Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Viktor 12045 #5983. hozzászólásáramegérkezett nekem is azt ítad 2,5dl 30 liter vízhez a dobozon pedig 2dl 10liter vízhez, neked ki mondta az adagolást agrosolosok?
Válasz Viktor 12045 #5994. hozzászólásáraKöszönöm szépen,rendes vagy ,de ez tényleg messzi van..holnap,ha minden igaz megjön,amit rendeltem,de nem tudom van-e értelme a claryt kezelni vele,mert már rendesen beindult.A delyt,jollyt,ami még most kezd ébredezni,mindenképp megkínálom vele.
Válasz Viktor 12045 #5979. hozzászólásáraViktor,Cegléden vagyok.Vettem 1 litert a fentebb említett boltból,de késöbbre tartalékolnék még pár litert,ha beválik,jóárasítva...
Válasz Viktor 12045 #5977. hozzászólásáraNyakunkon ám,pont ma néztem én is kezdi kitolni a bimbókatJuhéjj Na jó,csak egy kicsit örülök, a lényeg, hogy szívvel-lélekkel!!
Örülök és klassz a kép
Work Hard!!
Válasz kcseri #5978. hozzászólásáraSehol. Nincs literes kiszerelés. 10 literes van meg 1000. A 10 literesnek 8,25 euro + fa literje. Hány liter kellene neked? merre gazdálkodsz?
Válasz bujdi05 #5976. hozzászólásáraNyakunkon a virágzás még szép, hogy elvesztünk. Na meg persze megkezdőtek a tavaszi munkák az mg-ben. El is akadtam tegnap vagy 3x
Elolvastam az egész fórumot,az feltűnt,hogy minden évben sok új ember jelenik meg,aztán eltűnnek...hát bizony nem egyszerű ez a szamóca termelés én tudom,de látom van itt egy törzs mag aki így vagy úgy de segíti a fórumozókat...(igaz,valakit melegebb éghajlatra is küldtek már)
Egy dolog érdekelne!!Aki fólia alagutat csinál, az sok munka ha nem géppel készíti,akkor miért nem csinálnak fóliát?
Miért jobb az?Akinek van érdekelne a véleménye...
Szép napot és jó munkát!!!üdvözletem
Válasz clanki #5961. hozzászólásáraugyaz azt kapta mint az asia de ezekszerint nem jött be neki nekem meg ő meg is lepődtem mert leírás és elmondás alapján nem ezt vártam, máshogy kelett volna aztán lehet mind az lenne idén
Válasz Viktor 12045 #5950. hozzászólásárahello Italpolina NPK 4-4-4 granulát baromfitrágya teszek a földbe baromfitrágyát ásás útán úgy jó ha szétgereblyézem a földön 1000töt ültetek
meg ültetés ütán kap ilyent
Guanito 6-15-3+2MgO+10CaO szervestrágya
Válasz hardy1958 #5956. hozzászólásáraIsten áldja! Minden kétkezi munkáját! Adjon az ég hosszú életet, egészséget, gazdagságot, boldogságot szép családot!
Válasz kcseri #5955. hozzászólásáraVicc!!!! Majd meglátod. A Roxanát meg se közelíti. Van belőle, de minek... Esetleg ízre jobb, de nálunk a Roxana is finom nagyon.
Válasz Ernő 12 #5953. hozzászólásáraGondolom a semmitől több, bár nem ismerem nem használom ezeket, csak wuxalt. Azt merem ajánlani. Egyébként valamint biztos ér.
Egy idős aggastyán vagyok,feleségem és én már régóta együtt gazdálkodunk.
Nem vagyok mai gyerek,de haladok a korral és regisztráltam ide...
Nagyon jó ez a fórum,sok jó tapasztalatot olvastam itt...
Jó munkát Mindenkinek
Válasz HoRo27 #5954. hozzászólásáraAz olympiát javasolják,mint alternatívát a roxana helyett.Én tavaly hoztam belőle próbára 150 tövet,de nem engedtem teremni,mert júniusban ültettem.Az ideén kiderül..állítólag roxana hozama van kb.viszont jobb ízű.Majd kiderül..Palesitsnél már van kínálatban,tavaly nem volt még.
Válasz clanki #5948. hozzászólásáraakkor csak nekem nem jött be a roxana ku.rva sokat termett de se az íze nem volt a legjobb főleg az asia melett meg sok szétnyílt belőle
Válasz clanki #5915. hozzászólásáraSzia! Fitohorn Fe55 plusz Fitohorn Mg- al megfujom mert kb jövöhétre igérték a wuxált szerinted segitenek ezek a szerek is?
Ez a kép pedig a szamóca élni akarását mutatja be. A tavaly ősszel felszedett leveleket, hajtásokat és szalmát egy kupacba raktam, ez a kis hajtás pedig a tetején volt. Megsütötte picit a nap és rögtön belegyökerezett a "zöldkomposztba". Pedig egész télen a kupac tetején volt elhervadva a nagy minszokban...
19150 hozzászólás
Válasz Viktor 12045 #5983. hozzászólásáramegérkezett nekem is azt ítad 2,5dl 30 liter vízhez a dobozon pedig 2dl 10liter vízhez, neked ki mondta az adagolást agrosolosok?
Üdv.Írtam üzenetet
Válasz Viktor 12045 #5997. hozzászólásáraKöszi,akkor kap mind belőle..
Válasz kcseri #5996. hozzászólásáraKezed nyugodtan kárt nem csinálsz
Válasz Viktor 12045 #5994. hozzászólásáraKöszönöm szépen,rendes vagy ,de ez tényleg messzi van..holnap,ha minden igaz megjön,amit rendeltem,de nem tudom van-e értelme a claryt kezelni vele,mert már rendesen beindult.A delyt,jollyt,ami még most kezd ébredezni,mindenképp megkínálom vele.
Válasz Viktor 12045 #5990. hozzászólásáraOkè köszönöm
Válasz kcseri #5993. hozzászólásáraNem. Debrecen után vagyok. Csak adtam volna ha nem jutsz hozzá.
Válasz Viktor 12045 #5992. hozzászólásáraEzt hogyan értelmezzem?Környéken gazdálkodsz?
Válasz kcseri #5989. hozzászólására
Válasz kcseri #5989. hozzászólására
Válasz Horváth Zsolt Attila #5987. hozzászólására A lényeg, hogy meg legyen a legalább 4 bar nyomás, hogy minnél finomabbra porlasszon.
Válasz Viktor 12045 #5979. hozzászólásáraViktor,Cegléden vagyok.Vettem 1 litert a fentebb említett boltból,de késöbbre tartalékolnék még pár litert,ha beválik,jóárasítva...
Válasz lacka4600 #5981. hozzászólásáraKöszi,innen vettem,holnap ér ide :)
Válasz Viktor 12045 #5986 hozzászólás
Talajpermetezőn három szóró pisztojra gondoltam.Mert eddig csak kerettel fujtuk.
Válasz Horváth Zsolt Attila #5984. hozzászólásáraMotoros, padlógázzal!!!
Válasz Viktor 12045 #5983. hozzászólásáraBocs! Vakon vagyok
Sziasztok az agrossolt ki mivel fúja ki (talajpermetező,motorospermetező,hátipermetező)?
Válasz lacka4600 #5982. hozzászólására5936. Hozzászólás.
Válasz Viktor 12045 #5979. hozzászólására
10 liter vízhez mennyit teszel? Tartod a gyártó szerinti utasításokat?
Válasz kcseri #5978. hozzászólásárahttp://bolthely.hu/biogyomber/id/01383_Agrosol_Liquid_1_liter
Válasz Viktor 12045 #5977. hozzászólásáraNyakunkon ám,pont ma néztem én is kezdi kitolni a bimbókatJuhéjj Na jó,csak egy kicsit örülök, a lényeg, hogy szívvel-lélekkel!!
Örülök és klassz a kép
Work Hard!!
Válasz kcseri #5978. hozzászólásáraSehol. Nincs literes kiszerelés. 10 literes van meg 1000. A 10 literesnek 8,25 euro + fa literje. Hány liter kellene neked? merre gazdálkodsz?
Válasz Viktor 12045 #5977. hozzászólásáraViktor,hol lehet még literest venni az agrosolból?
Válasz bujdi05 #5976. hozzászólásáraNyakunkon a virágzás még szép, hogy elvesztünk. Na meg persze megkezdőtek a tavaszi munkák az mg-ben. El is akadtam tegnap vagy 3x
Halihó Mindenkinek!!
Látom megy a munka ezerrel!!!Sokan el vagyunk veszve, meg el is leszünk,de így van ez jól
Jó munkát Mindenkinek, hajrá
Válasz Viktor 12045 #5974 hozzászólás
Máshol esetleg olcsóbb?Igazából nem is találtam már helyen literesben én,így kénytelen voltam onnan rendelni.
Válasz Horváth Zsolt Attila #5970. hozzászólásáraÍgy van. Csak ott dupla áron van a literes
Jó reggelt Mindenkinek!
Elolvastam az egész fórumot,az feltűnt,hogy minden évben sok új ember jelenik meg,aztán eltűnnek...hát bizony nem egyszerű ez a szamóca termelés én tudom,de látom van itt egy törzs mag aki így vagy úgy de segíti a fórumozókat...(igaz,valakit melegebb éghajlatra is küldtek már)
Egy dolog érdekelne!!Aki fólia alagutat csinál, az sok munka ha nem géppel készíti,akkor miért nem csinálnak fóliát?
Miért jobb az?Akinek van érdekelne a véleménye...
Szép napot és jó munkát!!!üdvözletem
Válasz clanki #5971. hozzászólásáraKöszönöm szépen.
Válasz Horváth Zsolt Attila #5970. hozzászólásáraSzeva. Biogazdabolt.hu
Válasz Viktor 12045 #5952. hozzászólásáraSzia. Azt szeretném kérdezni hogy az agrosolt hol lehet beszerezni 1literes kiszerelésben?
Válasz Viktor 12045 #5952. hozzászólásáraSzia. Azt szeretném kérdezni hogy az agrosolt hol lehet beszerezni 1literes kiszerelésben?
Válasz clanki #5961. hozzászólásáraugyaz azt kapta mint az asia de ezekszerint nem jött be neki nekem meg ő meg is lepődtem mert leírás és elmondás alapján nem ezt vártam, máshogy kelett volna aztán lehet mind az lenne idén
Válasz geeg #5965. hozzászólásáraés még ezek útán milyen mütrágyát vagy mit vegyek még hozzá
Válasz Viktor 12045 #5950. hozzászólásárahello Italpolina NPK 4-4-4 granulát baromfitrágya teszek a földbe baromfitrágyát ásás útán úgy jó ha szétgereblyézem a földön 1000töt ültetek
meg ültetés ütán kap ilyent
Guanito 6-15-3+2MgO+10CaO szervestrágya
Válasz clanki #5962. hozzászólásáraAkkor még jó,hogy csak ilyen kevés van belőle.. :)
Válasz hardy1958 #5956. hozzászólásáraIsten áldja! Minden kétkezi munkáját! Adjon az ég hosszú életet, egészséget, gazdagságot, boldogságot szép családot!
Válasz kcseri #5955. hozzászólásáraVicc!!!! Majd meglátod. A Roxanát meg se közelíti. Van belőle, de minek... Esetleg ízre jobb, de nálunk a Roxana is finom nagyon.
Válasz HoRo27 #5954. hozzászólásáraCiao. Máshogy kell tápozni. Igen hajlamos ilyen dolgokra. Érdekes az emberek 90%- nak nem jön be a Roxana.
Válasz Ernő 12 #5953. hozzászólásáraGondolom a semmitől több, bár nem ismerem nem használom ezeket, csak wuxalt. Azt merem ajánlani. Egyébként valamint biztos ér.
Minden kedves hölgy fórumozónak, boldog nőnapot.
Válasz hardy1958 #5956. hozzászólásáraJó napot!
Üdv a fórumon
Köszönöm!
Üdvözletem Mindenkinek!!
Egy idős aggastyán vagyok,feleségem és én már régóta együtt gazdálkodunk.
Nem vagyok mai gyerek,de haladok a korral és regisztráltam ide...
Nagyon jó ez a fórum,sok jó tapasztalatot olvastam itt...
Jó munkát Mindenkinek
Válasz HoRo27 #5954. hozzászólásáraAz olympiát javasolják,mint alternatívát a roxana helyett.Én tavaly hoztam belőle próbára 150 tövet,de nem engedtem teremni,mert júniusban ültettem.Az ideén kiderül..állítólag roxana hozama van kb.viszont jobb ízű.Majd kiderül..Palesitsnél már van kínálatban,tavaly nem volt még.
Válasz clanki #5948. hozzászólásáraakkor csak nekem nem jött be a roxana ku.rva sokat termett de se az íze nem volt a legjobb főleg az asia melett meg sok szétnyílt belőle
Válasz clanki #5915. hozzászólásáraSzia! Fitohorn Fe55 plusz Fitohorn Mg- al megfujom mert kb jövöhétre igérték a wuxált szerinted segitenek ezek a szerek is?
Válasz clanki #5947. hozzászólásáraNa ha idén lesz palánta lehet rendel pár tövet próbára
Ez a kép pedig a szamóca élni akarását mutatja be. A tavaly ősszel felszedett leveleket, hajtásokat és szalmát egy kupacba raktam, ez a kis hajtás pedig a tetején volt. Megsütötte picit a nap és rögtön belegyökerezett a "zöldkomposztba". Pedig egész télen a kupac tetején volt elhervadva a nagy minszokban...