Hirdetés
Fórum
- Használt szántóföldi permetező új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Poénok új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Juhtenyésztés új
- Őstermelői adószám, számla, nyugta, igazolvány, pecsételés stb.... új
- VI. Agroinform Fórum Találkozó 2025.02.15. új
- Direktvetés, no-till. új
- Agrártámogatások kifizetése új
1056 hozzászólás
https://magyarnemzet.hu/gazdasag/2022/06/allami-kezben-maradnak-az-erdok
Hazudtok reggel, délben, este......
https://nepszava.hu/3161380_ner-allami-erdogazdasagok-koncesszio
Ezt pofázom évek óta.....
Válasz padmasza #802. hozzászólásáraSzia, semmi nem jött mèg nekünk sem.
Válasz ancsa870708 #800. hozzászólásáraTelepítési támogatás csak akkor van, ha pl. szántóföldet erdősítesz be. Ha erdőd van szinte semmi újratelípítési lehetőseg nincs, csak az amit az az előttem szóló írt.
Válasz padmasza #802. hozzászólásáraSzia! Nem tudom mennyit segítek ezzel de mi az ápolásit megkaptuk olyan Marc. 20 környékén... Viszont például zöldítést nem kaptunk a mai napig.
Sziasztok!
A támogatást már mindenki megkapta vagy csak Kossuth rádióban adták le, hogy március 30-ig megkapta mindenki? Köszönöm, ha valaki tud hiteleset.
Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni.Akác erdőre szeretnék támogatást igényelni.Viszont nem tudom hol kapok érdemleges segítséget.Idén megtörtént a vágás,viszont elviekben adnak támogatást az erdő újra telepítéséhez.A válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok! Valakinek utaltak már Ápolásit? Nekem 02.28 án majd 03.02an váltott a státusz de maradt feldolgozás alatt...
Válasz Mimóci #797. hozzászólásáraDélelőtt írtam, most délután váltott a státusz de maradt feldolgozás alatt remélem a következő jóváhagyott lesz...
Válasz Kiss007 #796. hozzászólásáraSzia, semmi
Sziasztok! Valakinek valami infó??
Sziasztok! Kiszáradt egy erdő...Tarvágni kell....ennek az újratelepítése pályázható?
Válasz Boldizsar90 #793. hozzászólásáraSzankcionáltak ez mit takar? Elnézést a sok kérdésért csak elég zöldfülű vagyok... Nekem 2020as telepitesem van az első kivitel összegét 2021 júniusában megkaptam... Ugye most az ápolásit várjuk és azért voltam kíváncsi egy körülbelüli összegre hogy mire számítsak...
Válasz Kiss007 #792. hozzászólásáraigen,de pontosan nem tudom mert engem szankcionáltak így le is csippantottak belőle
Válasz Boldizsar90 #791. hozzászólására1 hektárra? :O
Válasz Kiss007 #790. hozzászólásáraakácra olyan 1 millió kb.
Válasz Boldizsar90 #789. hozzászólásáraKöszönöm, és ha nem vagyok tolakodó körülbelül 1 hektárra mennyi ezek összesége pénzben?
Válasz Kiss007 #786. hozzászólásáraápolás,jövedelem pótló,alap támogatás
Válasz valler #787. hozzászólásáraKöszönöm, akkor várunk türelmesen.
Válasz Kiss007 #786. hozzászólására2020-as telepítés úgy jött hogy vegkifuzetes de határozat még nem jött. Úgy hogy nem tudom
Válasz valler #784. hozzászólásáraEz ápolás?
nekem is utaltak bár nem tudom az erdő melyik támogatási részét
Mai nap megjött az utalás vp.erdő
Sziasztok!
VP Erdősítés 02.03-án nekünk is jóváhagyott lett, de még nem utaltak. Jóváhagyott státusz után mennyivel szoktak utalni?
Válasz Mimóci #780. hozzászólásáraÉn területalapúbol kaptam előleget de semmi mást.
Válasz Mimóci #780. hozzászólásáraakkor nyárig majd csak kifizetik......
Válasz Kiss007 #779. hozzászólásáraNekünk is 09.24 váltás , azóta semmi,terület alapu támogatást sem küldtek
Akkor én eléggé rossz helyzetben vagyok hozzátok képest... 09.24 óta semmi változás... :(
Semmi pedig már 02.03án jóváhagyott let
Válasz Boldizsar90 #776. hozzászólásáraSemmi,
valakinek utaltak már ?
Válasz valler #774. hozzászólásáraköszi
Válasz Boldizsar90 #773. hozzászólásáraAzt hiszem hogy minden
Válasz valler #771. hozzászólásáraazt kérdezném első évben csak az első kivitelt fizetik és az ápolásit?vagy a jövedelem pótlót is ?
Lehetne minden évben választás!
Válasz Boldizsar90 #770. hozzászólásáraEz már a 2dik kifizetési kèrelem
Válasz valler #769 hozzászól
nekem 2021,hogy-hogy most?nem rá 1 évre szokták?:
Válasz én 11 #766. hozzászólására2020as telepítés!
Válasz Boldizsar90 #767. hozzászólásáraAzt hogy napokon belül utalnak!
Válasz valler #765. hozzászólásáranekem is,ez mit jelent?
Válasz valler #765. hozzászólásáraGratulálok. mikor lett beadva a kérelem?
VP.erdősítès mai nappal jóváhagyott!
Válasz valler #763. hozzászólásáranekem 02.01 re változott
Ma változott a dátum 09.24 ről de maradt feldolgozás alat
Válasz premium 385 #761. hozzászólásáraItt 09.24 óta változatlan
Üdv.vp erdőtelepités 01.26 -án jóváhagyott,ma 27-én 16.30- kor utalás,miért nem lehet ezt minden évben igy csinálni?
Válasz Boldizsar90 #759. hozzászólásáraHa 2008-ban támogatható területként szerepelt,(szántó,Rét,legelő,gyep)és be lett jelölve a kifizetési kérelemben,akkor jár a területalapu támogatás is.
akkor nekem tavaly volt telepítve akkor most az elsőkivitelt,az ápolásit és a jöv.pótlót fizetik idén?
és a területalapú az jár?
Válasz Boldizsar90 #757. hozzászólásáraAz elsőkivitelt 19-ben kifizették.az ápolás+jöv.potlót fizetik,csak eddig mindig következő év május- juniusban szokták fizetni.
Válasz premium 385 #756. hozzászólásáraHogy lehet ,hogy már 4 éve lassan csak most fizetik ki azt hittem következő évben?