Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.39 FtUSD390.78 FtCHF427.9 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
szerintem akkor a legnagyobb vesztesek azok lennének akiknek állampapírban van pénzük.persze ez azután mindenkit érintene,és az ország teljesen csődbe menne,a béka segge alatt lennénk még ettől is jobban.
Végre valamiben rekorderek vagyunk!:-((((eszközök:
Újabb negatív rekordot döntött a forint: az árfolyam 317,45 forint/euróig jutott pénteken délelőtt. A kereskedés pénteken a 316-317 forintos sávban indult. A dollár árfolyama az euró/dollár keresztárfolyam változása miatt egyelőre 250 forint alatt alakul.
És jött?Én is faktorálni szoktam,de már szerencse decemberben megjött,és fizetve.Fele terület az asszony nevén az nincs faktoráltatva,és szépen átállítom,hogy az enyém se legyen.2009-ben még kell az enyémet.
Amit tudtam, azt én is forintban vettem fel a TKSZ-nél és az otp-nél(föld). De a kocsi, a lakás, a kombájn, 2 jd és egy csomó munkagép az mind chf-es!:-(((
Megpróbálom kihúzni ezt a néhány évet, de ehhez az kell, hogy ne legyen 350 a juró. Márpedig az a sejtésem, hogy lesz.:-(
Igaz ez a támogatás szempontjából jó. A kérdés, hogy szeptember 30-án mennyivel fogják számolni!
Válasz #557. hozzászólásra
Ha most átrakod forintra dupla lessz a havi törlesztőd, szorícsd össze a fogad és várj hátha a nyáron erősödik a forint!!!!!
Válasz #555. hozzászólásra
Minden eséj megvan rá, mért mitől javulna a magyar gazdaság? Talán a feri megígérte és csapata hogy visszahozza a lopott lóvét!!!!!!!
A forintos hitel az magasabb volt mindig de nincs árfolyam kockázat!!!!A 230-as juró volt a csali sok honfitársunknak,és ők meg is ették sajnálom őket mert nem látták a csabdát!!!!!!!!!!
Válasz #534. hozzászólásra
Volt aki a mult héten azt mondta itt a fórumban ,hogy az ő vagyona most mért értékelődne le,a forint gyengüléssel!!! Az ilyet csak idióta nyilatkozik ámbár ugye???????
"Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba …"
példáúl te mit buksz, ha bedől a forint?
a pénzed devizában, gépben, ingatlanban, gabonában és a vetésben van
legfeljebb nem forintot kapsz érte, hanem eurót. régen jártam szerbiában, náluk akkor hetente tizedét!!!! érte a pénzük. és mi lett? márkával fizettek
eddig egy kalap alá vettek a keletiekkel, ha bukunk, akkor az egész únióval vesznek egy kalap alá
ha nekem tartozik valaki, akkor nekem nem éri meg, hogy totál bebukjon, mert bukom a tartozását is
821 hozzászólás
Most ferkó valóban elmondhatja,hogy a szakadék szélén áll az ország,de tettünk egy lépést előre!
Válasz #566. hozzászólásra
szerintem akkor a legnagyobb vesztesek azok lennének akiknek állampapírban van pénzük.persze ez azután mindenkit érintene,és az ország teljesen csődbe menne,a béka segge alatt lennénk még ettől is jobban.
Válasz #567. hozzászólásra
Végre valamiben rekorderek vagyunk!:-((((eszközök:
Újabb negatív rekordot döntött a forint: az árfolyam 317,45 forint/euróig jutott pénteken délelőtt. A kereskedés pénteken a 316-317 forintos sávban indult. A dollár árfolyama az euró/dollár keresztárfolyam változása miatt egyelőre 250 forint alatt alakul.
És a forint hitelekkel???
most jött hírekben,hogy 317-en jegyzik az eurot,és semmi sem indokolja hogy megálljon a forint zuhanása.
állam csőd esetén, mi lesz a deviza hitelekkel??????
Válasz #560. hozzászólásra
Szurkolok neked a fizetéshez.
Válasz #563. hozzászólásra
Jött hát, itt nyugtatgattam. DE kaptam némi haladékot, és beszóltam a tksz-be h iparkodjanak már!:-)
Idén nekem is kell még, de már csak 25 ezret kérek ha-onként. SZóval elvileg maradnia kell, ha utalnak december/januárban.
Válasz #562. hozzászólásra
És jött?Én is faktorálni szoktam,de már szerencse decemberben megjött,és fizetve.Fele terület az asszony nevén az nincs faktoráltatva,és szépen átállítom,hogy az enyém se legyen.2009-ben még kell az enyémet.
Válasz #561. hozzászólásra
Tegnapelőtt a behajtót nyugtatgattam, hogy nemsokára jön a top up-om!:-)
Válasz #560. hozzászólásra
Úgy látom,hogy a nagyok nagyobb bajban vannak mint mi kisparasztok.
Válasz #554. hozzászólásra
Amit tudtam, azt én is forintban vettem fel a TKSZ-nél és az otp-nél(föld). De a kocsi, a lakás, a kombájn, 2 jd és egy csomó munkagép az mind chf-es!:-(((
Megpróbálom kihúzni ezt a néhány évet, de ehhez az kell, hogy ne legyen 350 a juró. Márpedig az a sejtésem, hogy lesz.:-(
Igaz ez a támogatás szempontjából jó. A kérdés, hogy szeptember 30-án mennyivel fogják számolni!
Válasz #558. hozzászólásra
Még nem vészes a törlesztés,bírjuk.
Válasz #557. hozzászólásra
Ha most átrakod forintra dupla lessz a havi törlesztőd, szorícsd össze a fogad és várj hátha a nyáron erősödik a forint!!!!!
Nekem CHF -es lakáshitel van,vajon érdemes e áttenni forint alapúra?
Válasz #555. hozzászólásra
Minden eséj megvan rá, mért mitől javulna a magyar gazdaság? Talán a feri megígérte és csapata hogy visszahozza a lopott lóvét!!!!!!!
Kiváncsian várjuk a mai napot. Vajon ma meglesz-e a hőn áhított 320Ft-os euro???
A forintos hitel az magasabb volt mindig de nincs árfolyam kockázat!!!!A 230-as juró volt a csali sok honfitársunknak,és ők meg is ették sajnálom őket mert nem látták a csabdát!!!!!!!!!!
Válasz #552. hozzászólásra
van devizás is és forintos is, szerencsére a forintos duplája a devizásnak
Válasz #551. hozzászólásra
Ha van hiteled akkor van cumi ha devizás!!!!!!!!
Válasz #549. hozzászólásra
266-on
Válasz #543. hozzászólásra
Ez hülyeség,miért érne többet a gépe? Normál helyzetben,ha megveszel valamit már kevesebbet ér mert nem új.
Válasz #546. hozzászólásra
Biztos jól jártál ha 230-on vettél gépet most meg a juró 316-on jár!!!!!!!!!!
Válasz #543. hozzászólásra
nem, mert nem azt nézem, hogy forintba mit ér. az okos ember megszabadul a forinttól
jó éjt !
Válasz #542. hozzászólásra
évekig köpködtem a hitelügyéntézőmre, hogy rábeszélt a forint alapú hitelre. most áldom a nevét!!!!!
Válasz #544. hozzászólásra
kösz !
megnyugodtam.
Válasz #540. hozzászólásra
Nem te!!!!!!!
Válasz #541. hozzászólásra
nem érted !!!!!
nem kapod vissza azt a szar forintott sem, mint amikor akkor kifizették érte ! akkor ez nem a romlás jele ???
Válasz #538. hozzászólásra
nem is rád gondoltam,hanem a sok lakáshitelesre,aki azthitte jól jár ha sajátba költözik albérlet helyett
Válasz #537. hozzászólásra
de azt a traktort(újat) már nem annyiért veszel forintban, mint pl. én tavaly az 5455-t.
Válasz #539. hozzászólásra
ugye ez nem Én voltam ????
Volt aki a mult héten azt mondta itt a fórumban ,hogy az ő vagyona most mért értékelődne le,a forint gyengüléssel!!! Az ilyet csak idióta nyilatkozik ámbár ugye???????
Válasz #535. hozzászólásra
nekem nincs végem és nem is lesz és az ország is egyben marad
meg vagyok már edzödve!!
Válasz #536. hozzászólásra
Géza !
vettél egy trakit (újat) X összegért forintban!
Szerinted most kapsz érte ugyan annyi forintott ???
ez az értéktartás nem azonnal csapódik le! várj egy pár hónapot!
Válasz #531. hozzászólásra
Ne má,a fél ország frankot adott el forint ellenében(devizehitel) ha azok bedőlnek akkor végünk van. Áll 320 fölött kell tömeges bedőlésre számítani.
Válasz #531. hozzászólásra
csak a probléma ott kezdődik, hogy a gépem, gabonám, földem egy fillérrel sem ér többet, mint tavaly vagy előtte, sőt !!!
Válasz #509. hozzászólásra
"Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba …"
Válasz #522. hozzászólásra
Feküdj le és aludd ki magad, reggel pedig a mosakodás után nézz szét az országban és meg fogod látni mekkoa szar van!!!!!!!
Válasz #528. hozzászólásra
példáúl te mit buksz, ha bedől a forint?
a pénzed devizában, gépben, ingatlanban, gabonában és a vetésben van
legfeljebb nem forintot kapsz érte, hanem eurót. régen jártam szerbiában, náluk akkor hetente tizedét!!!! érte a pénzük. és mi lett? márkával fizettek
Válasz #526. hozzászólásra
Dehogy is! Ezért a tartozásért felel mindenki kivéve a politikusok.
Válasz #523. hozzászólásra
a kormányban van, de nem a gazdaságban
Válasz #526. hozzászólásra
ezt most nem így látom-látják.
Válasz #524. hozzászólásra
kérdezd FAN-t !
vagy bekapkodta FAN tablettáit !
Válasz #520. hozzászólásra
eddig egy kalap alá vettek a keletiekkel, ha bukunk, akkor az egész únióval vesznek egy kalap alá
ha nekem tartozik valaki, akkor nekem nem éri meg, hogy totál bebukjon, mert bukom a tartozását is
Putyint kéne csak felhívni !
csíkzsebből kinyomná a szarunkat. oszt termelhetnénk, mint az állat.
Te Géza!
Mennyit ittál? :DDDDD
nagyobb szar van már
Válasz #519. hozzászólásra
ez a forintgyengülés tiszta psziholigia, nincs nálunk akkora szar a gazdaságba, ami ezt indokolttá tenné.