Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR410.17 FtUSD396.2 FtCHF435.92 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz L. M. #16755. hozzászólásáraIgen, ezek a tavaszi, őszi fagyok nagyon lokálisak tudnak lenni. Kb mint a jégeső. Ott is elég néhány 10 méter és hatalmas különbségek tudnak lenni a kárban
Válasz Viktor 12045 #16754. hozzászólásáraNekem 2-3 éve a paprikában volt olyan, hogy 4-5 sor brutálisan elfagyott a fél hektáros terület közepén a többinek meg a hegyét sem csípte meg...
Válasz L. M. #16751. hozzászólásáraTalajon,25 cm-en.De ez itt egyébként is nagyon fagyzugos Jakabszállás Matkó között.Matkópusztàn 5 km-re a sàrgabarackosok meg köszönik szépen 3 fokkal enyhébb.
Válasz hasutas1 #16746. hozzászólásáraÉn nem tudom mi van ott Kecskemét-csalános környékén, de ott mindig ez van. Rendre 2-3-4 fokokkal hidegebbek az éjszakák, mint a környezetében.
Válasz Viktor 12045 #16744. hozzászólásáraHa megnézed ezt a térképet marha nehéz meghatározni, hogy egy-egy adott helyet. Lehet -1, de kb 10 km-en belül (mint Kecskemét környéke) lehet -6 fok.
Attól függ ki milyen virágot szakít
nyugodtan voltam fátyol alatt nyugalom van.. aztán ma körbenéztem 2 hete leveleztük tápoldatot se kapott csak 3 öntözést... Clary szabadföldön 1 hónappal korábban mint 20 éve mikor kezdtük az eprészést...
Holnap reggel már teljesen más képet fognak mutatni a hőtérképek. És a többi napokon is komoly fagyokra lehet számítani, kivétel a kedd reggel, és talán még csütörtök reggel. Holnap sok helyen lehet -5 fok körül, persze ettől hidegebb is előfordulhat. Szintén hasonló hőmérséklet lehet szerdán is, és pénteken, akkor sem lesznek ritkák a -5, de akár -6, -9 fokok is bekacsinthatnak az említett napokon.
Válasz L. M. #16728. hozzászólásáraA helyedben elgondolkodnék, hátha holnap reggelre is elkel az a gúnya.
Mondjuk a hétfő reggelen nem kell nagyon gondolkodni az szelektál majd picit. Országosan -5 lehet az alja (nyugaton kicsit enyhébb), de nem kell majd meglepődni a -7, -9 fokokon sem.
Válasz hasutas1 #16722. hozzászólásáraNálunk már évtizedes hagyomány, hogy Húsvétkor takarni kell... Anélkül nem is Húsvét a Húsvét Amúgy láttam, hogy az asszonykád feldobott egy pár képet. Elég biztatóan fest az állomány. Gratulálok hozzá
Ha valóban derűs éjszaka lesz hétfőre virradóan az odavág rendesen mindennek. Barack addigra kivirágzik ebben a huszonfokokban, de a szabados szamóca is (főleg a takart) megérzi már.
Válasz jacint.baranyi #16720. hozzászólásáraVasárnap reggeltől újabb vérengzés lehet.
Ék-en a szombat reggel is veszélyes. De ütősnek néz ki a vasárnap, hétfő reggel mindenképp. Hétfőre a met.hu - 7-et vár minimumnak , az a takart szabadosban is kártékony lehet már, főleg bimbós állapotban.
Hétfőre várható a leghidegebb jelenállás szerint, de a jövőhéten szinte minden reggel fagyosak indulhat. Ilyen ez a tavasz.
Válasz Csyzy #16713. hozzászólásáraHa zöldek voltak a szemek, és 2-3 óra alatt beértek ahhoz már valami bűvésztrükk is kellett, hogy hiteles legyen a történet, nem?
Válasz zelnikpeti #16714. hozzászólásáraOlvassa a met.hu az epertermelés topicot és bekakiltak, hogy rájuk buríccsuk az asztalt ha mégegyszer szar lesz az előrejelzés .
Szerintem holnap reggel kevesebb helyen lesz fagy és valszeg gyengébb is lesz. Azé a hétfő reggel is kacifántos lehet
A többit meglátjuk.
"Eszek zöldséget gyümölcsöt is de vitaminokat is. Sajna ma a zöldségekben gyümölcsökben tized annyi vitamin van mint pl 20 30 éve. Gyönyörű óriás víz ízű alma eper stb. Ki tudja hogy csinálják. Az eperre van egy kollégám tapasztalata. Egy barátja nagyban termeli az epret. Volt nála beszélgettek megnézte a földjét. Az eprek már elég méretesek voltak de még zöldek. A sorok közt sétált nézelődött egy pasi és permetezett. Mit csinál? Kérdezte a haverját. Majd meglátod mondta. Bementek a házba ittak egyet dumálgattak. Kb 2 3 óra telt el. A kolléga azt mondja örültem de mennem kell. Kiment és látja hogy szedik az epret. Az előbb még zöld volt. Vajon mit permetezett rá a pasi. Érésgyorsítót. Hmm."
19155 hozzászólás
Válasz jacint.baranyi #16758. hozzászólásáraMost mi a baj?
"Szép,, időnek nézünk elébe.....
Válasz L. M. #16755. hozzászólásáraEzt tapasztalhatod,ha mégy kocsival és hirtelen nagy különbségeket tud mutatni a hőmérő.
Válasz L. M. #16755. hozzászólásáraIgen, ezek a tavaszi, őszi fagyok nagyon lokálisak tudnak lenni. Kb mint a jégeső. Ott is elég néhány 10 méter és hatalmas különbségek tudnak lenni a kárban
Válasz Viktor 12045 #16754. hozzászólásáraNekem 2-3 éve a paprikában volt olyan, hogy 4-5 sor brutálisan elfagyott a fél hektáros terület közepén a többinek meg a hegyét sem csípte meg...
Válasz hasutas1 #16746. hozzászólásáraNem kell oda 10 km. Elég 500 méter és máris lehet 2-3 fokkal hidegebb
Válasz L. M. #16751. hozzászólásáraTalajon,25 cm-en.De ez itt egyébként is nagyon fagyzugos Jakabszállás Matkó között.Matkópusztàn 5 km-re a sàrgabarackosok meg köszönik szépen 3 fokkal enyhébb.
Válasz hasutas1 #16749. hozzászólásáraHát ott Inárcs-albertirsa vonzáskörzetében is szoktak lenni vicces különbségek...
Válasz jacint.baranyi #16750. hozzászólásáraEzek gondolom talajon mért értékek. Vagy 2m? Mert az már kemény
-6,7-ig csúszott le ,kb 2 óràt,hajnal 4-ig el volt -4 el is.
Válasz L. M. #16748. hozzászólásáraÉs ott picit Pest alatt -8, ott mi a szösz van
Válasz hasutas1 #16746. hozzászólásáraÉn nem tudom mi van ott Kecskemét-csalános környékén, de ott mindig ez van. Rendre 2-3-4 fokokkal hidegebbek az éjszakák, mint a környezetében.
Válasz hasutas1 #16746. hozzászólásáraA térkép elmaradt
Válasz Viktor 12045 #16744. hozzászólásáraHa megnézed ezt a térképet marha nehéz meghatározni, hogy egy-egy adott helyet. Lehet -1, de kb 10 km-en belül (mint Kecskemét környéke) lehet -6 fok.
Attól függ ki milyen virágot szakít
Mizsén sem volt aratás ma... Esetleg a vérszilva meg néhány cseresznyés mehetett a levesbe
Válasz hasutas1 #16743. hozzászólásáraItt is -2 lett.
Nem fagyott meg a takaratlan
Válasz zelnikpeti #16742. hozzászólásáraItt -2,1 fok lett az alja. De nagyon rafkós fagy volt, tőlem pár km-re már -5 volt.
Válasz hasutas1 #16737. hozzászólására-5
nyugodtan voltam fátyol alatt nyugalom van.. aztán ma körbenéztem 2 hete leveleztük tápoldatot se kapott csak 3 öntözést... Clary szabadföldön 1 hónappal korábban mint 20 éve mikor kezdtük az eprészést...
Én a szabadost nem takartam be... A fóliást természetesen ki-be takarom péntekig, de a szabadoson még nincs mit védeni
Kis Zabar ismét csillogni fog reggelre...
Válasz hasutas1 #16736. hozzászólásáraA takarás. De úgy néz ki, hogy muszáj lesz
Ezt nem rég rakták fel a met.hu facebook oldalárá
Válasz Viktor 12045 #16735. hozzászólásáraA hőmérséklet, vagy a takarás?
Válasz hasutas1 #16734. hozzászólásáraIgazából ez este 7-8 között fok eldőlni.
Válasz Viktor 12045 #16733. hozzászólásáraEzzel sokan így vannak, majd kiderül ki döntött jól.
Válasz hasutas1 #16732. hozzászólásáraPedig én úgy tervezem, hogy nem takarok.
Holnap reggel már teljesen más képet fognak mutatni a hőtérképek. És a többi napokon is komoly fagyokra lehet számítani, kivétel a kedd reggel, és talán még csütörtök reggel. Holnap sok helyen lehet -5 fok körül, persze ettől hidegebb is előfordulhat. Szintén hasonló hőmérséklet lehet szerdán is, és pénteken, akkor sem lesznek ritkák a -5, de akár -6, -9 fokok is bekacsinthatnak az említett napokon.
Válasz jacint.baranyi #16730. hozzászólásáraSzerencsére itt is ugyan ez volt
Egy óràn àt volt csak -1
Válasz L. M. #16728. hozzászólásáraA helyedben elgondolkodnék, hátha holnap reggelre is elkel az a gúnya.
Mondjuk a hétfő reggelen nem kell nagyon gondolkodni az szelektál majd picit. Országosan -5 lehet az alja (nyugaton kicsit enyhébb), de nem kell majd meglepődni a -7, -9 fokokon sem.
Úgy látom holnaptól szűk egy hétig ismét illő lesz szorosabb barátságba kerülnünk a fátyolfóliával itt a "tavaszi Zabar" vidékén...
Válasz L. M. #16726. hozzászólásáraDe van!
A májusi
Válasz hasutas1 #16725. hozzászólásáraNincs is jobb egy áprilisi havazásnál
Válasz L. M. #16723. hozzászólásáraNálunk a jövőhéten nem kell takarni a szabadföldit, megoldja a természet
A márketing az asszonka dolga, én maradok biorobot üzemmódban, de azért köszi .
Nálunk még most borul virágba a szamóca. A szabados frigó asia is csak ébredezik. Ma van először egy igazi tavaszias 20 fok.
Válasz hasutas1 #16722. hozzászólásáraNálunk már évtizedes hagyomány, hogy Húsvétkor takarni kell... Anélkül nem is Húsvét a Húsvét Amúgy láttam, hogy az asszonykád feldobott egy pár képet. Elég biztatóan fest az állomány. Gratulálok hozzá
Ha valóban derűs éjszaka lesz hétfőre virradóan az odavág rendesen mindennek. Barack addigra kivirágzik ebben a huszonfokokban, de a szabados szamóca is (főleg a takart) megérzi már.
Válasz jacint.baranyi #16720. hozzászólásáraVasárnap reggeltől újabb vérengzés lehet.
Ék-en a szombat reggel is veszélyes. De ütősnek néz ki a vasárnap, hétfő reggel mindenképp. Hétfőre a met.hu - 7-et vár minimumnak , az a takart szabadosban is kártékony lehet már, főleg bimbós állapotban.
Hétfőre várható a leghidegebb jelenállás szerint, de a jövőhéten szinte minden reggel fagyosak indulhat. Ilyen ez a tavasz.
Hasutas,a 4-6.-àrol mi a véleményed,komoly is lehet?
Válasz hasutas1 #16718. hozzászólásáraegyértelműen szentelt víz lehetett a permetlé alapja
Válasz Csyzy #16713. hozzászólásáraHa zöldek voltak a szemek, és 2-3 óra alatt beértek ahhoz már valami bűvésztrükk is kellett, hogy hiteles legyen a történet, nem?
Válasz zelnikpeti #16716. hozzászólásáraItt a mediterrán Dél-Somogyban meg +6 fok volt.
Válasz hasutas1 #16715. hozzászólására-3
Válasz zelnikpeti #16714. hozzászólásáraOlvassa a met.hu az epertermelés topicot és bekakiltak, hogy rájuk buríccsuk az asztalt ha mégegyszer szar lesz az előrejelzés .
Szerintem holnap reggel kevesebb helyen lesz fagy és valszeg gyengébb is lesz. Azé a hétfő reggel is kacifántos lehet
A többit meglátjuk.
Válasz hasutas1 #16710. hozzászólásáraJó ez az időjárás előrejelzés.
+6-6 lehet ez is meg az is. FAXA
No mentem fátylazni...
egy facebook posztból másolva:
"Eszek zöldséget gyümölcsöt is de vitaminokat is. Sajna ma a zöldségekben gyümölcsökben tized annyi vitamin van mint pl 20 30 éve. Gyönyörű óriás víz ízű alma eper stb. Ki tudja hogy csinálják. Az eperre van egy kollégám tapasztalata. Egy barátja nagyban termeli az epret. Volt nála beszélgettek megnézte a földjét. Az eprek már elég méretesek voltak de még zöldek. A sorok közt sétált nézelődött egy pasi és permetezett. Mit csinál? Kérdezte a haverját. Majd meglátod mondta. Bementek a házba ittak egyet dumálgattak. Kb 2 3 óra telt el. A kolléga azt mondja örültem de mennem kell. Kiment és látja hogy szedik az epret. Az előbb még zöld volt. Vajon mit permetezett rá a pasi. Érésgyorsítót. Hmm."
Válasz L. M. #16711. hozzászólásáraTegnap ez még igen csak plusszos volt....., nem baj,majd holnapután!...Vagy aztán....Vagy majd ha lement a szezon.
Válasz hasutas1 #16710. hozzászólásáraÉn már meg sem lepődök, hogy megint -3-at igér hozzánk...
Válasz clanki #16709. hozzászólásáraAz megint arra lesz jó, hogy reggel meglepően minket, hogy megint fagy