegény MTZ-ben, ott a háttérben, most pattant el valami végleg
Válasz Sk Laci #25540. hozzászólásáraNa baszus akkor jó belenyúltál sajnos.
El kell felejteni ezek szerint az olasz traktorokat is.Mert még a szerelési hiba egy dolog,de a fogaskerekek is ennyi óránál akkor meglehet bacni az egészet. Akkor ezért veszik újból nálunk az mtz-et tízesével a nagy gazdák a 130-150 lovas kategóriában.90%-uknál ott áll még az 5-6 éves deutz same lamborgini stb is az udvarban.
Válasz Sk Laci #25538. hozzászólásáraNagyobbik Kubu permetezik meg ma még szórt egy kis pellettált baromfi trágyát kipróbálásképpen.
Illetve egyébként is a munka és gépmegosztás így tökéletes.
Kis monosemmel vet még közben az 5455 is
Válasz Sk Laci #25540. hozzászólásáraA gyártót nem kérdezted, mit gondol a hibáról?
Válasz mtz1221 #25539. hozzászólásáraMég élvezi a magyar "vendégszeretetet". A határzárak miatt gond volt az alkatrészellátaással.
Hiba: gyárban nem biztosították le rendesen az anyát a tengelyen, és a tengely elindult tengelyirányban. Kidőrzsölte az olajnyomás rendszer egyik részét, elment a nyomás, és egyből elégtek a lamellák a "D" csoporton. Szétszedés után még 6 pár fogaskereket kellett cserélni anyagminőségi gondok miatt /a fogaskerék derekából felületi kipattogások voltak/. Pont az egyik fogaskerék késik, ezért nem lett összerakva. Olaszok gyártják, de a magyar raktár nem hozhatja egyenesen olaszból, mert a német raktárhoz tartoznak. Ezért meg kell várni még az olasz elkőldi a németnek, aki továbküldi Magyarországra. Fogaskereket végigutaztatják fél Európán feleslegesen. Ez a felesleges időhúzás.
Ha nem haragszol meg árat nem írok nyilvánosan.
Eddig a szerviszfőnök nagyon készséges, le a kalappal előtte.
Ha minden jól megy a jövőhét végéhez nálam lehet a traktor, vagy az azutáni hét elején. Kedden hívom hogyan állnak, hogy én is tudjam a fuvart biztosítani.
Természetesen a határzárak miatt lehet fennakadás a visszahozatalnál is.
Traktor már csak aratás után fog kelleni, ezért per pillanat nyugodt vagyok, nem sürgős, mert megvagyok a munkákkal. Permetezésekhez elég a kissebb traktor is.
Válasz Sk Laci #25538. hozzászólásáraTraktorod haza ért,mi volt pontos baja,mennyi lett a javítása ?
Válasz szanberg #25533. hozzászólásáraMiért a nagy MF 6497-el vetsz? A 135 Kubota mit csinál, hogy nem vele vetsz?
Gratulálok az új szerzeményhez.
Mellékesen, volt nálam kisegíteni MF traktor 6499
Válasz szanberg #25536. hozzászólásáraVárjunk egy kicsit, hátha valaki tudja a megoldás kulcsát...
Hogy hogy lemken?
Válasz hajdugazdasag #25534. hozzászólásáraMi is elkezdtük...
Válasz szanberg #25533. hozzászólására
Meg elkezdtem vetni is
Köszönöm, remélem olyan lesz mint az eddigi gépeink, hogy karban tartjuk és dolgozunk bajságok nélkül sokat vele.
Kisegítő szekér lesz, bírnia kell.
Válasz szanberg #25527. hozzászólásáraEzért bárki vacsoráját odaadnám
Sok jó munkát hozzá!
Válasz szanberg #25527. hozzászólásáraSzia!
Sok sok hibamentes üzemórát!
Válasz ND #25528. hozzászólásáraEz kicsi persze.
Nagy majd következik...
Válasz szanberg #25527. hozzászólásáraMutatós jószág, de nem kicsi?
Nem nagyvadra mentél?