Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok!
Az éjjel felénk Bagaméri rendesen osztogatott,
talajra leszórt3-4 gombócot. Szerencsére még időben betakartuk az egyik táblát,a másikban meg a frostbuster jól teljesített. De vannak akiknek megfájdult a torkuk.
Üdv.: Csuti
Életem első szamóca ültetvénye! A tanácsokkal ellentétben március 20án ültettem magyar frigó palántát! Tanulásnak és tapasztalat szerzés céljából jó lesz! Jövőre remélhetőleg többet terem majd!
Válasz Földönfuto #17125. hozzászólásáraHa visszaolvasol, korábban kifejtettem egy-két előnyét, pl: nincs gaz, nincs vakond, egér. Kis területen több növényt tudok elhelyezni, támrendszerre emelhető, könnyen öntözhető, tápanyagozható, könnyebben szedhető stb.
Válasz Bagyó73 #17118. hozzászólásáraAzt nem tudom én Palesics Zsolttól vettem frigót, ha mindenáron zöldpalántát szeretnél a kérdés az mit ér meg neked, fogalmam sincs ki csinál ilyet, egyszer csináltattam akkor adtam az indát és 30 Ft a bérmunka, de ez évekkel ezelőtt volt.. nem tudom ma mi az ára a zöld palántának... azt se tudom hoz e be valaki egyáltalán Olimpiát és szeretem bár téli fagyérzékeny fajta és szigorúan egy éves... bár már lassan minden egyik fajtát sem érdemes meghagyni 2. -évre....
Ha bővebb kérdésed van írj privátban...
Válasz hasutas1 #17133. hozzászólásáraÉn eddig 3 láda szamócát szedtem le 2 fóliáról és május 2 van... Szerinted, vontatottan érik? A napokban már 2 frigó Asia fólia kivételével mind kez majd mozgolódni. 3 fólia amit csütörtökön jártunk át áll úgy, hogy a 3 meleg nap után már kívánná a szedést, csak én nagyon nem kívánom még a Nagybanit, mert óriási az érdektelenség ott egyelőre... Van bent import is dögivel. remélem a hét eleji nyűglődésre nem mernek majd az importőrök sem rárendelni és teremhet némi babér a hét második felén. Állítólag a görög szezon már az utolsókat rúgja.
Válasz L. M. #17132. hozzászólásáraNem tudom a tiéd hogy érik, de valami iszonyat vontatott érésnek nézünk elébe. Nekem a 18 fóliákból 4 érik, de az sem valami vészes, a többi átjárós. Van amibe holnap megyünk be először, de már látom, hogy a szedők kilesznek akadva, mint a taxióra, hogy megint alig van. Ja és ez is, clery. Az asia is éreget, de az még hol van.
Viszont a ma szedett clerykbe félő, hogy csak szerdán tudunk visszafordulni. 2 sátorban az asia kicsit kisebb a többitől, az talán megment, hogy nem tudok mindennap szedni.
Válasz Mihály #17130. hozzászólásáraÉn se csuktam be pedig fent van az ajtó... Valahogy ki akarom bekkelni a szedést kedd-szerdáig mert kegyetlen sok az import a banin...
Válasz kurucsopeti #17119. hozzászólásáraHello.Ennek a vödrösnek mi az előnye?Még nem láttam ilyet.Nekem csak a kertben van néhány négyzetméter,lehet jobb lenne így néhány vödör ilyen kis tételben?
Üdv Termelők!
Akit érdekelt a szabados állapota: nálunk a clery teljes virágzásban van, már elég sok bekötött bogyóval. Az ázsia takart sora erősen virágzik, a takaratlanban itt-ott van virág. A korábbi évihez képest kb. 7-10 nap csúszásban van. De most jön még csak a jó idő. Bőven takartunk (először idén) de megérte, jelentéktelen a fagyás (pedig volt -8,5 is).
A vödrösök is szépen alakultak (30 virág/tő átlagosan), anyák napjára is bőven viszik.
Jó piacot mindenkinek!
Válasz Csyzy #17109. hozzászólásáraSzia!
Nálam érdekesen alakul a virágzás,clery virágzik egy hete,de még alig van virág ami nincs kifagyva. Joly az egyik táblában szintén virágzik,ott lényegesen kevesebb fagyott van,viszont van egy tábla joly ahol szinte nincs még nyílott virág.
Kb.2 hét késésben vagyunk,de a végéig tutira behozz belőle minimum 1-et.
Üdv. Csuti
Nos érdekes egy hosszú szezon elé nézünk. Tegnap levettük a fátylat végleg (remélem) Clary szinte elvirágzott alatta a középérésű fajták, Joly , Olympia, teljes virágzásban a késeiek most kezdik, mint a Sibilla, viszont ami nem volt takarva és hagyományos sík szalmatakarással azok még nem is virágoznak... ez így lehet 5-6 hetes szezon is ? ... ti hogy álltok a szabadföldivel? nekem még kell legalább 2 hét az első szedésig a Clarybe.
19150 hozzászólás
Sziasztok!
Az éjjel felénk Bagaméri rendesen osztogatott,
talajra leszórt3-4 gombócot. Szerencsére még időben betakartuk az egyik táblát,a másikban meg a frostbuster jól teljesített. De vannak akiknek megfájdult a torkuk.
Üdv.: Csuti
Válasz jacint.baranyi #17148. hozzászólásáraPedig majdnem :(
6-8/# de volt szó 4-6/#ról is.
Friss àrakról tud valaki valamit,lenne itt termelő aki 1500 ér is vinné a boltba helyettem,de szerintem ott azért még nem jàr a szezon...
Válasz Csyzy #17146. hozzászólására
Válasz Banyainorbert21 #17142. hozzászólásáraMagyar frigó? ki csinál még frigót itthon?
Válasz kurucsopeti #17141. hozzászólásáraKöszi,és a talaj valami speciális keverék,vagy csak egyszerű kerti talaj?
Válasz L. M. #17143. hozzászólásáraMindjárt takarjuk a befele a szabadost.
Bagaméri megint erre sündörög
Életem első szamóca ültetvénye! A tanácsokkal ellentétben március 20án ültettem magyar frigó palántát! Tanulásnak és tapasztalat szerzés céljából jó lesz! Jövőre remélhetőleg többet terem majd!
Válasz Földönfuto #17125. hozzászólásáraHa visszaolvasol, korábban kifejtettem egy-két előnyét, pl: nincs gaz, nincs vakond, egér. Kis területen több növényt tudok elhelyezni, támrendszerre emelhető, könnyen öntözhető, tápanyagozható, könnyebben szedhető stb.
Friss hazai.
Válasz Bagyó73 #17118. hozzászólásáraAzt nem tudom én Palesics Zsolttól vettem frigót, ha mindenáron zöldpalántát szeretnél a kérdés az mit ér meg neked, fogalmam sincs ki csinál ilyet, egyszer csináltattam akkor adtam az indát és 30 Ft a bérmunka, de ez évekkel ezelőtt volt.. nem tudom ma mi az ára a zöld palántának... azt se tudom hoz e be valaki egyáltalán Olimpiát és szeretem bár téli fagyérzékeny fajta és szigorúan egy éves... bár már lassan minden egyik fajtát sem érdemes meghagyni 2. -évre....
Ha bővebb kérdésed van írj privátban...
Válasz hasutas1 #17133. hozzászólásáraÉn eddig 3 láda szamócát szedtem le 2 fóliáról és május 2 van... Szerinted, vontatottan érik? A napokban már 2 frigó Asia fólia kivételével mind kez majd mozgolódni. 3 fólia amit csütörtökön jártunk át áll úgy, hogy a 3 meleg nap után már kívánná a szedést, csak én nagyon nem kívánom még a Nagybanit, mert óriási az érdektelenség ott egyelőre... Van bent import is dögivel. remélem a hét eleji nyűglődésre nem mernek majd az importőrök sem rárendelni és teremhet némi babér a hét második felén. Állítólag a görög szezon már az utolsókat rúgja.
Válasz hasutas1 #17136. hozzászólásáraAnnyira nem vagyok benne,csak voltunk a Tesco-ban,akkorláttam.
Válasz Földönfuto #17135. hozzászólásáraAzért a péntek, vasárnap kifejezetten erős volt mindenhol
Válasz hasutas1 #17134. hozzászólásáraHát vevőt nem nagyon láttam a bódé környékén.
Válasz Földönfuto #17131. hozzászólásáraLassan mindenhol bukik 3000 alá.
Válasz L. M. #17132. hozzászólásáraNem tudom a tiéd hogy érik, de valami iszonyat vontatott érésnek nézünk elébe. Nekem a 18 fóliákból 4 érik, de az sem valami vészes, a többi átjárós. Van amibe holnap megyünk be először, de már látom, hogy a szedők kilesznek akadva, mint a taxióra, hogy megint alig van. Ja és ez is, clery. Az asia is éreget, de az még hol van.
Viszont a ma szedett clerykbe félő, hogy csak szerdán tudunk visszafordulni. 2 sátorban az asia kicsit kisebb a többitől, az talán megment, hogy nem tudok mindennap szedni.
Válasz Mihály #17130. hozzászólásáraÉn se csuktam be pedig fent van az ajtó... Valahogy ki akarom bekkelni a szedést kedd-szerdáig mert kegyetlen sok az import a banin...
Válasz hasutas1 #17129. hozzászólásáraMa láttam magyar eperként reklámozott epret 3200ft/kg,Tesco parkoló ,Szszb megye.
Válasz hasutas1 #17129. hozzászólására jó lesz még az-az ajtó holnap reggelre meg még kedden is összebújós lesz a hajnal
Válasz zelnikpeti #17126. hozzászólásáraNállllllam meg már ajtók sincsenek . Egyet majdnem elvitte, de ott a kötéllel van probléma, csere szavatosak. Ez van.
Válasz L. M. #17127. hozzászólásáraFél órát volt csak csukva utánna egyből nyitottam....
Válasz zelnikpeti #17126. hozzászólásáraugyanez volt a koncepció. Csak én nem vártam meg a 35+ fokot
Válasz L. M. #17123. hozzászólására
Én szél irányából félig kinyitottam, másik végén teljesen. Muszáj volt 42 fok volt bent...
Válasz kurucsopeti #17119. hozzászólásáraHello.Ennek a vödrösnek mi az előnye?Még nem láttam ilyet.Nekem csak a kertben van néhány négyzetméter,lehet jobb lenne így néhány vödör ilyen kis tételben?
Válasz L. M. #17123. hozzászólásáraDettó ez nálam is.
Én úgy döntöttem, hogy megpróbálom nem megfőzni, bezártam és lesz ami lesz.
Faxa idő van...Eldönthetem hogy kifőzöm a szamócát a csukott sátorban vagy szétrámolja a szél a fóliát.
Válasz kurucsopeti #17121. hozzászólására200 km tőlem.
Válasz Szabi. #17120. hozzászólásárahttps://www.facebook.com/korostarcsa.zoldfaeper/
itt nézz szét
Válasz kurucsopeti #17119. hozzászólásáraVödrösnek mi az ára és hol van ?
Üdv Termelők!
Akit érdekelt a szabados állapota: nálunk a clery teljes virágzásban van, már elég sok bekötött bogyóval. Az ázsia takart sora erősen virágzik, a takaratlanban itt-ott van virág. A korábbi évihez képest kb. 7-10 nap csúszásban van. De most jön még csak a jó idő. Bőven takartunk (először idén) de megérte, jelentéktelen a fagyás (pedig volt -8,5 is).
A vödrösök is szépen alakultak (30 virág/tő átlagosan), anyák napjára is bőven viszik.
Jó piacot mindenkinek!
Válasz Csyzy #17109. hozzászólásáraSzia! Látom,hogy van Olympiád,hogy juthatnék pár ezer tálcás vagy tápkockás palántához hozzá?
Válasz Ázsia98 #17115. hozzászólásáraKönnyen kifizetik, mert ott egy sem dolgozott meg a pénzéért.......
Válasz Ázsia98 #17115. hozzászólásáraGondolom oda útlevél kell, vagy valami kihalásos úton lehet bekerülni.
Válasz hasutas1 #17114. hozzászólásáraRózsadombon annyi
Válasz Ázsia98 #17112. hozzászólásáraHogy mennyi?
Válasz Csyzy #17109. hozzászólásáraSzia!
Nálam érdekesen alakul a virágzás,clery virágzik egy hete,de még alig van virág ami nincs kifagyva. Joly az egyik táblában szintén virágzik,ott lényegesen kevesebb fagyott van,viszont van egy tábla joly ahol szinte nincs még nyílott virág.
Kb.2 hét késésben vagyunk,de a végéig tutira behozz belőle minimum 1-et.
Üdv. Csuti
6000/kg pesten
Mennyi most az eper ára?
Válasz Csyzy #17109. hozzászólásáraCsak mutatóban van még virág a jégvert frigó Asián...
Nos érdekes egy hosszú szezon elé nézünk. Tegnap levettük a fátylat végleg (remélem) Clary szinte elvirágzott alatta a középérésű fajták, Joly , Olympia, teljes virágzásban a késeiek most kezdik, mint a Sibilla, viszont ami nem volt takarva és hagyományos sík szalmatakarással azok még nem is virágoznak... ez így lehet 5-6 hetes szezon is ? ... ti hogy álltok a szabadföldivel? nekem még kell legalább 2 hét az első szedésig a Clarybe.
Válasz clanki #17093. hozzászólásáraÍrtam privátban.
Válasz földműves6 #17106. hozzászólására
Válasz csuti0 #17098. hozzászólásáraKöszönöm a válaszod Csuti!
Azért nem tudom, hogy melyik a jobb tárolás szempontjából, mert a hűtőre meg azt hallom, hogy ha 2-3 napig ott áll aztán kikerül a melegre, akkor K.O.
Üdv: Dávid
Válasz 5465 #17103. hozzászólásáraTermészetesen láda árak ezek.
Válasz 5465 #17103. hozzászólásáraEzek ládás árak, tehát 5kg került annyiba.
Válasz Bertoldo #17096. hozzászólásáraTízezer forint per kiló ???
Sose egyek epret ...
Válasz csuti0 #17098. hozzászólására
Válasz Bertoldo #17096. hozzászólásáraKöszönöm szépen