Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Viktor 12045 #5047. hozzászólásáraIgaz.
Règen találkoztunk szemèlyesen.
Szinte már ismerek mindenkit itt, de nem sok emberrel nem találkoztam. Na jó, ez sem igaz .
A sasfèszek. Találó elnevezès, találó hely
Sziasztok.
Akit èrdekel palánta tavaszra, az írjon privátba.
Szerintem lehetne csinálni egy kis csapatot itt is.
Jelentkezzetek minèl előbb, minèl többen
Válasz vazi #5035. hozzászólásáraHa ebből élsz, minden plusz info jól jöhet. Lehet csak egy mondat ami fontos neked, de lehet, hogy pont amiatt az egy mondat miatt lesz magasabb bevételed. Tehát ez is befektetés. Hogy miről szól? A nevében is benne van. Pl. Új -fajták bemutatása, tápanyag utánpótlás, ilyesmi. Nálunk okosabbaktól kérdezhetsz személyesen.
Válasz zelnikpeti #5031. hozzászólásáraHát sajnos idén nem hiszem hogy tudnék ebben segíteni, mert most megyek 2 hét múlva ki azért amit hozok magamnak, aztán nem hiszem hogy idén már kijutok még egyszer. De máskülönben szívesen segítenék ilyen ügyben mert mindannyiunknak kedvezőbb lenne ha egyszerre többet hoznánk.
Válasz tanya álom #5021. hozzászólásáraSzia!
Itt szerencsére estére ellát a hóesés,és ami esett annak java részét sikerült is letakarítani. Annak idején édesapámnak egy 24 es 60m hosszú 5/4 csőből készült házat rogyasztott össze a hó. Azóta nagyon odafigyelünk a hóesésre.
Üdv.:Csuti
Végre esik rendesen kb 6-7 cm van már, arra mindenesetre már jó volt, hogy drifteljünk jókat a traktorral. Jövő hétre megint jönnek a keményebb mínuszok.
Válasz hasutas1 #5010. hozzászólásáraErre kicsit széthúzó a társaság ilyen téren. Pedig még csak hasznot se láttam volna pluszban azon kívül hogy nekem is lett volna palántám, mert kinyomtattam az ajánlatot amit leküldtek megmutattam mindenkinek hogy mennyi lenne az annyi,vállaltam hogy le is szervezem, kimegyek érte saját autóval, az üzemanyag árát meg szétosztjuk. Ott akad el a dolog szerintem hogy előre kellett volna fizetni.
Válasz wolf5555 #5009. hozzászólásáraMert a 60-80 Ft-ot kicsit sokallom a palántáért, főleg hogy tudom a kinti árát is. Még egy 20-30 ezer db-os tételen is súlyos tízezreket lehet spórolni, még ha az útiköltséget hozzáadja az ember akkor is.
Válasz wolf5555 #5009. hozzászólásáraItt működik a dolog, sőt országosan is, csak tudod mindenki fèlti azt a kijárt ösvènyèt hátha jövőre nem kap már.
Mondjuk nem èrtem az ismerőseidet, főleg ha tudjuk, hogy ott milyen árak vannak, meg itt.... Èg ès föld!
De nem lepődök meg már semmin se
Válasz hasutas1 #5008. hozzászólásáraPersze többszázezres tételnél biztos hogy alacsonyabb az ár, próbáltam szervezni én is olyat, hogy többen itt az ismerős epresekkel összeállunk és behozok én is egy egész autóval amit lehet, de hát senki nem állt kötélnek, én meg nem akarok annál a 20-30000 tőnél többet ami szokott lenni nekem.
Válasz wolf5555 #5005. hozzászólásáraMondjuk én most csak 4000 db-ot tudok hozni a fákkal, nem fér be több, még így is lehet hogy bajos lesz a fuvar, de tavaly a 30000 db-ra is ugyanazt a darabárat kaptam mint most a 4000- re.
Válasz wolf5555 #5002. hozzászólásáraEz így igaz. De ezek meg a tètellel játszanak. Szóval minèl többet rendelsz annál olcsóbb, ès abból van mindig a vita.
Válasz hasutas1 #5000. hozzászólásáraMindenki rendel a saját nevére, akkor számlája is lesz róla mindenkinek, aztán meg mehet azért egy autó is, én is hozok most más által rendelt fát is. Örülök ha segítettem
19150 hozzászólás
Válasz zelnikpeti #5044. hozzászólásáraHol lehet ra jelentkezni milyen uton modon? Amugy kezdo epertermelo vagyok. Jo pap holtig tanul.
Válasz hasutas1 #5048. hozzászólásáraEgy nemmel kevesebb
Válasz Viktor 12045 #5047. hozzászólásáraIgaz.
Règen találkoztunk szemèlyesen.
Szinte már ismerek mindenkit itt, de nem sok emberrel nem találkoztam. Na jó, ez sem igaz .
A sasfèszek. Találó elnevezès, találó hely
Válasz hasutas1 #5041. hozzászólásáraJaja jó lenne egy személyes eszmefuttatás. Meg akkor egy kalap alatt elhozom a fátylamat is
Válasz hasutas1 #5040. hozzászólásáraSzia
Írtam privát
Válasz zelnikpeti #5034. hozzászólására
Válasz Zoltán_77368 #5042. hozzászólásáraEpres szakmai nap.
Válasz hasutas1 #5040. hozzászólásáraFrígós?
Válasz hasutas1 #5041. hozzászólására ha szabad kérdezni mi lesz Kecskeméten a sasfészekbe ?
Válasz clanki #5037. hozzászólásáraHa sokan mennek innen a fórumról akkor èn is megyek.
Sziasztok.
Akit èrdekel palánta tavaszra, az írjon privátba.
Szerintem lehetne csinálni egy kis csapatot itt is.
Jelentkezzetek minèl előbb, minèl többen
Válasz clanki #5037. hozzászólásáraHali! meg lehet kérdeznem h mi lesz Kecskeméten a sasfészekbe ? partner találkozó vagy ilyesmi!
Válasz clanki #5037. hozzászólásáraSzia
Tavaly is itt volt ha jól emlékszem.
Voltunk szép számmal.
Válasz LalRed #5029. hozzászólásáraTehát február 16-án Kecskeméten a sasfészek étteremben 9:30 órai kezdettel.
Válasz vazi #5035. hozzászólásáraHa ebből élsz, minden plusz info jól jöhet. Lehet csak egy mondat ami fontos neked, de lehet, hogy pont amiatt az egy mondat miatt lesz magasabb bevételed. Tehát ez is befektetés. Hogy miről szól? A nevében is benne van. Pl. Új -fajták bemutatása, tápanyag utánpótlás, ilyesmi. Nálunk okosabbaktól kérdezhetsz személyesen.
Válasz clanki #5022. hozzászólásáraBocsi a kérdésért, de miböl ál egy ilyen bemutató? érdemes elmenni messzebbröl is?
Válasz bujdi05 #5032. hozzászólásáraVan benne igazság. Én is évek óta járok.
Válasz zelnikpeti #5031. hozzászólásáraHát sajnos idén nem hiszem hogy tudnék ebben segíteni, mert most megyek 2 hét múlva ki azért amit hozok magamnak, aztán nem hiszem hogy idén már kijutok még egyszer. De máskülönben szívesen segítenék ilyen ügyben mert mindannyiunknak kedvezőbb lenne ha egyszerre többet hoznánk.
Válasz clanki #5022. hozzászólásáraBasszus,szerintem oda jár innen a fél fórum, csak senki nem ismer senkit, én minden évben megyek
Válasz wolf5555 #5006. hozzászólásáraÜdv
Engem is érdekel pár 1000.
Ha lehet kérek is egy árlistát.
nem tudom miért ment 3X :D
Válasz clanki #5026. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz LalRed #5023. hozzászólásáraMalagrow kft. Ott lesznek palesitsék is, én tőlük tudom. Pontos címet meg időt megkérdezem és megírom.
Válasz csuti0 #5024. hozzászólásáraItt most állt el a hó, ami esett csütörtöktől. Sajnos hiába takarítottuk, éjszaka keményebb volt a zápor.
Válasz tanya álom #5021. hozzászólásáraSzia!
Itt szerencsére estére ellát a hóesés,és ami esett annak java részét sikerült is letakarítani. Annak idején édesapámnak egy 24 es 60m hosszú 5/4 csőből készült házat rogyasztott össze a hó. Azóta nagyon odafigyelünk a hóesésre.
Üdv.:Csuti
Válasz clanki #5022. hozzászólásáraKöszi az infót, ki rendezi?
Majd elfelejtettem mondani, február 16-án szamóca szakmai napok és fajta bemutató Kecskeméten.
Sajnos itt a hó tragédia lett. 3 sátrat összenyomott
Végre esik rendesen kb 6-7 cm van már, arra mindenesetre már jó volt, hogy drifteljünk jókat a traktorral. Jövő hétre megint jönnek a keményebb mínuszok.
Válasz wolf5555 #5018. hozzászólásáraMég nem tértem magamhoz mindig, kemény eltérések vannak itt.
Válasz hasutas1 #5013. hozzászólásáraMent a válasz. És most én köszönöm a felvilágosítást
Válasz hasutas1 #5016. hozzászólásáraVagyis itt a fórumon. Minden más csak rèszlet kèrdès
Válasz hasutas1 #5014. hozzászólásáraAmúgy azt gondolom itt menne a törtènet.
Válasz wolf5555 #5012. hozzászólásáraÍgy én hozok magamnak amikor tudok, ők meg vegyék továbbra is innen-onnan a tápkockás meg tépett palántát.
Válasz wolf5555 #5012. hozzászólásáraIgen dettó itt is ez a helyzet. De lehet ezen csiszolni finomítani...
Válasz wolf5555 #5012. hozzászólásáraKüldtem egy emailt.
Válasz hasutas1 #5010. hozzászólásáraErre kicsit széthúzó a társaság ilyen téren. Pedig még csak hasznot se láttam volna pluszban azon kívül hogy nekem is lett volna palántám, mert kinyomtattam az ajánlatot amit leküldtek megmutattam mindenkinek hogy mennyi lenne az annyi,vállaltam hogy le is szervezem, kimegyek érte saját autóval, az üzemanyag árát meg szétosztjuk. Ott akad el a dolog szerintem hogy előre kellett volna fizetni.
Válasz wolf5555 #5009. hozzászólásáraMert a 60-80 Ft-ot kicsit sokallom a palántáért, főleg hogy tudom a kinti árát is. Még egy 20-30 ezer db-os tételen is súlyos tízezreket lehet spórolni, még ha az útiköltséget hozzáadja az ember akkor is.
Válasz wolf5555 #5009. hozzászólásáraItt működik a dolog, sőt országosan is, csak tudod mindenki fèlti azt a kijárt ösvènyèt hátha jövőre nem kap már.
Mondjuk nem èrtem az ismerőseidet, főleg ha tudjuk, hogy ott milyen árak vannak, meg itt.... Èg ès föld!
De nem lepődök meg már semmin se
Válasz hasutas1 #5008. hozzászólásáraPersze többszázezres tételnél biztos hogy alacsonyabb az ár, próbáltam szervezni én is olyat, hogy többen itt az ismerős epresekkel összeállunk és behozok én is egy egész autóval amit lehet, de hát senki nem állt kötélnek, én meg nem akarok annál a 20-30000 tőnél többet ami szokott lenni nekem.
Válasz wolf5555 #5006. hozzászólásáraNa itt már nem az lenne a tètel. 4000 meg 30000 között itt már hujujuj
Válasz wolf5555 #5005. hozzászólásáraNa majd kitaláljuk.
Válasz wolf5555 #5005. hozzászólásáraMondjuk én most csak 4000 db-ot tudok hozni a fákkal, nem fér be több, még így is lehet hogy bajos lesz a fuvar, de tavaly a 30000 db-ra is ugyanazt a darabárat kaptam mint most a 4000- re.
Válasz hasutas1 #5003. hozzászólásáraEz is igaz. De akkor meg az előleget is be kell vállalni.
Válasz hasutas1 #5001. hozzászólásáraKöszönöm, lehet hogy majd visszatérünk még rá. Most a Geoplantnál már lerendeltem.
Válasz wolf5555 #5002. hozzászólásáraEz így igaz. De ezek meg a tètellel játszanak. Szóval minèl többet rendelsz annál olcsóbb, ès abból van mindig a vita.
Válasz hasutas1 #5000. hozzászólásáraMindenki rendel a saját nevére, akkor számlája is lesz róla mindenkinek, aztán meg mehet azért egy autó is, én is hozok most más által rendelt fát is. Örülök ha segítettem
Válasz wolf5555 #4999. hozzászólásáraÈn tudom kit kell keresni. Segítek ha kell, szívesen. Hiszen te is segítőkèsz vagy.