Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD395.26 FtCHF439.37 FtGBP495.29 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz tanya álom #5445. hozzászólásáraSzia
Igen azok, már csak kb 2-3 nap és tudjuk állítani őket.
Nem, még az őszön levertük a lábazatot 70 cm mélyre aminek a tetejétől 10 cm van hegesztve nagyobb vascső, ami megegyezik az ív méretével, amire rá lesz ültetve az ív. Ha kicsit jobban megnézed van benne téglasor azt tettük a tetejére, hogy ne menjen bele víz.
Válasz Roli198881 #5446. hozzászólásáraAhogy sikerül. Bár én egy darab friss levéllel nem találkoztam a régiekből hagytam meg ha pont mázlija volt és nem vágtam le. Egyébként jobban indul ha van levél ami már fotoszintetizál és nem a nulláról kell neki indulni.
Válasz Viktor 12045 #5441. hozzászólására Jobb lenne ha lassabban indítanád ilyen hidegek után. Nem javaslom a fátylas takarást a fóliában. Nem fog tudni kellően regenerálódni, fel kell épülnie. Nem mindegy mennyit terem, persze ha nem érte fagy nincs baj, de ezt kétlem.
Sziasztok!
"Én gazmentesen mentem bele a télbe így nem kell gyomírtó a magról kelő gyomokra meg jó a betasana+dual gold együttes használatasmile smile"
Üdv.:Csuti
Most jöttem be levelezésből, az emberek még csinálják, úgy nézem szépen indul és nem lesz nagy fagykár. Egy két bika tövet felvettem, és szép fehér a rizóma, kezd mozdulni a növény.
BVálasz bujdi05 #5434. hozzászólásáraA szántóföldi permetező már dugult el nem nekünk hanem ismerősnek, de ha neked még bevált a hátin akkor nincs gond. Egyébként én már próbáltam nitrogén+nedvesítő kombit elég jól működött dupla dózisban.
Válasz bujdi05 #5428. hozzászólásáraÉn pétisó helyett inkább ammónium nitrátot tennék mivel a pétisó meszes és nem oldódik fel tökéletesen, lerakódhat a permetezőben és a szórófejben is.
Válasz bujdi05 #5428. hozzászólásáramilyen terülten takartatok? gondolom eddig ki nem taakartátok? s család takarja vagy emberekel? hogy oldod meg a ki be takarást?
Válasz vazi #5427. hozzászólásáraÉn ilyenkor amikor ilyen nyírkos a gaz a totálisba rakok egy kis pétisót(pl. 5l-vízbe elkeverem a totálist másik 5 literbe meg beledobok 20 dkg pétisót és így vegyítem össze,különben nem oldódna fel rendesen a pétisó) ezt azért szeretem mert gyorsabban kiégeti a gazt,de lehet neked van jobb megoldásod... Mi már -5 fok alatt takarunk egészen a levelezésekig,ki így ki úgy csinálja...
Amúgy 2 nap takarással nem sokra mész,2 nap múlva gyomirtózni akarsz ki kell takarnod,felesleges.nem 2 nap alatt úgysem mozdul meg semmi a növényben ahhoz több nap kell
Válasz bujdi05 #5425. hozzászólásáratotal t nyomnek ra, de csak holnaputan, mivel holnaputanra mond mellegebbet, nekem kellene mert gyepes volt ősszel,nem volt ki csinálja sajnos akkor, de azon dilemázok hogy menjek ki most takarjam le, s majd ki takarva marad maskor ket napot, vagy akkor nem lesz takarva majd csak szombaton, de ti már ahogy látom takartátok :)
Válasz vazi #5424. hozzászólásáraSzia!
Milyen gyomírtót akarsz használni ami ilyenkor hat?? Mi még takarva tartjuk a hétvégéig aztán levelezünk,aztán megint takarunk...
Jó munkát
Én gazmentesen mentem bele a télbe így nem kell gyomírtó a magról kelő gyomokra meg jó a betasana+dual gold együttes használata
erre nalunk mar valaki ki indult takarni az epret, én elébb gyomirtoznék,s majd utána, hogy ne kelledjen ki takarva legyen vagy 2 napig, ti takarjátok vagy még vártok??
Válasz bujdi05 #5422. hozzászólásáraOk, tudom van barátod... Viktor nem mondott semmit.. Viszont sok rendőr barátom van, akikkel együtt edzünk.. Neked is jó munkát..
Válasz hasutas1 #5411. hozzászólásáraEshet hó, de olyan mint januárba. Azt már nem élném túl..
A bordákat lenyomta a hó 90centire, amit 50- re szúrtunk.
Válasz clanki #5410. hozzászólásáraTudom, hogy nem lesz mindjárt 20 fok, de már szívesen dolgozna az ember.
Akár mèg hó is eshet, szerintem fog is, túl gyors lenne a váltás.
Márciusban nem lenne meglepetès a hó, ès van is rá esèly.
Válasz hasutas1 #5408. hozzászólásáraAzért még csak február 13 van. Szépen lassan tavaszodik ki, ami ilyen hidegek után sokkal jobb a szamócának, legalább regenerálódik könnyebben. A hirtelen meleg nem tenne jót. Jobb ez így.
Válasz hasutas1 #5402. hozzászólásáraIgyekszik az ember.
Azok a fehér vasak is remélem felállnak a hétvégére. No akkor oszt lesz meló 1000rel.
Felétek milyen idő volt ma?
19150 hozzászólás
Válasz Roli198881 #5446. hozzászólásáraJobb ha marad rajta levél. Jobban is indul meg a termés is darabosabb lesz.
Válasz Viktor 12045 #5437. hozzászólásáraAz sem hangzik rosszul köszi!
Válasz tanya álom #5445. hozzászólásáraSzia
Igen azok, már csak kb 2-3 nap és tudjuk állítani őket.
Nem, még az őszön levertük a lábazatot 70 cm mélyre aminek a tetejétől 10 cm van hegesztve nagyobb vascső, ami megegyezik az ív méretével, amire rá lesz ültetve az ív. Ha kicsit jobban megnézed van benne téglasor azt tettük a tetejére, hogy ne menjen bele víz.
Válasz Roli198881 #5446. hozzászólásáraAhogy sikerül. Bár én egy darab friss levéllel nem találkoztam a régiekből hagytam meg ha pont mázlija volt és nem vágtam le. Egyébként jobban indul ha van levél ami már fotoszintetizál és nem a nulláról kell neki indulni.
ugyan úgy tarlóra vágjátok mint szedés után vagy a friss leveleket meg hagyjátok? mert felénk ki így ki úgy csinálja???
Válasz zelnikpeti #5400. hozzászólásáraSzia Peti.
Azok ott a bordák?
Ha igen a már meglévő lyukba szúrjátok?
Válasz clanki #5443. hozzászólásáraCsak estére takarom be. Ma nálunk egész nap fagypont alatt volt a hő.
Válasz Viktor 12045 #5441. hozzászólására Jobb lenne ha lassabban indítanád ilyen hidegek után. Nem javaslom a fátylas takarást a fóliában. Nem fog tudni kellően regenerálódni, fel kell épülnie. Nem mindegy mennyit terem, persze ha nem érte fagy nincs baj, de ezt kétlem.
Sziasztok!
"Én gazmentesen mentem bele a télbe így nem kell gyomírtó a magról kelő gyomokra meg jó a betasana+dual gold együttes használatasmile smile"
Üdv.:Csuti
Válasz clanki #5439. hozzászólásáraÉn már végeztem a fóliákkal. Le is van takarva
Válasz zelnikpeti #5438. hozzászólásáraFőleg a fagykárról fognak beszélni.. Én már tudom..beszéltem egy két felszólalóval...
Most jöttem be levelezésből, az emberek még csinálják, úgy nézem szépen indul és nem lesz nagy fagykár. Egy két bika tövet felvettem, és szép fehér a rizóma, kezd mozdulni a növény.
Válasz zelnikpeti #5436. hozzászólására
BVálasz bujdi05 #5434. hozzászólásáraA szántóföldi permetező már dugult el nem nekünk hanem ismerősnek, de ha neked még bevált a hátin akkor nincs gond. Egyébként én már próbáltam nitrogén+nedvesítő kombit elég jól működött dupla dózisban.
Válasz vazi #5433. hozzászólásáraBocs, hogy beleszólok.
A Kecskeméti az holnap után lesz.
Válasz vazi #5433. hozzászólásáraNem kell meghívó 09:30-tól lehet menni ott majd regisztràlsz és kapsz legközelebb meghívót
Válasz Viktor 12045 #5430. hozzászólásáraKöszi a tippet,de maradok a pétisónàl,nem tömített el nekem semmit màr több éve csinàlom vele...nekem bevàlt
vissza térve a holnapi talalkozóra akkor kell meghivó? vagy hogy lehet be menni hogy működik? még nem voltam azért kérdem
Válasz Viktor 12045 #5430. hozzászólásárami az ureea t szoktuk tenni, az nitrogen
Válasz vazi #5429. hozzászólásáraA pàrommal ketten csinàljuk a ki-be takaràst,így van még nem takartuk ki...
Válasz bujdi05 #5428. hozzászólásáraÉn pétisó helyett inkább ammónium nitrátot tennék mivel a pétisó meszes és nem oldódik fel tökéletesen, lerakódhat a permetezőben és a szórófejben is.
Válasz bujdi05 #5428. hozzászólásáramilyen terülten takartatok? gondolom eddig ki nem taakartátok? s család takarja vagy emberekel? hogy oldod meg a ki be takarást?
Válasz vazi #5427. hozzászólásáraÉn ilyenkor amikor ilyen nyírkos a gaz a totálisba rakok egy kis pétisót(pl. 5l-vízbe elkeverem a totálist másik 5 literbe meg beledobok 20 dkg pétisót és így vegyítem össze,különben nem oldódna fel rendesen a pétisó) ezt azért szeretem mert gyorsabban kiégeti a gazt,de lehet neked van jobb megoldásod... Mi már -5 fok alatt takarunk egészen a levelezésekig,ki így ki úgy csinálja...
Amúgy 2 nap takarással nem sokra mész,2 nap múlva gyomirtózni akarsz ki kell takarnod,felesleges.nem 2 nap alatt úgysem mozdul meg semmi a növényben ahhoz több nap kell
Válasz bujdi05 #5425. hozzászólásáratotal t nyomnek ra, de csak holnaputan, mivel holnaputanra mond mellegebbet, nekem kellene mert gyepes volt ősszel,nem volt ki csinálja sajnos akkor, de azon dilemázok hogy menjek ki most takarjam le, s majd ki takarva marad maskor ket napot, vagy akkor nem lesz takarva majd csak szombaton, de ti már ahogy látom takartátok :)
Válasz bujdi05 #5425. hozzászólásáraTeszem hozzá ez fóliás...
Válasz vazi #5424. hozzászólásáraSzia!
Milyen gyomírtót akarsz használni ami ilyenkor hat?? Mi még takarva tartjuk a hétvégéig aztán levelezünk,aztán megint takarunk...
Jó munkát
Én gazmentesen mentem bele a télbe így nem kell gyomírtó a magról kelő gyomokra meg jó a betasana+dual gold együttes használata
erre nalunk mar valaki ki indult takarni az epret, én elébb gyomirtoznék,s majd utána, hogy ne kelledjen ki takarva legyen vagy 2 napig, ti takarjátok vagy még vártok??
Válasz bujdi05 #5422. hozzászólásáraOk, tudom van barátod... Viktor nem mondott semmit.. Viszont sok rendőr barátom van, akikkel együtt edzünk.. Neked is jó munkát..
Válasz clanki #5419. hozzászólásáramaradjunk a fórum témájánál...
Jó munkát...
Válasz clanki #5418. hozzászólásáraGondoltam hogy azt hitted bujdi pasi
Hát nem laksz közel azért is lepődtem meg h eljössz.... Éljen Viktor
Válasz bujdi05 #5416. hozzászólására
Válasz bujdi05 #5416. hozzászólásárahttp://www.youtube.com/watch?v=rNheCWNHC8s
Válasz bujdi05 #5412. hozzászólásáraEgy rendőrnő az álmom, régóta őrá vágyom..
Válasz bujdi05 #5412. hozzászólásáraNem találkozunk, megijedtem tőled Mártika... Lányokat nem bántok... Inkább küldök virágot..
Válasz tanya álom #5415. hozzászólásáraSziasztok!
Láttam a képeket, húúú nagyon brutális
Válasz tanya álom #5414. hozzászólásáraIlletve NE olyan mint januárban..
Válasz hasutas1 #5411. hozzászólásáraEshet hó, de olyan mint januárba. Azt már nem élném túl..
A bordákat lenyomta a hó 90centire, amit 50- re szúrtunk.
Válasz hasutas1 #5411. hozzászólásáraMajd szépen fog mutatni a krumplinak a bakhátjain a friss ropogós hó
Válasz clanki #5410. hozzászólásáraAkkor Kecskeméten találkozunk Józsika
Válasz clanki #5410. hozzászólásáraTudom, hogy nem lesz mindjárt 20 fok, de már szívesen dolgozna az ember.
Akár mèg hó is eshet, szerintem fog is, túl gyors lenne a váltás.
Márciusban nem lenne meglepetès a hó, ès van is rá esèly.
Válasz hasutas1 #5408. hozzászólásáraAzért még csak február 13 van. Szépen lassan tavaszodik ki, ami ilyen hidegek után sokkal jobb a szamócának, legalább regenerálódik könnyebben. A hirtelen meleg nem tenne jót. Jobb ez így.
Válasz hasutas1 #5408. hozzászólásáraNálunk egész nap köd meg -2.
Válasz zelnikpeti #5404. hozzászólásáraNagyon húzza a tavasz... talán soha nem lesz. Volt kemèny 3 fok. Reggel -4
Válasz zelnikpeti #5406. hozzászólásáraSemmi, csak nem értettem mit akartàl azzal,hogy képeket tettél fel.
Válasz clanki #5405. hozzászólásáraMiért?
Mi a baj vele?
Válasz zelnikpeti #5403. hozzászólásáraAkkor ok.
Válasz hasutas1 #5402. hozzászólásáraIgyekszik az ember.
Azok a fehér vasak is remélem felállnak a hétvégére. No akkor oszt lesz meló 1000rel.
Felétek milyen idő volt ma?
Válasz clanki #5401. hozzászólásáraigen
Válasz zelnikpeti #5400. hozzászólásáraHát barátom van benne munka rendesen! Te sem veted meg a kèt kezi munkát!
Válasz zelnikpeti #5400. hozzászólásáraIgen?