Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR411.69 FtUSD395.26 FtCHF435.92 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz j.kallai #7453. hozzászólásáraMindegy.
Nem az embereket kerestem, csak azt hittem te is, vagy a te epresed is benne van a videóban. Kicsit benèztem amit írtál előtte
Válasz Csyzy #7451. hozzászólásáraHallottam hogy le akarják csökkenteni az ÁFÁT a zöldség gyümölcs termesztésben is 5%-ra .itt megint mi a termelők fogunk porul járni ,.
Válasz hasutas1 #7450. hozzászólásáraAz rendben van hogy ismersz pár arcot ,de én Csyzit nem látom ebben a videóban.
A növényvédelmi részt gondoltam hogy nem rossz és van pár újdonság is azoknak akik nem látták még ezt .
Válasz Csyzy #7451. hozzászólásáraMond meg te csyzy! A hèt nagyon rossz lesz. Sok az eper, sok a külfödi áru! Az amíg itt lesz, itt mindenki szívni fog a hèten. Beszakad a hèten...
Köszönöm az elismerő szavakat.
Amúgy jó látni, ahhoz kèpest, hogy kevesen írnak rengeteg követője van a fórumnak... Mivel a videót csak itt osztottam meg, pár óra alatt több, mint ötvenen látták..
Válasz clanki #7446. hozzászólásáraNekem azért ilyen nagy autóm nincs még , egy Peugeot Boxerem van magasított ,de ahogy elnézem ,majd újítanom kell:))
A nejem mondta hogy biztos kamionod van :)) Hát rá cáfolt :)
Sziasztok!
Hasutas nagyon szép az epresed ,gratulálok.
Clanki neked is csodálatosak az epreid!
De a gépparkodról is nyomj egy jó fotót mert hihetetlen az 300-500 ládás szállítás számomra mekkora autó kell annyi eperhez ? vagy hány?
Pár kép ,mi is le szedtünk 150 kg ot .
Válasz clanki #7429. hozzászólásáraSzia!
Nem tudom mennyire fognak megnőni az epreim,igazából nem minden a méret!
Szoktam feltenni képeket,igaz általában nem önfényezés céljából.
Válasz csuti0 #7420. hozzászólásáraNézd csak.. majd te is tegyél fel pár képet az epreidről.. gondolom az elsők megnőnek ott is.. nekem a vége is ilyen... Egyszerűen a véremben van. Tudok és kész..
Válasz csuti0 #7421. hozzászólásáraJa és azt is érdemes szem előtt tartani,hogy ez is olyan mint a malac ára. Ha idén jól ment a fóliás,akkor jövőre garantáltan befosik,ugyanis aki csak teheti fóliást ültet,és jövőre nem érti miért van az,hogy tavaly 9000 ft, volt most meg 2000 akarnak adni érte.
Válasz hasutas1 #7414. hozzászólásáraSzia!
Tesa ez komoly állomány,felkötheted a gatyódat!
Fóliás témához csak annyit tudok neked mondani,hogy fóliázzanak azok akik délen termelnek,nekik van létjogosultságuk. Mire megjelenik a szabadföldi dömping addigra már 3 hetet lenyomtak. Mifelénk értelmetlen a fóliázás,mikor nekem elkezdene érni addigra délen a szabadföldit kezdik csipegetni.
Viszont mikor nálunk dömpinggel, akkor az ár bizony alacsonyan van,de korlátlan mennyiségben el lehet adni.
Üdv.:Csuti
Válasz urbanszki13 #7416. hozzászólásáraDirekt így szedjük, és amire a piacra viszem másnap hajnalban addigra szépen bepirosodik! Ez azért van mert ha érettebben szedjük, amire a kereskedő kiteszi az asztalra jócskán túlérett lenne. Pl. ma egy kereskedő 150 ládát vett egyben és azt kérdezte mennyit bír a hűtőben ki, mondtam 4 napot simán. Ha túléretten szednénk, gyorsan elveszíteném a piacomat.
Ennyi..
Válasz hasutas1 #7404. hozzászólásáraA fóliás elejét 15000be is eladod! Aztán 12000 körül kb egy hétig, még egy hét 9-10000, harmadik héttől kezd általában csökkenni 5000re. Ez minden évben visszatérően így megy, mindegy milyen a tél vagy az ősz. Tehát jó bő két heted van nagy pénzt keresni!!!
19155 hozzászólás
Válasz j.kallai #7453. hozzászólásáraMindegy.
Nem az embereket kerestem, csak azt hittem te is, vagy a te epresed is benne van a videóban. Kicsit benèztem amit írtál előtte
Válasz Csyzy #7451. hozzászólásáraHallottam hogy le akarják csökkenteni az ÁFÁT a zöldség gyümölcs termesztésben is 5%-ra .itt megint mi a termelők fogunk porul járni ,.
Válasz hasutas1 #7450. hozzászólásáraAz rendben van hogy ismersz pár arcot ,de én Csyzit nem látom ebben a videóban.
A növényvédelmi részt gondoltam hogy nem rossz és van pár újdonság is azoknak akik nem látták még ezt .
Válasz Csyzy #7451. hozzászólásáraMond meg te csyzy! A hèt nagyon rossz lesz. Sok az eper, sok a külfödi áru! Az amíg itt lesz, itt mindenki szívni fog a hèten. Beszakad a hèten...
Ki mit gondol mi lenne az optimális Áfát is tartalmazó fogyasztói ár? S ebből mennyi nettó járna a termelőnek?
Válasz j.kallai #7448. hozzászólásáraPontosan mit is kell nèzni? A videóból èn csak csyzyt vèlem felismreni(meg Dorinát, meg a Tamást).
Köszönöm az elismerő szavakat.
Amúgy jó látni, ahhoz kèpest, hogy kevesen írnak rengeteg követője van a fórumnak... Mivel a videót csak itt osztottam meg, pár óra alatt több, mint ötvenen látták..
https://www.youtube.com/watch?v=rHmX1kMyGOE
Aki nem látta még!
Válasz clanki #7446. hozzászólásáraNekem azért ilyen nagy autóm nincs még , egy Peugeot Boxerem van magasított ,de ahogy elnézem ,majd újítanom kell:))
A nejem mondta hogy biztos kamionod van :)) Hát rá cáfolt :)
Válasz j.kallai #7442. hozzászólásáraDe te is mutass valamit, gondolom nem talicskával tolod el..
Válasz j.kallai #7442. hozzászólásáraHa dömpingel 800 láda is van pár szedés... Toyota Dyna
http://kerteszportal.hu/cikkek/szamoca-novenybetegsegei
egy kis szaktudás ajánló...
Sziasztok!
Hasutas nagyon szép az epresed ,gratulálok.
Clanki neked is csodálatosak az epreid!
De a gépparkodról is nyomj egy jó fotót mert hihetetlen az 300-500 ládás szállítás számomra mekkora autó kell annyi eperhez ? vagy hány?
Pár kép ,mi is le szedtünk 150 kg ot .
Válasz csuti0 #7440. hozzászólására
Válasz clanki #7429. hozzászólásáraSzia!
Nem tudom mennyire fognak megnőni az epreim,igazából nem minden a méret!
Szoktam feltenni képeket,igaz általában nem önfényezés céljából.
Az alja is ilyen, nincs kiszínezve mint sokan szokták... Jókat nevetek a piacon, még azt mondja 30 éve termel, de mindig így csinálja..
Válasz Koresz #7434. hozzászólásáraBizony Asia. Roxana szebb!! Arról nem is merek képet felrakni.. tavaly tettem fel..
Válasz clanki #7435. hozzászólásáraAz a jó.Ebböl meg is tudja szedni.
Válasz clanki #7435. hozzászólásáraAz a jó.Ebböl meg is tudja szedni.
Válasz Koresz #7428. hozzászólásáraKb. 3kg fér egy vödörbe.. egy embernek 1 óra alatt 20 vödröt tele kell szedni.
Válasz vazi #7433. hozzászólásáraÁzsia
Válasz clanki #7429. hozzászólására ez alba? valaki rendel frigós palántát? mármint kintről ? csatlakoznék hozzá
Válasz clanki #7431. hozzászólásáraKöszönöm.Brutálisan szép az epred.
Válasz Koresz #7428. hozzászólásáraIlyen vödrökbe...
Válasz csuti0 #7420. hozzászólására
Válasz csuti0 #7420. hozzászólásáraNézd csak.. majd te is tegyél fel pár képet az epreidről.. gondolom az elsők megnőnek ott is.. nekem a vége is ilyen... Egyszerűen a véremben van. Tudok és kész..
Válasz clanki #7423. hozzászólásáraSzia Clanki
Érdeklődni szeretnék ti mibe szeditek az epret?Ládába vagy vödörbe?Köszönöm a válaszod.
Válasz csuti0 #7420. hozzászólásáraLátod? Egyszerűen nem tudok silányat meg magot termelni.. nagyszerű vagyok...
Válasz csuti0 #7420. hozzászólásáraVan itt több is... Hoppá..
Válasz csuti0 #7421. hozzászólásáraJa és azt is érdemes szem előtt tartani,hogy ez is olyan mint a malac ára. Ha idén jól ment a fóliás,akkor jövőre garantáltan befosik,ugyanis aki csak teheti fóliást ültet,és jövőre nem érti miért van az,hogy tavaly 9000 ft, volt most meg 2000 akarnak adni érte.
Válasz hasutas1 #7414. hozzászólásáraSzia!
Tesa ez komoly állomány,felkötheted a gatyódat!
Fóliás témához csak annyit tudok neked mondani,hogy fóliázzanak azok akik délen termelnek,nekik van létjogosultságuk. Mire megjelenik a szabadföldi dömping addigra már 3 hetet lenyomtak. Mifelénk értelmetlen a fóliázás,mikor nekem elkezdene érni addigra délen a szabadföldit kezdik csipegetni.
Viszont mikor nálunk dömpinggel, akkor az ár bizony alacsonyan van,de korlátlan mennyiségben el lehet adni.
Válasz clanki #7411. hozzászólásáraSzia!
Gratulálok, igen szép ez a láda eper,bármelyik szögből is nézzük!
Válasz hasutas1 #7414. hozzászólására
Válasz urbanszki13 #7416. hozzászólásáraDirekt így szedjük, és amire a piacra viszem másnap hajnalban addigra szépen bepirosodik! Ez azért van mert ha érettebben szedjük, amire a kereskedő kiteszi az asztalra jócskán túlérett lenne. Pl. ma egy kereskedő 150 ládát vett egyben és azt kérdezte mennyit bír a hűtőben ki, mondtam 4 napot simán. Ha túléretten szednénk, gyorsan elveszíteném a piacomat.
Ennyi..
Válasz hasutas1 #7413. hozzászólásáraLesz erről is mit szedni... szépen bekötött..
Válasz clanki #7411. hozzászólásáraDe miért zöld a vége soknak? Ha rajta hagyod még pár napot nem pirosodik be a vége?
Sziasztok.
14 nagy, 7 apró szamócám kimaradt. Ha érdekel valakit hívjon nyugodtan. Cegléd 06703181835
Ez meg az èn sibillam:
https://m.youtube.com/watch?v=yGkbuG0mqho
Válasz clanki #7409. hozzászólásáraKirály!
Válasz hasutas1 #7408. hozzászólásáraEzeket adtam ma 6000-be... 250 ládával... ezt vajon mennyiért kilóznák???? Mert ezek az extránál is extrábbak!
Válasz hasutas1 #7407. hozzászólására
Most olvasom a f@aszbukon. Mátol 2400 helyett 2000 a kg-ja az epernek a tesco parkolóba.
Így kell ezt csinálnie....mádzsárorság èn így szeretlek....!
Válasz clanki #7406. hozzászólásáraTavaly 4200-be kezdtem, volt 2500 is....
Válasz hasutas1 #7404. hozzászólásáraA fóliás elejét 15000be is eladod! Aztán 12000 körül kb egy hétig, még egy hét 9-10000, harmadik héttől kezd általában csökkenni 5000re. Ez minden évben visszatérően így megy, mindegy milyen a tél vagy az ősz. Tehát jó bő két heted van nagy pénzt keresni!!!