Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Juhtenyésztés új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
- Fiatal agrárvállalkozók induló támogatása c. pályázat - Minden Fiatal Gazda ide :) új
- AKG támogatás új
- Poénok új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Kukorica vetőmagok új
- Gallydaráló gép új
1056 hozzászólás
Válasz valler #854. hozzászólásáraCsodálatos.
Válasz cyclo-400 #853. hozzászólásáraIgen fel is mérték a területet .
Válasz premium 385 #852. hozzászólásáraMég nem küldik addig nem lesz jóváhagyott szerintem!
Válasz valler #851. hozzászólásáraCsak a müvelésiág változás miatt, vagy fel is mérték a területet?
Válasz valler #851. hozzászólásáraNekem is volt,jegyzőkönyvet én sem kaptam.
Válasz cyclo-400 #846. hozzászólásáraÚj edőtelepítés miatt volt helyszin elenörzésem nyáron!Mvh-tól várom a mérési jegyzőkönyvet
NVT-s erdőtelepítés kifizetési kérelem tegnap jóváhagyottra változott, ma megérkezett a határozat is.
Válasz Boldizsar90 #848. hozzászólására
Válasz premium 385 #847. hozzászólásáraMajd megy oda is nemsoká
Válasz Boldizsar90 #845. hozzászólásáraItt még 11.28 és 11.30 feldolgozás alatt
Válasz valler #840. hozzászólásáraKitöl várod és milyen jkv-t?
Válasz premium 385 #844. hozzászólásáraIgen
Válasz Boldizsar90 #841. hozzászólásáraJóváhagyott??
Válasz Boldizsar90 #842. hozzászólásáraTámogatoi okiratban benne van,
az igénylés évének január 01 eur/Ft
árfolyam a számítás alapja.
Ez pedig 369,19 Ft.
Válasz Boldizsar90 #841. hozzászólásáraDe az a kérdés miért 369 Ft számolják?
Kifizetési kérelem ma
Nálam is 09.15 még a mérési jegyzőkönyvet se kűldték új erdőtelepítés véget!
Sziasztok! Nálam sincs semmi változás 09.15. óta
Válasz Boldizsar90 #837. hozzászólásáraEgy váltott nálam is,másik három még nem
Erdősités mai nap státusz váltás
Üdv.vp erdőtelepités mai nap státusz váltás,vanköztük uj erdősités is.
Válasz premium 385 #833. hozzászólásáraNálam még semmi!09.15
Válasz premium 385 #833. hozzászólásáraNekem tavalyi
Új erdősités-nél váltott valakinek,vagy 09.15
Válasz premium 385 #831. hozzászólásáraItt is 11.24.
Üdv.ma vp erdősitésnél 4-ből 1nél státuszváltás 2018-as telepités,többieknél valami?
Válasz valler #828. hozzászólásáraÁtfedés miatt,a szomszéd akg rajza rá lógott az én kataszteremre,ez miatt ellenöriztek kettönket,shap fájra nem vágta rá a rajzát ebböl volt a probléma,de körbe mérték a telepitésemet is,ő modositotta a rajzát, 2 héten belül kapott pénzt,azt nem kérdeztem hogy akt vagy területalaput.nekem semmit nem küldtek,az mvh azt mondta az erdős jogcim dec 1-től jun 30-ig fizethető.emva erdőnél tegnap státuszt váltott vp nem.
Üdv.emva mgte erdőtelepités ma 11.22 státusz váltás,vp erdősités 09.15
Válasz premium 385 #826. hozzászólásáraMilyen adat eggyesztetésed volt? Én is mérési jegyzőkönyvet várom mert addig nem lesz jóváhagyás!
Válasz premium 385 #826. hozzászólásáraSzintén 09.15 azóta semmi!
Üdv,erdőtelepités jogcimeknél valami változás?utolsó státusz 09.15 feldolgozás alatt,3 hete adat egyeztetés.
Válasz Mimóci #822. hozzászólásáraSzia! Nekünk a tavalyit most márciusba utalták!
Válasz Mimóci #822. hozzászólásáraTavaly februárban utalták ha jól emlékszek
Válasz Mimóci #822. hozzászólásáraSztem jövőre
Válasz Kiss007 #817. hozzászólásáraSzia, mikor szokták az erdő ápolási támogatást utalni, vagy ez marad jövőre?
Válasz santabarnabas20 #819. hozzászólására#810 bejegyzés segíthet.
Válasz santabarnabas20 #819. hozzászólására Meg kéne keresned a helyi erdészetet mert sok dolgot kell intézni
Pl: talajszelvény ásás,tervet kell készíteni, csemegét szerezni, időben beadni a pályázatot...
Sziasztok. Szeretnék belevágni az erdő telepítésbe. Nem vagyok jártas ezekben de olvastam hogy meghosszabbították az erdősítési pályázatot. Ezt hogyan és hol tudom igényelni? Mi ennek a menete?. Ha valaki egy picit bővebben kifejtené megköszönném.
Helyesbítek szeptember 15-én :)
Válasz valler #815. hozzászólására15.én volt utoljára mozgás azóta semmi... Maradt feldolgozás alatt... Gondolom marad jövő tavaszig :/
Nem hiszem, hogy akkora szerencsénk lenne, hogy kifizetés lenne az idén.
?.jel van már lassan egy hónapja!
Valakinek valami változás vp. Erősítés kifizetésnél?
Válasz valler #813. hozzászólásáraEz tényleg valami csoda lenne mert semmi más nem váltott státuszt csak az erdősítés... na de hátha valami csoda történne ????????
Válasz Kiss007 #811. hozzászólására
Válasz Kiss007 #811. hozzászólásáraHát ez nekem is fel tünt
Sziasztok! Esetleg valami csoda készülődne hogy augusztusban és most 2 napja is státuszt váltott az ápolási kifizetés? :D esetleg hallodt valaki valamit?
Válasz őszapó58 #809. hozzászólásáraHa jól emlékszem a folyamat a következő. 2019. okt. földmintavétel, bevizsgálás. Pár hét után az eredmény alapján erdőtelepítési terv elkészítése. Dec. vagy 2020. jan pályázat beadása. (Ennek elbírálása hónapok múltán, nyáron vagy ősszel kaptam meg a támogatói okiratot) 2020 febr. akác telepítése. Ezután erdészeti hatóság szemle, hogy a telepítés megtörtént. Utána földhivatal művelési ág megváltozása, megint szemle, nyilvántartásba átvezetés. Ezt követően erdészeti hatóságtól lehet kérni az erdőgazdálkodó nyilvántartási számot. Nagy szerencsével és némi ismeretséggel határidőben beadtam a támogatási kérelmemet, melynek kifizetése 2021. június volt. Ha javasolhatom ősszel telepíts, így májusig lesz idő a papírmunkára és szerintem érdemes a pályázatot is átolvasni. A támogatási összegeket is megtalálod euróban, melynek forint értéke a tárgy év január valamikor meghatározott árfolyam alapján történik.
Van 10 ha nem tul jó minöségű földterűletem: Azt szeretném kérdezni, hogy megéri e erdősiteni állami támogatással? pályáztatással? Úgy tudom kell hozzá erdőmérnök is, aki majd aláirja , hogy lehet igényelni a támogatásokat, ha be van ültetve. Kérlek irjatok már, hogy csináljam, hogy jó legyen, irjatok már összeget is, hogy mennyiért csinálják általában. köszönöm szépen a válaszokat
Válasz rongyos #803. hozzászólásáraSzia!Nagyon köszönöm!
Válasz Kiss007 #802. hozzászólásáraSzia!Köszönöm szépen!