Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR413.74 FtUSD396.67 FtCHF443.85 FtGBP498.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Engem tuti hogy a végére raknak mert leéget 10hektár telepítésem és újra kellet telepítenem! Be let adva az erdészeti potenciál helyreálítás!nem tudom hogy működik ez mert még nem jártam így! Esetleg adott már be valaki ilyet?
Üdv!
Hátha valaki tud segíteni:
Támogatott erdőtelepítést (VP5-8.1.1-16) szeretnék átvenni, nekikezdtem a kötelezettség átadás-átvétel kitöltésének az elektronikus felületen.
Kötelező csatolni az átadó ügyfél által aláírt kötelezettség-átadási nyilatkozatot.
Van erre formanyomtatvány, mert a pályázati anyagban és a mellékletek közt nem találtam.
Köszönöm!
Válasz sydny #984. hozzászólásáraEmva-mgte erdő váltott 12.07-08 vp erdő 12.08 -ra váltott maradtak feldolgozás alatt. 2ha alatti vp erdő12.07 jóváhagyott.A többi 2ha felettiek csak válltogatnak nálam.
Vp erdösítés esetén vannak ezek a számok akácra: 302,8 eur/ha ápolásra 5 évig,
432 eur/ha 11 évig jövedelem pótló támogatás (szántó betelepítése pl), plussz területalapú 11 évig.
Ezek a számok az elsökivitelt (telepítést) követöen értendöek.
Állitólag februárban új kiírás lessz erdőtelepítésre!
Válasz premium 385 #969. hozzászólásáraItt is ugyanaz , 11. 15 feldolgozás.
Idén márciusban kaptuk a 2022 es ápolási támogatást, nem hiszem hogy az idén kiutalja a 2023 ast.
1056 hozzászólás
Üdv.jönnek a pénzek.
Válasz juhaszne #1002. hozzászólásáraVp erdőre
Válasz juhaszne #1002. hozzászólásáraUgyanez.... 11.15 az utolsó
Én még nem kaptam meg de várom.csak amit 12,07-én hagytak jóvá aról küldtek multhéten,de pénzt még nem.szerintem majd egybe utalnak.
Válasz boldizsár1988 #1001. hozzászólásáraAz erdőre kaptál? Nekem November 15 óta feldolgozás alatt van.
Kifizetési határozat most jött.
Akkor örülünk neki;)
Válasz boldizsár1988 #997. hozzászólásáraEgyikről kaptam határozatot azért tudom.
Válasz premium 385 #996. hozzászólásáraLegyen igazad.
Válasz boldizsár1988 #995. hozzászólására400,87ft/euro 2023 január 1 árfolyam.
Válasz premium 385 #992. hozzászólásáraNekem is jóváhagyott,kiváncso vagyok mennyivel fizetnek ,mert januarban gyenge volt a forint
Engem tuti hogy a végére raknak mert leéget 10hektár telepítésem és újra kellet telepítenem! Be let adva az erdészeti potenciál helyreálítás!nem tudom hogy működik ez mert még nem jártam így! Esetleg adott már be valaki ilyet?
Jó neked!Nekünk se váltott nov 15-óta!
Üdv.nézzétek meg az ügyféltájékoztatás,a vp erdősitések is jóváhagyottra váltottak.somogy m.
Nálam 11.15 volt utoljára hozzá nyulva mind a kettőt vp.edőnél
Válasz premium 385 #988. hozzászólásáraNálam is 08.
Válasz premium 385 #988. hozzászólásáraNa ezért érdemes erdőt telepíteni. Utána évekig nem unatkoztok......
Üdv. Emva-mgte kifizetés ma jóváhagyott 3 ha alatti,vp erdők státusz 12.08 feldolgozás 3 ha felettiek.Valakinél változás?
Üdv!
Hátha valaki tud segíteni:
Támogatott erdőtelepítést (VP5-8.1.1-16) szeretnék átvenni, nekikezdtem a kötelezettség átadás-átvétel kitöltésének az elektronikus felületen.
Kötelező csatolni az átadó ügyfél által aláírt kötelezettség-átadási nyilatkozatot.
Van erre formanyomtatvány, mert a pályázati anyagban és a mellékletek közt nem találtam.
Köszönöm!
Vp erdő 12.08 feldolgozás alatt...
Válasz sydny #984. hozzászólásáraEmva-mgte erdő váltott 12.07-08 vp erdő 12.08 -ra váltott maradtak feldolgozás alatt. 2ha alatti vp erdő12.07 jóváhagyott.A többi 2ha felettiek csak válltogatnak nálam.
NVT erdő jövedelempótló támogatás 07.05. óta semmi változás. Mindig megkaptuk decemberben.
Válasz premium 385 #982. hozzászólásáraDe király,akkor lassan utalgatják
Üdv.vp erdőtelepités ma jóváhagyott,kettő hektár alatti terület 2018-as telepités jöv.potló+ápolás. Somogy m.
Válasz porkolabtunde76 #979. hozzászólásáraIgen.
Válasz cyclo-400 #977. hozzászólásáraKöszönöm szépen..akkor ezek szerint 12. évben semmi nem jár...
Válasz premium 385 #978. hozzászólásáraTavaly is ilyenkor volt kifizetésed?
Ápolásra?
Üdv.vp erdő váltott 12.01 feld.alatt talán kifizetik decemberben.
Válasz rongyos #976 hozzászólás
Vp erdösítés esetén vannak ezek a számok akácra: 302,8 eur/ha ápolásra 5 évig,
432 eur/ha 11 évig jövedelem pótló támogatás (szántó betelepítése pl), plussz területalapú 11 évig.
Ezek a számok az elsökivitelt (telepítést) követöen értendöek.
Állitólag februárban új kiírás lessz erdőtelepítésre!
Válasz cyclo-400 #963. hozzászólásáraEz akácra is vonatkozik?
Válasz premium 385 #969. hozzászólásáraSemmi
Válasz Füle #973. hozzászólásáraIgen
Válasz premium 385 #972. hozzászólásáraElőtte volt 11.15.-én is?
Üdv.ma státuszváltás vp erdősités,feldolgozás alatt.
Válasz premium 385 #969. hozzászólásáraItt is ugyanaz , 11. 15 feldolgozás.
Idén márciusban kaptuk a 2022 es ápolási támogatást, nem hiszem hogy az idén kiutalja a 2023 ast.
Válasz premium 385 #969. hozzászólásáraMég semmi
Üdv.Valakinél van változás nov-15 óta?itt semmi
Válasz cyclo-400 #967. hozzászólásáraKöszönöm a segítséget!
Válasz Boraki #966. hozzászólásáraVP Erdősités esetén: elsökivitelt követöen ,ápolás 302.8 eur/ha 5 évig, jöv. pótló 432 eur/ha.
Válasz cyclo-400 #963. hozzászólásáraHello
Esetleg meg tudod mondani hogy akác telepítésnél mennyi támogatás jár?
Üdv.Ma látszik , vp erdőtelepités,emva-mgte 2023 kifizetési kérelem,feldolgozás alatt.somogy.v.m
Válasz cyclo-400 #963. hozzászólásáraMég annyi, hogy ezek a számok a tölgyesre vonatkoznak!
VP Erdösítésre az elsökivitel kifizetését követöen jár:
602 eur/ ha ápolási dij,
432 eur/ha jövedelem pótló támogatás , 11 évig,
illetve a területapú támogatás( BISS+CRISS).
Válasz juhaszne #960. hozzászólásáraNincs erdőre AKG
Válasz juhaszne #960. hozzászólásáraAKG erdőre? ez valami új dolog?
Válasz Mimóci #959. hozzászólására1 Hektárra kb annyi jár.Ápolási,zöldités,meg akg együtt a mâsodik évtől.
Válasz juhaszne #958. hozzászólásáraSzia, mi 300 ezer? Mire érted?
Válasz Magus28 #951. hozzászólásáraKb 300 ezer
https://www.nak.hu/tajekoztatasi-szolgaltatas/kozos-agrarpolitika/106465-jovo-ev-elejen-indulnak-az-uj-agrar-es-videkfejlesztesi-palyazatok