Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD394.79 FtCHF438.21 FtGBP494.32 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz L. M. #11800. hozzászólásáraÚgy néz ki nálunk ez hétvégén megtörténik. Most -3 van, holnapra -6 és beállnak az éjszakai fagyok. Még hétfőn kap egy locsolást és annyi.
Válasz kezdő eper 1 #11786. hozzászólásáraEnnél a talajtakarásnál mivel rögzíted a fóliát a földhöz? Nincs nagyon megfeszítve, nem vándorol túlságosan, értem ezalatt, hogy még palánta korában nem mászik rá a fólia a tőre?
Válasz gigazo #11784. hozzászólásáraNálam semmi extra 12 m hosszú 1 colos csövek( 2 db 6 m-es heggesztve) kb. 60 cm mélyen, 7,6-7,8 m a széleség, belmagasság passz, sosem mértem. 48 m hosszú, mert nincs több helyem. Nem bakhátazok. Ez tavaszi kép.
Válasz csuti0 #11779. hozzászólásáraSzia! Így is augusztus elején ültettem a 800-as, frigo cleryt. Fólia alatt nem lehet úgy tartani, hogy valamennyi virágot ne adjon. Ismerősöm nem rég húzta vissza a fóliát, most kezd virágozni. (Én ki nem ásom a fóliát nyár elején, hogy lehajtsam a vázról. ) 2-3 hete már nálam sincs virág, kacs is alig néhány db.
Válasz kezdő eper 1 #11777. hozzászólásáraSziasztok!
Nálam nem virágzik
Azért azt nem mondanám,hogy "nem baj" Ami most tönkre megy virág abból már nem lesz tavasszal gyümölcs,tehát terméskieséssel kell számolni.És nem csak azok a virágok mennek el amik kinyíltak,hanem a megindult fürtök is elfagyhatnak, és szép fekete közepű virágokat fognak nyitni tavasszal.
Üdv.:Csuti
Most örülök, hogy csak alig fél fóliányi clery lett tálcás...Annak ott a bimbó a közepében majdnem mindnek...A frigoval nincs ilyen baj se a Cleryvel sem az Apricaval. A tálcás Asiaval sem... csak a clerry ilyen görény
Válasz gigazo #11770. hozzászólásáraa 19g-oshoz képest jobban árnyékol és kevésbé szellőzik így szerintem csak vészhelyzeti takarásra való a 23g-os. Állandó telibe takarásra nem igazán jó...
Összehasonlította-e már valaki a standard 19g-os fátyolfóliát a 23g-os változattal? Nem tudom eldönteni hogy megéri-e a plusz költséget. Fóliában lenne használva nem szabadföldön.
Válasz gigazo #11756. hozzászólásáraAhány forgalmazó annyi félét írnak... az asia papírforma szerint 3 a joly pedig 4 nappal a galery után érik... a gyakorlat szerintem mást mutat, de a sorrend stimmel.
Válasz Viktor 12045 #11752. hozzászólásáraAz állomány baromi erős...a fóliádnak szánt is. A meleg ősz szerintem senkinek nem meglepetés már, de ez a szárazság annál inkább. Erre nagyon kevesen tudták elvetni a gabonát. Szamócánál nem sokat oszt-szoroz A szárazság , de a lisztharmattal nehéz bírni az állandó szélért lomb és a szárazság mellett.
19150 hozzászólás
Válasz L. M. #11800. hozzászólásáraÚgy néz ki nálunk ez hétvégén megtörténik. Most -3 van, holnapra -6 és beállnak az éjszakai fagyok. Még hétfőn kap egy locsolást és annyi.
Válasz infam #11801. hozzászólásáraMi most csuktuk, a disznó ól ajtót. Reggel meg nyitjuk 1/4nyóckó.
Válasz infam #11801. hozzászólásáraNem csukunk itt semmit, majd levelezés után. “Aludni, telelni” kell a szamócának.
Értem. Hány foknál csuktok? Ilyen mínusz 10-15től?
Válasz infam #11798. hozzászólásáranem százas aki csukdossa most... alig várjuk, hogy leálljon a növény végre!
Válasz infam #11798. hozzászólásáraDehogy!!!
Van aki már csukja a fólia ajtókat éjszakára?
Válasz infam #11796. hozzászólásáraTavaszig le van téglázva, simán felszedné a szél.
Válasz kezdő eper 1 #11786. hozzászólásáraEnnél a talajtakarásnál mivel rögzíted a fóliát a földhöz? Nincs nagyon megfeszítve, nem vándorol túlságosan, értem ezalatt, hogy még palánta korában nem mászik rá a fólia a tőre?
Válasz csuti0 #11793. hozzászólására
Válasz csuti0 #11793. hozzászólására
Válasz Draw #11783. hozzászólásáraSzia!
Nem korai egy kicsit, most palántázni?
Válasz Draw #11783. hozzászólásáraHívd ezt a számot: 20-393-0507 postai utánvéttel délután küldjük.
Hívd ezt a számot: 20-393-0507 postai utánvéttel délután küldjük.
Válasz gigazo #11789. hozzászólásáraJó eséllyel lesz benne bimbó mire betelel...
Válasz kezdő eper 1 #11788. hozzászólásáraAugusztus végén poharast kókuszba
Válasz gigazo #11787. hozzászólásáraMikor ültetted? Tavaly is volt virág, mégis jó volt a tavasz
Válasz kezdő eper 1 #11786. hozzászólásáraNállam nagy légterű iker sátor van 16m széles a belmagasság 4,7-m és szerencsére egy virág sincs (a clery-n sem).
Válasz gigazo #11784. hozzászólásáraNálam semmi extra 12 m hosszú 1 colos csövek( 2 db 6 m-es heggesztve) kb. 60 cm mélyen, 7,6-7,8 m a széleség, belmagasság passz, sosem mértem. 48 m hosszú, mert nincs több helyem. Nem bakhátazok. Ez tavaszi kép.
Válasz L. M. #11782. hozzászólásáraÚgy értem.
Válasz kezdő eper 1 #11777. hozzászólásáraMilyen sátorba termeltek ? szélesség ? belmagasság ?
Sziasztok, valaki nem tudna sos-ben 2000 palántát SzabolcsSz megye környékén?
Válasz hasutas1 #11781. hozzászólásáraÚgy érted idén télen is...
Válasz csuti0 #11779. hozzászólásáraSzia.
Azt gondolom idén télen meg fog minket viccelni az időjárás, én nem számítok semmi jóra.
Válasz csuti0 #11779. hozzászólásáraSzia! Így is augusztus elején ültettem a 800-as, frigo cleryt. Fólia alatt nem lehet úgy tartani, hogy valamennyi virágot ne adjon. Ismerősöm nem rég húzta vissza a fóliát, most kezd virágozni. (Én ki nem ásom a fóliát nyár elején, hogy lehajtsam a vázról. ) 2-3 hete már nálam sincs virág, kacs is alig néhány db.
Válasz kezdő eper 1 #11777. hozzászólásáraSziasztok!
Nálam nem virágzik
Azért azt nem mondanám,hogy "nem baj" Ami most tönkre megy virág abból már nem lesz tavasszal gyümölcs,tehát terméskieséssel kell számolni.És nem csak azok a virágok mennek el amik kinyíltak,hanem a megindult fürtök is elfagyhatnak, és szép fekete közepű virágokat fognak nyitni tavasszal.
Most örülök, hogy csak alig fél fóliányi clery lett tálcás...Annak ott a bimbó a közepében majdnem mindnek...A frigoval nincs ilyen baj se a Cleryvel sem az Apricaval. A tálcás Asiaval sem... csak a clerry ilyen görény
Válasz _Kálmán_ #11776. hozzászólásáraMindenhol virágzik, virágzott. Nem baj csal folyamatosan le kell szedni.
Üdv!
Nagy baj, hogy elkezdett virágozni az ültetvényem? Az időjárás miatt van vagy tápanyag probléma?
Válasz kezdő eper 1 #11774. hozzászólásáraJaja. Meg volt atka, túl tápozás, égés, meg hiánytünetek. Lehetőségek tárháza
Sziasztok! Tavalyi évben is volt ilyen tünet, Ca hiány lenne? Köszönöm
Hello mindenki!
Még év elején szó volt valami micro klímát csináló fátyol foliarol. Valaki használta, vélemény, elérhetőség?
Előző témához: tavasszal nálunk már 1.000 Ft os oraberert se jöttek, vagyis nem volt ki jöjjön. Csúcs szezonban volt aki már 1200 at is fizetett. :(
Válasz L. M. #11771. hozzászólására
Válasz gigazo #11770. hozzászólásáraa 19g-oshoz képest jobban árnyékol és kevésbé szellőzik így szerintem csak vészhelyzeti takarásra való a 23g-os. Állandó telibe takarásra nem igazán jó...
Összehasonlította-e már valaki a standard 19g-os fátyolfóliát a 23g-os változattal? Nem tudom eldönteni hogy megéri-e a plusz költséget. Fóliában lenne használva nem szabadföldön.
Üdv
Igazi fóliaszaggató idő van.
Üdv
Igazi fóliaszaggató idő van.
Válasz kezdő eper 1 #11765. hozzászólásáraszedem a kacsokat.lesz nagy neezen aki majd szedje remelem
Válasz Viktor 12045 #11752. hozzászólásáraJó ez a meleg ősz, jól erősödött. Sok a rágcsáló
Válasz zulusz #11758. hozzászólásáraSzépnek szép! Majd a tavasszal meglátod milyen lesz. Kacsokat szeded? A termést lesz aki leszedje?
Válasz czmark #11763. hozzászólására2 évre megint jegelve lesz...
Sziasztok!
Kinek hány engedélyezett kútja van? Tud valaki valami érdemlegeset a témában?
Válasz L. M. #11757. hozzászólásáraKöszönöm a választ.
kep
meg egy kep
eddig egyszer permeteztem
HELLO
agusztusi 12 i frigo ultetvenyem.
szerintetek milyenó?kezdo vagyok?
uj technologiaval.
Válasz gigazo #11756. hozzászólásáraAhány forgalmazó annyi félét írnak... az asia papírforma szerint 3 a joly pedig 4 nappal a galery után érik... a gyakorlat szerintem mást mutat, de a sorrend stimmel.
Sziasztok.
Megtudná valaki mondani, hogy fóliában az asia vagy a joly érik előbb azonos körülmények között?
És mennyivel vannak lemaradva a clerytől?
Válasz Viktor 12045 #11752. hozzászólásáraAz állomány baromi erős...a fóliádnak szánt is. A meleg ősz szerintem senkinek nem meglepetés már, de ez a szárazság annál inkább. Erre nagyon kevesen tudták elvetni a gabonát. Szamócánál nem sokat oszt-szoroz A szárazság , de a lisztharmattal nehéz bírni az állandó szélért lomb és a szárazság mellett.