Hirdetés
Fórum
- VI. Agroinform Fórum Találkozó 2025.02.15. új
- Direktvetés, no-till. új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Feng-Shou kínai kistraktor! új
- Juhtenyésztés új
- Használt szántóföldi permetező új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Poénok új
1056 hozzászólás
Válasz Kiss007 #555. hozzászólásáraÉn már nem reménykedek. 11 hónap alatt nem váltott státuszt, ezért kezdem úgy érezni, hogy ismét elhúzzák a kifizetést.
Pedig gyakran kifizették decemberben az az évit.
Nekem ez lenne az utolsó, mivel meghiusúlt a telepítés, így lehet ezért is késik az ügyintézés a kifizetéshez.
Válasz yeti31 #552. hozzászólásáraRemélem betartják legalább a jun. 30at
itt ugyan ugy 03.25 státusz,feldolgozás alatt.2018 -as telepités.
Válasz yeti31 #552. hozzászólásáraIgen új telepítés!
Válasz valler #551. hozzászólásáraÚj telepítés?
Nekem még mindig 2020.05.30. a státuszváltás.
Talán idén kifizetik, általában december volt a kifizetés, de volt már 08.25.-ös kifizetésem is. Persze az előző évi ami junius 30.-ig volt esedékes.
Ismét váltot a státusz 04.29-ről 05.03-ra!
Válasz ratata-tata #549. hozzászólásáraa ráfordítási költség ebből nem igazán derül ki, de vígyázzunk..nem keverendő össze a kemény fa, a kemény-lombos fával...az akác is kemény fa és külön kategória mégis.
Válasz papszi06 #547. hozzászólásárahttps://www.palyazat.gov.hu/vp5-811-16-erdsts-tmogatsa#
Válasz valler #546. hozzászólásáraAkkor megnyugodtam azt hittem ez gond lehet. Hát reméljük nemsokára csoda történik!!!
Érdeklődni szeretnék mi az az összeg/ha amit keményfa ültetvényre lehet kapni 5 év alatt,és mi a ráfordítási költség,mivel mindenféle számokat mondanak,szerintem az tudja csak aki csinálja előre köszönöm a válaszokat.
Válasz Kiss007 #545. hozzászólásáraNekem is "?" jel van a kifüzetésnél szerintem mindenkinek
Válasz rongyos #543. hozzászólásáraÜdv! Elméletig nálunk minden rendben és csak a kifizetést várjuk, és picit már aggaszt hogy mi lehet... De remélem hamarosan történik mostmár valami 2szer váltott már a státusz és nekem is "?" van a kifizetési kérelem fülnél :/
Válasz rongyos #543. hozzászólásáraHát biztos hogy vagyunk többen de nem hiszem hogy olyan sokan. Kíváncsi lennék hogy miért húzódik enyi ideig.
Válasz premium 385 #542. hozzászólásáraNálam meg 3.23 óta feldolgozás alatt, a kifizetési kérelemnél a ? .... bár a módosított támogatói okirta megérkezett 23-án.
Lehet, hogy az egész országban 3-an vagyunk akik telepítettünk erdőt? :D Üdv Somogyból...
Válasz valler #541. hozzászólásáraitt semmi.03.25-feldolgozás alatt
Váltot a státusz ma! Már valami csak lesz
Válasz valler #536. hozzászólásáramég nekem sincs..tegnap volt ellenőrzés. Adminisztratív, előtte szemle. Kint volt mvh és erdészeti hatóság. Papirokat nézték át és pecsételték le, valamint született egy közös jegyzőkönyv...
Válasz valler #536. hozzászólásáraÜdv! Ma váltott a státusz... Előtte 03.02.én...
Remélem mostmár történik valami :/
Válasz premium 385 #537. hozzászólásáraNekem is eltünt tegnap a jogcím! Hátha lesz már hamarosan valami
z valler #536 hozzászólásárasemmi 03.25 feldolgozás alatt,az este eltünt a jogcim de ugyan ugy jött vissza maradt feldolgozás alatt.
Sziasztok! Valakinek valami változás erdőtelepítés kifüzetésnél!?
Válasz premium 385 #533. hozzászólásáraNekem is ezt az infót monták hogy április vége május eleje várható a kifüzetés!
üdv.A magyar körisröl mi a véleményetek.Jobb mint a kocsányos tölgy?
tavaly május vége,junius elején fizették a 19-es jöv potló+ápolást,ellenőrzés nem volt,szerintem megnézik,hogy április közepén szerepel-e az erdő nyilvántartási rendszerben ha igen akkor kezdhető meg a kifizetés,
Válasz rongyos #530. hozzászólásáravoltak kint,vagy az első jegyzőkönyvet küldték megint,akkor szoktak többször kimenni ha van észrevétel az első jegyzőkőnyvre
Válasz rongyos #530. hozzászólásáraAkkor lehet még várni a kifüzetésre ha most elenőrizgetnek
Válasz premium 385 #529. hozzászólásáramég csak most...de ez már a 2. alkalom...
még csak most ellenőrizgetnek?
Válasz rongyos #527. hozzászólásáraDe most arról értesítetek hogy mennek elenőrizni?
Válasz valler #525. hozzászólásáraJó reggelt! ezt tavaly nálam is megcsinálták már, júliusban. Aztán később is kikuldték azt a jegyzőkönyvet. Akkor nem értesítettek, most igen.
Válasz valler #525. hozzászólásáranálam 18-ban voltak telepités után nyáron,pont kint voltam ápolni mikor jöttek ellenörizni,nyilván nem értesitettek, kerités mérték,csemetéről pár fotót csináltak,az egyiken látszik a mérőszalag a két sor között gondolom sortávot is nézték.majd oktobertől következő év márciusig 3 szor küldték ki ugyanazt a jegyzőkönyvetrendben találtak mindent
,
Válasz rongyos #524. hozzászólásáraTerületet mérték le hogy menyi van elkerítve. Csináltak pár fotót a csemetéről. És ennyi
Válasz valler #523. hozzászólásáraOtt mit vizsgáltak? kerítéshossz? csemeteszám? származási bizonylatok? műszaki tartalom?
Válasz rongyos #522. hozzászólásáraHelyszín szemle volt tavaly 6honapba a telepítés végedt. Azóta nem
Válasz valler #521. hozzászólásáraVolt már valakinek ellenőrzés, helyszini szemle? A papírokon kívül mit néznek? Nálam egyszer már voltak kint, de ez a megismételt dolog.
Válasz rongyos #520. hozzászólásáraHát jó el húzzák!
Válasz valler #519. hozzászólásáraértesítés helyszíni szemléről...ma
Válasz premium 385 #518. hozzászólásáraElőrébb vagy! Én 03.02
Válasz valler #517. hozzászólásáraitt semmi.03.25
Sziasztok! valakinek valami változás erdőtelepítés kifüzetésnél?
Szabolcs megyében, ültetnék
Kijavított a telefon, bocsánat
Szép jó estét.
Szabolcsegyében nem maradt valakinek akác csemete. Ültették, de ki fogunk fogyni. 1000 db körül kellene kb vagy kevesebb
Köszönöm
06 hetven 327 harminchat 98
Válasz rongyos #513. hozzászólásáraAz az érdekes hogy nem csak a erdőtelepítési kifüzetést nem adják hanem van még más terület (lucerna) és ara se kaptam még se területalapút se szálas fehérje támogatást.
Válasz premium 385 #507. hozzászólásáraNálam is ugyan ez a helyzet..:/ ....azt nem tudom mi tart eddig. Volt egy keret..alig merült ki ( állítólag )... és mégis döcög a dolog..mától pedi be lehet adni az idei kérelmeket...
Válasz agrotomi #511. hozzászólásáraHa a szüleidet megbírságolta az erdészeti hatóság, akkor annak előzménye volt. Ezekben az előzményekben, határozatokban szerintem részletesen le voltak írva a dogok.
Ha gondolod, bemehetsz az erdészeti hatósághoz, megkeresheted az illetékes erdőfelügyelőt, aki szerintem elmondja a megoldást.
Válasz D. Csaba(Quercus) #510. hozzászólásáraKöszönöm! Hogy lehet hozzáférni ahhoz, hogy milyen fákat lehetne oda ültetni? Tulajdoni lapon csak erdő szerepel ezen részén.
Válasz agrotomi #509. hozzászólásáraPl. ha egy akácost tölggyel újítasz föl. De azért ez nem ilyen egyszerű. Erdővel kapcsolatban csak konkrét ismeretek alapján lehet tanácsot adni.
Válasz D. Csaba(Quercus) #508. hozzászólásáraSzerkezet átalakítás alatt mit értesz?
Válasz agrotomi #505. hozzászólásáraErdőfelújításra nincs támogatás,kivéve a szerkezet átalakítást.
Ha a szüleid nem erdőgazdálkodók abban az erdőrészletben, akkor 2017 óta nem lehet őket bírságolni felújítási kötelezettség elmulasztása miatt.
Válasz valler #506. hozzászólásáraüdv.03.23-25-ig minden nap váltott azóta semmi.